Feminizace zase trošku jinak - Jessie (soutěž 2.ročník)

26.10.2017 22:43

Jsem Sissy. Sissy beze jména. Dnes se ochotně předvádím společnosti dominantních dam. Plním každičké jejich přání, jejich úkoly testují mé limity a ověřují kvalitu mého výcviku. Předvádím se v různých kostýmech a šatech, jako sissy služtička, jako děvka... cokoliv si dámy zamanou. Proč? Jsem na dražbě otroků a jsem na prodej. Nikdy jsem netoužila po tom být prodána, nechci sloužit nikomu jinému, než Madam, která mne vychovala. Ale jsem otrok, tedy otrokyně a na tom, co chci já nezáleží. Jak se to vlastně událo, že jsem poslušná sissy otrokyně?

 

***

 

Potkal jsem Ji v knihovně. Mou boudcí Madam. Ten den jsem si myslel, že jsem tu kočku sbalil,dnes už vím, že jsem byl uloven a vlákán do pasti hned od začátku. Viděla mne půjčovat si knihu Justina a Julietta od Markýze de Sade a hned věděla, co jsem zač.

Vytáhl jsem tuto legendární knihu, na kterou jsem byl už dlouho zvědavý z police, když jsem si všiml, že mne pozoruje upravená, přísně působící žena přibližně mého věku. V bílé košili a kožené sukni. Ne nějaké laciné minisukýnce, měla na sobě elegantní sukni pod kolena, klasického angického střihu. Boky neznámé byly poněkud širší, ale to mám rád. A ještě obepnuté kůží.. hned jsem měl erekci a civěl jsem na ni déle, než je slušné. Jakmile jsem si uvědomil, že zírám a jakou knihu držím v ruce, upadl jsem do rozpaků a tváře mi zrudly studem. Ale Ona se na mne usmála a její přísný vzhled byl rázem pryč, zmizel za rošťáckým úsměvem, který mne povzbudil tak, že jsem neznámou pozval na drink. Mám na kůži fetiš a když Sarah, tak se jmenovala, neutekla po mém sprostém zírání a ani ji neodradil můj zájem o Markýze De Sade, zkusil jsem svou šanci.

K mému (dobře skrytému) údivu souhlasila.

O pár hodin a několik long island ice tea později jsem se se Sarah skvěle bavil. Smála se mým historkám a vyvolávala ve mne dojem upřímného zájmu. Sama však zůstávala tajemná, což mne přitahovalo ještě více. Za každou otázku, kterou mi nezodpověděla ze mne dokázala vytáhnout odpovědi na tři její otázky. Už jsme probrali Justinu i Juliettu. Dokonce jsem Sarah přiznal svůj fetiš.

Po dalším koktejlu si mi Sarah najednou sedla na klín a začala mi kůží obepnutým zadečkem kroužit v rozkroku. Bylo to tak vzrušující, mučivě příjemné, až jsem se bál, že se udělám. Jakmile jsem začal rychleji oddechovat, přestala a zeptala se, jestli nechci jít k ní domů. Jasně, že jsem chtěl. V tu chvíli bych za Sarah šel třeba do pekla. A ona to moc dobře věděla.

 

U Sarah doma jsme se ve vášnivém obětí prolíbali až do ložnice. „Hned jsem zpátky brouku, mezitím se svlíkni.“ Mrkla na mne svůdně a zmizela v jiné místnosti. Jakmile jsem tam stál nahý, byla zpět. Sarah si nic nesvlékla, naopak. Na rukou měla kožené rukavice až nad lokty! Bylo to jako splněný sen. Sarah převzala iniciativu, přitiskla mne ke zdi a začala mi hladit koule. „Brouku, vyšla jsem ti vstříc s tvým fetišem, bylo by jen fér, abys ty taky vyšel vstříc mým potřebám, ne?“

„Jasně kotě, copak to bude?“

„Chtěla bych tě svázat.“ Pronesla nevinně.

Zbystřil jsem. Je to všechno super, ale svázat? Vždyť o ní vůbec nic nevím, myslel jsem si, co když... V tu chvíli mi Sarah začala ručkou v kožené rukavici honit ptáka a mé pochyby ihned zmizely. Nikdy jsem si ani nepomyslel, že ucítím dotek kůže na penisu! „Tak jo kotě, cokoliv chceš.“ Souhlasil jsem nadrženě.

