Holčíčí víkend 1 - Petr(a)

03.02.2013 10:46

Asi s před dvěma lety jsem se s přítelkyní sestěhoval do vlastního bytu. Jsme spolu 8 let a doté doby jsme bydleli každý ve svém. Chvíli jsem bydlel já u ní a chvíli zase ona u mě. Měl jsem u ní spoustu svých věcí a stejně tak ona u mě. Když nebyla u mě, tak jsem využíval samoty a soukromí a zkoušel si její věci. Mívala u mě spoustu různých košilek, podprsenek, kalhotek, ale i kalhot a svetříků či různých halenek. Samozřejmostí byly různé rtěnky a lesky nebo make-up. Někdy jsem přespal v její noční košilce, abych si užil ten pocit saténové látky na nahém těle. Pamatuju si, jak jsem si vycpával podprsenku ponožkami, nebo jinými kusy látky a uléhal s pocitem blaha.

Jednou, to jsme spolu ještě nebydleli, když jsme byly spolu a chystali se na večerní hrátky, tak si na sebe vzala sexy černý podvazkový pás, krajkové kalhotky, punčochy a korzet, což mě okamžitě vzrušilo. Ani nevím, jak k tomu došlo, ale když jsem jí řekl, že se mi to hrozně líbí a vzrušuje mě to, tak mi nabídla, jestli si je nechci zkusit. Nemusím Vám povídat, že v tu chvíli by se ve mně krve nedořezal. Hlavou se mi prohnaly otázky jako: Ví něco? Viděla mě někdy náhodou? Zapomněl jsem něco uklidit? Ani jedno nebyla pravda. Přítelkyně to prostě zkusila a padlo to na úrodnou půdu. Odběhla do skříně a vytáhla bílý podvazkový pás a punčochy a hodila to po mě se slovy: ,,Obleč si to“. Samozřejmě že jsem nemohl automaticky natáhnout punčochy na ruku a pak na nohy, ale musel jsem hrát divadlo, že nevím jak. No a tak mi je oblékla ona. Najednou jsem tam ležel v bílých podvazcích a přítelkyně se na mě mlsně dívala v tom svém černém sexy kompletu. Nebudu Vám to popisovat, ale dozajista si umíte představit, že to byl jeden z nejlepších sexuálních zážitků v mém životě.

To bylo asi před pěti lety. Od té doby, jako by se nic nestalo a vše bylo zase jako dřív. Teda ne úplně. Když jsme se sestěhovali, bylo všechno její oblečení na jednom místě a já mohl vyzkoušet úplně vše. Jelikož je přítelkyně masérka a jezdí velmi často na víkendové kurzy, mohl jsem bez obav celý víkend trávit ,,jako holka“. Když v pátek odpoledne odjede, vytáhnu ze sklepa tajnou krabici, kde mám různé holčičí drobnosti a začnu s proměnou. Nalakuju nehty na nohou a nalepím si umělé nehty na ruce. Jelikož si přítelkyně vydupala, ať se holím mezi nohama, že jí to přijde hygieničtější a víc ji to vzrušuje, tak nemám problém se tam dole dohladka oholit. Další fází proměny jsou černé tanga, které jsem si raději koupil svoje. Na černé kalhotky přijdou kompresní punčochy. Přítelkyně je používá na sport, a když jsem je viděl poprvé, nemohl jsem odolat a koupil si je taky. Jsou velmi pevné a stahující, ale přitom velmi příjemné na dotek. Dost razantně stahují stehna a zadek. Poté ze skříně vytáhnu starou podprsenku bez vycpávek, kterou už nějakou dobu přítelkyně nepoužívá, takže si našla jiného pána nebo spíše paní. Má tam taky podprsenky s vycpávkami, ale to není ono. Jelikož jsem přišel na to, že nejlepší prsa si můžu udělat z pevnějšího mikrotenového sáčku naplněného vodou, tak podprsenka bez výztuhy dělá mnohem lepší iluzi poprsí houpajícího se na hrudi. Dokonce i na dotek jsou má prsa velmi realistická. Dobrá je také sportovní podprsenka, kterou používám hlavně na noc, aby mi v ní má dvojčata držela pevně, i když se v posteli vrtím. Jakmile mám hotový základ proměny, kterým je schovaná pánská výbava a vymodelované krásné poprsí, můžu se soustředit na zbytek. Udělám si make-up, použiju rtěnku, řasenku a stíny na oči. Nasadím si náušnice a paruku, kterou jsem si objednal. Je zajímavé, že nejvíc vzrušující mi přišla paruka, která imituje vlasy mé přítelkyně, dlouhé a kudrnaté. Snad je to dáno nějakým ženským vzorem, který je mi nejblíže a také tím, že nosím její oblečení. Za celý víkend většinou vyzkouším celý její šatník, a když přijede, nezbývá než doufat že to nepozná.

Takto probíhal celý první rok našeho společného bydlení. Byl to rok plný dívčích víkendů a holčičích radovánek. Bylo mi ale jasné, že donekonečna to neutajím a jednou budu muset s pravdou ven. Netušil jsem, že to bude dřív než bych čekal. Byl to přesně týden po ročním výročí našeho společného soužití. Přítelkyně jako obvykle odjela na víkend na školení a můj holčičí víkend mohl začít. Byl jsem nějak víc natěšený než jindy, takže jsem čekal jen asi hodinu, než jsem začal s přípravami a ani jsem ji nenapsal SMS jako obvykle. Ve sprše jsem se oholil, nalakoval a nalepil jsem si nehty, oblékl kalhotky a kompresní punčochy, vymodeloval poprsí, udělal make-up a nasadil náušnice a paruku. Jako první jsem si oblékl domácí oblečení mé přítelkyně. Když ho mám na sobě, tak je to pro mě značně vzrušující, ale ona ho považuje za domácí. Jsou to takové mírně lesklé, upnuté a růžové tepláky a bílá sportovní košilka s dlouhými rukávy. Chtěl jsem si udělat něco na oběd, tak jsem si oblékl také zástěru a šel vařit. Přítelkyně moc vařit neumí a mě vaření samo o sobě baví, i když není zrovna můj víkend, takže jsem si chtěl udělat špagety s vynikající rajčatovou omáčkou a bazalkou. Začal jsem v kuchyni s přípravami. Nakrájet cibulku, spařit rajčata atd…

Bydlíme v bytě 2+1 před rekonstrukcí a malou kuchyni máme hned u vchodových dveří. Z kuchyně je hned vchod do koupelny. To jen pro ilustraci toho, co se dělo následně. Ve chvíli mezi smažením cibulky a spařením rajčat, jsem chtěl hodit prádlo do pračky, která je v koupelně. Když je můj holčičí víkend tak přece se vším všudy. Uklízím, peru, vařím, prohlížím ženské webové stránky a prostě dělám to, co holky dělají. Když jsem dal prádlo do pračky a zapnul ji, tak jsem se zdržel malou chvíli v koupelně a neslyšel jsem, že přítelkyně otvírá vchodové dveře a právě vchází do bytu. Uslyšel jsem ji, až když u dveří říkala: ,, Ahoj, byla jsem ještě u našich a zapomněla jsem si doma knížku.“ V ten moment jsem málem omdlel. Něco nepředstavitelného prošlo mým tělem a já nebyl schopen pohybu. Ani nevím jak, ale automaticky ze mě vyšlo jen takové ustrašené: ,, Ahoj, máš ji v pracovně na stole určitě, já peru.“ Proč jsem v ten moment neřekl, že jsem na záchodě, aby za mnou nemohla? To nevím. Stalo se to, že ta velmi důležitá kniha nebyla v pracovně, kde by měla být, ale byla v obýváku pod stolkem. Kdyby byla v pracovně a ne v obýváku, přítelkyně by pravděpodobně jen vzala knihu a odešla, aniž by mě odhalila. Ale ta zpropadená kniha byla opravdu v obýváku. Na místě, kde jsem si před chvílí lakoval nehty a byl tam cítit typický zápach. Stál jsem v koupelně jako opařený a poslouchal co Hanka, což je jméno mojí přítelkyně, dělá a kam jde. Když nenašla tu pekelnou knihu v pracovně, rychle se přesunula do obýváku. V duchu jsem si říkal, že když se zeptá proč tam páchne lak, tak jí odpovím, že jsem lakoval nástrahy na ryby. Které jsou mimochodem mou největší vášní a zálibou. Pokud teda nepočítám mou tajnou zálibu v holčičích víkendech. V momentě kdy jsem si už říkal, že to projde a že přítelkyně nic nezjistí, se moje milá Hanička objevila ve dveřích koupelny a viděla mě v celé mé kráse. Teda v jejím domácím oblečení, v paruce, s růžovými nalakovanými nehty, s make-upem a náušnicemi. Už ani nevím, co se mi honilo v ten moment hlavou a už vůbec netuším, co se mohlo honit hlavou jí, ale chvíli jsme tam na sebe zírali jen tak, prostě beze slova. Hanka byla rychlejší a začala první: ,, Já jsem něco tušila už dlouho.“ Povídá a dodala: ,, Každopádně teď to řešit nebudeme. Pospíchám do školy. Vyřešíme to v neděli, jak přijedu.“ Na to jsem ji odpověděl, že ji moc miluju a že bych o ni nechtěl přijít. Než zabouchla dveře, stačila říct jen: ,,Neboj, nepřijdeš. Taky tě miluju. Čau.“ To bylo vše. To bylo celé moje odhalení. Skočil jsem do toho po hlavě a neměl šanci to zastavit, nebo nějak ututlat. Všechny mé plány jak jí to jednou povím byly pryč.

