Feminizace Leslie - 1.díl - Martina

26.09.2021 09:30

Kapitola první – Paní Marsdenová

Když bylo paní Marsdenové pouhých pětadvacet, její mnohem starší manžel náhle zemřel. Byl profesorem zoologie na místní univerzitě a na jaře vedl skupinu svých studentů na exkurzi. Kráčeli po zamrzlé hladině jezera poblíž břehu - profesor Marsden ukazoval svou vycházkovou hůlkou na opuštěná vlaštovčí hnízda na útesech nad jejich hlavami - když se náhle propadl ledem. Voda byla mělká a on zapadl jen do pasu, ale o minutu později, když seděl na břehu, nadával a ždímal ledovou vodu z ponožek a nohavic, najednou si sevřel hrudník a omdlel, jeho studenti zírali jako omráčení v neuvěřitelné hrůze, zemřel za necelou minutu.

 

Jeho manželka byla v té době v osmém měsíci těhotenství a v šoku ze smrti manžela porodila předčasně. Zatímco tělo jejího manžela leželo na ocelovém stole v márnici tři patra pod ní, porodila malého chlapečka.

 

Paní Catherine Marsdenová během svého mladého života nikdy nemluvola o své nenávisti k mužskému pohlaví. Její otec ji oputil v raném věku, to bylo známo. Zneužívání, o kterém tvrdila, že ho trpěla od svého staršího bratra a později jejího strýce, už méně. Terapeutka, jíž se s těmito vzpomínkami svěřila, nebyla v té době přesvědčena o jejich věrnosti. Přesto tyto události považovala za ospravedlnění její nechuti ke všem mužským věcem.

 

To neznamená, že se vyhýbala mužům. Ve skutečnosti je to přesně naopak, ale její požadavky na mužskou společnost byly velmi specifické. Musí být slabší než ona a snadno ovladatelní. Musí se podřídit jejím přáním. Musí být podřízeni. Když dosáhla plnoletosti, rozhodla se, že by měla mít manžela, někoho, kdo by byl dobře situovaný, a tak by se o ni mohl postarat (způsobem, na který by si RÁDA zvykla), ale bylo nezbytné, aby se stále přizpůsoboval všemi jejími stanovenými kritérii.

 

Když jí bylo sotva dvacet a byla ještě na univerzitě, potkala doktora Isaaca Marsdena, profesora na vysoké škole a rychle se rozhodla, že splňuje její předpoklady pro potenciálního manžela. Předně byl docela bohatý. Byl držitelem několika patentů; napsal řadu úspěšných knih a své peníze chytře investoval, což mu přineslo štědrý příjem. Jeho působení ve funkci profesora na místní univerzitě bylo spíše z lásky k učení než jako zdroj potřebných příjmů.

 

Začala ho svádět, a protože z ní vyrostla nápadně krásná mladá žena, která měla hojnost ženských vnad, setkala se se snadným úspěchem a v pozoruhodně krátké době se vzali.

 

Byl také starší než ona a svým chováním byl přiměřeně mírný, což ji přimělo věřit, že jako manžel by mohl být snadno ovládán. V tom neměla úplně pravdu, a přestože na ni nikdy nezvedl hlas a byl v její přítomnosti typicky tichý a uctivý, odhodlaně si zachoval vlastní nezávislost a zabránil několika kompromisům ve svém zavedeném životním stylu. To jeho mladou manželku rozzuřilo, ale žít po zbytek svého života na jeho velkém soukromém panství v dobře situované části města, bylo pro ni více než uspokojivé.

 

Neměla žádnou malou míru ambicí - nemluvě o inteligenci - a pustila se do formování modelu úspěšné, okouzlující manželky úspěšného, respektovaného člena komunity. Vstoupila do klubů, naučila se bridge; byla démonem na tenisovém kurtu. Věnovala se různým významným nadacím a spřátelila se manželkami v jejich elegantním, luxusním sousedství.

 

Stala se vzorem drahé módy. Jezdila do lázní, najala si osobní trenéra a navštěvovala nejexkluzivnější zkrášlovací salony. Ve dne se oblékala jen do drahých obleků, šatů a bot, její líčení, vlasy a nehty byly dokonalé. V noci, zářivá uprostřed lesku na nóbl exkluzivní párty, měla na sobě jen značkové šaty, na krku a uších jí jiskřily skutečné diamanty. Vypadala dobře a věděla to. Významní fotografové se nabídli, že ji vyfotí, umělci ji prosili, aby jim seděla modelem. Filmoví režiséři se ptali, jestli někdy uvažovala o herectví jako o kariéře. Tyto pozornosti jí lichotily, ale neviděla důvod jim to dopřát. Koneckonců měla téměř vše, co chtěla. Téměř.

 

Vlastně to jediné, co jí v životě chybělo, v těch chvílích, kdy ona byla k sobě upřímná, bylo mít dceru, dceru, kterou by mohla milovat, rozmazlovat, dopřávat si ji a vychovávat k obrazu svému.

 

Bylo to tedy obrovské zděšení, když zjistila ve druhém trimestru těhotenství, že nosí mužský plod. Samozřejmě obviňovala svého manžela - mužské sperma nakonec určuje pohlaví potomka - a ona ho nesnášela, byla stále náročnější a panovačnější a plně využila privilegií svého těhotenství. To snášel s pokornou dobrou náladou, což ji jen více dráždilo, ale teď nečekaně zemřel pouhé týdny před jejím termínem. Catherine se najednou ocitla sama na světě s mužským dítětem. Sama v sídle se šesti ložnicemi na téměř deseti akrech bezvadně upravených pozemků, kuchař, zahradník, služka, pohodlný příjem z investic a patentů jejího manžela a sedmimístné životní pojištění.

 

Po zjištění, že jejím prvním dítětem bude chlapec, Catherine začala uvažovat o nějakém plánu, který by mohl sloužit k vypořádání se s tímto nešťastným vývojem událostí. Zpočátku to bylo špatně formované a vágní, a když byl její manžel naživu, zoufala si, že si to někdy uvědomí, ale teď, když byl pryč, neviděla důvod, proč to nepraktikovat a zjistit, co se stalo.

 

Její první úkol, po návratu domů s novorozencem, bylo ukončit záležitosti jejího manžela. Jak očekávala, jeho vůle byla v pořádku a zanechal vše jí. Jeho pojistné smlouvy přišly na víc, než očekávala, celkem téměř dva miliony, a zatímco zařídila jeho pohřeb - slavný, jak se sluší na milující, dobře postavenou truchlící vdovu - začala prosazovat první fázi svého plánu.

 

První fáze jejího plánu probíhala následovně: Nejprve zajistila stávající zaměstnance, na kterých bylo sídlo závislé, alespoň prozatím, a také začala pohovory s chůvami. Svému malému synovi dala jméno Leslie, což je dost androgynní jméno, jaké ji napadlo; ozdobila jeho pokoj krajkou a volánky a koupila drahý dětský nábytek, postýlku, přebalovací pult, kočárek a tak dále, v růžových odstínech; v podobných tónech vyzdobila dětský pokoj, naaranžovala starožitné porcelánové panenky na poličky, na stěny pověsila obrazy dívek v zástěrkách a baletek. Koupila také kojenecké oblečení v růžové nebo nejednoznačných barvách, jako je citronově žlutá nebo slonovinová, vše ozdobené krajkou a volánky, do kterých oblékla své nové dítě. A současně začala provádět určitá diskrétní šetření a dávala jemné rady některým svým důvěryhodnějším přátelům.

 

Jako jeho chůvu najala skotskou ženu, strohou, ale elegantní, na začátku středního věku, která měla působivé pověření. Ačkoli v úvodním pohovoru bylo jasně řečeno, že dítě Marsdenové je chlapec, potenciální zaměstnankyně si nevšímala, že ležel v postýlce uprostřed růžových volánků a krajek. Právě to, stejně jako pověření, přesvědčilo paní Marsdenovou, aby ji najala. Ujišťovala Catherine, že se o dítě postará, jako by bylo její vlastní.

 

 

Ačkoli si toho Catherine v té době nemohla být vědoma, když začala provádět svá první opatrná šetření, existovala propracovaná komunita vyšší třídy v jejím sousedství, tajná síť stejně smýšlejících žen. Ty se pravidelně scházely, aby plánovaly, spolupracovaly, sdílely informace, prováděly stále sofistikovanější kampaně a dále upevňovaly svou kontrolu nad svými svěřenci. Tak se stalo, že když se zprávy o jejím zájmu rozšířily a ona se tak dostala do jejich pozornosti, pořádaly se schůzky a probíhaly diskuse, aby se zjistilo, zda by paní Marsdenová mohla být přijata mezi ně. Bylo to povzbudivé, myslí si ale, že oblékat své dítě do růžové barvy a najmout chůvu stačí? Jaký je její dlouhodobý cíl?

 

Bylo rozhodnuto, že by ji měli pečlivě sledovat, zkoumat její chování při výchově dítěte a později, pokud bude považována za vhodnou, tak se na ni obrátí.

 

 

„Zdá se, že má v úmyslu vychovávat chlapce jako dívku,“ řekla jedna žena, když usrkávala ledové daiquiri.

 

Bylo jich sedm a povalovaly se pod zahradní markýzou vedle třpytivě modrého bazénu na zahradě jedné z nich, talíře sendvičů a studeného džbánu před nimi na stole. Bylo horké léto; sluneční teplo bylo intenzivní, ale chladný vánek z centrální klimatizace, se valil ven ze skrytého větracího otvoru na terase. Všechny byly mladé a atraktivní, tyto matky ze sousedství, elegantně oblečené v bílých capri a halenkách nebo tenisových soupravách, se sandály na jehlovém podpatku.

 

„Možná bychom ji měly kontaktovat, než se odhodlá k něčemu, čeho bude později litovat,“ řekla mladá žena po její pravici, když sáhla po sklenici, její dokonalé nehty a obrovský diamantový prsten zářil v mihotavém slunečním světle odrážejícím se od vody. „Chci říct, dítěti jsou skoro tři, ne? Přístup, který teď zaujme, bude později nanejvýš důležitý.“

 

„Jak víš, že toho bude litovat?“ zeptala se třetí: „Možná je to přesně to, co chce. "

 

„Myslím, že ne,“ odpověděla první, „cítím, že je... jak to říct? „Sympatizantka“. Myslím, že by mohla zjistit, že vychovat ho jen jako dívku se nakonec ukáže jako neuspokojivé. Myslím, že pro mě by určitě bylo. Kde je prvek disciplíny, dominance? Jak všichni víme, pokud si není vědom svého mužství, pak není co odepírat, že? Nebyl by tam žádný pocit ztráty moci. Neexistuje žádný prvek represe, a tudíž ani prostředky kontroly. Až na to přijde sama, myslím, že její současný přístup bude neadekvátní, že? Ale do té doby může být příliš pozdě na změnu. Mohly bychom jí pomoci vyhnout se chybám. “

 

„Souhlasím,“ řekla Alison, hostitelka, „další daiquiri, někdo?“ dodala, když sáhla po džbánu. „Věřím, že Catherine je„ sympatizantka“, jak říkáš, Cynthie, a možná je načase, aby se seznámila s naším malým klubem a prostředky, které jí můžeme dát k dispozici. Myslím tím, že jsme naše metody zdokonalily postupem času vzájemnou pomocí. Sotva se dá očekávat, že dosáhne tak vytříbeného porozumění jako my sama, že?

 

„Ano,“ uzavřela, opřela se o křeslo a usrkla ze sklenice, „ano, myslím, že je načase, abychom se s ní seznámily...“

 

Helen byla zvolena „prvním kontaktem“.

 

 

 

„Dobře, že jsi přišla, Helen,“ řekla Catherine, když jí nabízela chladný nápoj ve své prostorné prosluněné místnosti, „Někdy tu bývám tak sama.“

 

Nebyla to úplně pravda. I když možná nebyla tak společensky aktivní, jako když byl její manžel naživu, přesto malého Leslieho pravidelně nechávala s chůvou, zatímco navštěvovala různé večírky. Helen si toho byla dobře vědoma, ale rozhodla se, že by to bylo méně než produktivní pro její misi na to upozornit.

 

"Ach, já vím!" souhlasila: „Jak se má Leslie? Má dobrou chůvu? Hodně ti pomáhá?“ „Ach ano, víc než dost. I když,“ pokračovala, „samozřejmě, je to spousta práce, je to jedináček. Ale paní Tibbetsová, moje chůva, je zázrak. A Leslie je v pohodě. Roste jako z vody. "

 

„Musí mu být skoro tři, ne?“ pokračovala Helen.

 

Catherine váhala, když Helen použila slovo „on“. Přestože nikdy neskrývala pohlaví svého dítěte, snažila se navodit dojem, že je ve skutečnosti dívkou.

 

„Ano,“ odpověděla po krátké odmlce a vyhnula se očímu kontaktu, „ano, tři příští měsíc. "

 

„A oh, je tak rozkošný!“ zazubila se: „Tak hezký ve svých malých šatech! Mnohem hezčí než obyčejný overal a džíny, nemyslíš?“

 

Helen věděla, že opatrně kráčí směrem k choulostivému území. Chtěla dát najevo nadšený souhlas s tím, jak Catherine udržovala Leslie v ženském oděvu, a zároveň ukázat, že sdílí jistý společný zájem. Na druhou stranu nechtěla příliš riskovat, že by vyděsila ženu, která by tento komentář mohla vnímat jako předzvěst nějaké kritiky.

 

„Ano,“ odpověděla paní Marsdenová a mírně se začervenala, „stále je dítě, samozřejmě, a abych byla upřímná, vždycky jsem chtěla dceru. Neviděla jsem žádný problém, když jsem se trochu oddávala, zatímco je ještě příliš mladý na to, aby si toho všiml... „

 

„Určitě! Ach, ale určitě se nechceš později vzdát jeho šatů, že?“ Řekla Helen a vytřeštila oči: „Chci říct, bylo by to takové... takové zklamání, že ho musíš začít vychovávat jako kluka po... no...“ zbytek nechala nevyslovený.

 

Catherine sevřela rty a přemýšlela. Po několika okamžicích řekla opatrně: „No, ano, chápu, co tím myslíš, ale, dobře... bude muset jít do školy a... “Znovu se odmlčela, chytře vypočítala, kolik jejích motivů a tužeb lze bezpečně odhalit. ¨

 

„Abych byla upřímná,“ pokračovala po chvíli, „jen jsem využila možnosti... no, vychovat ho jako dívku... ale samozřejmě,“ zasmála se smutně, „to asi není možné.

 

" Nastalo krátké ticho.

 

„Možná...“ řekla Helen pomalu a hrála si se slámkou v nápoji, „Možná to není tak nemožné, jak by sis mohla myslet...“

 

 

Catherine seděla v Helenině obývacím pokoji s Helen a Alison, která byla de facto vůdcem jejich malého klanu. Helen nabídla kávu a koláč.

 

„Takže, Catherine,“ začala Alison, „jak Helen naznačila, nemusí to být tak těžké, jak by sis mohla myslet, udržet malou Leslie v sukních, ale śamozřejmě budeš muset udělat nějaká opatření a budeš potřebovat nějaké vedení. Naštěstí, "usmála se," jsme tu, abychom ti pomohly. "

 

„Chápu,“ řekla Catherine opatrně, „Mám tomu tedy rozumět tak, že to děláte taky?“

 

„Svým způsobem ano,“ řekla Helen, „ale dobře, mluvme otevřeně a pak se můžeš sama rozhodnout, zda budeš chtít využít naší pomoci. Troufám si říci, že to pochopíš, až uslyšíš, co ti chceme říci. Teď se tě Catherine zeptám přímo: myslíš si, že to bude to pravé, vychovávat Leslie jako dívku? "

 

„Snažíš se mi to rozmluvit?“ Catherine odpověděla s náznakem podráždění. „O to tady jde?“

 

„Určitě ne! Ve skutečnosti je to přesně naopak,“ řekla Alison rychle uklidňujícím tónem: „Pokud je to opravdu to, co chceš. Pokud však mohu mluvit otevřeně, myslím, že můžeme mít nějaké alternativní nápady, které by se ti mohly líbit více.“

 

"Jako například?" Řekla Catherine poněkud žertovně. Navzdory ujištění ostatních se stále nezbavila podezření.

 

„No,“ začala druhá opatrně, „Časem jsme zjistily, že přístup prosté výchovy dítěte jako dívky postrádá určité žádoucí... atributy. Například prvek disciplíny nebo kontroly, chceš-li. Podívej se, po nějaké době, obvykle kolem puberty nebo krátce předtím, se vnitřní přirozenost chlapce vždy prosadí. Jinými slovy, i když je oblečený a žije jako dívka, začne se stále více chovat jako chlapec. A zjistily jsme, že bez řádné disciplíny zmírnit toto neukázněné chování může být mimořádně obtížné.

 

„Pak jsme zjistily, že nejlepším přístupem je aplikovat něco, čemu říkáme „spodničková disciplína“ nebo „trest spodniček“. To zjednodušeně znamená: Chlapec si zachovává úplné povědomí o svém mužském postavení, ale disciplinární technika ho nutí oblékat se a chovat se žensky. Konečným cílem je, aby dobře vychovaný, ženský chlapec žil víceméně neustále jako dívka. To přináší řadu výhod. Víš, tím, že se vnucování ženskosti stane prostředkem trestu, mohou na dítě působit dvojí prvky rozpaků a ponížení jako prostředek ke zmírnění nežádoucího chování. Současně pochvala a... ehm, další pobídky... mohou být použity jako odměna za přijetí ženského oblečení a chování. “

 

„A samozřejmě,“ dodala Helen, „uplatnění spodničkového trestu nám umožňuje vnutit extrémní ženskost, a to na úrovni, které by bylo velmi nepravděpodobné dosáhnout pouhou výchovou dívky. Lze použít i nejženštější oděvy, krajkové krinolíny, vysoké podpatky, večerní šaty... spodničky, přirozeně... nejkrásněji ženské šperky: perly, kamínky, dokonce i diamanty příležitostně! Náhrdelníky, náramky, prsteny, náušnice... samozřejmě jim propíchneme uši. Svatební šaty, šaty pro družičku a krásné spodní prádlo jako korzety, podvazkové pásy a punčochy, podprsenky... a samozřejmě spousta make-upu, umělé řasy, rtěnky. Můžeme také zahrnout prvky, které nejsou trvalé. Dlouhé, lakované nehty, ženské účesy, vytrhané obočí, oholené nohy. V některých případech dokonce používáme permanentní make-up... Čím více si bude uvědomovat jeho podřízený, feminizovaný stav a čím důslednější bude tato připomínka, tím bude účinnější. Jednoduché dívčí oblečení jako jeansy, tenisky a halenka mohou občas za správných okolností téměř zapomenout na jeho stav. Kluk v korzetu, krinolíně a vysokých podpatcích, nikdy. “

 

„Mluvíš o tom, jako by se to dělo pravidelně,“ odpověděla Catherine po chvilce přemýšlení.

 

„Ach, to pokračuje, buď si jistá,“ pokračovala Alison s úsměvem. „Ve skutečnosti mnoho žen v této oblasti, které jsi už potkala, má chlapce, kteří právě v tuto chvíli podstupují disciplínu spodniček.“

 

"Mnoho?" Catherine nevěřícně zopakovala: „Ale co škola? Co sousedi, ostatní děti? A jak dlouho to trvá?“

 

„Škola není problém,“ odpověděla Alison hladce a mávla rukou, jako by chtěla tuto triviální starost zavrhnout, „o to je postaráno. Pokud jde o sousedy a ostatní děti, řekněme, že naše malá skupina je tady dobře zavedená. To není problém. "

 

"Opravdu!" Catherine přemýšlela a její oči se leskly, zamyšlený úsměv na tváři: „No. Zdá se, že jsem měla štěstí v dokonalém sousedství, aniž bych o tom věděla. Mám pocit, že ty a já a ostatní dámy se možná rychle spřátelíme... "

 

"Souhlasím!" Alison se usmála a byla potěšena svou prací: „Myslím, že je načase, aby ses zúčastnila jednoho z našich setkání.

 

 

„Ach ano!“ řekla jedna z dam: „Rychle dosáhnou bodu, kde feminizace doma prostě nestačí. Je třeba je vidět. Potřebují být na veřejnosti, v centru, v restauracích, v divadle, dokonce v některých případech i ve škole... “

 

Sešly se v domě Alison, o několik dní později. Catherine dorazila kolem osmé, v té době už tam bylo nejméně tucet přítomných žen, které seděly v obývacím pokoji, popíjely sherry a povídaly. Za dalších pár minut dorazily ještě dvě nebo tři, načež Alison svolala schůzku, aby představila Catherine. Byla vřele přivítána, načež byla pozvána, aby položila otázky ostatním ženám. Objevilo se téma veřejné expozice; Catherine napadlo, jestli by feminizovaný chlapec neměl být trvale mimo dohled. Dámy tuto mylnou představu rychle zavrhly.

 

"Rozhodně ne!" Helen odpověděla. „Jak jsem řekla, naše malá skupina je v naší komunitě docela známá a docela dobře zavedená. Máme určitý vliv, řekněme, a pohled na zpupného chlapce, který se předvádí na ulici v centru města, tady není zcela bezprecedentní."

 

"Opravdu?" Catherine odpověděla a posadila se dopředu. „A děje se to často? I ve škole?“

 

„Ach ano, určitě. Například Sherrin chlapec Ellen. Jeho původní jméno bylo samozřejmě Allan, ale teď je to Ellen,“ řekla Alison, „asi rok a půl podstoupil trest spodniček. Pravidelně ho doma oblékala jako dívku a příležitostně ho nějakou dobu posílala z domu, buď oblečeného jako dívka, nebo jako ženský chlapec. Jeho každodenní oblečení se postupně stávalo stále více androgynním, se stále více ženskými prvky. Každopádně při jedné příležitosti, jako trest za vysmívání se jedné z jeho spolužaček, ho druhý den poslala do školy v... co to bylo, Sherri? "

 

„Podívejme se,“ odpověděla druhá a počítala položky na prstech: „Dívčí námořnická blůzka s bílým límcem Peter Pan, patentovaná Mary Janes, perlové cvočky v uších a dlouhé lakované nehty.“

 

„Nebyl tam nějaký make-up?“

 

„Ano, trochu oční linky a řasenky,“ řekla, „sotva znatelný.“

 

„Myslím, že největší pozornost si získaly nehty,“ řekla Alison, Vzpomínala: „Myslím že boty a blůzka by mohly být považovány za androgynní, do určité míry, a chlapci dnes někdy nosí náušnice (i když sotva perly), ale samozřejmě, okouzlující, matné nehty jsou neodvolatelně ženské. Věřím, že se je nejprve pokoušel skrýt, ale to se dlouho nedalo. Jakmile si jich všimly dívky ve škole se kolem něj shlukly, chtěly vidět jeho nehty a kladly mu otázky, jako: Lakoval sis je sám? Líbí se ti mít krásné dívčí nehty? Jsou tak hezké! Jsou tak dlouhé! Nosíš také dívčí prádlo? Podívejte se na jeho hezké náušnice!

 

„Protestoval, že byl nucen se takto oblékat za trest, ale nemyslím si, že mu dívky věřily. Myslím tím, že do té doby získal nějaké nezaměnitelné ženské způsoby a také již absolvoval nějaký „trénink odměn“ za to, že vypadá a působí žensky, takže se kvůli tomu začal cítit dost rozporuplně. Na jedné straně to bylo stále trapné, ale také začal dělat nějaké příjemné asociace se ženskostí, takže jeho protesty nebyly úplně uvěřitelné. Dívky si toho přirozeně všimly. “

 

„Samozřejmě,“ dodala jedna z dalších žen, „pravidelně posíláme svoje feminizované chlapce nakupovat... třeba do centra nebo do obchoďáku, takže už jako dívka byl na veřejnosti, a věřím, že potkal některé další žáky z jeho třídy. A také je bereme do místních kosmetických salonů a tak dále. V této oblasti je mnoho salonů a také obchodů se spodním prádlem a šaty, které s námi spolupracují. Ve skutečnosti se některé z nich dokonce specializují na poskytování služeb pro nás. Dáme ti seznam. "

 

„Ach, ano,“ řekla Helen, „jakmile bude feminizace v plném proudu, mohou být jejich procházky na veřejnost velmi účinné! A pořádáme také kurzy, zejména pro nově feminizované chlapce. Všechny dámy jsou zvány; spolupracujeme na oblékání, vybírají si oblečení a šperky, dělají si vlasy, nehty a líčení... je to skoro jako hrát si s panenkami, když jsem byla malou dívkou... “

 

„Pořádáme modelingové večírky,“ pokračovala Alison, „kde nám chlapci musí předvádět své nové oblečení. Helenin dům je na to ideální; má vyvýšenou platformu, která může sloužit jako přehlídkové molo. A jakmile jsou na dobré cestě "Doporučujeme spodničkovým chlapcům hrát si spolu, ale samozřejmě jen jako dívky! Panenky pro mladší, make-up, šperky a oblečení pro starší kluky."

 

„Ano, všechny spolupracujeme, zejména proto, abychom pomohly novým matkám s tímto procesem,“ dodala Betty, „učíme chlapce domácím pracem jako pokojské, oblékáme je do oblečení pro francouzské služky a necháváme je například obsluhovat nás čajem.“

 

„A jakmile jsou plně feminizovaní,“ pokračovala Alison, „příležitostně je představujeme dalším dětem ze sousedství, samozřejmě dalším dívkám a někdy i některým místním nefeminizovaným chlapcům...“

 

„Ach ano! A samozřejmě je tu každoroční ples!“ doplnila Betty.

 

"A co prsa?" zeptala se Catherine.

 

„Všechno vysvětlíme, neboj se...“ odpověděla Alison a poplácala Catherine po ruce.

 

„Jakmile začnou přijímat svůj ženský status,“ pokračovala Helen, „často jim začneme umožňovat vystupovat na veřejnosti v typičtějším dívčím oblečení, takže nejsou tak nápadní; spíš taková průměrná dospívající dívka by je nosila, ale samozřejmě podle našeho výběru. Do té doby jsou tak zvyklí na to, že je lze vidět ve spodničkách a krajkách, že povolení nosit běžné dívčí oblečení vypadá jako odměna! "

 

„Vraťme se k Ellen...“ řekla Betty a vrátila se k předchozímu tématu, „Bohužel, poté, co ho ve škole viděli s jeho sissy oblečením a dlouhými nehty, ředitel školy věc trochu ztrapnil... přestože některé učitelky byly součástí našeho malého klubu,“ dodala s chladným úsměvem jedna z dalších žen, "tak ho na konci funkčního období Sherri stáhla a zapsala do akademie Christeen. Od té doby tam je, stejně jako většina našich starších dětí. "

 

„Helen to zmínila už dříve,“ řekla Catherine, „předpokládám, že je to soukromá škola?“

 

„Ach, velmi soukromá!“ odpověděla Betty se smíchem.

 

„A ta akademie trestá svoje chlapce feminizací?“

 

„Ach, nejenže je trestají, ale také se na tom podílejí. Ve skutečnosti jsou nejmocnější feminizační agenturou v tomto městě. Chodí tam všichni feminizovaní chlapci z vyšších vrstev - je to dost drahé, ale stojí to za to -dostanou intenzivní trénink; jsou ponořeni do extrémně ženského prostředí a podle potřeby dostávají tresty a odměny, aby to podpořilio ultra-ženskost ve vzhledu i chování. “

 

"Opravdu!"

 

„Ach ano. Vždy musí mít dokonalý make-up, včetně umělých řas; musí nosit okouzlující šperky, udržovat své nehty neustále dokonale nalakované a nosit ultra ženské prádlo a šaty, často se spodničkami nebo krinolínami. Někdy, zvláště během určitých fází výcviku mohou dokonce nosit svatební nebo družičkovské šaty. A samozřejmě vždy vysoké podpatky. Obvykle VELMI vysoké. “

 

„A je toho víc,“ řekla jedna z dalších dam, „později také absolvují školení, jak potěšit...“

 

„Bude dost času prodiskutovat složité detaily tréninku později,“ přerušila ji Helen, „prozatím se držme toho podstatného.

 

„Nakonec, Catherine,“ pokračovala, „až dostudují, máš perfektně vychovanou a elegantní mladou dámu místo neposlušného a drsného chlapce. Přinejmenším máš poslušného, spokojeného, zženštilého chlapce, kterého by nikdy nenapadlo jít proti tvým přáním, kterého víc zajímá lakování nehtů a šití než hraní fotbalu nebo dělání problémů. “

 

"Chápu!" Catherine byla viditelně ohromena. „Možná bych měla raději Leslie hned zapsat.“

 

„Je dobré ho okamžitě zařadit na čekací listinu,“ odpověděla Helen, „je to docela zdlouhavé. Ale budeš ho chtít zapsat pouze na typ 4 nebo 5. Možná už 3, nebo až 6. K tomu jsou dva důvody. Zaprvé ti to dává příležitost zúčastnit se procesu feminizace sama a porozumět spodničkovému trestu takříkajíc z první ruky. Umožní ti to flexibilitu při navrhování vlastních trestů a odměn a vytváření prvních asociací feminizace s tebou, jakožto primárním objektem autority. Akademie také ráda vidí rodiče svých potenciálních studentů, jak je sami feminizují. A také zajišťuje, že tvoje touha ho zapsat není jen pomíjivá fantazie. A samozřejmě, “ušklíbla se,„ Je to také zábava! “

 

„Chápu. A mezitím?“

 

„Je toho hodně," prohlásila Helen jasně, „naštěstí ti můžeme pomoci! První věc, co tvoji zaměstnanci? Tvoje služka a chůva. Je tu ještě někdo?"

 

„Ano, můj kuchař... a zahradník. Dříve jsme měli také řidiče, ale upřímně řečeno, dávám přednost tomu, abych řídila sama.“

 

„Dobře, dobře. Jaká je tvoje chůva? Jaký je její postoj ke tvému oblékání Leslie do šatů? "

 

„Abych byla upřímná, občas od ní cítím nějaké podivné vibrace. Nejsem si jistá, jestli s tím souhlasí, ale ve skutečnosti nevypadá nadšeně. Moje služka je se mnou už věky. Je jako jedna z rodiny. A zdá se, že ji Leslie v šatech potěšila. “

 

„Dobře! Můžeme ti doporučit několik chův, které budou tiché, nápomocné a zkušené ve feminizaci. Ráda bych uspořádala několik schůzek...“

 

Rozhovor pokračoval dlouho do večera.

 

 

Catherine se začala připravovat. Okamžitě vyhodila svou skotskou chůvu a začala pohovory s kandidátkami ze seznamu, který jí dala Helen.

 

Zastavila se na atraktivní mladé ženě jménem Sabrina, která byla o několik let mladší. Úspěšná kandidátka měla několik atributů, které Catherine považovala za přitažlivé. Za prvé, oblékala se velmi módně. Při pohovoru měla na sobě úzké šaty s malým výstřihem, které jí tvarovaly křivky, vlasy, nehty a make-up byly dokonalé. Za druhé, řekla, že pár let pracovala jako domina, z níž si dobře osvojila dynamiku dominance a podřízenosti. Přestala s tím, aby mohla pracovat na plný úvazek jako chůva pro chlapce podstupující spodničkovou disciplínu. Živě popsala své nadšení z úkolu formovat neposlušné mladé chlapce v uhlazené, ženské mladé dámy. Byla si jistá, řekla, že Catherine v tomto ohledu shledá její práci více než uspokojivou. Popsala, jak zdokonalovala své dovednosti v líčení, módě a práci v různých kosmetických salonech, a jak se těšila, až tyto znalosti uplatní v daném úkolu. Catherine byla spokojená a okamžitě ji najala.

