GINNY A JAKE - 1.díl - Martina

24.06.2022 09:25

Uplynul víc než měsíc, než jsme měli s Jamesem další kontakt. Jedno odpoledne mi volal do práce.

"Ahoj Jaku, jak se máš?" zeptal se.

"Jsem v pořádku, pane, co pro vás mohu udělat?" Řekl jsem.

"Dvě věci". "Nejprve budu několik dní pryč. Beru s sebou Mary. Řekni jí, ať si zařídí pas, pokud ho ještě nemá." Vysvětlil.

"Řeknu jí to, pane. Mohu se zeptat, kam jedete?"

"Francie, ale neříkej to Mary," varoval.

"A ta druhá věc, pane?" Zeptal jsem se.

"Až budeme pryč, chci, abys zůstal u mě doma. Užívej si zahradu a bazén. Chci, abys odpočíval, zatímco já si budu užívat s tvojí ženou," škádlil ho. "Zařídil jsem catering, takže se nemusíš starat o vaření," dodal.

"Nemáš žádné námitky proti tomu, abys znovu viděl Ginny?"

Koktal jsem. "Ach, no, ah, ne, pane, nemám žádné námitky."

Jamesovi jsem nic neřekl, ale chvíli jsem přemýšlel o Ginny.

"Dobře, protože mě otravovala, abych tě znovu viděla." Zasmál se.

"Musel jsi udělat větší dojem, než jsem si myslell," řekl.

"Ta mladá dáma ví, jak dostat, co chce, a evidentně chce tebe." škádlil.

O Ginny

Ginny je jedenatřicet, 165 cm, se štíhlým, atletickým tělem. Je transsexuálka. Je chlapsky ženská, smyslná, exotická a mluví jemně. Má zelené oči ve tvaru mandle. Narodila se jako muž a ve dvaceti letech se rozhodla, že bude raději ženou. Pod dohledem lékaře zahájila hormonální terapii. A k její radosti se jí začala vyvíjet ženská prsa. Nyní má velikost 34B a ukončila léčbu. Její ňadra jsou kónického tvaru a pevná. Mají tmavě růžové dvorce a krásné bradavky. Přehodnotila svoje sexuální preference a rozhodla se ponechat si své mužské genitálie. Její penis je asi 12 cm dlouhý a má malý, těsný vak na koule. Může si užívat mužské i ženské aspekty sexuální aktivity. Nechává si oholené tělo a kaštanové vlasy nosí buď stažené do culíku, nebo volně svěšené na ramena. Ginny je vyučená kuchařka a provozuje vlastní cateringovou firmu.

Mary si vzala dovolenou a následující týden ji James vyzvedl a odjeli na letiště. Ten večer jsem si sbalil malou tašku a jel do Jamesova domu. Nebylo to tak, že bych se těšil, že uvidím Ginny, no možná trochu. Naše první a zatím jediné setkání bylo trapné, erotické a velmi příjemné. Mohl jsem jen hádat, co by se mohlo stát sexuálně, ale byl jsem si plně vědom toho, že možná budu muset znovu udělat to „homo“, vzhledem k anatomii Ginny. Od mých zkušeností s Jamesem jsem byl s touto myšlenkou v mnohem pohodě. Když jsem myslel na Ginny, skoro jsem se těšil na naše další setkání. Cokoli jiného bych prostě musel řešit.

Když jsem dorazil k Jamesovi domů, Ginny mě potkala u dveří. Měla na sobě modré džínové šortky, tričko a žádné boty. Skoro tančila.

"Máme dům pro sebe," řekla. "Máš hlad?"

"No, možná bych si dal sendvič, neměl jsem moc oběda," odpověděl jsem.

Hodil jsem svou tašku do obývacího pokoje a následoval Ginny do kuchyně. Najednou se Ginny otočila čelem ke mně. Podala mi pivo a zeptala se: "Chceš jíst u bazénu?"

Pod tenkým tričkem měla tvrdé bradavky.

"Myslím, že by to šlo," nemohl jsem odolat a trochu jsem ji škádlil.

Položili jsme naše talíře a lahve na stolek na terase a Ginny se ke mně znovu otočila.

"Přemýšlela jsem o tom, kdy jsme tu byli naposledy, hodně jsem o tom přemýšlela," řekla.

"Bál jsem se, že nebudeš chtít přijít." "Opravdu jsem tě chtěla znovu vidět." řekla.

"James mi řekl, že jsi ho otravovala, abys mě viděla." Řekl jsem.

Viděl jsem, jak se červená.

"Chci, abys věděl, že moc nechodím ven, zvlášť když mě zaměstnává práce. James chtěl, abych tě vzrušila, ale zbytek aby byla jen spontánní věc, obvykle takové věci nedělám." řekla.

"To rád slyším," řekl jsem jí a tím to bylo výjimečnější.

"Můžu ti dát pusu?" zeptala se a trochu mě tím překvapila.

Místo odpovědi jsem jí položil ruce na boky a přitáhl si ji k sobě. Zvedla hlavu a naše rty se setkaly v houstnoucí tmě u bazénu. Její rty byly měkké a snadno se rozevřely, aby si můj jazyk mohl hrát s jejím. Její vlasy voněly po levanduli a její štíhlé tělo se tisklo na mé. V mém náručí se cítila dobře.

O něco později, po sendvičích a pivu, jsem ji vzal za ruku a odvedl do tichého kouta zahrady. Stejné místo, kam James vzal Mary před týdny. Lehli jsme si do čerstvě posečené trávy a pozorovali hvězdy. Položil jsem ruku na Ginnyino mírně zaoblené bříško a naklonil se, abych ji znovu políbil. Pohnul jsem rukou nahoru, dokud jsem nechytil její levé prso. Slyšel jsem, jak tiše sténá hluboko v krku. Prsty jsem štípal a dráždil její bradavku. Ginny si vyhrnula tričko nahoru a já se sklonil, abych políbil její krásná pevná ňadra. Moje pátrající ústa políbila jedno a pak druhé. Cítil jsem její ruku na hlavě, jak mě vedla od bradavky k bradavce. Začal jsem jí rozepínat kraťasy a vsunul ruku dovnitř. Ginny na sobě neměla žádné spodní prádlo. Její malý penis už byl tvrdý a vztyčený. Moje ruka sevřela její hřídel a začal jsem ji lehce hladit nahoru a dolů. Po několika okamžicích mě Ginny zastavila na tak dlouho, aby si svlékla šortky úplně. Zvedl jsem se na jeden loket a podíval se dolů na její štíhlé tělo. Mírně se chvěla a zrychleně dýchala. Sklonil jsem hlavu směrem k jejímu čekajícímu penisu, když jsem slyšel její hlas.

"Jaku, to nemusíš, tvoje ruka stačí," zašeptala.

Místo abych jí odpověděl, sehnul jsem se a vzal hlavu jejího penisu do úst. Kvůli menší velikosti jsem neměl problémy dostat ji celou délku do pusy. Cítil jsem, jak se její tělo sevřelo, když jsem jemně cucal její penis. Pomalu jsem se pohyboval nahoru a dolů, jak jsem to dělal rukou před pár minutami. Ginny začala tlačit boky nahoru a dolů, aby odpovídala mým pohybům. Jazykem jsem dráždil a olizoval citlivé místo pod hlavou. Cítil jsem, že se blíží k orgasmu podle toho, jak se pohybovala. Už jsem se rozhodl, co udělám. Svým způsobem to bylo poprvé. Poprvé jsem s transsexuálem, poprvé s Ginny a poprvé jsem vzal ptáka do pusy. Slyšel jsem Ginny říkat Oh můj bože, ó můj bože, a cítil jsem, jak z jejího penisu vytryskl první závan horkého semene. Měla čtyři nebo pět rychlých křečí, z nichž každá pumpovala malé výstřiky semene do mých čekajících úst. Polkl jsem a spolkl všechno, co měla. Chuť nebyla vůbec nepříjemná. Její semeno bylo husté a mírně slané. Držel jsem její penis v puse, dokud nepřestal cukat, a pak jsem ho nechal vyklouznout.

Když se její dech stal normálnějším, Ginny se natáhla a přitáhla si mě k sobě. Nechala mě, abych ji objal a ona se přitulila. Položila si hlavu na mou hruď.

"To jsi nemusel," řekla, ale bylo to úžasné. "Už je to dlouho."

"Pojď," řekla Ginny a chytila mě za ruku. Zdvihla mě na nohy a běželi jsme přes zahradu k bazénu. Jen tak tak jsem měl čas vyklouznout ze svého oblečení, když jsme oba skočili do teplé vody. Další hodinu jsme cákali a hráli si jako dva puberťáci.

"Moc se mi líbíš," řekla Ginny, když jsme se utírali ručníkem na terase. "Ale nevypadáš jako typ muže, který by přijal někoho jako já, natož aby ses zapletl sexuálně tak, jak to děláš," pokračovala.

