Devadesátky - Ali

10.09.2022 14:35

Přítelkyně se stěhuje ke mně do bytu, byt zařizujeme na půjčku… Oba si e chceme užít i kapku nočního života, ale financí je málo…

Hanka přichází s nápadem s tím, že do některých podniků mají ženy vstup zdarma, platí jen muži. No tak zopakujeme můj převlek za holku, když jsem se již osvědčil. Připadá mi to jako blbost, protože nás prokouknou, následně vyhodí, a ještě zaplatím vstup. Nicméně Hanka činorodě sehnala vhodné oblečení a příští pátek jdeme na disko.

Proceduru již znám, a tak oholit všude kde to jde. Hanka mi přesto pomáhá do podprsenky včetně epitéz. Krajkové body zvládávám sám, džínová sukně lehce nad kolena, asi hodina malování a lakování, paruka a je ze mě opět ženská. Přijíždíme do podniku, vstup v pohodě. Uvnitř přítmí. Hanka se potkává s nějakými kámoškami a představuje mne jako Alenu. Dobrý vyšlo to.

Několikrát akci zopakujeme.

Jednou razíme i do většího podniku v Libni (část Prahy). Vše prochází, jen jsme se trochu víc přiopily díky pozvání na drinky od nějakých pánů. Další naplánovaný scénář pánů narušujeme únikem na parket a provádíme mírnou lesbickou show, a pak útěk domů.

Za týden jdeme znovu, téměř jako dvojčata já v černých a Hanka ve vínových minišatech identického střihu. Vstup v pohodě, ale hned potkáváme „známé“ z minula. Hned máme postaráno o pití a hned se k nám lepí. Jdeme opět tančit s Hankou, ale po chvíli jsou u nás a tančí jakoby s námi. Občas pouze „náhodný“ kontakt. Nastává pomalejší hudba a už mne drží kolem pasu a tiskne k sobě. Doufám, že tu chvilku nějak přežiji.  Cítím, jak mi jede rukou po zadku a dostává se pod sukni, při délce sukně to sice nebyl žádný mimořádný výkon. Odrážím ruku a snažím se odejít. Náhle se objevuje jiný chlápek podává mi ruku a s úsměvem mne vede do VIP zóny. Přestavuje mi dalšího chlápka jménem Oleg, za chvíli přivádí i Hanku. Oleg má silný ruský přízvuk a některá slova jsou ruská, to ale nevadí s Hankou mluvíme rusky velmi obstojně. Z rozhovoru vyplynulo, jestli bychom nechtěli pro něj pracovat tím, že jednou týdně půjdeme k němu na party. Celou dobu mluvila Hanka,… a máme se přijet k němu podívat na zámeček kousek od Prahy.

Ve středu s Hankou jedu, jako muž, k Olegovi. Kontrola na bráně nás odmítá vpustit, ale nechají se přemluvit a zavolají Olegovi. Pak nás pouští dál. Olegovi musíme vysvětlit, proč na diskotéce jsme byly dvě holky a teď ne. Zpovídá nás, co máme vystudováno, kde a na jakých pozicích pracujeme. Pak nás náhle opouští s tím, že máme počkat. Čekáme víc jak hodinu. Přichází s tím, že si nás prověřil a dává nám nabídku. Já jako správce výpočetní techniky (PC jsou v anglické a ruské verzi) a Hanka jako účetní, ale v ruštině. A jednou týdně být na party. Nabídka je ale pro dvě dívky! Váháme, ale pak naznačuje, jaký bude plat – neváháme. Prostě budu chodit do práce v dámském oblečení jako někdo v montérkách nebo nějaké uniformě. Dáváme výpověď a nastupujeme.

V den nástupu Hanka ráno ze mě ještě vytvoří Alenu (body, silonky, džínová sukně). Na zámečku nás vítá Oleg, zavádí do kanceláří a předává nás své asistence Petře. Vedoucí nám vysvětlí, co máme dělat a jak to tam chodí. Mne si pak bere stranou a nejprve se ptá, jestli jsem opravdu chlap a pak mi vysvětluje, že pokud u nich budu pracovat, tak budu chodit v solidních šatech a líčení bude také jiné. Zaměstnávají kosmetičku/kadeřnici a ta mi poradí a pomůže. Po obědě jdu ke kosmetičce (Monika) a je mi dost trapně. To už není hra. Přicházím, dáváme kafíčko a nezávazně povídáme.  Asi po půlhodině si mne Monika bere do práce. Odličuje mě, paruka dolu a do sprchy a mám se vrátit pouze v ručníku. Přicházím pokládám se na lehátko a cítím, jak mne důkladně zkoumá, je to hrozné až potupné. Pak se mám postavit, opět zcela nahý a začíná mi brát míru. Pak si oblékám pouze body, silonky a půjčuje mi župánek. A opět pohovor, spíše její monolog do druhého dne si mám ujasnit, jestli budu na zámečku pracovat jako žena nebo půjdu pryč. Pokud budu chtít zůstat, tak ráno mám přijít za ní jako chlap a přinést si pouze prádlo.