Ten víkend byl strašný. Hanka neodepsala ani na jednu SMS, kterou jsem ji poslal a telefonovat jsem ji nechtěl. V pátek ani v sobotu jsem nemohl usnout a pořád myslel na to, jak to všechno vysvětlím a s čím přijede Hanka. Jestli vůbec přijede? No minimálně pro věci si musí přijet, jsem si říkal. Ta trýzeň byla strašná. Nedokázal jsem si představit život bez ní. Strašně jsem se proklínal. Myslel jsem, že je po vztahu a že budu po osmi letech sám. Bylo to jako představit si život bez nohou, když to řeknu morbidně. Bezesný a stresující víkend plynul

velmi pomalu, ale přeci jen jsem se dočkal neděle a čekal, až večer přítelkyně přijede. ,,Jestli přijede“ Říkal jsem si. Kolem druhé odpoledne přišla SMS. Hanka píše: ,, Už jedu. Těším se na tebe“ . ,,Wow“ Tu reakci si pamatuju přesně. Asi ani jiná možná není. Teď už jsem jen čekal až přijede a co se bude dít.

Po šesté hodině jsem uslyšel klíče v zámku. ,,Je doma. Tak je to tady.“ Byl jsem strašně vyděšený, ale i zvědavý. „Ahoj lásko, jak ses měla ?“. Řekla. Nesedělo mi tam to měla, ale narážky jsem čekal. Začala mi popisovat její zážitky ze školy a ze sobotní noci, kdy byla v nějakém baru s kamarádkou, u které přespává. Jako by se nic nestalo. Byla úplně normální. Ani se nepokusila něco nadhodit. Když bylo kolem 8 hodiny večer, šel jsem do sprchy. Když jsem se sprchoval, Hanka vešla do koupelny a zase odešla. Nic nenormálního. Po očistě těla jsem se osušil a chtěl si dát svoje pyžamo. Normální pánské pyžamo. Jaké bylo moje překvapení, když jsem ho tam nenašel. ,,Určitě jsem ho sem před chvílí dával“. Říkal jsem si. Zavolal jsem na Hanku kde mám pyžamo a ona odpověděla že v koupelně, tak jako vždycky. Ale na tom místě byla jen růžová dámská noční košilka a stejně laděné dámské boxerky. Znovu sem zavolal na Hanku, ale ona už stála ve dveřích. ,, Toto je tvoje pyžamo. Od teď nespíš v ničem jiném“. Byl jsem v koupelně a znovu jsem tam stál jako opařený. Stejně jako když mě tam v pátek viděla oblečeného do jejich domácích tepláků. „To ale.“ Nic víc jsem nestihl, když vyhrkla: „Žádné ale.“ A odešla. S troškou váhání jsem si oblékl to co mi nachystala. Musím uznat, že se mi to velice líbilo a podle té velké boule to bylo i vidět. Dost nervózně jsem přišel do obýváku, kde už Hanka ležela ve stejném dámském pyžamu, jako já, jen s tím rozdílem, že ona ho měla světle modré. „ Pojď za mnou miláčku. Zatím to na tobě moc nevypadá, ale to bude časem lepší“. Trošku mě to zarazilo. Když jsem k ní přilehl na gauč, začala mě jemně hladit a povídat. „ Já jsem vždycky tušila, že se ti líbí holčičí věci. Už ty podvazky tehdy byly podezřelé, ale nikdy jsem netušila, že se ti to líbí až tak.“ Pokračovala dost dlouho a povídala o tom, že jí to nevadí a že se jí to možná i trochu líbí. Po nějaké době a nějakém pohárku vína se mi dokonce svěřila, že se jí dřív líbily i holky a pořád se jí trochu líbí. To byl pro mě šok. Hanka a bi? Ale pro mě jedině dobře. Ten večer jsme spolu měly několikrát vášnivý sex a já usínal vedle ní ve stejné saténové košilce a boxerkách jako ona.

Ráno, když jsem se probudil, ona už byla vzhůru. Stála u mé skříně a vyhazovala z ní věci. Na mou otázku cože to dělá, odpověděla, že dělá místo na nové věci. To mě absolutně položilo a jen jsem nechápavě zíral, jak vyhazuje další a další trenky, ponožky, mikiny, trička, košile atd… „Teď budeš doma nosit to co já“. Povídá. Odpověděl jsem jí, že co když někdo zazvoní a budu muset otevřít. „Tak budeš dělat, že nejsi doma. Beztak už v tom máš praxi, z víkendů kdy nejsem doma“ Odpověděla. A měla pravdu. Vždy když někdo zazvonil, tak jsem trnul hrůzou, jestli mě třeba neviděl za oknem, nebo neslyšel, co dělám za dveřmi. Vstal jsem z postele a stál před ní v té růžové košilce. Strčila mi do rukou její starší kalhotky a podprsenku a povídá: „Jestli chceš můžeš teď nosit kdy chceš co chceš. Nebudu tě do ničeho nutit a je to jen na tobě. Mě to rozhodně vadit nebude, a jestli ti to je příjemné, tak budu ráda, že si spokojený. Řekl jsem jí, že to budu nosit velmi rád. Jen se usmála a šla si udělat snídani. To ráno jsme oba odešli do práce jako normálně, jen s tím rozdílem, že jsem měl na sobě kalhotky a podprsenku. Ne že bych to už dřív nezkoušel, ale teď to bylo zcela legálně před Hankou.

Z práce jsem přišel dřív než Hanka, tak jsem zatím udělal večeři. Nebyl jsem oblečený jako holka. Jen jsem měl pod tím vším ty kalhotky a podprsenku. Nechtěl jsem provokovat. Když Hanka přišla, vařil jsem večeři. První její slova byla, proč nemám to co v pátek když odjížděla a mám na sobě to svoje staré teplákové cosi. Odpověděl jsem, že jí to nechci brát. Souhlasila, že to je dobrý nápad a že s tím něco uděláme. Ten večer se mě vyptávala na různé věci, jako třeba jak si dělám prsa a jak zamaskuju penis. Všechno jsem jí tehdy vysvětlil. Místy byla velmi pobavená a místy udivená nad mou vynalézavostí. Řekl jsem jí i o mé tajné

krabici dole ve sklepě a dokonce jsem ji přinesl. Začala se v ní probírat a vytahovala různé věcičky jako kalhotky, kompresní punčochy, silikonové vycpávky, laky na nehty, umělé nehty, sáčky naplněné vodou, paruku a další zajímavosti. Chvíli to probírala a ohmatávala. Pak chtěla, abych se připravil tak jako o víkendu, když není doma. Souhlasil jsem. Pomohla mi nalakovat si nehty na nohou a nalepit na ruce. Oblékl jsem si tanga a kompresní punčochy. Punčochy krásně zamaskují penis. Zbude jenom malý hrbolek podobný dámskému. Když to viděla, jen tak jemně řekla: „A je pryč“. Rozesmáli jsme se. Pokračoval jsem její starou podprsenkou, o které nakonec ani prý nevěděla, že ji má. Do podprsenky jsem dal sáčky s vodou a oblékl si upnutou dámskou košilku, která je součástí mé tajné krabice. Přišla ke mně a začala ohmatávat moje nová prsa. „Musím uznat, že jsou poměrně realistická a jak ti ty zasukované sáčky dělají bradavky, tak je mazec“. „Zaskač“ Povídá. Tak sem trochu zaskákal a prsa se mi začala pohupovat nahoru a dolů. „To je mazec“ Povídá znovu. „To je jako doopravdy“. Byla pobavená a mně se to velmi líbilo. Byl jsem štěstím bez sebe z její reakce. Když řekla, že mě namaluje, byl jsem na vrcholu blaha. Asi po 20 minutách jejího malování, jsem se podíval do zrcadla a nemohl jsem uvěřit, že vypadám tak jak vypadám. Neříkám, že jsem byl jako normální žena, ale přinejmenším jsem byl dost zženštilý. Přinesla mou paruku, její rifle a bílou halenku. Když jsem si vše oblékl, začala chodit kolem mě a prohlížela si mě. „Docela ti to sekne. Ještě shodit pár kilo a bude to super“. Začala mě ohmatávat v rozkroku a na prsou. Mačkala moje prsa a přitom mě začala líbat. Bylo to úplně něco nového. Byl jsem namalovaný, měl rtěnku a ona mě líbala tak vášnivě jako nikdy dřív. Skončilo to tak, že ze mě skoro všechno ztrhala a vášnivě jsme se pomilovaly. Když jsme se chystaly, že půjdeme spát, zeptala se mě, jestli chci spát s prsama. Říkal jsem jí, že na to potřebuju sportovní podprsenku, že jinak mi vypadnou. Začala se smát a šla pro svou sportovní podprsenku. Já si moje sáčkové holky urovnal ve sportovní podprsence, oblékl si růžovou košilku a boxerky a šel si odstranit make-up. Hanka mi podala noční pleťový krém a šli jsme spát.

