Čtyři věci , které Vás dělají tlustší - Andrea Dessel

10.12.2017 23:47

  Podívejte se na to, které věci vás dělají tlustší a vyřaďte je

  Název může znít velice hrubě . Ale ve skutečnosti je to velice důležité pro

  každou ženu na celém světě . Vím , že se vám to nelíbí , protože i mě se to   

  nelíbí . Ale upřímně opravdu existují věci , které vás vizuálně udělají

  silnější . Pokud je to vaším záměrem pak je to v pořádku . Pokud však chcete vypadat štíhle věnujte pozornost následujícím radám .

 

 

 

Velikost a styl

Nezáleží na tom zda je vaše oblečení příliš velké nebo příliš malé . V obou případech vypadáte tlustší . To proto je tedy přesná velikost vašeho oblečení tak důležitá . Sty oblečení s s vámi také dokáže krutě pohrát . Vybírejte oblečení a doplňky , které dokreslí vaši postavu .

 

 

Držení těla

Ano vaše matka měla pravdu . Při chůzi jste se hrbila . Ano už vás unavuje to neustále poslouchat , tak jednejte . Tak pracujte na svém postoji aby jste během vaší chůze přilákala mužské pohledy . Správné držení těla vám vizuálně zvětší prsa, stáhne zadek a budete vypadat štíhlejší . Přestaňte chodit jako by jste byla neviditelná . Je čas aby si vás všichni všimli .

 

 

Boty

Možná jste si všimli , že v některých botách vypadáte neohrabaně zatímco v jiných elegantně a sexy . Pěkné stylové a módní boty vám vizuálně prodlouží nohy a dodají vám potřebnou sebejistotu . Investujte do dobré obuvi a užijte si ten nádherný pocit .

 

Doplňky

Máte ráda doplňky ? Díky nim vypadají šaty dražší a starý kabát novější . Doplňky vás také mohou udělat baculatější pokud zvýrazníte nevhodné oblasti . Pokud máte krátké a silné ruce vyvarujte se velkých prstenů a masivních náramků . Prsteny s kamínkem jsou pro vás perfektní volbou . Zrádným doplňkem je také náhrdelník , který vyžaduje perfektní krk a výstřih . Hledejte doplňky , které vizuálně prodlužují vaši postavu .

 

Z anglického originálu přeložila Andrea Dessel .

Odkaz na původní zdroj https://what-to-wear-today.com/4-things-that-make-you-look-fat