Myslel jsem si přesně to samé.

Když jsme šli zpátky do domu, vysvětloval jsem. "Před čtyřmi měsíci bych neměl nic společného s nikým, jako jsi ty, James změnil můj způsob myšlení." "Dá se říct, že mě donutil přijímout nové myšlenky." "Nikdy bych se nezúčastnil mužského sexu, zvlášť když by se na mě dívala moje žena," řekl jsem. "Ale když mi James řekl, abych cucal jeho penis, nemohl jsem se zastavit, bylo to, jako bych byl v transu." "Podařilo se mi dostat jeho penis do pusy, ale to stačilo a změnilo mi to život." pokračoval jsem.

"Taky se mi líbíš, Ginny. Moc se mi líbíš. Přemýšlel jsem o tom, že bych tě zkusil kontaktovat, ale bál jsem se tvé odpovědi. Jsi jiná. Myslím na tebe jako na ženu s něčím extra exotickým. Vzrušující ženu, ne jako muže s kozama." "Náš první zážitek u bazénu mě neodradil, ale vzrušil, jak jsi zjistila," řekl jsem.

"To, co se stalo dnes večer na zahradě, mi připadalo stejně přirozené jako milování se svou ženou." přiznal jsem se. "A podařilo se mi dostat do pusy víc než tvůj penis." škádlil jsem.

Ve tmě jsem ji neviděl usmívat se.

Oba jsme se rychle osprchovali a já vlezl na Jamesovu velkou postel. Když jsem slyšel Ginny u dveří ložnice, otočil jsem se, abych se podíval.

Ginny stála ve dveřích s rukama v bok a hlavou nakloněnou na stranu. Měla rozvázaný culík a kaštanové vlasy jí volně visely a rámovaly jí obličej. Měla na sobě velmi průsvitné, světle růžové kalhotky. Druh s delšíma nohaviičkama, které jí sahaly do půlky dobře tvarovaných stehen. Měla na sobě i krátkou noční košilku ze stejného průhledného růžového materiálu.

Jediné, co jsem mohl říct, bylo "Wow."

"Takhle jsem se oblékla jen pro jednoho muže," řekla. "Doufám, že se ti to líbí."

Znovu jsem začal koktat. "Jak by se mi to proboha mohlo nelíbit." vyhrkl jsem. Přes tenký materiál jejích kalhotek jsem viděl její polovztyčený penis. Podívala se na sebe a řekla: "Můj malý klitoris tě má taky rád."

Ginny vylezla na postel a rozplynula se mi v náručí.

Když byl venku jen měsíc, procházel okny, naše rty se setkaly ve vášnivém polibku. Hedvábný materiál se mi pod rukama cítil fantasticky, když jsem prozkoumával Ginnyino tělo. Našel jsem jedno z jejích prsou a dráždil bradavku do tvrdosti, hedvábný materiál mi lehce klouzal mezi prsty. Ginny naklonila hlavu dozadu a já jsem ji začal líbat a lízat na krku. Slyšel jsem to samé drobné sténání rozkoše, jaké jsem slyšel v zahradě, a začala velmi tiše oddychovat. Posunul jsem se po posteli a rozvázal jedinou stuhu držící košilku na ní. Když tenký materiál sklouzl, moje ústa našla Gunninu druhou bradavku. Škádlil jsem ji do tvrdosti a olizoval a líbal její prso, až se vrtěla na posteli.

"Ach, Jaku," zasténala, "cítím se tak šíleně nadržená."

"Potřebuji tvého ptáka Jaku, prosím," skoro prosila.

Když jsem se posadil, Ginny si svlékla kalhotky. Lehla si zpátky a zvedla nohy, čímž odhalila dírku v zadku.

"Na nočním stolku je lahvička lubrikantu," zašeptala.

Vystříkl jsem si na prsty lubrikant a jemně zatlačil prstem do její těsné dírky, čímž jsem lubrikant rozprostřel. Její zadek mi cucal prsty a vtahoval je hlouběji.

"Kondom?" Zeptal jsem se.

"Ne" byla její okamžitá odpověď. "Není potřeba a já mezi námi nic nechci."

"Staré zvyky," zamumlal jsem, když jsem se postavil, abych vstoupil do její čekací díry.

Ginny si položila nohy na mou hruď, a když jsem se naklonil dopředu, zvedla zadek, dokud se špička mého penisu nedotýkala její něžné dírky. Když se naklonila více dozadu, cítil jsem, jak můj penis proniká těsným otvorem. Pomalu jsem ho posouval dál, dokud jsem necítil, jak se její svaly uvolnily, a zasunul jsem svých šest a půl palce dovnitř, jak jen to šlo.

"Ach, Jaku," vykřikla. "Cítím tě neuvěřitelně."

Začal jsem hladit Ginny po pevném zadečku. Stiskla můj penis, takže její zadek byl ještě pevnější. Chtěl jsem být jemný, ale ona pořád říkala "tvrději Jaku, přirážej."

"Nechci ti ublížit," řekl jsem.

"Ty mi neubližuješ," slyšel jsem ji říkat. "Cítím se s tebou jako skutečná žena." "Šukej mě, jen mě šukej, přiměj mě stříkat."

Myslel jsem na Ginnim penis, její klitoris, teď mezi našimi těly. Přemýšlel jsem o její masturbaci. Ale když jsem se podíval dolů, její ruka už klouzala nahoru a dolů po ztuhlé erekci. Stáhl jsem se a zasunul svůj penis zpět dovnitř. Cítil jsem, jak mé koule pleskají do Ginnyina roztomilého zadečku.

Znovu a znovu, dovnitř a ven jsem do ní najížděl.

Někde ve své mysli jsem slyšel, jak Ginny volá mé jméno. "Jaku, můj bože, Jaku, stříkám. Já stříkám." opakoval hlas

Cítil jsem, jak je napjatá, její dech byl přerývaný a celé její tělo se třáslo, když byla uzamčena v silném orgasmu. Její orgasmus spustil můj a já pumpoval zátěž za zátěží semene hluboko do ní.

Vytáhl jsem svého nyní bezvládného ptáka ze zadku Ginny a přesunul se vedle ní. Objal jsem ji k sobě. Odhrnul jsem jí vlhké vlasy dozadu a políbil ji tak jemně, jak jen to šlo.

Ginny otevřela oči a usmála se. "Jsem ráda, že jsem počkala," řekla. "Nevěděla jsem, že to budeš ty, ale jsem ráda, že jsem počkala."

Asi viděla ten zmatený výraz na mé tváři. "Jsi první," řekla.

A najednou jsem to pochopil.

Druhý den ráno jsem se probudil a slyšel Ginny, jak mi říká, že vstává, aby udělala snídani a postavila konvici na kávu. Cítil jsem, jak vstala z postele.

"Vrátím se za deset minut, abych se ujistila, že jsi vzhůru, ospalá hlavo." řekla.

Za chvíli jsem ucítil čerstvou kávu a posadil se. Hledal jsem kolem sebe svůj župan, když jsem uviděl Ginniny růžové kalhotky a košilku ležící na podlaze. Zvedl jsem je s úmyslem dát je zpět na postel. Materiál mi v rukou připadal měkký a hedvábný. Dokud do našich životů nevstoupil James, Maryino spodní prádlo bylo vždy z bílé bavlny.

Položil jsem košilku a zíral na dlouhé kalhotky. Moje mysl se vrátila o dvacet let zpět. Kdysi jsem si rád oblékal Maryino spodní prádlo, když jsem byl sám. Doufal jsem, že mě nechytí, ale tajně si to přál. Co to sakra je, pomyslel jsem si, jen na chvíli, abych viděl, jaké to je. Vstoupil jsem do kalhotek a stáhl je kolem pasu. Na noze byly trochu přiléhavé, ale dostatečně prostorné. Materiál se mi trochu zachytil za chlupy na nohou, ale bylo to docela příjemné mít je na sobě. Můj penis se probudil, když ho materiál dráždil. Podíval jsem se do zrcadla, abych viděl, jak vypadají, a v odrazu jsem viděl Ginny stát ve dveřích.

"Bavíš se?" zeptala se s malým chichotem v hlase.

Koktal jsem. Dělal jsem to u ní často.

"Jen jsem chtěl vidět, chci říct, nikdy jsem, ehm, bože, promiň," vyhrkl jsem nakonec.

Začal jsem si sundávat kalhotky, když mi Ginny řekla, abych se jí ukázal. Trochu jsem se styděl, otočil jsem se k ní čelem. Udělala otáčivý pohyb rukou a já se otočil, aby na mě dobře viděla.

"Jaku, vypadáš roztomile, ne, opravdu ano. A bez ohledu na to, co se chystáš říct, myslím, že jsi se bavil," a ukázala. Můj penis vstával.

Když jsem si začal kalhotky zase sundávat, Ginny mi řekla, ať počkám. Přešla ke mně, zvedla košilku a podala mi ji.

"Mohl bys to zkusit taky," řekla, natáhla ji a trochu s ní zatřásla.

Ginny se posadila na okraj postele a sledovala, jak si ostýchavě oblékám hedvábnou košilku. Nemohl jsem si uvázat mašličku. Ruce se mi třásly. Přišla ke mně, pomohla mi ji uvázat a ustoupila, aby se podívala.

"Velmi roztomilé." Ona řekla. "Jaký je to pocit?"

Než jsem stačil odpovědět, natáhla se jedním prstem a dotkla se hlavy mého penisu, který nyní tlačil na tenký materiál kalhotek.

"Cítím se skvěle Ginny, víš zatraceně dobře, že se cítím skvěle." A přitáhl jsem si ji k sobě pro náš první ranní polibek.

Strčila do mě a vtlačila můj penis mezi nás.

"Už jsi to někdy dělal, že?" zeptala se s úsměvem. "No tak, přiznej se."

Byla řada na mně, abych se červenal. "Ano, před mnoha lety, když jsme se s Mary vzali. Mary však nikdy nic takového neměla, měla ráda bavlnu."

"No, můj milý Jaku, zdá se, že stále máš to staré nutkání. Pojď, přestanu tě škádlit," řekla a vzala mě za ruku.

Zavedla mě do kuchyně. Když jsem se držel zpátky, řekla: "Nikdo tu není kromě tebe a mě a já mám hlad." Trochu s obavami jsem ji následoval do kuchyně na snídani.

"Ginny," řekl jsem. O včerejší noci: "Opravdu jsem nevěděl," položila mi prst na rty a zastavila mě.

"Jaku, bylo to úžasné, užívala jsem si každou vteřinu," řekla.

Ginny naservírovala snídani a změnila konverzaci.

"Přemýšlel jsi o tom, co budeš dělat, až se Mary vrátí?" Zeptala se.

"Víš o naší dohodě s Jamesem?" ptám se jí.

"Předpokládám, že ho necháš vzít Mary na cestu." řekla.

"Myslím, že potřebuješ vědět zbytek." Byly mezi námi nevyřešené určité finanční záležitosti. Součástí dohody, kterou jsme uzavřeli, je podmínka, že Mary a já už spolu nikdy nebudeme mít pohlavní styk." Vysvětlil jsem. "Jsme stále manželé a stále se milujeme, ale teď je to nepříjemné."

"A já tě nechci přestat vídat." Řekl jsem.

"Ani já tě nechci přestat vídat Jaku." odpověděla Ginny

"Abys věděl, James mi pomohl dostat se na kuchařskou školu a podpořil mě, když jsem začala s cateringem, takže mu také dlužím," řekla. "A jen tak mezi námi, mohla bych dostat do pusy víc jeho penisu než ty."

"Myslel jsem, že to byl tvůj otec?" zeptal jsem se, překvapený jejími slovy.

"Vlastně nevlastní otec," řekla, "a vzhledem ke všemu, co jsi s ním prožil, a ke všemu, co jsme ty a já udělali. Zdá se ti cucat jeho penis tak divné?"

Změnil jsem téma.

"Podívej, Ginny, i když mě baví to, co se mezi námi děje, jsem o více než dvacet let starší než ty." Řekl jsem jí.

Ginny řekla: "Proč si neužijeme příštích pár dní, nemusíme dělat žádné další plány, alespoň ne v tuto chvíli."

"Teď se jdi obléknout a sednout si na sluníčko. Mám nějakou práci s počítačem a musím zkontrolovat věci. Připojím se později," řekla se smíchem a ukázala směrem ke dveřím.

Vrátil jsem se do ložnice, dal si rychlou sprchu a šel se obléknout. Viděl jsem Ginniny růžové kalhotky na posteli, kde jsem je nechal, a vzpomněl jsem si na to, jak se zdálo, že si užívá, když je nosím. Oblékl jsem si je znovu a dokončil oblékání. Jakmile jsem seděl ve stínu na terase, zavolal jsem do práce a ujistil se, že vše běží jak má. Uskutečnil jsem ještě pár hovorů a usadil se v líném ránu. Musel jsem si zdřímnout, protože další věcí, kterou si pamatuji byla, že mě probudila Ginny polibkem. Měla na sobě jemné žluté letní šaty a na nohou sandály.

Pojď, půjdeme nakupovat." Navrhla, a aniž by čekala na odpověď, vytáhla mě a zamířili jsme k jejímu autu.

 

Diskusní téma: GINNY A JAKE - 1.díl - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek