GINNY A JAKE - 2.díl - Martina

05.07.2022 22:33

Když jsme se dostali do Gallerie, procházeli jsme se, drželi se za ruce a nakukovali do výkladních skříní. Nikdo nám nevěnoval pozornost. Byli jsme jen další pár.

Zatímco jsme šli, zeptal jsem se Ginny: "Proč ses včera večer oblékla, stejně bych se s tebou miloval?"

"Myslela jsem, že to bude zábava a budu vypadat véc jako holka," řekla Ginny a sklonila hlavu. "Myslela jsem, že ti to udělá radost."

"Ginny, jsi ženštější a víc žádoucí než spousta žen, které znám," uklidnil jsem ji. "Kromě toho jsem ti řekl, že na tebe myslím jako na ženu, která má náhodou penis, ne jako na muži, který má prsa."

"Udělalo mi to radost. Co teď mohu udělat, abych tě potěšil?" Zeptal jsem se.

"Ty to děláš," řekla. "Děláš to." "A možná, no, uvidíme."

Našli jsme malou venkovní kavárnu, kde mě Ginny požádala, abych počkal. "Chci si jen vyzvednout pár věcí, dát si sodovku a za chvíli jsem zpátky."

Za méně než půl hodiny byla zpět. Podala mi několik malých tašek a balíčků, které jsem měl nést, a procházeli jsme se kolem a dívali se do oken. Vrátili jsme se k autu a na zpáteční cestě jsme se zastavili na nějaké burgery, které jsme vzali sebou.

V domě si Ginny odložila balíčky a navrhla, abychom si dali oběd u bazénu.

"Koupila jsem si nové plavky, o kterých jsem si myslela, že se ti budou líbit." řekla.

Vrátili jsme se do ložnice se převléknout, a když jsem vystupoval z džín, viděla, že mám na sobě její kalhotky. "Myslel jsem, že sis je sundal?" ona řekla.

"Chtěl jsem tě překvapit, myslel jsem, že se ti líbí, když je vidíš na mě."

"Ano, chci říct, chci říct," teď byla řada na ní, aby koktala.

Oblékl jsem si plavky a vyšel odtamtud.

Když Ginny vyšla, měla na sobě růžové bikiny. Kde se jí podařilo schovat svůj penis, nevím, ale žádnou bouli jsem neviděl.

"Ukážu ti to později," odhadla mou nepoloženou otázku. "Líbí se ti to?"

"Vypadáš velmi sexy," řekl jsem jí.

Posadila se a dali jsme si poklidný oběd, po kterém následovalo koupání, a jen trochu bláznění, bylo těžké od ní držet ruce pryč a ona se moc nebránila.

Zatímco jsme se sušili, Ginny se zeptala: "Bylo něco, co se ti na dnešním nošení mých kalhotek nelíbilo?"

"Ty to nevzdáváš?" Dělal jsem si srandu. "Chceš pravdu?" "Dnes jsem měl na sobě tvé kalhotky. Při každém pohybu jsem cítil, jak se mi hedvábný materiál tře o můj penis. Zatraceně blízko jsem měl orgasmus, když jsem seděl v té kavárně a čekal na tebe. Proto jsem nechal košili viset, abych to trochu zakryl. Ale abych odpověděl na tvou otázku, ten materiál se mi trochu zadrhl v chloupkách, je to to, co jsi chtěla slyšet?"

"Tak se budeš muset oholit," řekla tajemně Ginny.

Ginny mě vzala za ruku (zvykal jsem si na to) a vedla mě zpátky do domu. V ložnici se natáhla, aby mě políbila a já její poslední slova zatlačil do kouta své mysli a zapomněl na ně.

