Devět módních rad - Andrea Dessel

20.07.2016 08:51

 V poslední době vidíme nejen v ulicích , ale i na červených kobercích stále častěji nepřijatelné módní chyby . Aby jste byli vždy elegantní a měli jste bezchybný módní styl podívejte se na seznam devíti módních chyb, kterým by jste se měli vyhnout .

 

1. Řekněte " NE " těsným bílím kalhotám

Na jaře a v létě se snažíme vyhnout tmavým barvám . Ale vždy je tu nějaké to " ale " : pokud vám příroda nenadělila krásné nohy tak si radši neoblékejte těsné bílé kalhoty .

2. Ne vždy musí značkové oblečení automaticky znamenat eleganci

Nemyslete si, že když budete oblečeni od hlavy až k patě ve značkovém oblečení automaticky lidi ohromíte svým ohromným vkusem .

Občas ano , ale drahé oblečení ne vždycky garantuje eleganci . Stejného úspěchu můžete dosáhnout s pěknými kalhotami v kombinaci s vhodnou , stylovou kabelkou . Jednoduchost vždycky vyhrává !

3. Nekombinujte těsné kalhoty s těsným topem

Ne , ne a ještě jednou ne.......... pokud nemáte postavu jako modelka . Jinak dodržujte striktní pravidla :

Kombinujte těsné oblečení s volným . Následujte tyto pravidla , těsné kalhoty  můžete kombinovat s volným dlouhým tričkem a těsný top se zvonovou sukní nebo volnými kalhoty .

4. Nepřehánějte to s doplňky

Šperky a doplňky dolaďují jakoukoli kombinaci oblečení, ale nepřehánějte to s nimi . Jinak riskujete , že budete vypadat jako vánoční stromeček . Rovnováha a jednoduchost - to je kouzelná formule perfektního stylu .

5. Příliš se neodhalujte

Tato rada měla asi přijít jako první. Oblečení, které příliš odhaluje ženské tělo budí dojem nevkusu . Dle nepsaných módních pravidel je kombinace odhalujícího topu a krátké sukně jako špatný vkus a přílišná vulgarita .

6.  Nezapomeňte na zmačkané, vybledlé, špinavé a beztvaré oblečení

Oblečení by mělo být vždy čisté a dobře vyžehlené .  Dejte si žehličku a žehlící prkno na dobře přístupné místo a nehledejte výmluvy jak se nudnému žehlení vyhnout .A nezapomeňte i když si vezmete ten nejhezčí kostýmek nebo šaty jejich jejich kouzlo vyprchá v kombinaci s obuví , které vypadají jako když jste v nich běželi maraton .

 

7. Buďte věrné svému stylu

Bez ohledu ta to jaká je módní vlna , vždy si kupujte oblečení v , kterém se budete cítit sebevědomě .Takové , které vám zajistí dobrou náladu a příjemný den .Najděte si tu správnou kombinaci pohodlí , elegance a stylu . A zůstaňte svému stylu věrná . Vždy a všude .

 

8. Neukazujte své bříško

Přestaňte ukazovat své holé bříško. Není to sexy . Samozřejmě, že každé pravidlo má své vyjímky ...... ale  měla by jste se naučit správně zhodnotit vaše tělo .

9. Nekupujte si větší oblečení

Nekupujte si větší oblečení nebo oblečení, které vypadá jak pytel ...... je pravda , že pytlovité oblečení dodává volnost pohybu , ale také pár kilo navíc .Oblečení by mělo mít odpovídající velikost .

 

                                                                     

 

Z anglického originálu přeložila Andrea Dessel. Originál naleznete zde https://what-to-wear-today.com/nine-fashion-advices/