Ráno přicházím k Monice. Bez větších řečí ihned mi vytrhává většinu obočí, pak oholit (moc mi vousy nerostou, jen takové chmýří, holím se jednou týdně). Následuje sestřih vlasů (naštěstí jsem nosil dost dlouhé), pak mi na ně dává kaštanovou barvu.  Na ženu mám docela krátké vlasy, ale je to bez paruky.

Promne mi ušní lalůčky, jak je to příjemné.

„Teď to píchne!“

„Au!!!“ a dírka v uchu i s náušnicí, a prásk do druhého.

Chvíli pauza, a to už mi přináší několikery šaty. Tak šup jdeme zkoušet. Dvoje mi docela sednou.

„Tak ty budeš zatím nosit, než pořídíme další“. Vše ti Oleg odečte z platu :-(

Upravit a nalakovat nehty a už mi dělá make-up. Dopoledne uběhlo jak nic, a vypadám jako elegantní žena. Při pohledu do zrcadla až na to má chlapská duše reaguje řádským ztopořením – ještě, že mám to body. V poledne potkávám Hanku a ta mne pomalu nepoznává.

Zvykám si být ženou. Pracovně si libuji, protože mám dost volnou ruku v utrácení za PC techniku. Oleg požaduje časté a násobné zálohování serveru. Dost dbá na bezpečnost, a tak nakonec stěhuji server mimo budovu do zahradního domku. Zvenčí to vypadá jako domek na nářadí, ale ve skutečnosti je to něco mezi betonovým bunkrem a trezorem. Čas běží. Asi po dvou týdnech mne Monika opět volá „na údržbu“. Vytrhání obočí, ošetření pleti, úprava vlasů, nehty – no to již znám, dobrý. Dostávám lepší náušnice (další srážka z platu!). Už chci jít, ale mám ještě prý jeden úkon. Monika přináší různé krabice a z jedné vyndává silikonový plát tělové barvy a na něm jsou prsa, pěkná céčka.

Tak svléknout a přiložíme na tělo. Studí to, mám chvíli ležet až to převezme moji teplotu. Poprsí se lepí na tělo! Monika mne namaže nějakým slizem a přikládá poprsí. Ještě uhlazuje. Mohu vstát a vidím, že mám skutečná ženská prsa a už mám opět ztopoření Monika se usmívá – si zvykneš. „Jo a jak se to sundavá?“ „Týden to určitě vydrží a pak opět přijdeš!“

„Cože to je nesundavací?“

„Ano“ To mne úplně dostalo, to jako budu s tím spát a milovat se s Hankou?

Monika mne ještě předává další krabici, a to mám za domácí úkol.

Přijíždíme domů, převlékáme se, ale prsa mi zůstávají. Hanka je v šoku, a navrhuje ať skončíme. Jenomže práce jako práce a plat máme v dolarech to samé číslo co jsme měli v korunách.

Zůstaneme.

Po večeři přistupuje k domácímu úkolu. Rozbaluji krabici a ní jsou silikonové kraťasy tělové barvy s dámským přirozením včetně vagíny. Prozkoumávám to a uvnitř je takový návlek na penis s trubičkou na čůrání. Kromě toho na zadku a bocích to přidává nějaký centimetr. Vsoukal jsem se do toho, pocitově nic moc, vzhledově dobré. Hanka mne natlačila do postele a začala masírovat moji pipinu. Opět došlo k topoření, ale silikon byl nepoddajný, v masáži nepřestávala a najednou cítím ejakulaci, ještě že tam je ta čurací trubička…

Ráno jsem před rozhodnutím, jestli si píčkové kraťasy obléknout nebo ne. Zkusím ano. Body si dnes neberu stačí krajková tanga a podprsenka. V práci na chodbě potkávám Moniku a ta se směje. „Domácí úkol splněn?“ A než se dočká odpovědi raději sahá mi pod sukni a přesvědčuje se sama!

„To je dobře, v sobotu je párty a jdeš tam jako hosteska v kostýmu playboyáckého zajíčka!“

Docela dlouho jsem si zvykal, že chodím čůrat vsedě …

V sobotu přijíždíme s Hankou po obědě a Monika nás má v práci i Petrou.  Černé silonky se švem vzadu, malý korzet na vytvarování pasu, já mám červené body s bílou kuličkou na zadku. Píčka i prsa se nádherně přes látku rýsují. Blond paruka. Jen mám obavy, jak to bude s čůráním.

Holkám to též sluší v modré i zelené, jinak jsme jak trojčata. Petra nám vysvětluje, že naším úkolem je hosty pomoci opít a poslouchat co vypráví. Mluvit budeme jen rusky nebo anglicky, na češtinu ať zapomeneme… Ještě nám ukazuje fotky těch, co přijedou, jsou tam i dva tehdejší ministři. Můžeme si občas odběhnout a udělat si poznámky. V pondělí budeme podávat podrobné hlášení Olegovi.

Obleček byl pro mne dost odvážný, ale pak se ukázalo, že i praktický, ručky šmátralky sice osahávaly, ale nikam dál se nedostaly. Přes ten silikon to nebylo moc cítit, ale po zadku mi jezdili pořád a dvakrát mne chytli i zpředu za píčku a několikrát za prsa. Už jsme s Hankou pochopily co tedy je naší prací, pravdou bylo, že se pánové chvástali co vše udělají a co kde ukradnou,… před ruskou děvkou a pod vlivem alkoholu žvanili o 106.

V pondělí jsme na poradě podávaly podrobné hlášení, pak jsme začali zjišťovat fakta o zmiňovaných věcech. Oleg pak prodával nebo kupoval. S jistou pravidelností to fungovalo. Asi na páté ožíračce jsem zjistila informaci ohledně toho, že XY banka padne. Vypadalo to jako nesmysl, ověřit to nešlo a na rozhodnutí bylo jen pár dní. Oleg přesto finance z banky převedl jinam, a navíc si vzal veliký úvěr (ten nakonec nesplatil). Já za to dostávám velmi tučnou prémii.

 

Podobné párty bylo cca jednou za dva až tři týdny. Vystřídaly jsme různé oblečky hooters, včelka Mája, prostitutka, fr. služka, jeptiška, sissy, školačka, roztleskávačka. Asi po 6 měsících jsme dostaly garsonku přímo na zámku, a tak jsme byly v práci prakticky pořád. Když jsme chtěly někam jet, tak už bylo problematické ze mne udělat na odpoledne či den chlapa. Oleg mi zařídil další občanku a řidičák na Alenu X. Nebylo třeba se vracet do mužské role. Problém byl jen kapku v bance, zřízení schránky bylo mne jako muže, ale dispoziční právo dostala i Alena a penízky se mohly dál ukládat.

Jako tým jsme fungovali skvěle. A já žila jako zcela jako žena. Do bazénu jsem nosila jednodílné plavky a vhodně vykrojené píčkové kalhotky. Zvládla jsem i bazénovou party!

Další již nepočítaná párty v oblíbeném v sissy stylu. Světle modré šaty, nařasené sukně, podvazky, bílé punčochy, kudrnatá blond paruka, výrazný make-up. Opět jsem měla píčkové kraťasy a bílá krajková tanga. Společnost jako obvykle hodně pila, někteří jednici již odpadli. Ten večer tam i jeden dost drzý a sebevědomý týpek co mne neustále omakával jako lacinou šlapku. Vedl hnusné řeči v domnění, že mu nerozumím. Krytí bylo vymyšleno dost dobře všichni si o nás mysleli své a nikdo netušil, že jsme tři docela schopní inženýři ekonomie. Šla jsem pro další pití a týpek za mnou vystartoval, chytl mne zezadu za prsa a tiskl se na mne. Mírně otočím hlavu a už se mi přisává na ústa, cítím mi prohmatává silikony na prsou, šaty mám naštěstí až ke krku. Cítím, jak se mi snaží dostat na píčku. Přecházím raději do útoku a sahám mu na ptáka přes kalhoty, pak mu ho vytahuji a kapku pohoním. Moment, hned jsem zpět jdu do kuchyně, tam jsou v šuplíku kondomy, ale už je za mnou. Chvilku mu honím a on mi zatím drtí silikony, najednou cítím, jak mi bere za tanga a trnutím mne jich zbavuje, nemohu ho ale nechat sahat na píčku, silikon by poznal i v opilosti. Sahám po olivovém oleji a část si ho vtírám do vaginy a část na jeho péro. Sedám si rozkročmo na stůl a vsunuji si ho do vaginy. Přiráží ze všech sil až se bojím, že mi parádu naškubne. Po chvilce cítím, že přes silikon mi dráždí prostatu, je to příjemné, tak mu pomáhám. Najednou cítím, že se asi počůrám, ale cítím takový jiný orgasmus včetně ejakulace. Naštěstí byl též hotov a velmi spokojen. Sahá do kapsy a dává mi hrst zmuchlaných bankovek na nové kalhotky. Bere láhev vodky a mizí k ostatním. Ze situace jsem celá vedle, jednak bylo zajímavé ho uspokojit a u mne hlavně orgasmus přes prostatu. Dost se mi to líbilo.

Jdu si hlavně hned píčku pořádně vypláchnout, protože nevím, jak se silikon snáší s olivovým olejem.

Scénář s opitím hostů a vytáhnutím informací fungoval, ale bylo nám jasné, že ne na věky. Po tom, jak jsem si krásně zašukala, jdu opět do kuchyně a vidím blikat signalizaci vnějšího narušení objektu, asi nějaký host vlezl, kam neměl… Najednou silná rána na dveře, které se rozletí a výbuch v salonu. Do budovy vniká policejní zásahovka. Jeden nebo několik hostů začne pálit z koltu, policie hází akustické granáty a slzák. Utíkám vypnout a odpojit skrytý server, daří se.  Ze zámečku berou trezory, počítače včetně kamufláže serveru a pány podnikatele a Olega i když má diplomatický pas. Nás „služebnictvo“ jen zapisují, že nás předvolají.

Ráno telefonuji tetě na venkov, že si tam pošlu po jedné paní nějaké věci, balím skutečný sever a zálohy Hanka přidává spoustu papírů a odvážíme to. Ukládáme podle instrukcí do skříně na půdu. Teta mne vůbec nepoznává a ptá se mne na mne jak se mám a co dělám. Po téměř dvou letech života jako žena vlastně ani nemám co na sebe, tak cestou zpět si něco kupuji. Smůlu mám v tom, že prsa asi tři dny ještě neodlepím.  Tak a teď naše záchrana. Hanku odvážím na psychiatrii je v „hrozném šoku“ ze zásahu policie a má amnézii – jako svědek naprosto nepoužitelná…

Já mám v plánu se odmaskovat. Půjčené auto vracím na zámeček a snažím se zlikvidovat otisky prstů a biologické stopy. Nechápu jak to, že to nebylo policejně zabezpečeno. Po dvou dnech sundávám prsa s poškozením. Návrat do mužského světa je velmi těžký. Ostříhat dohola, odlakovat a poničit nehty. Šaty, silikony i píčkové kraťasy balím do skartačních krabic a posílám do spalovny pod smyšlenou firmou.

Petra a Hanka si na nic pořádného nevzpomněly, Alena zmizela. Oleg měl diplomatický pas. Někteří „hosté“ pak měli politickou nebo kriminální kariéru.

S Olegem jsme se za několik let potkali na dovolené v jedné středoamerické zemi…;-)

 

Diskusní téma: Devadesátky - Ali

Datum: 07.10.2022

Vložil: Daf

Titulek: Moc pěkný příběh

ale ten sloh trochu místy pokulhává (opakování slov v jedné větě, chybějící,..)

Datum: 12.09.2022

Vložil: Kačka

Titulek: Úžasný

neskečně super a parádní povídka děsně moc se mi líbila přečetla sem ji na jeden zátah a bavilo mě to jen tak dál

Datum: 17.10.2022

Vložil: Jirka 81

Titulek: Re: Úžasný

Souhlasím s kacku úžasná povídka krásně se četla

Datum: 24.10.2022

Vložil: Lezanka

Titulek: Re: Re: Úžasný

Příběh moc fajn, ale já bych si pohrála s češtinou a hlavně trochu vybudila čtenářky, aby se u toho zapotily v rozkroku. V praxi se takové politické informace sbírají i dnes.

Přidat nový příspěvek