EXTÁZE V ČERNÉM NYLONU - Martina

27.07.2022 20:37

Bylo ráno, když jsme přijeli do hotelu Empress v londýnském West Endu. Souhlasil jsem, že doprovodím svou nevlastní dceru Louisu na služební cestu, která byla pro její společnost velmi důležitá, a tak tomu čelila s určitým strachem. V důsledku toho udělala pro ni neobvyklý krok a požádala mě o podporu během svého víkendu.

Louisa byla zralá žena kolem třicítky a v bankovním světě si vybudovala úspěšnou kariéru. Jako profesionální žena byla vždy elegantně oblečená a obvykle nosila sukni a halenku v kombinaci s lesklými kalhotkami a vysokými podpatky. Byla úžasně krásná, s jemnými kaštanovými vlasy jemně melírovanými s blond melíry a průzračnýma hnědýma očima.

Během let mě stále více přitahovala a musel jsem potlačovat své city, když jsem se snažil udržet si svou otcovskou roli. Začínalo to být velmi obtížné a moje touha po ní začínala ovládat každou mou bdělou myšlenku.

Jedna věc se stala posedlostí; její spodní prádlo. Když byla ještě školačkou, jednou jsem se odvážil vejít do její ložnice a hnán zběsilým chtíčem jsem prohrabal její zásuvku se spodním prádlem a našel měkkou, světle zelenou nylonovou spodničku, kterou, jak jsem věděl, často nosila pod školní sukní.

Když jsem přejížděl rukama po jejích hedvábných záhybech, dostal jsem obrovskou erekci a rozhodl jsem se riskovat, že tu a tam budu v Louisině pokoji masturbovat. Uvolnil jsem svůj bolavý penis a pokračoval jsem v jemném přetahování spodničky tam a zpět přes citlivou špičku. Bylo to vynikající. Netrvalo dlouho a preejakulát prosakoval do nylonu a já věděl, že jsem prošel bodem, odkud není návratu.

Omotal jsem si nylonové záhyby kolem svého penisu a pomalu a vytrvale jsem se probouzel a v duchu jsem si představoval Louisu oblečenou pouze v podprsence a spodničce a pumpovala mě svou štíhlou rukou. Vybuchl jsem do spodničky a zavolal její jméno, když jsem stříkal, v obavách, aby mě slyšela, když se dole dívala na televizi, a přesto jsem si možná napůl přál, aby tam mohla být se mnou.

Když jsem skončil, upravil jsem se a vzal s sebou mokrou spodničku a schoval ji pro další použití. Nikdy jsem ji nevrátil a přesto o tom Louisa nikdy nic neřekla. Často jsem přemýšlel, jestli zná moje tajemství.

A nyní, téměř o dvacet let později, jsem doprovázel Louisu v situaci, o které jsem předtím mohl jen snít. Zarezervovali jsme si hotel v Londýně po určitých potížích s hledáním pokojů jinde. V hotelu Empress nám však mohli nabídnout pouze jeden dvoulůžkový pokoj. Louisa provedla rezervaci a zdálo se, že souhlasí s tím, že se budeme muset podělit. Ve skutečnosti žertovala, že se budeme muset přihlásit jako manželé, abychom rozptýlili jakékoli podezření.

Když jsme dorazili do recepce, zjistil jsem, že přesně to udělala. A tak jsme se jako ‚pan a paní Fletcherovi‘ vydali nahoru do našeho pokoje. Byl to prostorný, i když poněkud bezduchý pokoj se dvěma úhledně ustlanými samostatnými postelemi a obvyklým sociálním zařízením. Položili jsme kufry na jednu z postelí, podívali jsme se na sebe a vybuchli smíchy.

"Dobře, ahoj, pane Fletchere," usmála se Louisa a pak s předstíranou ostýchavostí dodala: "Zajímalo by mě, jestli je tohle apartmá pro líbánky?"

Usmál jsem se na ni a zároveň mi srdce trochu poskočilo nad tím dráždivým předstíráním. Věděla v hloubi duše, co k ní cítím?

S touto myšlenkou jsem pozoroval, jak začala vybalovat kufřík a ukládat své oblečení do poměrně skromných zásuvek a šatní skříně. Ani jeden z nás chvíli nepromluvil a Louisa se na mě usmála, když si třídila oblečení.

Přinesla něco, co vypadalo jako velký výběr oblečení jen na jeden víkend, ale tehdy jsem si s údivem uvědomil, že hodně z toho, co odkládala, bylo černé spodní prádlo. Posadil jsem se na postel vedle její a koukal na hedvábné lahůdky, které vytahovala z kufru. Zachytila můj pohled a já zrudl rozpaky.

"Líbí se ti to, Ricku?" zeptala se se stydlivým úsměvem: „Na nóbl akce, jako je tato, si vždycky ráda vezmu své nejlepší spodní prádlo. A je důležité, aby mi ladily spodnničky, podprsenky i kalhotky. A samozřejmě moje oblíbená barva je černá; Myslím, že je to tak sexy, co?“

Polkl jsem na znamení uznání a ke svému akutnímu nepohodlí jsem si uvědomil, že jsem tvrdý.

„Pojď se podívat,“ dodala, „přinesla jsem s sebou spodničky, kombiné, dvě podprsenky a dvoje kalhotky; vše z hedvábně černého nylonu. A, ach ano, tento nádherný černý komplet, který jsem si objednala z Ameriky. Je docela zvláštní, protože má dvojitou sukni a také je na mé pokožce velmi jemný a sexy. A já prostě miluji způsob, jakým po sobě ty dvě vrstvy nylonu klouzají.“

Teď už Louisa vypadala docela zrudle a vzrušeně, když postupně zvedala každý kus a cítila jejich měkkost. Znovu mě vyzvala, abych se přišel podívat blíž.

„No tak, Ricku, nestyď se; určitě jsi už někdy viděl spodní prádlo,“ pokárala ho jemně.

Cítil jsem se jako zakořeněný. Kdybych vstal, okamžitě by viděla moji erekci a pak už by nebylo cesty zpět.

Moje touha po mé nevlastní dceři by se po všech těch letech předstírání projevila. Samozřejmě trochu pomohlo, že pro Louisu jsem byl vždycky spíš ‚Rick‘ než ‚táta‘, ale ve skutečnosti to nezmírňovalo pocit, že je to nějak špatně a že jsem zabloudil do zakázaného území incestu.

Avšak touhou po ní jsem byl tak posedlý, že jsem se rozhodl riskovat všechno. Vstal jsem a šel jsem k ní, moje erekce mi natáhla kalhoty. Louisa zrudla ještě víc, když mě sledovala ve směsi fascinace a úzkosti.

"Ach, bože, Ricku, neuvědomila jsem si, že se ti tak líbí moje spodní prádlo," řekla chraplavě.

"Louiso, nemáš ani ponětí, jak moc jsem o takové chvíli snil." Můj hlas byl sotva slyšitelný, když se pravda rozlévala, jako když se přehrada protrhne.

„Miloval jsem tě léta; ano, já vím, je to tak špatné, ale je to tak. A co víc, mám fetiš pro tvé spodní prádlo, zvláště pro tvé spodničky. "Před lety jsem se pokoušel podívat se na tvoji školní sukni a vidět tvoji spodničku, a pak jsem se jednoho dne vkradl do tvého pokoje a vzal si tvoji sladkou světle zelenou spodničku."

"Takže tam zmizela!" Louisa zasáhla: "Často jsem o tom přemýšlela." Myslela jsem, že ji máma možná vyhodila, protože se to dost opotřebovávalo. Ale nikdy mi nic neřekla. Styď se, Ricku! Tak co jsi s tím udělal, jako bych to nevěděla!'

"Masturboval jsem s tím," zamumlal jsem v odpovědi. „Vidíš, možná byla trochu opotřebovaná, ale právě proto byla tak měkká a hedvábná. Prostě se mi to líbilo, protože na ní byla i tvoje vůně a já jsem se s tím hladil a myslel na tebe.“

"A máš ji ještě?"

"Ano," odpověděl jsem, "schovávám ji dobře s ostatními spodničkami."

"Páni, Ricku," zasmála se Louisa, "všechna tato temná tajemství teď vycházejí na povrch!" Ty jsi tedy transvestita?“

"Proboha, ne," odpověděl jsem, "nic takového." Ale navlékám si spodničky, když mám dostatek soukromí, a pak do nich masturbuji, zatímco si prohlížím tvé fotky a představuji si tě se mnou, a oba máme na sobě spodničky.“

Tou dobou už můj penis čekal, abych se mohl uvolnit, a moje blízkost k Louise a jejímu spodnímu prádlu se stávala opojnou.

Louisa chvíli podivně mlčela a pak se na mě zkoumavě podívala a zašeptala: ‚Podívej, Ricku, jako ty vím, že tahle situace je špatná, ale oba jsme dospělí a to, co uděláme, je čistě mezi námi a nikdo jiný to nemusí vědět.“

Odmlčela se a pak pokračovala: „Chci to tak moc jako ty. Bylo to takové štěstí, že jsme dostali tuto místnost, kde si můžeme dělat, co chceme. Musím být na první schůzce až dnes večer v šest hodin, takže máme několik hodin na to, abychom si spolu užili skvělý sex. Chceš to?“

Zasmála se, když se podívala na moji erekci, a uvědomila si tu slovní hříčku.

"Vidím, že jsi," vydechla, "proč mi nesundáš halenku a sukni a nepodíváš se, co pro tebe mám pod ní?"

Třesoucími se prsty jsem jí pomalu rozepnul bílou halenku a ona mi ji pomohla svléknout po jejích paží. Viděl jsem horní polovinu jejího krásného tyrkysového kombiné, živůtek zdobený nádhernou krajkou a zakrývající její odpovídající podprsenku. Přistoupila ke mně blíž a vyzvala mě, abych jí rozepnul elegantní černou sukni. Sklouzla jí po stehnech a ona z ní vystoupila, její hedvábné kombiné se nyní plně odhalilo.

"Co myslíš, Ricku?" zašeptala: "Vím, že to není černé, ale je to jeden z mých oblíbených úletů." Podívej, proč se nesvlékneš, pak pořádně ucítíš moje kombiné.“

Bez dalšího naléhání a s hlavou ve víru touhy jsem se vysoukal ze svých šatů a stál jsem nahý před Louisou, můj penis vyčníval, horký a pulzující špičkou fialovou a volně vytékajícím preejakulátem.

"Ach můj bože, to je tak tvrdé," řekla Louisa a její hlas zabarvil chtíč.

Natáhla se dolů a pak vzala můj penis do své štíhlé bledé dlaně, jemně jím přejela nahoru a dolů proti svému kombiné a zároveň mě políbila na rty. Polibek jsem opětoval, a když jsme se k sobě ve stále větší vášni zamkli, Louisa s mým penisem manipulovala s větší naléhavostí proti jejímu tělu oděnému v kombiné.

Nutkání stříkat bylo ohromující a já tak moc chtěl propuknout do jejího krásného kombiné. Ale Louisa měla jiné představy. Náhle zastavila a můj přeplněný penis sebou před ní škubal, jako by protestoval proti tomuto popírání.

"To nejlepší teprve přijde, Ricku," řekla Louisa hlasem plným touhy. „Mojí vášní je hedvábné černé spodní prádlo, jak jsi viděl. Tak si to společně užijme. Sundej mi kombiné, podprsenku a kalhotky a pak mě obleč do mých černých kalhotek a odpovídající černé podprsenky a kombiné. Nechám si své lesklé punčochy a podvazkový pás. Až to uděláš, chci, aby sis oblékl moje druhé černé kalhotky a černou spodničku.“

Tou dobou jsem se chvěl vášní a byl jsem frustrovaný odmítnutím svého orgasmu, ale jak Louisa slíbila, bylo to skutečně ještě lepší a nyní za hranicí toho, co jsem považoval za možné. Jemně jsem jí pomohl z její tyrkysové podprsenky, kombiné a kalhotek a pak jsem jí oblékl hedvábné černé kalhotky.

"Vytáhni mi je nahoru," naléhala, "pociť, jak mi klouzají po nohách a stehnech přes moje punčochy."

Ochotně jsem vyhověl, vytáhl kalhotky a zároveň jsem cítil měkkost jejího těla, cítil pižmový parfém a otřel se obličejem o její ňadra a bradavky teď tvrdé touhou.

"A teď tu podprsenku," zašeptala a pobaveně dodala: "Předpokládám, že víš, jak ji zapínat."

Přikývl jsem a rozpačitě se usmál, vzal jsem tu krásu z její postele a jemně vložil její ňadra do košíčků a zapnul ji.

"A teď ten kombiné;" Louisa ukázala na černé kombiné, které leželo vedle toho s dvojitou sukní, zjevně měla plány na později, až budeme oba oblečeni na sex, který nás čeká.

Cítil jsem měkký nylon tohoto nádherného kombiné a nemohl jsem odolat pokušení přetáhnout jeho záhyby přes můj bolavý penis, nyní tak jemný a citlivý. Nechal jsem na přední straně stopu preejakulátu a Louisa mě pokárala;

„Bože, Ricku, ještě ne, chci, aby sis nechal všechnu svou šťávu na později. Obleč mi to, prosím, taky chci cítit jeho měkkost na mně... prosím, pospěš si.“

Povzdechla si, když jsem jí opatrně převlékl kombiné přes hlavu a nechal ho sklouznout přes její prsa a stehna. Všiml jsem si, že si nyní jemně protírá klitoris přes nylon svých kalhotek a začíná těžce dýchat.

"A teď si tě obléknu, Ricku," řekla chraptivě a sáhla po druhých černých kalhotkách a hedvábné černé spodničce, která měla stejně jako její kombiné krásný široký krajkový lem s květinovým zdobením.

Stál jsem strnule, když vytáhla kalhotky nahoru a přes moji pulzující tvrdost, a pak následovala spodnička, šustící přes nylon kalhotek. Málem jsem omdlel s pocitem hedvábných vrstev obklopujících můj penis, a jako už mnohokrát předtím, když jsem byl sám ve své spodničce, vzal jsem svou tvrdost do ruky a začal jsem se hladit nylonem. Preejakulát volně prosakoval.

Louisa mě beze slova vzala za ruku a ukázala mi do její postele, kde jsme se společně posadili a políbili.

„Nylon na nylonu, není to krásné, Ricku,“ vydechla mi Louise do ucha, „nemáš rád tuhle kouzelnou látku, která nás tak pohání?

"Louiso, víš, jak moc to miluji," zašeptal jsem v odpověď, zabořil obličej do jejích vlasů a zvýšil nylonové tření mezi námi.

Vycítil jsem, že se Louisa natahuje po něčem vedle sebe na posteli, a uvědomil jsem si, že to bylo tto kombiné s dvojitou sukní. Na okamžik mě jemně odstrčila a vložila to kombiné mezi nás.

"Cítíš to milované kombiné, Ricku...ach Bože," zasténala, "tolik vrstev bohaté hedvábnosti...to je tak krásné..."

Byl jsem nyní ve stavu extáze, když můj tvrdý penis projížděl proti ní vrstvami nylonu, nylonu, který jen čekal, až obdrží plody našeho chtíče.

Pak přišel okamžik, který jsem se odvážil předvídat, ale ani na okamžik jsem si nepomyslel, že by se mohl skutečně stát. Přes staccato funění, když se Louisa blížila k orgasmu, jsem slyšel, jak zalapala po dechu; 'Teď mě ty kalhotky ošukej přes tvůj nylon, Ricku... donuť mě přijít do nylonového nebe... bože, ano!'

Ve víru plazícího se hedvábí jsem zvedl naše spodničky, jemně odtáhl Louisiny kalhotky stranou a bez námahy jsem do ní vložil svůj tepající penis v kalhotkách, nylon mi usnadnil průchod dovnitř a ven, když jsem do ní vrážel svou lásku. Pohybovali jsme se unisono s narůstající naléhavostí, dokud Louisa nedosáhla svého nádherného orgasmu, její tělo se divoce opíralo o mé. Pak nadešla moje chvíle, když se stavidla otevřela, a když jsem vykřikl její jméno, otřásl jsem se a vešel přes její kalhotky na její tajné místo.

Leželi jsme spolu v náručí, unavení, ale v naprosté blaženosti. Tohle měl být začátek víkendu, na který se nezapomíná.

 

Diskusní téma: EXTÁZE V ČERNÉM NYLONU - Martina

Datum: 31.07.2022

Vložil: Kačka

Titulek: Úžasný

Úžasná povídka

Přidat nový příspěvek