Feminizace Leslie - 7.díl - Martina

19.10.2021 09:16

Kapitola sedmá - V tréninku

 

Bylo to další den a byli opět v hodině líbání první úrovně.

„Nyní,“ začala Paní Sonya, „budeme pokračovat v další lekci a navážeme tam, kde jsme včera skončily. Spárujte se znovu, prosím, stejné partnerky jako včera...“

Studenti se spojili do párů. Leslie a Denisa se pohnuli a ostýchavě se na sebe podívali.

 

„Dobře. Nyní začneme včerejším cvičením... ruce kolem pasu partnerky, přitáhněte si ji k sobě... pamatujte, prsa by se měla tlačit k sobě... dobře... hlava nakloněná mírně doprava... teď se líbejte, dokud neřeknu dost... “

 

Leslieho rty se setkaly s Denisinými. Oči měla zavřené a rty měkké. Její rtěnka slabě chutnala po jahodách.

 

„Jeden, dva, tři, čtyři, pět, dobře, to stačí. Dobrá. Nyní znovu, jen tentokrát bych ráda slyšela líbající zvuky!“

 

Znovu se políbili. Leslie slyšel mlaskavé zvuky od ostatních párů a od něj a Denisy.

 

"Dobře, velmi dobře!" řekla Paní Sonya.

 

Většina párů se rozdělila. Leslie si všiml, že jeden pár vzadu pokračoval v líbání ještě několik sekund poté, co jim Sonya řekla, aby přestali.

 

Zopakovali toto cvičení, pak Paní Sonya řekla: „Dobře, děvčata, zkusme to nyní s trochou vášně. Tentokrát bych chtěla, abyste se líbaly s otevřenými ústy. Dovolte mi, abych to předvedla. Cathy, mohla bys mi asistovat, prosím? "

 

Jeden ze studentů poblíž přední části třídy se úzkostlivě rozhlížel a vykročil vpřed.

 

„Dobře,“ pokračovala Paní Sonya, „když teď líbáš, otevři pusu.“ Demonstrovala a otevřela ústa do malého „O“.

 

„Dej mi ruce kolem pasu, jako jsi to dělala předtím... dobře. Teď mě polib.“ ¨

 

Cathy a Sonya se líbaly s otevřenými ústy, zatímco třída s úžasem přihlížela.

 

"Tak!" řekla jasně a znovu se otočila čelem ke třídě: „Děkuji, Cathy. Dělala jsi to dobře. Takže všichni, chtěla bych, abyste od nynějška cvičily polibky s otevřenými ústy...“

 

Líbaly se, znovu a znovu, zatímco Paní Sonya procházela mezi nimi, příležitostně opravovala techniku nebo poskytovala rady. Potom řekla: „Dobře, děvčata, velmi dobře! Pro náš další krok bych chtěla, aby dívka v každém páru, která je nejblíže této straně místnosti,“ naznačila gestem, „položila ruce na ramena své partnerky, právě tady "poplácala po lopatkách," místo kolem pasu. Druhá dívka by měla dát ruce kolem pasu, jako předtím. Tak do toho... Nezapomeňte se podívat své partnerce do očí... to je důležité. Znamená to náklonnost, touhu, vášeň. Dobře. Nyní, s rukama na jejích ramenou, posuňte ruce nahoru a kolem krku partnerky, dokud ji neobejmete kolem krku. “

 

Čekala, až jí dvojice vyhoví. „Dobře, teď... polibek s otevřenými ústy znovu jako předtím, zatímco budu počítat do pěti... jeden, dva, tři, čtyři, pět. Dobrá!“

 

Než pokračovala, čekala, až bude mít plnou pozornost.

 

„Ruce kolem krku je dobré mít z několika důvodů. Podobně jako oční kontakt to naznačuje vášeň, vzrušení a touhu. Také vám to umožňuje položit ruku na zadní část hlavy vaší partnerky a přitisknout ji jemně k sobě, abyste mohly líbat víc. Čím silnější polibek, tím větší vášeň. Čím více vášně projevíte, tím bude vzrušenější a „nadrženější“ vaše partnerka. Toto je důležitou součástí vaší role romantický partnerek a milenek: vzrušit svoji partnerku a vzbudit vášeň.

 

„Dobře, zkusíme další polibek s otevřenými ústy. Tentokrát bych chtěla, aby dívka s rukama kolem krku své partnerky položila ruku na zátylek a jemně přitáhla její hlavu k sobě. Silněji přitiskněte rty k sobě "Začněte."

 

Znovu se políbili. Leslieho paže byly kolem Denisina krku, a jak řekla Paní Sonya, chytil její hlavu do dlaně a pevně přitiskl své rty na její. Odpověděla tím, že kolem něj sevřela paže a na oplátku silněji stiskla rty. Oči měla zavřené a tiše sténala.

 

„Velmi dobře,“ řekla Paní Sonya, „tak...“

 

Denisa stále tiskla své rty na jeho a paže napjaté.

 

"Děvčata! Věnujte mi prosím pozornost..."

 

Denisa konečně přerušila polibek a ustoupila, tvář měla zrudlou a těžce dýchala.

 

"Dobře, teď bych chtěla, abyste se vyměnily. Dívka, která objímala pas své partnerky, by ji teď měla obejmout kolem krku a naopak..."

 

Cvičili celé dopoledne. Odpoledne bylo věnováno „pokročilému svatebnímu treninku“.

 

xxx

 

„Dámy, nyní jste připraveny začít s líbáním druhé úrovně,“ oznámila Paní Sonya o několik dní později. „Za tímto účelem bych nejprve chtěla, abyste se všechny podívaly na toto video.“

 

Stiskla skryté tlačítko a filmové plátno hladce sestoupilo ze stropu s hlubokým, stálým hukotem.

 

„Tak, Deniso, jestli bys mohla zhasnout světla, prosím... děkuji.“ Stiskla tlačítko na dálkovém ovladači, který držela a plátno se rozsvítilo.

 

Na plátně se objevily dvě hezké dívky o něco starší než Leslie, blondýnka a bruneta, seděly spolu na gauči a povídaly si (jsou to skutečné dívky? Divil se Leslie. Vypadaly a zněly určitě tak, ale nedávná zkušenost ho naučila, že to není spolehlivá známka.) Byly oblečené jen do podprsenek a kalhotek.

 

„Jsi připravena mě naučit líbat?“ usmála se brunetka na druhou: „Nemůžu se dočkat, až se to naučím!“

 

„Rozhodně,“ řekla blondýnka, usmála se a pohladila ji po tváři, „nemůžu se dočkat, až tě to naučím!“

 

Začaly se navzájem pomalu mazlit, hladily si navzájem vlasy, tváře, krk, ramena, paže a přitom si hleděly hluboko do očí. Jejich ruce zabloudily níž a přešly si navzájem mezi prsa, podél žaludku, boků. Naklonily se k sobě a lehce se políbily, pak znovu a silněji. Špičky jejich jazyků se dotkly. Zavřely oči a ze rtů jim uniklo tiché sténání.

 

Odtáhly se a usmály se jedna na druhou. „Ach, to bylo skvělé!“ bruneta si povzdechla: „Pojďme to udělat znovu!“

 

„Ach, ano,“ odpověděla blondýna dychtivě, „myslím, že ještě potřebuješ nějakou lekci!“

 

Líbaly se silněji, ústa otevřená, propletené jazyky, ruce hladily tváře nebo klouzaly dolů, aby si navzájem pohladily prsa.

 

Ještě víc se líbaly, ústa přitisknutá k sobě, tančící jazyky, ruce zaneprázdněné tělem té druhé. Sténaly hlasitěji a už téměř nepřetržitě. Postupně sklouzly dolů na gauč, brunetka na záda, blondýnka na ni. Ruka blondýnky sklouzla dolů a hladila tu druhou v rozkroku...

 

Plátno potemnělo. Několik studentů zklamaně zasténalo.

 

„Deniso?“ Volala paní Sonya. „Rozsviť, prosím!“

 

Denisa vstala, stiskla vypínač a světla se znovu rozsvítila.

 

Leslie několikrát zamrkal náhlým jasem a pak se rozhlédl po místnosti. Mnozí studenti vypadali docela zrudlí a těžce dýchali. Zjistil, že i jeho vlastní dýchání a puls se zvýšily. Rozhodl se, že chce video vidět znovu.

 

Denisa se vrátila a posadila se vedle něj. "Páni!" zašeptala vzrušeně: „To bylo vzrušující! Nemůžu se dočkat, až to zkusím sama!“

 

"Nyní!" Sonya pokračovala: „Jsem si jistá, že jste všechny pochopily tento klip jako nejvíce... instruktážní! Existuje několik bodů, kterých bych chtěla, abyste si obzvlášť povšimly. Nejdříve jste viděly, jak používají ruce, jak se navzájem hladí. „Začínaly s hlavou, vlasy, krkem, rameny atd., Poté šly níž. Je to dobrý způsob, jak ve své partnerce vzbudit vzrušení, očekávání dalšího a lepšího mazlení. Také jazyky. Viděly jste, jak se dotýkaly jazyky a poté, co se jejich rty setkaly, si navzájem navzájem sály jazyky v ústech. Tomu se říká „francouzské líbání“. Je to jeden z nejlepších způsobů, jak vzrušit svoji partnerku a vzbudit očekávání ještě většího vzrušení. A samozřejmě je to také dobrý způsob, jak vzbudit vlastní vzrušení. Když prožíváte „intimní okamžik“ se svojí partnerkou, měly byste se snažit vybudovat své vlastní sexuální vzrušení i své partnerky. Vaše vlastní vášeň se s vaší partnerkou sama podělí a naopak. Zjistíte, že stále více a více, jak stoupá vaše vlastní vzrušení, mnohé z těchto technik, které se zde učíte, přijdou přirozeněji, protože převezmou vaše vlastní sexuální instinkty.

 

„Pojďme si to ještě procvičit a zapamatovat si, co jsme viděly na videu. Jak jste viděly, vsedě není možné přitlačit svá těla na sebe stejným způsobem, jako když stojíte. To je v pořádku. Stále je toho hodně, co můžete udělat rukama. Nyní se posaďte vedle sebe na své místo a začneme... “

 

Leslie seděl vedle Denisy. Podívali se na sebe. Denisa měla oči na jeho ústech, a když se podíval, olízla si rty. Natáhla se a začala ho jemně hladit po tváři, prsty měla stočené a hřbety jejích prstů jemně hladily jeho kůži. To samé dělal on jí. Její ruka mu vklouzla do týla a přitáhla ho k sobě. Její jazyk mu přejel po rtech. Experimentálně vystrčila svůj jazyk do jeho úst a špičky jejich jazyků se dotkly. Okamžitě ho do slabin zaplavil nával vzrušení a jeho penis uvězněný v kalhotkách se pokusil ztvrdnout. Jeho dech zrychlil.

 

Denisa přitiskla své rty na jeho, zatímco jejich jazyky pokračovaly v tanci. Leslie zvedl ruce a začal ji hladit po ramenou, krku a pažích. To samé udělala ona. Jedna ruka sklouzla dolů a konečky jejích prstů klesly mezi košíčky jeho podprsenky, pak přitiskla ruku na jeden košíček a hnětla ho. Udělal to samé. Oči měla zavřené a tiše sténala a stále silněji tiskla své rty na jeho. Zavřel oči a pokusil se soustředit na pocity, které měl z úst, jazyka a rukou. Jeho kalhotky mu připadaly neuvěřitelně malé a omezující.

 

„Dobře, děvčata, to bylo velmi dobré! Vypadá to, že mnohé z vás se v tom opravdu zlepšují a rozvíjejí své vlastní styly líbání. Řekla to se zvláštním úsměvem na Denisu. Pohlédl na ni. Denisa seděla vzadu na sedadle lásky, tváře rudé a prsa se jí zvedala. Jo, pomyslel si, rozhodně si to užívá.

 

Opět cvičily celé dopoledne. Sonya přiměla jeden z dalších párů, aby přišel do přední části místnosti a demonstroval třídě, zatímco ona upozorňovala na určité věci a kritizovala jejich výkon.

 

Odpoledne se opět zúčastnili školení „Postupný svatební trenink“. Bylo jim ukázáno další video, tentokrát různých propracovaných a luxusně upravených svateb, včetně některých hollywoodských celebrit, během nichž Paní upozornila na různé aspekty, kterých chtěla, aby si všimly, oblečení, obřadní činnosti, interakce mezi nevěstou a ženichem, 'první polibek'. Proč, říkal si Leslie, proč celý ten důraz na líbání? O co jde? Byl však příliš plachý na to, aby se zeptal, a nenapadlo ho sdílet své zmatení s Denisou. Paní Sonya dále vysvětlila, že ve třetím semestru se budou hodně podrobně učit „technikám svatební noci“. I to ho zmátlo, ale nechal si to pro sebe.

 

Další týden byl více méně stejný. Trénovaly více líbání, každou hodinou se zdálo o něco intenzivnější než před tím. Zúčastnily se dalšího svatebního školení. Cvičily oblékání se jako nevěsty a dělaly „svatební procházku“ a snažily se zdokonalit pohyb krok-pauza-krok-pauza uličkou, jak to vypadalo u všech nevěst.

 

xxx

 

V pátek večer po týdnu intenzivního tréninku měl Leslie znovu sen, který skončil tím, že se probudil do vlhka na břiše. Ve snu se s Denisou vášnivě líbali, zatímco zbytek třídy přihlížel. Byli oblečeni pouze v podpatcích a spodním prádle: podprsenky, kalhotky, podvazky a punčochy. Když pokračovali v líbání, Leslie téměř nevnímal své okolí, vzala paní Sonya jednu z Denisiných rukou a opatrně ji položila na tvrdou, chvějící se bouli v jeho kalhotkách. Téměř okamžitě explodoval.

 

Zjistil také, že se stále častěji stahuje do soukromí svého pokoje, aby si ho hladil, dokud nevyprskl bílou tekutinu. Pocity, které při tom prožíval, byly intenzivní. A stále častěji, když se tomu oddával, zjišťoval, že přemýšlí o oblékání do hezkých šatů a o líbání Denisy. Nikdy o tom ale nikomu neřekl, dokonce ani Sabrině.

 

xxx

 

O několik týdnů později byli Leslie a zbytek jeho třídy odvedeni do místnosti, kterou nikdy předtím neviděli. Tahle měla stoly a židle spíše jako tradiční učebna, ale byly uspořádány do kruhu, spíše než do řad, které Leslie znal ze své staré školy. Každý stůl měl na sobě nějaký druh plastového držáku, upnutý k nejbližšímu okraji.

 

„Najděte si místo, dámy,“ zvolala Paní Sonya, „Cathy, mohla bys mi prosím pomoci?“

 

„Jistě, Paní,“ odpověděla Cathy a přešla do přední části místnosti.

 

„Prosím, rozdej to každé dívce,“ řekla a podala Cathy kartonovou krabici. Cathy do ní nahlédla a oči se jí překvapením rozšířily.

 

„Běž, Cathy,“ řekla Sonya, „nemáme na to celý den...“

 

Začala obcházet kruh a na každý stůl něco položila. Když přišla k Lesliemu, položila před něj předmět a on na něj zvědavě zíral. Byl to velmi detailní gumový penis. Šokovaně zíral. Byl asi 15 cm dlouhý, ale zcela vztyčený a zjevně „obřezaný“. Také měl na základně připevněnu repliku varlat.

 

Několik dalších dívek si vzalo ten svůj a zkoumavě jej prohlíželo. Některé si šeptaly a chichotaly se.

 

Leslie překonal mírný pocit úzkosti, zvedl ho a podíval se na něj. Vypadal podobně jako jeho, rozhodl, a rozhodně velmi realisticky.

 

„Dámy,“ řekla Paní Sonya, „tato hodina se jmenuje Potěšení úroveň jedna, a toto,“ řekla a zvedla jeden z gumových orgánů, „tomu říkáme„ dildo “. Jak vidíte, je to model mužského penisu. Nyní ho připevníme ke stolu takto... “předvedla a položila ho na držák připevněný k jednomu stolu. Studenti jeden po druhém připevňovali své vlastní.

 

„Teď,“ pokračovala, znovu ho sundala a podržela, „si pár příštích minut promluvíme o penisu. Některé věci už možná znáte, některé ne. Předně, je to ochablé nebo vzpřímené? "

 

Jeden student zvedl ruku.

 

"Ano?"

 

„Hm, vypadá to vzpřímeně, Paní,“ řekl nesměle.

 

„Velmi dobře! Ano, je zcela vztyčený. Může mi teď někdo říct, jak se tato část jmenuje?“

 

"Hlava?" „Německá helma?“ "Špička?" přicházely různé odpovědi.

 

„Ano,“ řekla Sonya, „všechny jsou správné... dokonce i ‚německá helma‘!“ usmála se: "Říká se tomu také 'žalud'. A samozřejmě je to jedna z nejcitlivějších oblastí penisu. Další citlivá oblast je tady," ukázala na hřbet, který probíhal po spodní straně od základny ke špičce, "...a tady, “přejela prstem po spodní straně okraje žaludu,„ a tady, “ukázala na varlata,„ ... a také, tady, “ukázala na malý otvor uprostřed špičky

 

„Tady, močová trubice, je velmi citlivá, příliš citlivá na jakoukoli delší stimulaci. To stojí za zapamatování. Nyní si udělejme pár cvičení...“

 

Rozhlédla se po místnosti. „Vidím, že si každá připnula své dildo. Dobře. Teď bych chtěla, abyste to jemně uchopily kolem základny, takhle.“ Předvedla. „Obejměte ho prsty a položte si palec na hřbet, který vede podél spodní strany, tady... Dobře... Trochu níž, Cynthie... to je ono. Fajn... Teď, posuňte ruku, pomalu a jemně, nahoru po celé jeho délce ke špičce, držte palec na tom hřbetu... Pokuste se udržet rovnoměrný tlak... Velmi dobře! “

 

Leslie při tom stále cítil nějaké přetrvávající rozpaky a musel zvládnout penis (dokonce i gumový), který nebyl jeho vlastní, A na veřejnosti, a stále byl zmatený tím, o čem to všechno může být.

 

Když položil palec na místo, které naznačila, zjistil, že se nemůže zbavit pocitu, že něco není v pořádku. O chvíli později si uvědomil, co to bylo. Kdykoli si promnul vlastní penis, díval se dolů na jeho vrchol. Spodní strana a jeho koule byly prakticky skryty před jeho zraky. Nyní to však bylo všechno naopak. Díval se zespod a varlata směřovala k němu místo opačně. Proč je to tak? Přemýšlel. Nemělo by to být naopak? Ale neměl čas o tom přemýšlet.

 

„Nyní přesuňte ruku zpět dolů… dobře,“ řekla Paní Sonya. „Pokud máte dlouhé nehty, dávejte pozor, abyste ho nepoškrábaly. Můžete se také pokusit mít je stále na očích, protože pro některé může být pohled na dlouhé nehty na erekci nejvíce... vzrušující.

 

Na očích? Pomyslel si Leslie, jak je můžu vidět? Kromě nehtu mého palce jsou všechny obráceny na druhou stranu. Z pohledu koho? Paní? V jeho mozku kolovalo stále více otázek.

 

„Tak,“ pokračovala, „až budete mít ruku blízko špičky, zkuste palcem jemně přejet po žaludu, krouživými pohyby... Můžete jím velmi lehce přejet přes močovou trubici neboli „štěrbinku“, ale pamatujte je to velmi citlivé... Dobře. “

 

V tu chvíli se ozvalo zaklepání na dveře a jedna z dalších učitelek - Paní Danielle, Leslie si vzpomněl, jak se jmenovala - do nich strčila hlavu.

 

„Promiňte, že vyrušuji! Paní Sonyo. Můžu s vámi na chvíli mluvit?“

 

„Určitě, Paní Danielle...“ odpověděla: „Třído, cvičte dál, to co děláte. Nahoru a dolů... to je správné.“

 

Paní Sonya se k ní přidala a stály spolu u dveří a pár minut si polohlasem povídaly. Leslie, jehož stůl byl blízko dveří, mohl zaslechnout útržky jejich rozhovoru.

 

„... ano, velmi dobře... dobré studentky... líbání...“ řekla Paní Sonya.

 

„... pokrok?... potěšující...“ řekla Paní Danielle.

 

„Ach ano... právě teď... jen ruční práce, ale... jde jim to velmi dobře ...“

 

Odpověď Paní Danielle na to byla nevýrazná. Potom uslyšel Paní Sonyu, jak říká: „Brzy... hezky ... jde to pěkně... ústy... sát...“

 

Proběhla krátká výměna, kterou neslyšel, končící slovy „...navzájem?“

 

„Ještě ne,“ odpověděla Sonya, „... ale... velmi slibné...“

 

"Dobře!" řekla Paní Danielle jasně: "No, nechám to na vás. Velmi dobře! A dejte mi vědět, jestli jsou tu nějaké obzvláště šikovné..."

 

„Určitě ano,“ odpověděla druhá, „uvidíme se později!“

 

„Tak třído,“ řekla a vrátila se do přední části místnosti, „prosím, přestaňte na chvíli a věnujte mi pozornost.“ Na chvíli se odmlčela, dokud se na ni všichni nepodívali.

 

„Dobře. Pojďme si teď pár minut promluvit o vzrušení. Kde ke vzrušení dochází?“

 

Chvíli se na sebe dívali, pak jeden student vpředu zvedl ruku. „V... penisu, madam?“

 

„Má ještě někdo další nápady?“

 

„V... útrobách?“ řekl další: „Tady dole?“ ukázal na břicho.

 

"Leslie?" obrátila se k němu. „Máš představu, kde dochází k sexuálnímu vzrušení?“

 

Několik okamžiků přemýšlel o tom, jak se chová jeho penis, když se na sebe dívá do zrcadla, zvláště při příležitostech, kdy si myslí, že vypadá „přitažlivě“, někdy sám ztvrdl. Oči? Přemýšlel. Ne, to není úplně ono...

 

„Hm... v mysli, madam?“

 

"Absolutně správně!" řekla a souhlasně se na něj usmála. "Tady." Ukázala na hlavu. "Tady dochází k veškerému sexuálnímu vzrušení. Sex je tedy do značné míry mentálním jevem a zahrnuje všechny smysly, nejen dotek. Nejen genitálie a nejen v ostatních erotogenních zónách, přestože jsou také důležité," Samozřejmě. Nebojte se, vše o erotogenních zónách vysvětlím později. Prozatím však chci zdůraznit, že pro celkový zážitek vzrušení mohou být velmi důležité jiné smysly, jako je zrak. Budete muset být velmi zkušené, až přijde čas, abyste vzrušily svou milenku... což je podstatnou součástí vaší role dívčího chlapce. "

 

Leslie z toho byl trochu překvapený. Za tři roky to bylo poprvé, kdy je někdo z učitelů označoval jako někoho jiného než „dívky“ nebo „dámy“. Zajímalo ho, o co jí jde.

 

„Jak tedy můžete použít zrak ke vzrušení svého partnera? Jedním ze způsobů je hezké, sexy a ženské oblečení. Může mi někdo dát nějaké návrhy?“

 

"Vysoké podpatky?" řekl jeden.

 

„Ano, velmi dobře. Vysoké podpatky rozhodně.“

 

„Krátké sukně?“

 

„Ano, to je další dobrá věc. Ještě někdo?“

 

„Pěkné spodní prádlo?“

 

"Dlouhé vlasy?"

 

„Pěkné šperky?“

 

„Ano,“ odpověděla, „to jsou všechno dobré návrhy.“

 

"Dlouhé nehty?" Řekl Leslie a vzpomněl si, co Sonya řekla dříve.

 

„Ano, rozhodně dlouhé nehty,“ odpověděla, „velmi dobře, Leslie.“

 

Začala na prstech počítat předměty: „Dlouhé nehty. Měly by být perfektně udržované a ve většině případů nalakované. Šperky. Často při jejich používání může vzrušit pár hezkých prstenů na vašich rukou, stejně jako náramky. Sexy náušnice, často velké, odvážné nebo dlouhé. Možná náramek na kotníku. Někdy šperky z perel nebo drahokamů. Stimulační mohou být také šperky na tělo. Spodní prádlo určitě. Spodní prádlo je NEJDŮLEŽITĚJŠÍ a ve skutečnosti nutné. Krajka, satén, volánky, vše je důležité. Podprsenky, kalhotky, podvazkové pásy a punčochy, negližé, body. Vysoké podpatky, jak řekla Cynthia. Jehlové podpatky jsou nesmírně důležitou součástí dívčí soupravy. Kotníkové páskové boty, lodičky, vysoké boty na vysokém podpatku, a tak dále. Ještě něco? "

 

Nikdo nepromluvil.

 

„A co vaše SVRCHNÍ oblečení?“ pobídla. „Oblečení, kterým SVÁDÍTE okolí, může být stejně důležité jako to, co si oblečete pod něj! Vždy si to pamatujte. Pěkné, ženské šaty s hlubokým výstřihem nebo sukně s vysokými bočními rozparky, to je fáze, kterou budujete očekávání, aby bylo odhaleno více, až budete konečně sami v ložnici... Vše je o budování očekávání. “

 

Leslie byl nyní naprosto zmatený, ale byl příliš zdrženlivý, aby to řekl. Doufám, že Denisa tomu všemu rozumí, pomyslel si. Možná mi to všechno později vysvětlí...

 

„Tak třído, vraťme se k našim „dildům“ a zkusme ještě nějaká cvičení...“

 

Celé odpoledne pilně pracovali.

 

xxx

 

„No, možná jste zjistily, že až do teď, když hladíte svoje dildo, je příliš suché, že?“ řekla Sonya: „No, tady je řešení. Mazání!“ a zvedla malou trubičku, která připomínala tubu zubní pasty. „Cathy, rozdala bys ty tuby lubrikantu třídě, prosím? Děkuji.

 

„Nyní si takto doprostřed dlaně dejte malou kapku lubrikantu a zkuste pohyb, který jste se včera naučily... přesně tak, plný úchop... dobře. Nyní hladce jezděte nahoru a dolů... cítíte ten rozdíl? Je to mnohem hladší a kluzčí, že? Takže, když to děláte, je lubrikant velmi důležitý. Tak, třído, co můžete dělat, když náhodou nemáte žádný lubrikant? Máte nějaké nápady? "

 

Nikdo neodpověděl.

 

„No,“ řekla Paní Sonya, „máte také svůj vlastní osobní zdroj maziva, právě tady!“ a ukázala si na ústa: „Správně! Sliny mohou fungovat velmi dobře. Jak tedy můžete dostat sliny na penis? Správně, můžete si takhle olíznout dlaň...“ předvedla: „Poté budete muset uchopit penis okamžitě, než se vypaří... nebo... nějaký jiný nápad? Ne? No, můžete penis také lízat přímo! Můžete to dělat takhle... "Tady se přikrčila a vyplázla jazyk, lízala po spodní straně dilda připevněného ke stolu, od základny ke špičce. Potom přejela jazykem po špičce, přes vrchol a kolem spodní strany. Nakonec lízala nahoru a dolů po stranách, zakončila to závěrečným polibkem na samém konci.

 

„Takhle,“ dokončila a znovu se postavila, a Leslie to nakonec dal dohromady: lekce líbání, dildo, hlazení, lízání... Ach můj bože! uvědomil si najednou. Učí nás... jak to dělat s DALŠÍM klučičím penisem! Šokovaně si přiložil ruku k ústům. Rozhlédl se po místnosti a snažil se zjistit, jestli někdo jiný právě teď dospěl ke stejnému poznání... nebo, možná už všichni věděli, všichni kromě něj. Prostě to nemohl říct.

 

„A to,“ řekla Paní Sonya a pokračovala bez přestávky, „vás vede do naší další hodiny, potěšení úroveň dva...“

 

xxx

 

„Nyní je dobrým způsobem, jak začít budovat očekávání, lehké přejetí jazyka po špičce, jako je toto,“ předvedla to. „Ujistěte se, že je váš jazyk mokrý, aby klouzal hladce. Potom ho můžete projet pod okrajem... projít celou cestu. Je důležité nedělat toho příliš mnoho najednou. Chcete vybudovat očekávání; pamatujte, sex je v mysli. Nezapomeňte! "

 

Bylo to následující den. Leslie odešel noc předtím domů a jeho mysl vířila. Doma byl tichý a odtažitý a Sabrina to zaznamenala, ale byl příliš v rozpacích, aby jí řekl důvod. Můj bože! Když ležel v posteli v noční košilce, pomyslel si, opravdu chtěli, abych hladil a lízal tu věc jiného chlapce? Opravdu by to měl dělat ve škole? Byl by toho schopen? Chtěl by...  CHTĚL to? Líbilo by se mu to...? Nevěděl. Nedokázal si to představit... nedokázal si představit, že by se mu to líbilo. Ale dříve si také nedokázal představit líbat Denisu. A pokud byl k sobě upřímný, musel přiznat, že ji líbal rád. Ztěžovalo mu to věci a někdy mu to dávalo sny, kdy se probudil poté, co jeho věc vystříkla ve spánku.

 

Ale teď není čas přemýšlet o tom, co říkala Paní Sonya.

 

„Dále,“ říkala, „projeďte jazykem velmi zlehka po všech stranách, nahoru... pak se vraťte ke špičce. Svým jazykem můžete projet štěrbinou velmi jemně, jen několikrát. Pamatujte, že je to velmi citlivé. Nyní, když to děláte, budete vědět, jak si to váš milenec užívá. Je to čím dál tvrdší? Občas zaškube? Pokud ano, víte, že děláte věci, které má rád... Takže poté, co na chvíli vybudujete jeho očekávání, můžete jazykem pevně projet celou cestu po hřbetu na spodní straně, tady a celou cestu zpět nahoru. To je opravdu dobré a velmi vzrušující, když se to stane náhle, po nějakém velmi lehkém olizování. Poté se můžete vrátit k lehkému lízání a poté střídat s několika pevnějšími olizy. Nakonec... “zde opět předvedla:„ Nakonec to celé vezmete do pusy... a sajete. Ohrňte si rty přes zuby, abyste předešly náhodnému kontaktu zubů, což může být docela nepříjemné. Pohybujte ústy nahoru a dolů takto... Dobře? Ukazováček a palec mějte kolem základny a pokud je to možné, snažte se mít nehty na očích.

 

„Tato část vašeho tréninku je hlavním důvodem, proč teď všechny máte jazykové cvočky,“ řekla a ukázala na ústa: „Správně použitý cvoček na jazyku může výrazně zlepšit pocity, které svému partnerovi dáváte. Projeďte to kolem okraje... To může vyvolat intenzivní pocity!

 

„Tady je pár tipů - jak jsem již řekla, sex je v mysli, ano? Číslo jedna: opravdu se jim líbí, když se na ně díváte, zatímco ho máte v ústech... takhle Také se jim líbí, když uděláte trochu hluku, příležitostné sténání nebo povzdechnutí... něco, co naznačuje, že vás to také vzrušuje. Opravdu se jim líbí myšlenka, že jste vzrušené jejich sáním; to je velmi vzrušující... Také můžete použít volnou ruku k pohlazení břicha nebo varlat, nebo dokonce natáhnout ruku a hrát si s bradavkami, pokud se jim to líbí. “ Přestala mluvit a rozhlédla se po místnosti.

 

„Takže existuje jen několik tipů. Má někdo nějaké otázky? Ne? Dobře, pojďme tedy procvičit, co jsme se do této chvíle naučily.“

 

Stalo se, že Paní Sonya v tu chvíli stála téměř vedle Leslieho stolu, takže neměl moc času přemýšlet, co bude dělat. Denisa u stolu po jeho pravici, se již předkláněla a olizovala dildo, jazykem jezdila stále dokola a nahoru a dolů po gumové hřídeli, ruku svírala kolem základny.

 

Dobře, pomyslel si, tady to je. Sklonil se a začal dělat to, co dělala Denisa. Dildo chutnalo lehce gumově a mělo slabou chemickou chuť dezinfekčního prostředku, která po několika okamžicích zmizela. Lízal všude kolem špičky, pak nahoru a dolů po celé délce, jak předvedla Paní Sonya. Pak to vzal do pusy a pomyslel si: Když to udělám chlapci, bude ze mě gay? Nebo to ze mě dělá dívku? Paní Sonya říká, že to je to, co by všichni 'holčičí kluci' měli vědět, jak dělat. Věky jsme strávili cvičením jako nevěsty. Máme se vdát za kluka a pak... dělat tohle? Prostě nevěděl, co si má myslet, zatímco dál sál a olizoval falešný penis připevněný ke stolu před sebou.

 

Xxx

 

„Předpokládám, že někteří z vás, možná většina, vědí, co se stane, když je stimulován penis. Nakonec chlapec zažije orgasmus a vystříkne semeno. Znáte to všichni? Ano? Většina z vás. Dobře "Nyní je samozřejmě cílem stimulováním, hlazením, olizováním a sáním přivést partnera k orgasmu. Co tedy uděláte, když se to stane? Existuje několik věcí, které můžete udělat. Můžete ho vyndat z úst a nechat sperma stříknout, kam chce. Můžete jej přijmout do úst a poté vyplivnout do kapesníku („Fuuuj!“ řeklo pár studentů), nebo jej můžete spolknout (další „Fuuuuj!“). Z těchto tří je upřednostňována poslední možnost. Proč? Protože se to vašemu partnerovi líbí!

 

„Dobře, potěšíte svého partnera ústy. Může mu trvat déle, než dosáhne orgasmu tímto způsobem, než jinými metodami. Může to trvat tak dlouho, až se unavíte, nebo vás začne bolet čelist (pár studentů se tomu chichotalo, ale ona je zpražila pohledem), nebo pokud klečíte před ním, mohou vás bolet kolena. Samozřejmě je vaší povinností svého partnera potěšit, takže opravdu musíte přijmout tyto malé útrapy, ale existují triky, kterými můžete věci trochu urychlit. Například když lížete, lechtejte jeho koule konečky nehtů vaší volné ruky. To může být velmi stimulující... Můžete také použít ruku, která drží základnu, k pohlazení penisu, jen ho nechte sledovat pohyby vašich rtů... nahoru a dolů. To věci urychlí A můžete také použít svůj jazyk různými způsoby, abyste zvýšily krásný pocit.

 

"Samozřejmě, když to budete praktikovat, samy zjistíte, co funguje nejlépe, a postupně budete rozvíjet své vlastní techniky a svůj vlastní styl. Ale prozatím si jen procvičíme základy..."

 

xxx

 

Byla sobota večer a on a Denisa seděli na posteli v jeho pokoji a snažili se rozhodnout, co dělat. Leslie měl na sobě podprsenku a kalhotky, krátkou džínovou sukni a top, podvazkový pás a punčochy. Špagetová ramínka jeho topu znamenala, že mu byly vidět popruhy podprsenky, proti čemuž jeho matka vznesla námitky, dokud se Sabrina nepostavila na jeho obranu, a poukázala na to, že je to součást současného stylu. Nyní odkopl vysoké podpatky a opřel se o hromadu polštářů. Denisa ležela na boku s hlavou položenou na jedné ruce a nečinně si hrála s lemem Leslieho sukně.

 

„Chceš si navzájem lakovat nehty?“ zeptala se a přerušila ticho.

 

„Ne...“ odpověděl Leslie, „vždy děláme takové věci, navzájem si lakujeme nehty, navzájem se líčíme... chci dělat něco jiného.“

 

„Hm... co takhle se podívat na film?“

 

"A na jaký?"

 

„Nevím. Nemáš něco, co jsi neviděl?“

 

„Děláš si srandu? Viděl jsem je všechny asi osmkrát,“ usmíval se Leslie.

 

Nastalo dlouhé ticho, pak Denisa řekla: „Les...“

 

"Hmm?"

 

„Chceš... chceš vyzkoušet některé z těch věcí, o kterých jsme se učili ve škole?“

 

"Jaké věci?"

 

„Víš, věci s... penisy a tak.“

 

Leslie sklopil zrak a svraštil obočí.

 

„Jak bychom mohli?“ zeptal se zmateně. „Nemáme dilda, že?“

 

"Nemyslela jsem na dilda..."

 

Leslie se prudce posadil. „Myslíš, použít naše?“

 

 „Vlastně jsem myslela jako... jeden druhému.“

 

„Děláš si srandu... Myslíš, hladit si je NAVZÁJEM...“

 

„No, jo... vsadím se, že je to fakt dobrý!“ řekla spěšně. ¨

 

„Páni... já nevím... Co když nás někdo uvidí?“

 

„Kdo by nás viděl?“ odpověděla a posadila se: „Tvoje máma je venku a Sabrina dole sleduje televizi.“

 

Leslie mlčel.

 

„Pamatuješ, když jsi přišel poprvé a viděl mě oblečenou jako dívku?“ pokračovala: „Pamatuješ, dívali jsme se jeden na druhého, že? Chtěla jsem, aby sis pohladil toho svého, ale pak se něco stalo. Myslím, že nás máma zavolala na oběd nebo tak něco. Ale já jsem byla připravena si toho tvého pohladit sama,“ začervenala se.

 

"Chtěla jsi?"

 

"Ano."

 

Několik okamžiků opět mlčeli.

 

„Mohla bych ti ho teď hladit, chceš?“ zeptala se tiše: „Udělám to dobře, slibuji. A pak, jestli chceš, můžeš zkusit pohladit ten můj.“

 

Leslie o tom přemýšlel. „Já. Nevím... Potřebovali bychom něco kluzkého... víš, lubrikant.“

 

„Co používáš, když jsi sám?“

 

Leslie trochu zrudl: „No, někdy používám pleťové mléko.“

 

„Máš nějaké?“

 

„Jo...“ Leslie vstal a vzal z komody láhev.

 

„Dej mi trochu,“ řekla Denisa a natáhla dlaň. "Dobře, teď si budeš muset sundat sukni..."

 

Leslie ji sundal, pak si stáhl kalhotky až na vrchní části punčoch a sedl si na postel vedle Denisy. Jeho penis rychle ztuhl.

 

"Vidíš?" Řekla Denisa a usmála se na něj. „Věděla jsem, že si myslíš, že to byl dobrý nápad!“

 

Naklonila se dopředu, obmotala kolem něj ruku a začala pomalu hladit.

 

Leslie zamručel.

 

„Cítíš se dobře?“ zeptala se.

 

„Ach, wow...“ řekl, „Ohhh... Jo... je to mnohem lepší, než když si to dělám sám... Oohh...“

 

Hladila rychleji.

 

„Ooooh... ach, člověče...“ Leslie zavřel oči a opřel se o lokty. O několik vteřin později několikrát hlasitě zabručel a ze špičky jeho penisu vyletěly dávky spermatu. Denisa ho dál hladila.

 

„Ach...“ řekl po několika okamžicích a oči měl stále zavřené. „Páni... to bylo divoké...“

 

Pustila jeho penis a o chvíli později otevřel oči.

 

„Och, jéje. Moje sperma je VŠUDE.“

 

"Vím!" Denisa se zachichotala: „Opravdu to vystřelilo!“

 

Vzal kapesníky a s Denisinou pomocí očistili každé místo, které našli. Potom si natáhl kalhotky a oblékl si sukni.

 

„Uděláš mě teď?“ zeptala se.

 

"Ano."

 

Dychtivě se vykroutila ze sukně a stáhla si kalhotky. Její penis vyskočil, vzpřímený a třásl se.

 

„Nezapomeň na lubrikant,“ připomněla mu.

 

Vzal si na ruku trochu pleťového mléka a pak zaváhal. Teď to nejde zastavit, pomyslel si. Koneckonců, udělala mě... a bylo to skvělé...

 

Natáhl se, omotal ruku kolem jejího penisu a pak jí pomalu začal jezdit nahoru a dolů.

 

„Ach, Les...“ povzdechla si. „To je úžasné... Líbí se mi, jak se lesknou tvoje nehty a náramky! Vypadá to tak úhledně a je to pro mě ještě víc vzrušující... Asi... Uunnnhh! Asi má Paní Sonya pravdu... sex JE v mysli..."

 

Začala sténat a on zvedl ruku. Pak se jí prudce nadzvedly boky a všude se vznášely velké kapky jejího ejakulátu, zatímco ona sténala a hlasitě vzdychala.

 

Když to skončilo, se zavřenýma očima se opřela. „Ohhhhhhh.... Ach, wow... to bylo prostě... neuvěřitelné...“

 

Navzdory tomu cítil mírný nával hrdosti, že to udělal tak dobře. Denisa rozhodně vypadala, že si to užívá! Pustil jejího ptáka a společně všechno vyčistili.

 

„Hej, Les...“ zeptala se.

 

"Ano?"

 

„Myslíš, že možná příště...“ zaváhala.

 

"Ano?" pobídl: „Co příště?“

 

„Možná příště... mohli bychom zkusit sát?“

Diskusní téma: Feminizace Leslie - 7.díl - Martina

Datum: 03.07.2022

Vložil: lks

Titulek: úžasný

wooow úžasný kalhotky mám napnutý k prasknutí a několikrát jsem se udělal
čekal jsem že tu bude i pás cudnosti ale nevadí

Datum: 21.10.2021

Vložil: brigita

Titulek: luisa

taky si myslím,docela má vlhký kalhotky

Datum: 21.10.2021

Vložil: Martina

Titulek: Re: luisa

Několikrát jsem se u toho musela udělat ale překládá se to samo :)

Datum: 20.10.2021

Vložil: Luisa

Titulek: ❤️

Nádherný začátek lesbických zkušeností... Ou... ou...

Datum: 21.10.2021

Vložil: petra

Titulek: Re: ❤️

já jsem takhle nezačínala,docela závidím..jo..jo...

Datum: 21.10.2021

Vložil: brenda

Titulek: Re: Re: ❤️

čtu to od začátku,krásné

Datum: 21.10.2021

Vložil: petra

Titulek: Re: Re: Re: ❤️

pokračování bude o hulení.už teď bych si pokouřila

Datum: 23.10.2021

Vložil: fany

Titulek: Re: ❤️

krásná představa ..aaa....aaa

Přidat nový příspěvek