Ráno jsem se vzbudil a cítil jsem, jak mi Hanka mačká moje prsa v podprsence. Říkala: „Je to takové divné. Šustí to. Není něco lepšího?“ Je, povídám. Prsní protézy, epitézy. Jelikož je v oboru medicíny jako doma, hned věděla, o co se jedná. Vyskočila z postele, zapnula počítač a začala hledat. Za chvilku mi ukazovala jednu epitézu za druhou a dokonce našla obchod, kde je prodávají. Psala tam, že potřebuje umělá prsa pro svého přítele a oni jí odepsali, že je to vcelku běžné přání a že můžeme přijet. Když mi to řekla, nechtěl jsem samozřejmě nikam jet. No představte si, že by někdo jiný věděl o tom, co děláme s přítelkyní doma. Hrozná představa. Nicméně po několika dnech se mi to rozleželo v hlavě a řekl jsem přítelkyni, že teda pojedu. Druhý den ráno jsme jely do obchodu se zdravotnickými potřebami. Přítelkyně se ohlásila, že psala email a slečna za pultem nás odvedla dozadu. „Tady to bude trochu privátnější pro pána“. Povídala slečna, co prodávala všechny ty pomůcky a zdravotnické potřeby. Začala vytahovat různé modely, různě tvarované a různě velké. Byly vcelku těžké a velmi realistické. Když jsme vybrali správný model, slečna nám ještě ukázala nějaké lepidla. Zaplatily jsme a šly jsme pryč. Bylo až neuvěřitelné, s jakou samozřejmostí to ta slečna brala. Nechápal jsem. Tak moc jsem se styděl, ale vydržel jsem to a teď jedeme domů s naprosto úžasnýma umělýma prsama v tašce. Bylo to sice dost drahé, ale s penězi problém není, tak proč si je neužít. Po cestě domů jsme se stavily na Vietnamské tržnici, abychom nakoupily nějaké oblečení, protože mám prý ve skříni prázdno. Bylo to velice zajímavé. Většinou, když jdu s Hankou nakupovat, tak si zkouší ona všechno možné a mě se jen ptá, jestli se mi to líbí. Teď to bylo jinak. Já si vybíral co se mě líbilo a Hanka to buď schválila nebo ne. Navybíral jsem si pěknou řádku kalhotek. Od krajkových Brazilek, přes elastická tanga až po milé kalhotky s různými motivy. Také ponožky jsem vybíral. Většinou bílé a růžové nebo s různými dívčími motivy. Vybral jsem si také několik košilek na spaní. Dlouhou růžovou saténovou, černou krajkovou a bílou krátkou elastickou. Taky jsem si vybral jedno dívčí pyžamo růžové barvy a s medvídky na prsou. Přišli jsme k podprsenkám,

kde jsem uviděl krásnou bílou podprsenku s krajkovým lemováním. Tam tu chci povídám. „Tu bych chtěla taky, ale mám jich dost. Dnes jsme tu kvůli tobě“. Povídá Hanka. Vzal jsem si tu bílou krásnou podprsenku a ještě tři další. Taky jednu sportovní, která pěkně stahovala. „No a potřebuješ kalhoty a halenky nějaké“. Řekla docela odhodlaně“. Se zkoušením problém nebyl, protože jsem zhruba stejně velký jako Hanka, takže věci si zkoušela ona. Vybíraly jsme docela dlouho, až nakonec v košíku skončily čtyři kusy dámských halenek, mezi nimiž vyčnívala jedna bílá s výstřihem. Vzal jsem si také jedny mírně otrhané rifle, bílé plátěné kalhoty a jedny černé upnuté kalhoty. Vybral jsem si taky domácí oblečení, abych Hance nebral její. Koupily jsme růžovobílé tepláky a jednoduchou bílou halenku. „Hotovo, máme všechno“. Říkám Hance. „Nene, tamhle mají paruky. Chtěla bych, abys měl jiné vlasy“. Povídá. Paruku jsem se bál vybírat, ale u Vietnamců je to v pohodě, a kdyby se někdo ptal, tak ji mám na maškarní. Asi po deseti minutách jsme vybraly dlouhou, nadýchanou tmavě hnědou paruku. Vlasy sahaly až po lopatky, a vůbec vypadala vcelku věrohodně. „A ještě umělé nehtíky“ ˇŘíkala. Koupily jsme několik sad a lepidlo. Tentokrát to bylo pravdu všechno a my jsme mohli k pokladně. Zaplatil jsem nějaké tři tisíce a jely jsme domů.

Když jsme to doma vybalovali, první co bylo, tak Hanka vzala epitézy a četla návod. Já zatím všechno vybalil, dal do skříně a pověsil na ramínka. Vypadalo to zajímavě, když jsem ve své skříni viděl vyloženě dámské a dívčí věci. Přišel jsem do obýváku za Hankou a začal si číst, co už ona přečetla. Nedostal jsem se ani ke třetí větě, když mě vzala za ruku a šli jsme do koupelny. „Musíme ti oholit dekolt a pořádně ho umýt“ Když se tak stalo, přinesla do koupelny epitézy a lepidlo. Nanesla lepidlo na oholený dekolt a na epitézu. Chvíli počkala a přimáčkla epitézu na moje pravé prso. Chvilku držela a pak pustila. Bylo to velice, ale velice vzrušující. Oproti levému prsu, kde jsem nic neměl, bylo to pravé několikanásobně těžší a větší. Když to samé udělala na levé straně, a nanesla make-up, měl jsem vcelku věrohodný ženský dekolt. Měl jsem tak trojky až čtyřky prsa mírně do špičky s velkými bradavkami a prsními dvorci. Opravdu jsem nechtěl věřit vlastním očím, jak to vypadá. Nejlepší na tom bylo, že mi prsa držely i bez podprsenky a já tak mohl chodit nahý s ženskými prsy. Nicméně má proměna pokračovala a já si oblékl novou podprsenku, brazilky, natáhl kompresní punčochy, aby moje nohy vypadly více žensky. Měl jsem v práci volno a Hanka říkala, že dnes bude taky doma, tak jsem si oblékl mé nové domácí oblečení a ona mě znovu namalovala. Nasadil jsem si novou paruku a dílo bylo dokonáno. Stál jsem před Hankou oblečený jako holka. Měl jsem prsa a dole to vypadalo, že mám pipku. Hanka řekla : „A je to. Jsem ráda že se cítiš sám sebou. Vypadáš docela dobře, ale jak jsem říkala, něco musíš shodit“ Na to sem jí odvětil , že začnu cvičit. Ona však povídá, že nemůžu cvičit jako chlap, ale musím cvičit holčičí cviky, které mi pomůžou vypadat víc žensky. Ukázala mi nějaké cviky z jógy a společně, jako dvě holky, jsme si zacvičily. Tento den začal můj nový život. Na spaní jsem měl už jen holčičí pyžama, ráno jsem si vždy oblékl některé z mých vlastních kalhotek a podprsenku, košilku, punčochy, a šel do práce. Když jsem přišel z práce, nalepil jsem epitézy, převlékl se do běžného domácího oblečení a choval se absolutně přirozeně. Byly jsme jako dvě trochu zvláštní lesbičky, které spolu žijí. Časem jsem začal i hubnout a moje tělo začalo vypadat díky cvikům jinak. Měl jsem užší pas a také stehna a zadek se změnily. Než jsem začal cvičit, tak jsem se poměrně hrbil, ale teď hrdě vystavuju moje dvě holky na obdiv. Po nějaké době už mi to přišlo zcela normální a Hanka na mě dokonce začala mluvit v ženském rodě. Dnes semtam o víkendu vyrazíme i do nočního města jako dvě holky. Koupila mi kozačky na podpatku a kabátek, tak chodíme na půlnoční procházky po městě.

Splnil se mi tajný sen, který jsem odmala sníval. Jsem sám sebou a moje přítelkyně mě miluje takového, jaký jsem.