Za chvíli jsem měl ruce spoutané za zády v zápěstí i v loktech. A nohy v kotnících, pod koleny a na stehnech. Svázala mne opravdu důkladně. Dalo práci po těch koktejlech udržet rovnováhu.

Prsty na rukou mi omotala stříbrnou lepící páskou. „To aby tě nelákalo zkoušet si hrát s uzly“, usmála se šibalsky.

Tak jsem tam stál, ruce spoutané za zády, péro trčící a najednou...najednou byla rozpustilá maska Sarah pryč a přísná tvář byla zpět.

„Klekni zmrde!“ Přikázala panovačně. Koukal jsem jak vyjevený a vzápětí dostal pořádnou facku. „Co ti tak trvá, kleknout!“ Chtěl jsem protestovat a dostal jsem další facku. „Nedovolila jsem ti mluvit!“ Raději jsem si kleknul, ale stejně jsem dostal ještě třicet facek. Pět za každé oslovení „kotě“ co jsem za večer stihnul. „Budeš mne oslovovat Madam, nebo Madam Sarah, ne jinak a mluvit budeš jen když ti to dovolím, rozumíš zmetku?“

„Ano.“ „Ano Madam!“ Opravil jsem se rychle. Tváře jsem měl jako v ohni. Pomalu mi začínalo docházet, že jsem v pěkném maléru. Klečel jsem tam úplně bezmocný, vydaný Madam Sarah na milost a nemilost. Klidně mne mohla podříznout, kdyby chtěla. Rozhodl jsem se, že bude bezpečnější neodporovat, nevolat o pomoc a dělat, co mi Madam přikáže. Pak snad mám šanci dostat se pryč.

Madam se tyčila nademnou jako bohyně a já k ní vzhlížel. Najednou mi plivla do tváře. A znovu. Její sliny mi stékaly po obličeji a já si je nemohl utřít. „To sis vážně myslel, že se od tebe nechám opíchat? Jsi hlupák, myslíš jen tím svým otrockým ocasem. Přesně tak, jsi teď můj otrok.“ Její tón byl pohrdavý a výsměšný.

„Co jsi?“ „Jsem Váš otrok, Madam Sarah“ řekl jsem poslušně. „Otevři pusu, otroku.“ Přikázala a já ve snaze zachránit si život a ušetřit si bolest pusu otevřel. Plivla mi přímo do pusy. „Polkni!“ Připadal jsem si neuvěřitelně ponížený, ale byl to jen začátek mé dlouhé cesty, na které bylo ponížení plno. Chvíli jsem zaváhal, ale poslušně jsem sliny Madam polknul. „Vidíš, jsi otrok. Pokud bych chtěla, polykal bys i můj piss. Nebo svoje chcanky. To by žádný muž neudělal, ale otrok ano. Polykal bys piss, otroku? „Pokud byste si to přála, tak ano Madam.“ Souhlasil jsem. Hrál jsem svou roli, tlumil v sobě odpor a doufal, že na nic takového nedojde.

Po zbytek noci mne Madam Sarah různě mučila a využívala. Na bradavky jsem dostal skřipce a závaží, lízal jsem Madam nohy, občas mi honila ocas, ale nikdy ne do konce. Vždy přestala když už jsem byl na hraně. Hrozně se tomu smála. Mačkala mi koule a vyhrožovala pissem. Byl jsem zmučený, ale pořád hrozně nadržený, až k prasknutí. Pak se Madam začala sama dělat obrovským, realistickým dildem a až se udělala, narvala mi dildo do mé otrocké huby, abych je očistil. Přitom si udělala pár fotek mého obličeje s ptákem v puse na mobil.

Následně jsem dostal ani nevím kolik ran důtkama, dokud mi pták neochabl. Na to Madam čekala a zamkla mi penis do klícky. „To je pánský pás cudnosti. Ten teď budeš nosit. Klíčky zůstanou u mě. Můžeš si pro ně přijít, kdykoliv budeš chtít, ale dostaneš je jen za mých podmínek“, zasmála se jako šelma. „Rozvážu tě a můžeš vypadnout, zmrde. Ale pokud bys chtěl dělat nějaké problémy, tak ta fotka kde máš v puse dildo skončí na internetu i s tvým jménem, je ti to jasné? Už jsem ji poslala svému příteli, takže nic nezkoušej. A neboj, časem jej taky poznáš.“ Culila se a její úsměv se mi ani trochu nelíbil.

Rychle jsem se oblíknul a vypadnul, aniž bych se ohlížel. Bylo mi hrozně stydno ze všeho co jsem zažil, plus ta klícka... mé sebevědomí bylo pryč.

 

***

 

Po týdnu bez uvolnění má nadrženost stoupala. Bylo to tak deprimující, že jsem se odhodlal navštívit Madam Sarah a získat klíček.

Madam mi hned mezi dveřmi připomněla, že nesmím mluvit bez jejího svolení. Přikázala mi jít do koupelny a obléct si, co tam je a pak přijít za Madam do ložnice. V koupelně na mne čekalo dámské prádlo, punčochy, boty na zatraceně vysokém podpadku a uniforma francouzské služebné. Zíral jsem na to jak opařený. To je snad vtip! To si neobleču ani omylem! Naštvaně jsem odešel, aniž bych Madam byť jen viděl. Jenže Madam věděla, jak mocná klícka je. Trvalo další tři týdny, než jsem spolkl svou hrdost, znovu navštívil Madam Sarah a bez řečí si oblíkl tuhle parádu. Připadal jsem si jako naprostý idiot. Nadržený, že jsem nemohl ani pořádně přemýšlet, oblečený v kalhotkách, podprsence, punčochách, podvazkovém pásu, dámských botách na vysokém podpatku na kterých jsem se málem zabil a v té příšerné uniformě!

Jakmile jsem takto pokořený přišel k Madam do ložnice, okamžitě si mne znovu vyfotila. „Vidíš, jak ti to sluší, děvenko. Ale pořád ti něco chybí. Ted už tě fotit nebudu, takže můžeme tvou proměnu dokončit.“ S těmi slovy mi nasadila paruku a udělala mi makeup.

„Chceš přece klíček, ne? Nadržená holka jako ty by určitě chtěla vystříkat ten svůj ubohý ocasek, že ano?“ „Ano Madam“ odpověděl jsem poslušně. „Dobrá. Jednou za čas tě odemknu a způsobem, který určím se budeš moci vystříkat..možná.“ Ale abys měla vůbec nějaku šanci, tak budeš moje služka a děvka. Potřebuju novou sissy a vybrala jsem si tebe.

Když jsem tě viděla, jakou knihu si v knihovně bereš a jak jsi pak tak civěl na mou sukni, hned mi bylo jasné, že budeš můj. Při vzpomínce na její úžasné boky v těsné kožené sukni se můj penis v klícce marně pokusil o erekci a dopřál mi jen další dávku bolesti a ponížení. Souhlasil jsem se vším, co Madam chtěla. To byla jediná možnost, jak ještě někdy dosáhnout orgasmu.

V následujících týdench jsem se pod vedením Madam Sarah naučila, jak o sobě mluvit v ženském rodě, jak jednat a chovat se jako žena, močit jako žena, cvičila jsem chůzi na podpadcích, naučila se jak se sama správně nalíčit, což bylo asi nejtěžší ze všeho. Nosívala jsem anální kolík a kouřila uměláka Madam. Když Madam chtěla, lízala jsem její boty, polykala spit i obávaný piss. Snášela jsem výprasky a tresty, nadávky, fungovala jsem pro Madam jako úklidová služka. Když jsem promluvila bez dovolení, nosila jsem kuličkový roubík zajištěný na malý zámeček třeba celý den. To mne brzy naučilo nemluvit bez dovolení. Zkrátka jsem plnila vše, co Madam chtěla. A mé submisivní pocity vůdči ní se stále prohlubovaly.

Jen s těmi mými orgasmy to pořád nějak nevycházelo. Jednou mi třeba Madam narvala do úst své mokré kalhotky, ústa mi ještě přelepila lepící páskou a pak mi sundala klícku. Ruce jsem měl opět spoutané za zády, Madam mi je nikdy nenechala volné, když  mi sundávala klícku. Honila mi můj mužský klitoris a pak se nenuceně zeptala „Chceš stříkat, sissy? Jestli ano, jasně a zřetelně o orgasmus požádej.“ Huhlal jsem do roubíku z kalhotek prosby, ale Madam se jen smála. „Takže nechceš.“ A zase mi klitoris zamkla do klícky.

Postupně jsem se učila, jak správně uspokojit muže pusou. Madam říkala, že to musí umět každá sissy děvka. Byla jsem z toho hrozně vystrašená. Až konečně nadešel můj den D, Madam mne uklidňovala, že se nemám čeho bát, že na to půjde zlehka. Měla jsem na sobě síťované punčocháče, růžovou latexovou minisukýnku a růžový korzet, růžový obojek a výrazné líčení s jasně rudou rtěnkou. Vypadala jsem jako děvka - tedy přesně podle pokynů.

Madam mi spoutala ruce za zády a do pusy mi dala prstýnkový roubík, takže jsem měla pusu maximálně otevřenou a přístupnou. Madam mne nepřestávala uklidňovat, cítila, jak hrozně jsem nervozní. Ozval se zvonek. Klekla jsem si a čekala na svůj první opravdový penis... k mému zděšení do místnosti přišlo deset chlapů! Madam se jen smála. Nemohla jsem nikam utéct.

Všichni mi bezohledně znásilnili pusu. Cpali mi své tvrdé ocasy až do krku, dávila jsem se, ale jen je to povzbuzovalo. Říkali mi, že jsem laciná kurva, děvka a měli pravdu. Stříkali mi své horké semeno do krku, na obličej, do vlasů, prostě všude. Nakonec mne odvlekli do koupelny, stále svázanou hodili do vany a všech deset mne pochcalo. Madam mě tam v té směsi spermatu a moči nechala celou noc. Plakala jsem, ale Madam věděla, co dělá. Tahle zkušenost mne definitivně zlomila. Byla jsem sissy děvka pro potěšení své Madam. Nikdo a nic jiného.

Druhý den mi Madam nabídla klíček od klícky. Dostanu ho do své péče pod podmínkou, že už se nikdy k Madam nebudu moct vrátit. Nebo si klíček nechá Madam a já budu dál její sissy a stříkat nebudu minimálně další měsíc. Po tréninku, jakého se mi od Madam Sarah dostalo jsem si ani nedovedla představit, že bych nebyla její sissy. Volba byla jasná.  Madam předem věděla, jak se rozhodnu.

V dalších měsících jsem již byla přítomna, když Madam souložila se svým přítelem. Sloužila jsem jako rozkuřovačka. Zamčená, v dámském, k dispozici. Tak, jak jsem byla vycvičena. Madam mi pak vždy dávala do úst plné kondomy. Musela jsem je držet v ústech, dokud mi Madam neřekla, co s nimi dál. Na vánoce jsem jimi byla ověšená jako stromeček. Když se Madam chtělo, brala mě jako děvku ke glory hole a já jsem pro ni vydělávala peníze kouřením ptáků. Ještě před půl rokem by mne něco takového ani nenapadlo.

Obsluhovala jsem Madam i její návštěvy, naprosto jsem přijala svou pozici a byla svým způsobem šťastná. Pokud se mnou byla Madam spokojená, byla jsem i já spokojená.

Až do dne, kdy mne Madam Sarah odvezla na dražbu otroků s tím, že můj výcvik je u konce.

Nechtěla jsem Madam opustit, ale na mém názoru nezáleželo, to jsem věděla a akceptovala. Jsem sissy beze jména a koupila si mne TV Madam. Ani mi to už nepřišlo zvláštní.

Diskusní téma: Feminizace zase trošku jinak - Jessie (soutěž 2.ročník)

Datum: 07.11.2017

Vložil: není důležité

Titulek: Moc pěkná povídka

Skvěle napsáno, příběh se mi moc líbí. Doufám v pokračování.

Datum: 29.10.2017

Vložil: Linda

Titulek: moc pěkná povídka

bezva práce!

Přidat nový příspěvek