Dívčí výstřik - Martina

18.02.2023 07:36

Emma byla ponořená do učení, když jí zazvonil telefon. Ignorovala to a dál se soustředila na učebnici před sebou. Tento týden se blížily zkoušky a ona musela být připravená, jinak o stipendium přijde. Pak jí znovu zazvonil telefon. A znovu. Otráveně se převalila a podívala se na telefon. Měla tři oznámení ze seznamovací aplikace. To bylo to, co bylo tak rušivé?
Chtěla zprávy ignorovat, ale byla sobota a už dlouho nikoho neviděla. S malými nadějemi odemkla telefon a otevřela aplikaci. První oznámení bylo, že se s někým spojila; druhý byl pár zpráv od té ženy pro Emmu.
Profil byl 35leté ženy. Jmenovala se Kate a soudě podle jejích profilových fotek byla nádherná. Byla vysoká a její paže a hruď byly silně potetované jasným inkoustem; její zrzavé vlasy jí sahaly těsně pod lopatky a na každé fotce se jí poprsí snažilo vyskočit z vršku. Životopis Kate ji popisoval jako právničku, která byla extrémně zaneprázdněná a měla problém navazovat osobní kontakty. Byla fanynkou rockové hudby, béčkových hororů a dobrého piva.
"Ahoj Emmo, co máš dnes večer v plánu?" a druhá zpráva: "...jestli to ode mě není příliš troufalé."
Emma už cítila, jak se zahřívá vzrušením. Už to bylo dávno, co byla mladá studentka na rande a nikdy s o tolik starší ženou.
"Ahoj Kate, dnes večer mám volno, ale pravděpodobně se budu dívat na film a dám si láhev vína. Co chystáš?"
Kate netrvalo dlouho a poslala Emmě zprávu, k velké radosti postgraduální studentky. Ještě lepší bylo, co sev ní psalo.
"Vždycky jsem večer sama! Nechceš přijít kolem sedmé? To mi dává dost času na to se upravit a koupit láhev něčeho dobrého."
"To je rande!" Emma odepsala zprávu, než se podívala na čas na svém telefonu. Bylo 4:30. Cesta ke Kate jí zabere asi 20 minut, což znamenalo, že měla asi dvě hodiny na to, aby se připravila. S radostí zavřela učebnici a zamířila do koupelny.
V 5:45, když jí přišla SMS od Kate, stála Emma ve svém pokoji nahá s kůží hladkou jako v den, kdy se narodila. Byla to fotka pěkné láhve Chardonnay s nápisem "Nemohu se dočkat, až tě uvidím."
Poté, co Emma prošla každý kousek spodního prádla ve svém pokoji, rozhodla se pro černé šaty, černé kalhotky a žádnou podprsenku. Šaty byly krátké, nechávaly jen málo na představivosti; postgraduální studentka přesně věděla, proč byla požádána, aby přišla k ní domů na rande na jejich první schůzku.
Když dokončila make-up, podívala se na sebe do zrcadla. Rozcuchané hnědé vlasy jí sahaly několik centimetrů nad ramena a ladily s barvou jejích očí. Z horní části šatů koukala ňadra velikosti C a měla na sobě jemný make-up.
Myšlenky na Kate tančily Emminou myslí, když zajížděla k jejímu domu, který byl ve výrazně hezčí části města, než ve které Emma bydlela. Když zastavila, musela chvilku uklidnit své překvapení: Kate bydlela v jedné z nejhezčích a nejnovějších budov ve městě!
Poslala Kate SMS, že je tam, a z haly vyšla žena. Kate byla ohromena, když tam Emma stála, odhadovala ji na něco málo pod 170 cm, s dlouhými špinavými blond vlasy. Měla na sobě volnou černou sukni a tričko Joy Division.
"Ach můj bože," řekla. "Oblékla ses jen pro mě?"
Emma se začervenala. Katiin hlas byl chraplavý, teplý a hravý a její kundička reagovala nadšeně. Jen koktala, její mysl se upnula na to, jak bude Katiin hlas znít jako sténání.
"Něco ti zapletlo jazyk?" zeptala se. "Proč nejdeš nahoru a uvolníme tě."
Emma nadšeně přikývla, když ji Kate vzala za ruku. Ukázalo se, že měla byt v prvním patře, takže nebylo potřeba moc chodit. Obývací pokoj Kate byl malý, většinu prostoru zabíraly dvě pohovky a konferenční stolek, oba obrácené k televizi.
"Proč se neposadíš, já nám přinesu víno?"
Emma se usmála. "To zní skvěle!"
Posadila se na pohovku a Kate si sedla vedle ní o chvíli později. Nalila dvě sklenice vína a jednu podala Emmě. Když stiskla play na dálkovém ovladači, otočila se k Emmě.
"Takže, co studuješ?"
"Veřejné zdraví," řekla Emma. "Chci to použít k práci na opiovou krizi..." začala, ale okamžitě si uvědomila, že Kate už ztrácí zájem. Její dlouhé, tenké prsty už přejížděly po Emmině stehně a její ruka odsunula její nohy od sebe. Vydala tiché zasténání a Kate byla na ní, políbila ji a strhla jí vršek šatů.
Když Kate sála Emminy bradavky, mladá žena sáhla Kate mezi nohy a zastavila ruku na polotvrdém penisu. Kate hlasitě zasténala a Emma ke svému vlastnímu překvapení ucítila mezi nohama příjemnou reakci.
"Svlékni se." nařídila Kate.
Emmě, stále zmatené a nyní nadrženější, než tušila, že je možné, to nebylo třeba říkat dvakrát. Sundala si černé šaty a postavila se před Kate, na sobě měla jen průhledné černé kalhotky.
Kate se postavila před Emmu a postrčila ji na pohovku, kde absolventka přistála s tichým „uf“. Při pohledu na svou kořist na pohovce si Kate přetáhla tričko přes hlavu a rozepla krajkovou černou podprsenku, kterou měla na sobě, a nechala ji spadnout na zem. Její ňadra byla kulatá a pevná, každá bradavka dost tvrdá na to, aby rozřezala sklo. Otočila se čelem k Emmě, sehnula se a pomalu si sukni stahovala přes zadek. Když se objevil vytvarovaný kulatý zadek, Emmina ústa zůstala otevřená.
"Ach můj bože," zasténala.
"Líbí se ti, co vidíš?" zeptala se Kate a znovu se otočila k Emmě.
"Moc," řekla Emma. "Jsi tak sexy."
Kate přešla k pohovce a postavila se nad Emmu, tvrdě ji políbila na ústa a sáhla mezi nohy mladé dívky. Protřela Emmin pahorek skrz kalhotky a cítila, jak rostoucí vlhkost prosakuje materiálem. Emma zvedla boky nahoru a její sténání bylo čím dál naléhavější.
"Prosím, Kate," zakňučela. "Prosím."
Kate se usmála a přesunula své polibky z Emminých rtů na krk a pak na bradavky. Když je cucala a věnovala oběma stejnou pozornost, vklouzla rukou do Emminých kalhotek a začala jí třít klitoris. Katiny prsty klouzaly po kůži mladé ženy a její sténání se stalo zvířecím
"Hodná holka," zavrčela Kate. "Hodná holka, teč pro mě."
To bylo vše, co bylo potřeba. Emma začala kolem sebe mlátit a její sténání se změnilo v ječení; celé její tělo se třáslo, když jí projel orgasmus. Když tam Emma ležela a lapala po dechu, sledovala, jak si Kate svlékla kalhotky a srdce jí začalo úzkostně bušit. Penis starší ženy nebyl malý, alespoň pro její nezkušenou mysl.
"K-K-Kate... Jsem lesbička. Nevím, jak to udělat," řekla nervózně.
Kate se zasmála, když Emmě stáhla kalhotky a začala si hladit penis.
"Zlato, pořád jsi lesbička. Tohle bude zábava."
Emma otevřela ústa, aby znovu promluvila, ale Kate strčila prsty do jejích úst, čímž z Emmy vyvolala další zasténání.
"Naučím tě víc ráno. Jen si to užij," řekla, když položila špičku svého tvrdého penisu ke vchodu do Emminy kundičky.
Pohybovala se pomalu a dala Emmě čas, aby si zvykla na nový pocit. Její kundička vzrušením sevřela Katin penis a ona zasténala nad novým pocitem.
"Ach, hodná holka. Ty se tak rychle učíš," pochválila ji Kate. "Nemůžu se dočkat, až tě naplním mojí dívčí šťávou."
Kate zrychlila a objala Emmino bledé hrdlo, když ucítila známé mravenčení v koulích. Nenabízela Emmě žádné varování, jen dál přirážela silněji, když se blížila k bodu, odkud není návratu.
"Ach, ty jsi tak dobrá holka, Emmo. Už budu - oooh."
Kate přestala mluvit, když se její tělo napjalo a Emma cítila, jak v ní vybuchlo horké sperma starší ženy. Stále se vzpírala boky proti Katině penisu, i když přestala stříkat, vychutnávala si ten nový pocit.
Nakonec penis Kate změkl a ona spadla dozadu na pohovku. Emma si na ni lehla a políbila starší ženu na rty.
"Máš mě hodně co učit," zašeptala Kate do ucha, když lehce pohladila její penis. "Tolik učit."

Diskusní téma: Dívčí výstřik - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek