domácí práce

01.04.2019 21:32

Dobrý den,

toto je můj druhý inzerát s trochu jiným přáním. Platí oba inzeráty. Prosím čtěte do konce. Já jsem kluk (21) a hledám dominantní ženu, slečnu, dívku které se nechce trávit svůj čas domácí prací. Myslím úklid, mytí podlahy, vysávání, mytí nádobí a tak dál. Představují si to tak že za Vámi přijedu, po příchodu se převléknu do dámského a odevzdám své normální oblečení. Paní mi nasadí obojek popřípadě si mě nějak vylepší (roubík, kolík, zamčení korzetu, mírná bondage,…). Po té začnu s prací kterou mi paní zadá. Pokud si bude paní něco přát, mile rád ji obsloužím. Po dokončení práce mi paní vrátí normální oblečení, případně vysvobodí z pracovního ustrojení. A já odejdu. Samozřejmě vše záleží na domluvě.

v případě zájmu žádám informace co byste si přála a odkud jste. Abychom se domluvili jestli je toto setkání/seance reálné. Pravděpodobně by se mohlo jednat o pravidelné setkání, nebráním se ale i jednorázovkám, kdy se Vám zrovna nechce řešit špinavé nádobí a při tom se chcete pobavit na účet otroka v dámském. Vybavení pro úklid musíte mít vlastní.

Důležitá je diskrétnost!

V případě že jste dominantní muž, je tato nabídka možná i pro Vás. Ale jsem hetero a toto mě láká pouze jako forma ponížení. Tady bude záležet hlavně na domluvě a vystupování dominanta. Mi osobně se to příčí ale zároveň mě to i částečně láká.

nabízím: mytí od nádobí přes podlahu až po koupelnu. Praní či věšení prádla. Vysávání a utírání prachu. Převlečení postelí. Pro dámy přelešťení a očištění botiček. Rovněž dámám rád pomůžu při sestavení nábytku(ikea.atd).

Děkuji za Váš čas.
můj email: anickacd@gmail.com