 

O nějaký čas později jí zavolala Alison.

 

„Myslela jsem, že by tě to mohlo zajímat, Catherine,“ řekla, „příští víkend budeme mít u Helen malou módní přehlídku. Myslela jsem, že by ses mohla chtít setkat s některými místními „dívkami“. Uvozovky kolem slova „dívky“ byly slyšitelné.

 

"To bych ráda!" Catherine dychtivě odpověděla. „V kolik hodin? Mám něco přinést?“

 

 

Shromáždili se v prostorné slunné místnosti u Heleny, židle uspořádané do podkovy kolem dlouhého, vyvýšeného stupně, ze kterého byly odstraněny různé rostliny v květináčích a sochy, aby mohl fungovat jako přehlídkové molo. Na vzdálenější konci byla řada schodů, aby byl umožněn přístup, a osvětlení ve stropě bylo přesměrováno tak, aby ho osvětlovalo z jednoho konce na druhý.

 

Když dorazila Catherine, stálo ve skupinkách asi tucet žen, popíjely koktejly a povídaly si. Prohlédla si místnost a pak přešla ke skupince s Helen a Alison.

 

„Jsem tak ráda, že jsi přišla!“ Alison se usmála: „Myslím, že to pro tebe bude docela vzrušující. Máme směs nových i starších modelů. Uvidíš průřez.“

 

„Jsem také ráda, že jsem tady,“ odpověděla, „těším se moc a moc. "

 

U baru na vzdálenějším konci místnosti si dala koktejl a pak se rozhlédla. V ustáleném proudu přicházelo více žen. Ve výklenku nalevo od přehlídkového mola viděla něco, co se zdálo jako tucet „modelek“, jak se připravovaly na show. Několik nejmladších chlapců vypadalo vystrašeně a téměř v slzách, když nešikovně stáli v šatech a podpatcích. Někteří ze starších chlapců se naopak chovali spíše jako ostřílení modelové. Jeden se skláněl směrem k zrcadlu a upravoval lesk na rty, zatímco druhý se točil před zrcadlem v plné délce, zkoumal se ze všech úhlů, vyhlazoval několik chybných záhybů na šatech a prováděl drobné úpravy vlasů, náhrdelníku a náušnic. Třetina zvedla své krinolíny a upravovala si podvazky s lehkostí, která byla způsobena dlouhým výcvikem. Všechny byly krásné. Všimla si, že nejmladší chlapci měli plochou hruď, nebo měli malá prsa, zatímco starší představovali plné poprsí starších dospívajících dívek a zjistila, že přemýšlí, jestli to není jen vycpávka, nebo možná něco více...

 

"Dámy!" Oznámila Helen. „Posaďte se, prosím. Představení právě začíná.“

 

Když našly místa před přehlídkovým molem, světla v místnosti se ztlumila a současně se rozsvítilo osvětlení mířící na molo. Ze skrytých reproduktorů začala vycházet hudba.

 

„Dámy,“ ozval se Helenin zesílený hlas, když promluvila do ticha přes mikrofon: „Vítejte na naší sedmé módní přehlídce v tomto roce! Máme pár krásných šatů a stejně krásných modelek, které vám dnes večer ukážeme. Máme pár nových dívek, které jsou tu dnes večer poprvé, a také několik starších. Tak si sedněte a užijte si show!

 

„Náš první model,“ pokračovala, když se hudba změnila, „je Jessica...“

 

Když Helen pokračovala v podrobném popisu oblečení, jednoho z nejmladších chlapců vyzvala mladá žena, která byla snad jeho matkou, po schodech nahoru a na molo. Plačící, chvějící se a bez dechu - zčásti bezpochyby kvůli těsnému korzetu - se přesunul do středu mola a začal váhavě kráčet k jeho konci, přičemž prováděl, jak nejlépe uměl, „modelčinu procházku“, přičemž každý krok pokládal přímo před sebe, takže se jeho boky kývaly ze strany na stranu. Vpředu natáhl jednu paži v lokti, druhou mírně k boku, prsty roztažené a lehce klopýtl v lodičkách, ale rychle se vzpamatoval. Poté se částečně přesunul po mole, zastavil se a znovu pózoval. Od dam se ozvalo souhlasné mumlání. Když dokončil procházku a sestoupil do stínu, zhluboka viditelně vydechl a obecenstvo vzplanulo nadšeným potleskem. Ostatní modelové se shlukly kolem, poplácali ho po zádech nebo ho objali.

 

Catherine byla uchvácena. Nikdy by nevěřila, že mladý, předpubertální chlapec může být tak hezký a tak ženský. Navzdory své zjevné nervozitě a občasnému zakopnutí na svých vysokých jehlových podpatcích vypadal a pohyboval se jako dívka, bezchybný make-up, šperky a dlouhé, lakované nehty, vlasy, byť krátké, oblečený v půvabně dívčím stylu.

 

Ale to lepší ještě mělo přijít. Další model byl přibližně stejného věku a podobně nervózní, ale svou procházku provedl bezchybně a jako první byl dokonale (a velmi žensky) oblečený.

 

A tak to šlo dál. Po nejmladších chlapcích následovala krátká přestávka, po které starší modely představily své věci. Bylo zřejmé, že to tito chlapci již několikrát dělali, a také bylo evidentní, že mnozí z nich zjevně přijali svůj ženský status, nebo to alespoň Catherine tak připadalo. Skutečně to dokonce vypadalo, jako by si to někteří pozitivně užívali. Kráčeli po přehlídkovém mole jako profesionální modelky, perfektně pózovali a kroutili se, jejich oči, jejich pohyby, jejich samotné držení těla vyzařovalo ženskou sexualitu. Jejich oblečení, make-up, vlasy, nehty, šperky, boty, všechno bylo ženské. Někteří měli stejné styly spodničkových šatů jako mladší chlapci, ale jiní nosili nádherně propracované večerní šaty a třpytili se velkolepými šperky, zatímco jiní předváděli sexy společenské šaty s krátkými, křiklavými sukněmi a vysokými, páskovanými botami na podpatcích. Jiní předváděli svůdné spodní prádlo, některé modely by mohly dokonce zdobit molo v Paříži nebo Miláně.

 

Ženy odpovídajícím způsobem reagovaly. Modelky sklidili nadšený potlesk a mumlaly souhlasné komentáře jedna k druhé, když show pokračovala.

 

Konečně, když poslední chlapec odešel z mola, dámy vstaly a promíchaly se, když se znovu rozsvítila světla.

 

„Takže, co si myslíš?“ zeptala se Helen, když se k ní Catherine přidala v baru.

 

„Nejpůsobivější!“ odpověděla: „Nikdy bych nevěřila, že chlapci mohou být tak... tak ženští!“

 

„Naše metody jsou dost dobré,“ odpověděla druhá, „A samozřejmě, akademie odvádí také dobrou práci! Chtěla by ses setkat s mojí nejstarší „dcerou“ Tinou? Byla jednou z modelek. “

 

"Moc ráda!"

 

„Tino!“ Zavolala Helen. „Pojď sem, prosím! Je tu někdo, s kým tě chci seznámit.“

 

Jedna z „dívek“ ve skupině na druhém konci místnosti se otočila a šla k nám. Ona (nebylo možné ji považovat za nikoho jiného než „ji“) měla na sobě nádhernou večerní róbu bez ramínek zdobenou flitry u poprsí s vysokými rozparky po stranách, vysoké jehlové podpatky a velkolepé šperky. Catherine si vzpomněla, že předváděla několik outfitů, včetně krásného prádla. S úsměvem se k nim přidala.

 

"Ahoj mami!" řekla zářivě. "Jak se ti to líbilo?"

 

„Byla jsi skvělá, drahá,“ odpověděla Helen, „jako vždy. Tino, chci, aby ses seznámila s Catherine Marsdenovou. Je v naší skupině nová a toto je její první módní přehlídka.“

 

„Byla jsi neuvěřitelná, Tino,“ řekla Catherine a podala jí ruku.

 

"Děkuji mnohokrát!" Tina mírně zrudla, „Jsem ráda, že sis to užila! Mami... “ pokračovala a promlouvala k Heleně:„ Myslíš si, že by Melinda a Simone mohly u nás dnes přespat? Nezůstaly bychom vzhůru celou noc, slibuji... “

 

Když Tina mluvila se svou matkou, Catherine využila příležitosti a důkladněji si ji prozkoumala. Štíhlá modelka, dlouhé nohy, krásné dlouhé nehty, dlouhé vlasy (bezpochyby její vlastní) si nechala udělat do krásného účesu a hrdá, pevná prsa. Catherine si myslela, že viděla stopu štěpení, ale nebyla si jistá. Bylo to úžasné.

 

„Takže,“ řekla Helen poté, co Tina odešla, aby se znovu připojila k ostatním modelům, „Jak se má malá Leslie?“

 

„Fajn,“ řekla Catherine, „najala jsem chůvu ze seznamu, který jsi mi dala, a já začínám budovat šatník. Nakupovala jsem v některých obchodech, které jsi mi doporučila, a oni mi pomohli při výběru oblečení, obuvi, líčení, šperků atd. Doufám, že s tím brzy začnu. “

 

„No, těšíme se,“ usmála se Helen, „Hodně štěstí! A samozřejmě pamatuj, že jsme tu, abychom ti pomohly!“

 

"Děkuji mnohokrát!" Catherine odpověděla a usmála se: „Jsem velmi vzrušená, zvláště po dnešním večeru!“

 

Skupina se postupně rozešla, matky modelek odvedly své zženštilé svěřence do svých drahých aut, vycouvaly a odjížděly, spokojené s večerní zábavou.

Diskusní téma: Feminizace Leslie - 1.díl - Martina

Datum: 12.10.2021

Vložil: Linda

Titulek: Feminizace

Nádherná povídka, moc děkuji

Datum: 26.09.2021

Vložil: květa

Titulek: feminizace

martina umí teda psát.taky bych vše ráda absolvovala od malička.takhle jsem se k tomu musela pracně opracovat sama.skvělé

Přidat nový příspěvek