HEDVÁBNÁ VÁNOČNÍ NÁLADA - Martinka

12.09.2023 07:40
 

Chelsea byla roztomilá dívka, která sháněla peníze pro Armádu spásy jako součást dobrovolnické práce v posledním ročníku, kterou potřebovala k dokončení studia a doplnění svého životopisu.
A jelikož je to Chelsea, šla daleko nad rámec dobrovolnického minima, které její střední škola vyžadovala. Vyžadovali deset hodin, ona jich udělala přes čtyřicet. Také naverbovala a zorganizovala zaměstnance, aby vedli dvoutýdenní sbírku, která vybrala dost peněz na darování více než devadesáti potřebným rodinám ve městě. Jejím cílem bylo sto rodin nebo pět set dolarů navíc, aby si ona a její tým mohli koupit posledních deset darů.
Takže oblečená v roztomilém, ženském mikulášském obleku s bílými punčochami a santovskou čepicí chodila ode dveří ke dveřím pro jakoukoli koledu, kterou mohla na poslední chvíli získat.
Celkově to bylo v pořádku. Vybrala asi tři sta dolarů a potřebovala ještě dvě stě, aby dosáhla svého ambiciózního cíle, který se ještě před dvěma týdny nezdál být ani zdaleka uskutečnitelný. Odhodlaná, ale chladná... plahočila se po zasněžených chodnících... byla jí dost velká zima.
Navíc se dostala do propadu, kdy se během posledních třiceti minut nesetkala s ničím jiným než s odmítnutím. Což trochu srazilo její vánoční náladu... ale Chelsea byla stále odhodlaná.
Došla k poslednímu domu v bloku a třásla se nedávným poklesem teploty a chladným vánkem. Zaklepala a modlila se, aby tento dům ukončil její sérii odmítnutí.
Dveře otevřela hezká žena, oblečená v červených šatech a vypadala, jako by se chystala vyrazit na vánoční večírek, "Ahoj, mladá dámo," řekla s vřelým úsměvem. "Vypadáš jako jeden ze Santových elfů. Veselé Vánoce!"
"A-a-ahoj," zachvěla se Chelsea a snažila se vypadat, jako by se nechumelilo.
Než dívka stačila dokončit větu, žena ji zatáhla do svého domu a řekla: "Ty ubohá dívko, musíš mrznout! Prosím, pojď dovnitř."
"Děkuji, m-m-madam," řekla Chelsea, vděčná za laskavost cizí ženě. Neexistovala žádná záruka, že od této ženy obdrží dar, ale šance se právě dramaticky zvýšily jejím okamžitým ohleduplným a soucitným gestem. Když vstoupila do vyhřátého domu, pocítila velkou úlevu. Přinutilo ji přemýšlet, jak mohou bezdomovci přežít tyhle šílené kanadské zimy. Mnoho z nich pravděpodobně ne.
K jejímu překvapení si ji žena přitáhla k sobě a řekla: "Lidské tělo je nejrychlejší a nejlepší způsob, jak zahřát druhého."
"Ach," řekla Chelsea, naprosto překvapená tímto doslova vřelým objetím, ale když se rozplývala v jejím objetí, cítila, jak se celé její tělo zahřívá. "Asi máte pravdu, ehm... madam."
"Říkej mi Vanesso a drž mě pevně," řekla žena, když Chelsea vzhlédla k nebi, ačkoli jí strop bránil ve výhledu, a myslela si, že možná její mikulášský dárek přijde brzy... ale také si uvědomila, že přijde pozdě na vánoční večírek svého personálu. Dala jim celý večer volno a chtěla si něco dokázat tím, že sama navýší konečnou částku.
"Dobře Vanesso," řekla Chelsea, "a já jsem Chelsea," její tělo se rychle zahřívalo, zatímco ona udělala, co jí bylo řečeno, a objala ruce kolem pasu krásné ženy.
Vanessa asi minutu držela mladou dámu pevně, než ji konečně pustila, vzala ji za ruku a řekla: "Pojď do obýváku a já ti udělám horkou čokoládu."
"Opravdu potřebuji pokračovat," řekla Chelsea, "můj cíl..." s vědomím, že musí udělat mnohem více zastávek.
"Ani jsi mi neřekla, co potřebuješ," řekla Vanessa a jemně vtáhla dívku do svého obývacího pokoje. "Chci o tom všechno slyšet, ale ne, dokud ti nepřinesu horkou čokoládu. Za chvíli jsem zpátky; udělej si pohodlí."
"Děkuji," řekla Chelsea, vděčná za laskavost této ženy a za to, že mohla znovu cítit její prsty. Rozhodně si neměla obléct jen krátkou sukni, punčochové kalhoty a lehké boty... protože její nohy a chodidla byly stále velmi studené. Sundala si boty a zavrtěla hlavou při představě, že vejde do čistě ženského obývacího pokoje.
Položila si boty ke vchodovým dveřím, přešla po měkkém teplém koberci na pohovku a posadila se. Vmasírovala si trochu tepla do svých mrazivých prstů, když se žena vrátila s hrnkem horké čokolády a sklenkou červeného vína.
"Tady, musíš mít žízeň," řekla Vanessa a podala dívce teplý hrnek.
Chelsea obmotala ruce kolem hrnku a uvítala teplo, které vyzařoval.
Vanessa se dlouze napila vína, zatímco si potutelně prohlížela roztomilou dívku. Zdálo se, že je úplně zralá na šoustání... a lízání... a cokoli jiného, co by se jí mohlo vylíhnout v hlavě, jak budou věci postupovat.
"Děkuji," řekla Chelsea, když si ke rtům dala teplý, terapeutický hrnek.
"Nemáš za co," řekla Vanessa vlídně, když se posadila na pohovku napravo od svého hosta, položila sklenici na konferenční stolek a instruovala: "Teď mi podej nohy."
"Pardon?" zeptala se Chelsea, nebyla si jistá, zda tu ženu slyšela dobře.
Vanessa, agresivní lesbická svůdnice, která ráda obracela mladé dívky, vzala hrnek, na chvíli ho odložila, sáhla dolů, popadla dívku za kotníky a otočila ji asi o devadesát stupňů, dokud dívčina chodidla nespočinula v jejím klíně. Potom jí vrátila teplý hrnek do studených rukou.
"C-c-co to děláte, madam?" Chelsea koktala.
"Mrznou ti nohy," řekla Vanessa, což byla pravda. "Musí se zahřát."
"Ach, jsem v pořádku," řekla Chelsea, když chtěla oddálit nohy, ale žena je pevně držela.
"Trvám na tom," řekla Vanessa. "Dobrá cirkulace je rozhodující pro zahřátí."
"Nemusíš to dělat," namítla Chelsea, ačkoliv teplé ruce ženy byly na jejích studených chodidlech a prstech úžasné.
"Ach, ale myslím, že ano," trvala na svém Vanessa. "Teď se jen uvolni a nech mě, aby ses cítila příjemně a teple."
"Dobře, díky," souhlasila Chelsea, teplý hrnek, Vanessiny teplé ruce, její měkký velkorysý tón, to vše jí pomáhalo uvolnit se.
Vanessa milovala silonky; nosila je pořád. Také vyžadovala, aby je nosili všichni její mazlíčci. To znamená, že bylo vzácné najít mladou dívku, která je měla na sobě... bylo také vzácné, že když je nosila dívka, byly to obyčejné škrábavé punčochové kalhoty nebo levné punčochy místo čistého hedvábí. Tyhle byly z čistého hedvábí.
„Už moc mladých dívek v punčochách nevidíš,“ zmínila se Vanessa, když masírovala každý prst zvlášť, počínaje dívčiným levým malíčkem.
"Já vím," řekla Chelsea spolu s tichým zasténáním, protože to bylo tak příjemné. V minulosti si dopřála několik masáží celého těla, z nichž každá se několik minut soustředila na její chodidla, ale netrávila vůbec žádný čas na prstech. Nebyla si jistá, jestli to bylo tak uklidňující, protože jí byla zima a ženiny ruce a prsty byly tak teplé, nebo jestli to bylo tím plus jejím jemným, uklidňujícím dotekem.
"Taky sis toho všimla?" zeptala se Vanessa, protože věděla, jakou sílu mohou její ruce mít nad dívkou... přes její chodidla, nohy, záda, kundičku nebo zadek.
"Ano, někdy si dělám legraci, že je nosím," odpověděla Chelsea. "Studenti jim říkají babičiny ponožky."
"To je směšné. Vypadám jako babička?" zeptala se Vanessa a natáhla nohu přímo, aby předvedla svou sexy nohu zabalenou do drahé wolfordské punčochy.
"Ne, madam," řekla Chelsea a cítila se tak uvolněně, téměř už v teple.
"Prosím, neříkej mi madam," namítla Vanessa jemně. "Cítím se kvůli tomu stará. Požádala jsem tě, abys mi říkala Vanesso."
"Dobře, Vanesso. A já jsem pořád Chelsea."
"To je tak hezké jméno," pochválila Vanessa, protože věděla, jakou sílou lichotky oslabují jakýkoli přirozený odpor u ženy, kterou sváděla.
"Děkuji," řekla Chelsea.
"No, Chelsea, silonky nosím každý den," řekla Vanessa a zvedla ruku na dívčinu druhou nohu a jejích dalších pět rozkošných prstů. "Doplňují mé oblečení, zvýrazňují mé nohy a cítím se díky nim sexy."
Chelsea cítila, jak její tvář červená. "Nosím je, protože moje máma je nosí pořád, líbí se mi to a taky si myslím, že jsou doplňkem mého outfitu."
"Ano, džíny by nebyly doplňkem tvého roztomilého, svátečního vánočního oblečení," podotkla Vanessa.
"Přesně tak," přikývla Chelsea, ráda slyšela, že někdo souhlasí s tím, jak přemýšlela o punčochách.
"Nemyslíš si, že zvýrazňují tvé nohy?" zeptala se Vanessa.
"Nikdy jsem o tom vážně nepřemýšlela," řekla Chelsea, když už téměř dopila horkou čokoládu.
"Nemyslíš, že se díky nim cítíš sexy?" Vanessa pokračovala ve svém potutelném výslechu a duševní manipulaci.
"O tom jsem také nikdy nepřemýšlela," řekla Chelsea, která se nikdy nepovažovala za sexy. Popravdě řečeno, vždy tíhla k periferii ve skupinách... nebyla populární, ale ne vyvrhel... sama o sobě nebyla šprt, protože nejlepší známky k ní přicházely přirozeně, ale také hrála volejbal, a byla členkou studentské rady a debatního klubu... viděla se jako úspěšná studentka. Bylo pro ni například snadné naverbovat malou skupinu spolužáků, aby jí asistovali při její vánoční kampani, protože většina z nich se s ní dobrovolně hlásila do různých jiných projektů, ale žádný z nich nebyl její nejlepší kamarád nebo tak něco. Celkově byla vysoce motivovaná dělat jiné lidi šťastnými, ale kupodivu ji to normálně nepřitahovalo k rozvíjení zvlášť blízkých vztahů s jinými lidmi.
"No," řekla Vanessa, dokončila masáž malíčku a posunula ruce k chodidlům Chelsea, "ty silonky, které máš teď na sobě, zvýrazňují tvé nohy a myslím, že jsou sexy."
"Ano? A ty si to myslíš?" zeptala se Chelsea, která nebyla zvyklá dostávat komplimenty, které se netýkaly jejích úspěchů ve škole: akademických, sportovních nebo dobrovolnictví.
"Ach ano," přikývla Vanessa. "To jsou vysoce kvalitní silonky."
"Děkuji za kompliment, nesnáším levné silonky," řekla Chelsea nadšená, že si někdo všiml rozdílu mezi silonkami z obchodního domu a kvalitním párem.
"Já taky," řekla Vanessa a přemístila se tak, že zvedla kotníky milé dívky a přehodila nohy na pohovku vedle Chelsea, než si nohy položila zpět do klína. "Zkus moje."
Chelsea dopila horkou čokoládu, natáhla se a položila hrnek na konferenční stolek a pak se natáhla, aby se dotkla ženiných nohou potažených nylonem. Mohla si myslet, že je to divné... přesto byla tak uchvácena jejich konverzací o silonkách a zaujalo ji, že tyto silonky ucítila... takže se nespustily žádné poplašné zvonky.
"Páni, ty jsou hladké," řekla Chelsea, byly ještě hedvábnější než její a navíc se pěkně leskly.
"Ano, objednávám je přes internet," řekla Vanessa, když zvedla ruce na dívčin levý kotník a lýtko.
"Super," řekla Chelsea, docela překvapená, jak jsou Vanessiny silonky měkké.
"Já vím," řekla Vanessa. "Tvoje jsou pěkné, ale moje jsou úplně jiné úrovně nylonu."
"Souhlasím," řekla Chelsea v úžasu nad tím, co cítí.
"Takže o obchodu. Proč chodíš ode dveří ke dveřím oblečená tak sexy... v tomto chladném zimním večeru?" zeptala se Vanessa a zazpívala posledních pět slov na melodii 'The First Noel' a její ruce klouzaly po noze nahoru a dolů tak pomalu.
"Sbírám peníze na nákup dárků pro lidi v nouzi o letošních Vánocích," řekla Chelsea, "a chybí mi jen pár set dolarů, abych dosáhla svého cíle," už jsem skoro zapomněla, proč tu vůbec byla. Ženské teplé ruce a pocit z jejích měkkých silonek ji totálně rozptýlily.
"To je tak sladké," zabručela Vanessa, "chodit po městě a přinášet ostatním dobrou náladu."
"To je to nejmenší, co můžu udělat," řekla a stále pomalu hladila hedvábně čistou měkkost nylonu na Vanessiných nohou.
"Ale..." zeptala se Vanessa a její ruce putovaly o kus dál po dívčiných nohách, "...kdo ti přináší dobrou náladu?"
"Co tím myslíš?"
"Ty máš taky potřeby," podotkla Vanessa, zatímco náhle sáhla nohou mezi náctileté nohy, položila nohu v punčoše přímo na dívčinu kundičku a začala ji hladit.
"Co to děláš?" zeptala se Chelsea, nečekaně zaskočena její nohou, která ji třela kundičku.
"Bringing good cheer to you," (Přináším ti dobrou náladu), zpívala Vanessa na melodii 'Birthday Song', protože vždy milovala počáteční okamžik, kdy se sladký rozhovor změnil.
Zmatek kořisti. Její popření. Její pomalé hoření. Její podání se.
"To není správné," řekla Chelsea, šokovaná tímto náhlým posunem událostí... i když potěšení v ní rychle rostlo.
"Jen se ujišťuji, že se celé tvé tělo zahřeje," řekla Vanessa.
"Ale já nejsem lesbička," protestovala Chelsea, zcela zdrcená tím, co se děje, a přesto se cítila neschopná to zastavit.
"Neřekla jsem, že jsi," řekla Vanessa, "ani já jí nejsem," když ji krouživými pohyby hladila nohou. "Lesbička má sex pouze s dívkami."
"Prosím přestaň," prosila Chelsea se sténáním.
"Opravdu chceš, abych přestala?" Vanessa použila trochu větší potěšení na kundičku dospívající dívky.
"Ano... ne... ach Bože!" Chelsea odpověděla, zmatená svými dvěma protikladnými slovy. "To je morálně špatné!" versus „To je opravdu dobrý pocit!“
"Všichni máme potřeby, Chelsea," vysvětlila Vanessa měkkým, smyslným tónem. "Mám pocit, že se vždy tak soustředíš na to, abys udělala radost druhým, že nikdy nepřemýšlíš o tom, jak udělat šťastnou sebe."
"Jsem šťastnááááááá," řekla Chelsea, když v ní probíhal orgasmus.
"Ale jsi sexuálně šťastná?" zeptala se Vanessa a přešla k pohybům nahoru a dolů, čímž se roztáhly pysky a zároveň se vyvíjel tlak na její klitoris.
"Ach, madam," zasténala Chelsea a rozkoš, která v ní stoupala, ji uvrhla do duševního chaosu. "Prosím, Bože, Bože, můj Bože!"
"Jen pojď, Chelsea; udělej se přes celé moje chodidlo," zavrněla Vanessa, když si všimla, jak dívka nedopatřením roztáhla nohy, že na sobě nemá žádné kalhotky. "Žádné kalhotky? Jak zajímavé."
"Často je nenosím," řekla Chelsea, aniž by si byla jistá proč nebo proč této ženě nadále dovolovala, aby hladila její kundičku nohou.
"A proč?" zeptala se Vanessa, trochu zvědavá na toto odhalení.
Chelsea vysvětlila, i když její orgasmus stoupal: "Je to moje vlastní tajná sexy vzpoura."
"To se mi líbí," řekla Vanessa a vyvíjela ještě větší tlak na velmi vlhkou a velmi stimulovanou kundičku. "Vnímání a realita jsou často velmi odlišné."
"Ooooooh," zasténala Chelsea, tlak na její kundičku byl opravdu velký a dělal v ní duševní nepořádek.
Vanessa, která si byla nyní jistá, že je její, zvedla druhou nohu na dívčinu tvář. "Lízej," nařídila.
Chelsea, tak ohromená tím, co se děje a svými vířícími emocemi, a také přirozeně submisivním chováním (i když to nevěděla), chytila nohu a bezmyšlenkovitě olizovala chodidlo, zatímco druhá noha ji dál přiváděla k šílenství.
"Hodná holka," povzbuzovala ji Vanessa a vychutnávala si jazyk náctileté na chodidle, zatímco metodicky mnula kundičku, protože věděla, že dívka je blízko orgasmu.
Chelsea nedokázala vysvětlit, co cítila. Její vnitřnosti byly jako v plamenech... chodidlo se třelo o její kundičku a pulsovalo jí po celém těle.
"Udělej se pro mě, Chelsea, pojď, přes celé moje chodidlo a udělej to hned," nařídila Vanessa tiše.
Chelsea neměla jinou možnost, než poslechnout, její tělo ovládalo její mysl a blábolila: "Ach ano, je to tak... už budu... už budu... ooooooooohhhhh!" a pak vydala prvotní výkřik, který jí sám o sobě přinesl další potěšení, o kterém nevěděla, že by ho její tělo dokázalo pojmout... její vlhkost z ní tryskala ven, skrz punčocháče a na ženino chodidlo.
"Hodná holka," předla Vanessa a pokračovala v tření během dívčina orgasmu, zatímco sledovala, jak jí ztuhly nohy a celé její tělo se třáslo.
"Tak silný," řekla Chelsea, aniž by tušila, že se v jejím těle může objevit taková rozkoš.
"Jen se uvolni a užívej si to," povzbuzovala Vanessa, když zpomalila hlazení.
"Anooooo," řekla Chelsea z euforického omámení, protože nechtěla skončit.
Po chvíli, kdy orgasmus stále dělal svou práci s její hezkou kořistí, Vanessa sundala nohu, postavila se na pohovku tváří v tvář Chelsea a obkročmo se rozkročila nad jejími nataženými nohami. "Musíš mít po tom všem hlad," řekla Vanessa a položila svou kundičku na tvář omámené dívky.
"Co to děláš?" zeptala se Chelsea, když se na její tváři a rtech náhle objevila ženina kundička.
"Krmím tě," vysvětlila Vanessa. "Nebo možná přesněji, rehydratuji tě. Teď lízej."
Chelsea byla zmatená. Nechat si hladit kundičku byla jedna věc, ale lízat tuhle ženu byla rozhodně činnost vyhrazená pro lesbičky. Přesto byla uvězněna mezi touto ženou a pohovkou a Vanessiny vlhké pysky se doslova tiskly na její vlastní rty a tím je také zvlhčovaly, a vůně byla překvapivě omamná. Takže nevěděla, co jiného dělat... olízla je.
"Hodná holka," zasténala Vanessa, když ucítila, jak ji dívčin váhavý jazyk začal olizovat. Někdy musela čekat mnohem déle, než přišlo první olíznutí nováčka, ale jak předpokládala, tato sladká puberťačka byla poslušná dívka... přirozená submisivní... zrozená pro potěšení.
Chelsea byla zpočátku nejistá; ne neochotná, ale prostě si nebyla jistá, co dělat... přesto když její jazyk rozevřel vlhké pysky a poprvé ochutnala nektar jiné ženy, uvědomila si, že tak nějak ví, co má dělat. Vanessa jí řekla, aby lízala, a v létě ráda olizovala kornouty zmrzliny; nebyla to žádná raketová věda. A tak prostě začala olizovat. A zatímco ji olizovala, stala se sebevědomější a také ještě dychtivější. Milovala tu chuť. Ráda poslouchala Vanessino tiché sténání. A tento úkol milovala!
"To je ono," zasténala Vanessa, dívka kompenzovala jakýkoli nedostatek dovedností svým chlípným dychtivým hladem. "Sněz mou kundu."
"Chutná tak dobře," řekla Chelsea a dělala jen to, co jí připadalo přirozené.
"Není kundička lahodná?" Vanessa předla.
"Ano, určitě," souhlasila Chelsea, když hladově olizovala kundičku.
"Jsi skvělá lízačka, víš to?," zasténala Vanessa, která znala sílu komplimentu.
"Děkuji," odpověděla Chelsea mezi olíznutími.
Pak si Vanessa pár minut jen užívala sladké olizování, zatímco její orgasmus pomalu rozkvétal. Tudy však nikdy nemohla přijít. A tak o pár centimetrů ustoupila, aby si lehla na pohovku, roztáhla nohy a poručila: "Pojď." Její vábivý prst dal jasně najevo, co požaduje.
Chelsea už konečně nebyla omezována blízkostí ženy, nyní mohla uprchnout, ale neměla v úmyslu odejít. Skrčila se mezi ženiny nohy, smyslně položila ruce na hedvábně průsvitné silonky, přiblížila tvář k lesknoucí se kočičce a ponořila se dovnitř s neukojitelnou touhou.
"Hodná holka," zasténala Vanessa a položila ruku na zátylek její hlavy, aby ji držela na místě.
Chelsea byla pohlcena její potřebou nejen lízat, ale dostat tu ženu... a tak ochutnat její šťávy, až z ní vytečou. Vanessa říkala něco o hydrataci? Skvělý nápad!
Vanessin orgasmus rychle stoupal, když ji dívka olizovala a olizovala. "Teď cucej můj klitoris, ty sladké děvče," zasténala, její orgasmus se blížil.
Chelsea poslechla, přistoupila ke klitorisu, olízla ho a vtáhla mezi rty.
"Ach ano," zasténala Vanessa.
Chelsea, která si všimla, že se tělo ženy třese od jejího úsilí, pokračovala v útoku na klitoris další minutu, dokud si Vanessa nestáhla její obličej hluboko do kundičky a okamžitě propukla v nádherný orgasmus.

 

Diskusní téma: HEDVÁBNÁ VÁNOČNÍ NÁLADA - Martinka

Datum: 18.09.2023

Vložil: Martina

Titulek: Díky

Díky moc děvčata :)

Datum: 13.09.2023

Vložil: Altheia

Titulek: Parádní povídka!

Moc hezká povídka :-)

Datum: 12.09.2023

Vložil: Esme Ww

Titulek: Moc hezká volba

Moc hezký výběr povídky i povedený překlad.
Palec nahoru (dala bych emotikon s palcem nahoru, ale nějak mi to tu nefunguje. :-) )

Přidat nový příspěvek