Dívka tvých snů – Vánoční povídka - 1.díl - Esme Ww

18.12.2021 13:48

1. Žofie

2. Olda

3. Olga

4. Marta

5. Sylvie

 

 

1. Žofie

 

„Letos budeme na Vánoce ve třech,“ oznámila mi pár dní před Mikulášem má žena Žofie. Přijde má sestra Sylvie. „Vždyť víš, neprožívá teď zrovna nejšťastnější období. Nemá kam jinam jít a nemůže přeci zůstat sama.“

„No jasně,“ pomyslel jsem si, ale zůstal zticha, „ale kdo ho prožívá. Já to kvůli ní doma nemám růžové už léta.“ Před pěti lety mě naprášila, když mě viděla, jak v kavárně kousek od mojí práce utěšuju kolegyni. To se nedělá, ani když jste švagrová. Jasně, nejsem žádný svatoušek, ale v tomhle jsem byl opravdu nevinně. Magdě se zabil bratr, a protože byla léta rozvedená, neměla se komu vykecat. Tenkrát mi dalo spoustu času se z toho vymotat a mé manželství už nikdy nebylo takové, jak předtím.

K tomu jejímu období, před třemi lety řekla manželovi, že je lesba a že odchází. To byl pro Jardu moc hezký dárek k padesátinám. I když vzhledem k jeho aktuální milé přítelkyni nakonec byl. Je taky docela hezká, možná i hezčí než Sylva, a navíc to ani zdaleka není panovačná sekernice. No a před čtrnácti dny Sylvu opustila její veliká o dvanáct let mladší láska, která jí oznámila, že čeká dítě a s ní to rozhodně není. To se v lesbických vztazích fakt těžko tutlá. A že ho chce vychovávat s jeho skutečným rodičem. Sylviny děti krátce po rozvodu rodičů odjely s těmi našimi na zkušenou do Austrálie, a když náhodou dorazí do Česka, jí se vyhýbají. Takže teď tu je osamělá padesátiletá odkvétající lesba a nemá kam jít. Fajn, na padesát nevypadá vůbec špatně, vypadá dokonce mladší. Tak na čtyřicet šest. Ne, to jí trochu fandím. Tak na čtyřicet osm. Ale jinak je to dost nesnesitelná osoba.

„Říkám ti to s dostatečným předstihem, abys jí stihnul koupit nějaký pořádný dárek, ze kterého bude poznat, že jsi nad tím přemýšlel a že je speciálně pro ni.“

„Pff,“ odfrkl jsem si. „Jaký mám asi vymyslet dárek pro nesnesitelnou lesbu?“

„Vidíš,“ zadívala se na mě pohrdavě, „mě už báječný dárek napadnul. Já myslím, že na něco určitě přijdeš, když se tak vyznáš v ženách, utěšiteli,“ zaryla si. Jo, díky Sylvo, pořád je to živé, pořád se v tom ráda porochňá.

Diskusní téma: Dívka tvých snů – Vánoční povídka - 1.díl - Esme Ww

Datum: 19.12.2021

Vložil: linda

Titulek: Super

Začátek vypadá slibně

Datum: 20.12.2021

Vložil: Esme ww

Titulek: Re: Super

Dík, těš se a nic dopředu neprozradím :-)

Datum: 19.12.2021

Vložil: jitka

Titulek: esme

ano,jsem taky odvetlá lesba.každá máme svůj věk.povídka zkratkovitá,ale mnoho naznačuje.já jsem si s nikým děti nepořídila,dárce jsem nechtěla a na přírodní početí s chlapem se mě vždycky sevřala píča.

Datum: 19.12.2021

Vložil: Esme ww

Titulek: Re: esme

Ahoj, povídka není zkratkovitá, Jana to zveřejňuje po kouskách a napíná vás. Tohle je první díl z pěti a slibuju, že v dalším díle už se to docela rozjede.
I když teda zkratkovitá, chtěla jsem proti té minulé udělat miniaturu, což nakonec vyšlo na necelých šest tisíc slov :-)
Ale proti tomu, co mám rozepsaného, je to i tak miniatura.
Já si zpětně říkám, jestli nebylo lepší do toho před mnoha a mnoha lety šlápnou, s nějakou nevyhraněnou lesbou si pořídit děti a pak přejít na vaši stranu se vším všudy.

Hezké svátky,

Esme

Přidat nový příspěvek