Elixír krásy - Klára

20.07.2023 16:51

Velice rád se toulám noční Prahou, cítím tu atmosferu historického města, dá se říct že bezcílně bloumám. Při jedné takové vycházce jsem uviděl na zemi ležet tvarově zajímavý skleněný flakonek ve tvaru srdíčka , hrdlo bylo zavoskované a na malé polepce byl nápis - ELIXÍR KRÁSY.Uvnitř byla vidět tekutina světle růžové barvy- jednoduše řečeno velice mne ta lahvička svým způsobem přitahovala. Vzal jsem jí sebou zpět do auta a do přihrádky u spolujezdce jsem jí uložil. Úplně jsem na ní časem zapomněl až do doby, kdy jsem vezl sebou na kontrolu do nemocnice jednoho kamaráda, který se nabídl že pojede se mnou pro případ že bych tam musel třeba zůstat tak aby odvezl auto domů.
U nemocnice jsem zaparkoval a kamarád mi řekl, že počká v autě do mého zavolání až budu hotov . Jak vše u doktorů skončilo tak jsem mu hned volal na mobil , bylo však divné¨, že to vůbec nebral. Až po chvilce mi zavolal zpět. Jeho hlas ovšem zněl nějak zvláštně, jako bych mluvil spíše se ženou. Prosil mě at přijdu co nejdříve do auta že mi vše řekne, měl v hlase takový strach, prý se stalo něco zvláštního, prý budu překvapen. Pospíchal jsem k autu a už zdálky vidím že v autě sedí nějaká dlouhovlasá blondýna. Co tady děláte a kde je Jirka - ptám se jí. Ona vyděšeně špitla - Vše vám vysvětlím, jen nikoho nevolejte, to já jsem Jirka. A začala mi popisovat, co v autě po mém odchodu dělala. Po krátkém podřimování jí došlo, že si musí vzít své pravidelné léky a že si nevzala sebou nic na jejich zapití. Všimla si malé lahvičky s nějakou tekutinou a rozhodla to tím zapít. Jen to udělala a polkla dva doušky tak jí najednou obklopila růžová mlha a hned usnula. Po probuzení nevěřila vlastním očím, ze zrcátka ve stínítku na ní zírala nádherná blondýnka. Jirko, jsi to vážně ty ? - zeptal jsem se opatrně. Jsem , ale přestávám si pomalu pamatovat svou minulost, jmenuji se Klára a musím ti říct, že se mi moc líbíš, mám na tebe ohromnou chut, jed prosím rychle domů, chci se s tebou milovat.
Jirka už si nikdy nevzpoměl na svou minulost, já jsem získal nádhernou partnerku a zbytek flakonku uchovávám doma v trezoru - co kdyby byl ještě potřeba !!!

Diskusní téma: Elixír krásy - Klára

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek