Deset rad pro úspěšný nákup bot na internetu - Andrea Dessel

25.10.2017 09:03

Rada číslo 1 – poznejte své nohy

            Ano určitě řeknete , že své nohy již znáte . Cílem však je poznat své         nohy tak jste věděly jaké boty přesně sedí na vaše nohy . Pokud si zkoušíte boty přesahují vaše nohy přes boty nebo snad do stran ? Pak       jsou pro Vás lepší širší modely než Čínská obuv pro malé nohy . Pokud je však délka obuvi v pořádku , ale na stranách jsou mezery , které způsobují klepání pak ny jste si měli vybrat obuv užší nebo z elastického materiálu, který sedí na každou nohu . Pro krátké a silné prsty se boty do špičky absolutně nehodí . Z jednoho prostého důvodu . Z těchto bot by jste měli chronické bolesti . Takže než si koupíte nějakou obuv a je jedno zda na internetu nebo v kamenném obchodu první co by jste měli udělat je seznámit se s tvarem Vaši nohy .

 

Rada číslo 2 – Vezměte si příklad z bot , které právě nosíte

Když se rozhodnete, že si koupíte nový pár bot nejdříve by jste měli prozkoumat ten starý , který právě nosíte . Proč je nosíte tak dlouho ? Je to proto , že špička je čtverhranná , není do špičky a jsou pohodlné ? Díky měkkému materiálu z kterého jsou vyrobeny ? Protože vám sedí jako ulité ? Jakmile přijdete na důvod proč tyto bity máte tak rády můžete si koupit podobné a tím tak velice snížíte možnost , že si koupíte boty s , kterými nebudete spokojeny .

 

Rada číslo 3 – Vyberte si značku obuvi , která je pro Vás jako stvořená

Většina výrobců pravidelné obměňuje své kolekce. Udělejte si seznam výrobců obuvi , kteří vyrábí boty , které Vám sedí naprosto přirozeně . A pak si tyto značky prohlédněte a vyberte si další pár Vašich oblíbených bot .

 

Rada číslo 4 – Jsou levné boty opravdu výhodná koupě ?

Každý má rád levné věci , ale opravdu ušetříte když si koupíte obuv za pár korun , které Vaše prsty drtí a po pár minutách Vás hrozně bolí nohy ? Místo levné obuvi je lepší investovat peníze do kvality . A pokud se o takové boty řádně staráte pak Vám vydrží i několik let a stále vypadají jako nové .

 

Rada číslo 5 – Nejdříve si zkuste obuv v obchodě a pak je kupte na internetu

Ve většině případu jsou boty na internetu levnější než v obchodech . Hlavně pokud kupujete obuv na zahraničních internetových obchodech pak můžete koupit kvalitní boty za příznivou cenu . Pokud si Však nejste jistá , že Vám budou boty z internetového obchodu sedět můžete projít několik kamenných obchodů , vyzkoušet si několik modelů a pak si je koupit na internetu .

 

Rada číslo 6 – Nakupujte v obchodě s jasně specifikovanými pravidly

Pokud si kupujete něco na internetu pak si prověřte reference na daný obchod a dobře se seznamte s jejich podmínkami vrácení zboží  náhrady a jak jsou jejich stránky bezpečné .

 

Rada číslo 7 – Čtěte hodnocení ostatních zákazníků

Mnoho doporučení na tu nebo onu značku je psáno samotnými zákazníky .

 

Rada číslo 8 – Boty zkoušejte i s ponožkou , kterou budete do nich nosit

Jinými slovy . Měli by jste si uvědomit , že ponožky se k sandálům zásadně nehodí . Takže pokud si kupujete obuv do které chcete nosit ponožky musíte si vybrat takovou obuv , která Vám to dovolí . To znamená obuv , která celou ponožku zakryje hlavně v případě , že Vaše oblečení zahrnuje sukni .

 

Rada číslo 9 – Budete schopna chodit na těchto podpatcích ?

Pokud jste ještě nikdy neměla boty na vysokém podpatku ,  a světoznámé značky začínají na 10 cm a více , bylo by dobré si před koupí tyto boty vyzkoušet v kamenném obchodě a projít se v nich. Teprve pak je můžete koupit bez rizika na internetu .

 

Rada číslo 10 – Neutrácejte více než si můžete dovolit

Jen proto že ty lodičky od Jimmy Choo za 10 000 czk se dají koupit jen jedním kliknutím a jednoduše zaplatit kartou ještě neznamená , že za ně musíte utratit vše co máte . Věřte , že závislost na nakupování přes internet je skutečná věc .

 

Z anglického originálu přeložila Andrea Dessel. Odkaz na původní článek https://shoesbook.net/?s=Ten+tips+for+a+successful+purchase+of+shoes+from+an+online+store.+Part+1&x=0&y=0

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

                

           

Já mám rada boty na podpatku a mám dobré zkušenosti se značkou Pleaser a kupuji je na tomto odkaze https://www.sexyobuv.cz/ . Mají i větší velikosti jejich sortiment je opravdu velký . Hodně štěstí při Vašem nákupu .