Když jsme se mazlili v posteli, díky polibkům Ginny jsem na všechno zapomněl. Ginny zatlačila mou hlavu dolů k jejímu penisu a já neváhal a vzal jsem její již vztyčený penis do úst. Po chvíli se odtáhla a otočila se na posteli. Moje ústa našly její penis znovu a cítil jsem, jak byl můj penis vtažen do jejích úst. Přivedli jsme jeden druhého k téměř současnému orgasmu. Zůstali jsme v této pozici nějakou dobu. Zatímco jsem si hrál s Ginniným těsným pytlíkem na koule, cítil jsem, jak jeden z Ginniných prstů prozkoumává mou díru v zadku. Ginny sáhla pro tubu s lubrikantem a pomalu trochu vmasírovala do mé dírky. Začala sondovat prstem a já cítil, jak vklouzl dovnitř. Měl jsem trochu obavy, ale necítil jsem žádné nepohodlí ani bolest. Uvolnil jsem se a soustředil se na Ginnyiny koule. Když mi strčila dva prsty do dírky, cítil jsem se pěkně plný. Nebylo to špatné, jen jiné. Nakonec jsme museli vstát. Společně jsme se osprchovali a střídali se v mytí. A samozřejmě došlo i na další líbání.

Zatímco jsme se chystali na večeři, bez přemýšlení jsem se zmínil, že to začíná být jako líbánky. Jakmile ta slova ze mě vypadla, litoval jsem, že jsem je vyslovil. To se prostě nemělo stát, z mnoha důvodů.

Ginny se na mě podívala a řekla: "Já vím, já vím, ale kdyby se to někdy změnilo, řekla bych ano."

Zmlkl jsem.

Ginny zařídila, aby pro nás někdo ze jejího cateringového personálu připravil večeři. Seděli jsme u malého stolu hned vedle kuchyně a čekali na skvělé jídlo.

Ginny se zeptala: "Udělal bys pro mě něco?"

"Ginny, pokud budu moci, udělám pro tebe cokoli, co potřebuješ?" Řekl jsem.

"Něco, co si myslím, že bude zábavné, něco, co chci, abys zkusil, něco, co si myslím, že se ti bude líbit." řekla.

"Ginny, řekl jsem ti, že udělám, co chceš, co je to?" Zeptal jsem se.

Právě v tu chvíli byla přinesena večeře. Ginny zapálila svíčky a číšník z jejího personálu otevřel láhev vína. Začali jsme malým salátem a propracovali jsme se přes grilovaného lososa, rýžové brambory a další víno. Usadil jsem se s čerstvým šálkem kávy a přemýšlel o posledních několika dnech.

Po večeři jsme seděli na zahradě a dívali se na hvězdy. Když jsme se později toho večera vrátili do ložnice, viděl jsem, že rozložila nějaké balíčky, které si předtím koupila. Začala rozbalovat a ukázala mi několik kusů nového spodního prádla. Všechno bylo černé s množstvím krajky.

"Velmi sexy, budeš vypadat skvěle." Řekl jsem.

"Tohle nejní pro mě," řekla. "Pamatuj na svůj slib."

"To máš pro mě?" Zeptal jsem se.

"Mít na sobě dnes tvoje kalhotky byla jedna věc, ale, ale, ale," a ano, znovu jsem koktal.

Ginny mi ukázala troje kalhotky, dvě různé podprsenky, podvazkový pás, několikery punčochy a krátkou spodničku.

"Musela jsem odhadnout tvou velikost, ale tyhle by měly sedět." řekla.

"Proto jsi řekla, že se budu muset oholit?"

Posadil jsem se a zíral na Ginny.

"No, říkal jsi, že jsi se předtím rád oblékal. Hádám, že tě to vzrušovalo. A řekl jsi, že nosit moje kalhotky je příjemné a přineslo ti to pár příjemných vzpomínek... Myslím, že jsi se zmínil o tvrdosti,“ vtipkovala.

Měla mě tam, kde chtěla. Řekl jsem to. A bylo to opravdu vzrušující nosit její kalhotky celý den. Náš nepochybně poněkud bizardní vztah byl každou minutou ještě bizardnější. Ale co jsem si sakra myslel. Můj penis ztuhl, když jsem na to myslel.

„S úšklebkem jsem řekl: „Nevím o holení nic, kromě svého obličeje.“

„Udělám to pod jednou podmínkou, holení musíš udělat ty.“

"Ginny se rozzářila a řekla: "Dohodnuto"

Nejméně další hodinu jsme byli zaneprázdněni. Ginny mi namydlila a oholila nohy, zadek a kolem mého penisu a koulí. Oholila mi obličej a krk a všude vmasírovala hydratační krém.

Ukázala mi, jak si nasadit podvazkový pás a jak si srolovat punčochy. Přiznám se, že punčochy mi daly úplně nový pocit a Ginny jsem se přiznal, že se mi to líbí. Jednu z podprsenek jsme vyzkoušeli a seděla perfektně. Když jsem si natáhl kalhotky, nebyly tam žádné zádrhely. Tyto sedí lépe, jsou větší velikosti. Když jsme skončili, Ginny ustoupila a hvízdla.

"ˇUplně oblečený vypadáš lépe než já," řekla.

Podíval jsem se do zrcadla a viděl jsem se jako nikdy předtím.

"Jak se cítíš?" zeptala se Ginny.

Neptala se, jak je to s prádlem. Zeptala se, jak se cítím.

Cítil jsem se jinak. Řekl jsem jí to. A řekl jsem jí, že jsem ještě nikdy nebyl tak nadržený.

"No, vypadáš fantasticky." řekla Ginny. Ale něco tomu chybí. "Zašel jsi už tak daleko, šel bys ještě o kousek dál?" zeptala se.

Teď stojím před zrcadlem, celý oblečený v černém krajkovém prádle a můj penis napíná přední stranu kalhotek. Co jiného bych mohl říct.

Ginny přinesla několik dalších balíčků. Dámské boty na nízkém podpatku, tmavě modrou sukni a světle modrou průhlednou halenku. Když mě oblékla, cítil jsem se hloupě, když jsem tam stál. Ale také jsem se cítil podivně vzrušený.

Ginny mě vzala za ruku a vyšli jsme na terasu. Tohle je víc než divné, jak jsem si myslel. Začínal jsem být nervózní a Ginny viděla, že to možná zašlo trochu daleko. Jednou v domě se mě Ginny zeptala, co se stalo.

"Ginny, dnes večer to byla zábava, trochu bláznivá, ale zábavná," řekl jsem jí. "Ale."

"Nezlob se, jen jsem si myslela," začala říkat. Zastavil jsem ji polibkem.

"Není to tebou je to mnou." Když jsem byl mladší, jak jsem ti řekl, zkoušel jsem si některé věci od Mary. Když si na to vzpomenu, myslím, že jsem tajně chtěl, aby mě chytila, ale nikdy to neudělala. Pamatuji si, že jsem přemýšlel o tom, že půjdu ven a chytí mě někdo cizí.

Nevím, co jsem hledal. Dnešní večer se to všechno vrátilo. "

Ginny byla zticha. Svlékli jsme se a já odložil své nové spodní prádlo. Řekl jsem právě 'moje' spodní prádlo? Tu noc jsme se tulili, ale neměli jsme sex.

Druhý den ráno po snídani jsme plánovali, že strávíme den venku. Šli jsme na minigolf a zastavili se na zmrzlinu. Našli jsme cestu zpět do Galleria a prošli jsme se nákupním centrem. Koupil jsem Ginny nějaké květiny. Ginny mě znovu nechala ve stejné kavárně a nakupovala sama. Dal jsem si kávu a šťastně sledoval, jak čas plyne. Když se Ginny vrátila s dalšími balíčky, objednala si také šálek kávy a povídali jsme si.

"Omlouvám se za včerejší večer," řekla. Nechci tě měnit. Mám tě ráda takového, jaký jsi. Nechci riskovat, že by ses mohl rozhodnout odejít."

Zhluboka se nadechla a já viděl, že se chystá plakat.

"Ginny, já neodejdu. Náš vztah, i když je velmi zvláštní, je pro mě důležitý. Nikdy v životě jsem si nemyslel, že bych se mohl zaplést s někým, jako jsi ty. Ale jsem zapletený. Je pro mě příliš pozdě odejít. Protože mi na tobě teď příliš záleží." "Navíc by byla škoda vyhodit všechno to sexy spodní prádlo."

Ginny se usmála, pak se zasmála a pak jsem se rozesmál já. Pak nám číšník přinesl čerstvou kávu a my si uvědomili, kde jsme. Znovu jsme se zasmáli.

Zbytek odpoledne utekl jako voda. Chovali jsme se jako děti. Doma jsme seděli ve vířivce a hráli si v bazénu. Dostal jsem Ginny do rohu, kde nám teplá voda sahala po pás. Sundal jsem jí vršek bikin a moje ústa pohladila její pevná mladá ňadra. Hladově jsem sál její bradavky. Ve slunečním světle se její dvorce třpytily vodou z bazénu a hebká kůže jejích ňader podléhala mým hladovým ústům. Ginny vyklouzla ze spodního dílu bikin a popadla mě za plavky. Odkopl jsem je a cítil jsem, jak se naše penisy o sebe třeli. Chytil jsem ji rukama za zadek a zvedl ji ke mně. Teplá voda poskytla dostatek vlhkosti, aby můj penis vklouzl do její těsné díry. Oba jsme se svíjeli, dokud jsem neměl celou svou délku pohřbenou hluboko v ní. Jak jsem začal pohybovat dovnitř a ven, voda v bazénu zvýšila sání mých tahů. Ginny mě objala kolem krku a naše jazyky napodobovaly to, co se dělo níže. Ginny dosáhla orgasmu dřív, ale ne o moc. Když jsem vyprázdnil svůj náklad, zaťala zuby a dlouze zasténala rozkoší. Sáhl jsem na její péro a jemně smyl semeno, které vystříkla.

Ještě chvíli jsme se cákali a pak jsme se šli osprchovat a zdřímnout. A zatímco jsem čekal, až usnu, Ginny se mi schoulila do náruče, trochu jsem přemýšlel, trochu jsem hledal duši a hodně jsem vzpomínal.

Probudili jsme se kolem večeře.

Zeptal jsem se Ginny: "Co chceš dělat po zbytek večera?"

"Nevím, mám nějaké nápady." Ona odpověděla.

"No, myslím, že James a Mary by se měli vrátit zítra nebo pozítří. Pokud bychom chtěli udělat něco speciálního, dnešní noc by měla být naše jediná šance," řekl jsem jí.

"Myslel jsem, že bychom mohli jít ven, najít si tiché místečko a dát si něco k pití," nabídl jsem.

"To zní dobře," řekla Ginny. "Pojďme se obléknout."

Chvíli jsem seděl na posteli a pak jsem začal vysvlékat nové spodní prádlo, které mi koupila Ginny.

"Co to děláš?" zeptala se Ginny.

"Připravuji se jít ven," řekl jsem, podíval jsem se na ni a usmál se.

"To nemyslíš vážně?" řekla Ginny.

"Myslel jsem, že jestli jsi ochotna mi pomoci, kdybych začal panikařit, zkusil bych to. Myslím, že jsi stejně doufala, že to udělám."

Ginny se na mě podívala s vtipným malým úsměvem a řekla: "Myslím, že mám vše, co budeš potřebovat."

Ten pohled jsem už jednou nebo dvakrát viděl.

"A co máte v plánu, slečno?" zeptal jsem se s úsměvem

"Myslíš to vážně?" Zeptala se znovu"

Mohl jsem říct ne. Mohl jsem říct, že to bylo šílené, a zapomenout na to. Mohl jsem říct spoustu věcí.

Řekl jsem: "Ano, myslím to vážně."

Na minutu to znělo, jako by celý svět ztichl a čekal, až uslyší, co řekne.

"Myslíš to vážně, půjdeš?" řekla.

"Řekl jsem, že ano, teď mi pomoz připravit se, než si to rozmyslím," řekl jsem jí.

Ginny řekla: "Znám malý bar, který obvykle nebývá moc rušný. Uvnitř je tma. Mohli bychom si sednout do boxu, dát si drink nebo dva a odejít."

Najednou se Ginny zastavila. "Počkej chvíli" koktala. Jo, taky koktala.

"Jak to myslíš, že se příliš pozdě na to, abys odešel?" zeptala se.

Vzhlédla ke mně těma krásnýma zelenýma očima. Ruce měla v bok a hlavu nakloněnou na jednu stranu.

"Trvalo to dost dlouho," řekl jsem jí.

Dlouze a zhluboka jsem se nadechl. „Ginny, jsem ženatý muž, alespoň v duchu, a jsem mnohem starší než ty. A abych byl upřímný, nejsem si jistý, jak se věci vyvinou v budoucnu. nabídnout ti jakýkoli normální život, ale myslím, že bych se do tebe mohl zamilovat."

Ginny znovu koktala. Vidím, že nejsem jediný, kdo koktá.

Stáli jsme tam a zírali na sebe. Ginny měla otevřená ústa, ale nevycházely z nich žádné zvuky. Nakonec promluvila.

"Pak zbývá udělat jen jednu věc," řekla.

"Pojďme se obléknout." Řekli jsme oba současně.

Ginny mi znovu pomohla s podvazkovým pásem a punčochami a já si oblékl kalhotky a podprsenku, zatímco se oblékala. Vstoupil jsem do krátké spodničky a pak do sukně a upravil si ji kolem pasu. Oblékl jsem si halenku, ale než jsem ji stačil zapnout, Ginny otevřela malou krabičku a vyndala z ní, co bylo uvnitř.

"Tohle jsou ty, které jsem ráda nosila," a vzala si svá krásná ňadra.

Upravila tvar prsou, které byly v krabici, do košíčků mé podprsenky a najednou jsem měl křivky. Řekl jsem právě „moji“ podprsenku? Pomohla mi ji zapnout, protože spony byly na špatné straně a moje prsty nefungovaly jako obvykle. Oblékl jsem si malou odpovídající vestu a vsunul nohy v punčochách do bot.

Když mě otočila, abych se podíval do zrcadla, nemohl jsem uvěřit tomu, co vidím. Další žena na mě pohlédla. No, skoro. Ginny vytáhla jednu ze svých paruk a usadila ji na místo.

Téměř připravená řekla a vytáhla taštičku s make-upem. Byl jsem teď příliš zmatený, abych mohl něco namítat. Nanesla jemnou růžovou rtěnku, nanesla mi na tváře trochu ruměnce a podala mi jantarové sluneční brýle.

 "Sluneční brýle jsou jednodušší, než si dělat oči, a stejně tam budeme jen asi hodinu," řekla.

Nebyl jsem vůbec nervózní, když jsme se toho večera dostali do baru kolem půl deváté. Sakra, to jsem pravdu nebyl. Třásl jsem se. Tohle bylo šílené. Nejsem crossdresser. Musel jsem to zastavit.

Ginny mi řekla, ať se zhluboka nadechnu, a vedla mě dovnitř. Naštěstí v baru bylo jen pár dalších lidí. Našli jsme místo v tmavém rohu a objednali si drink.

Když nám servírka přinesla pití, Ginny evidentně poznala.

"Ahoj děvče," řekla, "už nějakou dobu jsi tu nebyla."

"Kdo je tvůj přítel?" zeptala se: "TG nebo CD?"

"CD, nováček," řekla jí Ginny. "Poprvé venku."

"Budu mít oči otevřené, drahoušku," řekla servírka a mrkla na Ginny.

Ginny se na mě podívala a řekla: "Vysvětlím to později, ale Rhonda mi hodně pomohla, když jsem procházela hormonální terapií."

Zhruba během další hodiny se k nim připojilo několik dalších zákazníků a v rádiu začala hrát jemná hudba. Několik z nich se k nám podívalo, ale po pár slovech Rhondy nás nechali na pokoji. Dali jsme si další drink a povídali si. Nervy se mi pomalu uklidnily. Kolem jedenácté sme vyrazili. Ginny se zastavila u baru a dala Rhondě pěkné spropitné.

"Nemůžu uvěřit, že jsem to právě udělal." Řekl jsem, když jsme odcházeli.

"Vážně ses bavil?" zeptala se Ginny.

"Jediná věc, která by to mohla zlepšit, by bylo, kdyby se mě nějaký chlap pokusil zvednout." Řekl jsem jí.

Jakmile se Ginny vrátila do auta, přesunula ho do tmavého rohu malého parkoviště a vypnula motor. Přistoupila ke mně blíž a vsunula mi ruku pod sukni. Řekl jsem právě mou sukni? Její ruka byla elektrizující, když se pohybovala po mém nylonem potaženém stehně. Posunul jsem nohy tak daleko od sebe, jak mi to sukně dovolila. Konečně jsem zvedl zadek ze sedadla, abych si mohl zvednout sukni a vyklouznout o něco výš. Ginny začala třít můj namáhaný penis přes tenkou látku mých kalhotek. A.

Najednou dorazil noční dav z baru. Parkoviště bylo najednou plné reflektorů a lidí.

Ginny se zeptala: "Chceš se vrátit dovnitř, možná tě někdo požádá o tanec?"

"Myslím, že jsem na jednu noc měl dost odvahy." Odpověděl jsem.

Chvíli jsme jezdili kolem a když jsme se vrátili domů, bylo po jedné v noci.

Než jsme vystoupili z auta, Ginny se opět podařilo dostat mi ruku pod sukni. Pohyboval jsem její rukou dostatečně dlouho, aby mi rozepnula sukni a svlékla spodničku. Tentokrát Ginny neměla žádný problém pohnout se po mé noze a najít můj tvrdý penis. Opřel jsem se v sedadle, když mi stáhla kalhotky dostatečně hluboko, aby mi uvolnila penis. Byla to jen vteřina, než jsem ucítil, jak její horká ústa obalila můj bolavý penis. Našla moje koule, stále zakryté krajkovými nylonovými kalhotkami a masírovala je, zatímco mě vsávala hluboko do úst. Varoval jsem ji, že budu stříkat, a ona sevřela své rty pevně kolem mého penisu a vysála každou kapku, když jsem pumpoval svou várku horkého semene do jejího krku.

Jakmile jsme byli v ložnici, Ginny se zeptala, jestli jsem se dobře bavil.

"V baru nebo v autě?" Dělal jsem srandu.

"Víš, jak to myslím," a šťouchla mě.

"Bavil jsem se skvěle." Řekl jsem jí. "Možná příště bys mohla mít rande a mohli bychom to zdvojnásobit" škádlil jsem.

"Proč ty," bylo vše, co stihla říct, než jsem ji popadl a zasypal její obličej polibky.

Podařilo se nám se svléknout a těsně předtím, než mi Ginny usnula v náručí, zašeptala "Miluji tě Jaku."

Ráno jsme se probudili dříve, než jsem si myslel. Aniž bychom se oblékli, zastavili jsme se v kuchyni na dost dlouho, abychom si uvařili kávu, a vešli do vířivky. Relaxovali jsme v horké bublinkové vodě a popíjeli kávu.

"Máš nějaké plány?" zeptal jsem se

"V našem praštěném vztahu s Jamesem a Mary nevím, jaké plány bych mohla udělat." Ona odpověděla.

Souhlasil jsem s ní. Co bychom mohli plánovat?

"Máme celý den a večer, co chceš dělat?" Zeptal jsem se jí.

Vzala mě za ruku a skočili jsme do bazénu, jako by láska zasáhla teenagery. Koneckonců, bylo to něco jako líbánky. Čtenář můžehádat, co jsme dělali po zbytek dne.

 

Diskusní téma: GINNY A JAKE - 2.díl - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek