Hra náhod - 10.díl - Znásilnění - Petra

12.01.2023 00:01

Pomalu jsem se vrátila do společenské místnosti. Martina se pořád s tím klukem ploužila po pokoji, ale spíš se mi zdálo, že ho taky podpírá. Tomáš jí držel pořád jen v pase a snažil se něco důležitého vyprávět. Všimla jsem si, že Martina vypadala trochu znuděně. Špatně se mi chodilo. Moje vymrdaná prdelka byla celá zmatená, cítil jsem občas bolest, občas stahy, které naopak vůbec nebyly nepříjemné. Doplnila jsem zásoby na stole, v kuchyni jsem si do kalhotek dala čistý kapesníček, aby mi Honzova mrdka pořád nestékala po stehnech. Za chvilku se místnost zase zaplnila. Ty dva páry, které si odskočily se pomilovat. Všichni vypadali tak spokojeně. Dokonce i ten kluk Tomáš, který hučel do Martiny všelijaké nesmysly a vůbec k ničemu se neměl. Byl šťastnej, že ho někdo poslouchá. No a Martina se nudila. Nejhůř jsem se cítila já. Omrdaná ožralou, co ani nepoznal, že nemám normální kundu, který se udělal a hned usnul jako špalek, který smrdí tím vším vypitým chlastem a na všechno a všechny kolem sere. Cítila jsem se použitá. Zneužitá.

Mrkla jsem na Martinku a šly jsme vzbudit Bohunku. Zašly jsme taky pro Honzu, ale ten byl totálně tuhej. Půlnoc už se blížila. Všechny tři jsme se vrátily ke stolu. Začali jsme odpočítávat a bum, bum, bum – to kluci bouchali šampíčka. Dala jsem si v duchu pěkné vánoční předsevzetí. A zase jsme pili, vyšli ven a pouštěli ohňostroje. Když jsme zase usedli ke stolu, holky se ještě pustily do probírání těch dvou, co nepřijely. A taky Honzy, jak je divnej a někdy bezohlednej a že so tý jeho Romaně vlasně ani nediví. Kluci popíjeli a bylo vidět, že se jim klíží oči. Pomyslela jsem si, že holky je večer musely pěkně utahat. A Martiny Tomáš rovnou usnul na sedačce. Bylo asi půl druhé, Nový rok.

Pomohli jsme hostům do jejich pokojů a šly ještě trochu uklidit v obýváku. „Tak jak to probíhalo?“ zeptala se Bohunka. Já byla pořád trochu zaražená, tak Martina začala o těch dvou párečcích, které odešly na pokoje a strávily tam velkou část večera, o Tomášovi, který se na ní od začátku nalepil a nakonec byl úplně k ničemu. „A mami, Péťa už není panna! Už je to fakt ženská!“ zakončila. Bohunka mně objala okolo ramen, usmála se na mně. „Tak mluv, jaký to bylo, jsem fakt zvědavá“ začala jsem vyprávět a ke konci, když jsem se dostala k tomu, jak mi vrazil ptáka do zadku, vystříkal mi prdelku a pak hned beze slova odpadl a usnul, vyhrkly mi slzy do očí. „Nebreč holka. To se někdy taky může stát. Mrzí mně, že to bylo tvoje poprvé. Ale víš co? My to tak nenecháme!“ koukla jsem na ní s očima v slzách. „Jak? Co chceš udělat? Je to jen host a zítra, vlastně dneska odjede a už nikdy ho neuvidím“ „No právě“, povídá Bohunka „a je taky pořád opilý. Pojďte se mnou holky. Tohle, co udělal Pétě mu nedarujeme. Ukážu vám, jak chlapa znásilnit“ „Ale mami, to přece nejde“ namítla Martina a já vůbec nechápala, o čem mluví.“U nás v práci, v nemocnici, si občas s holkama hrajeme. Zkoušeli jsme s pacientama v narkoze různý věci a některý byly fakt dobrý“ Viděla, že teď obě nechápavě koukáme. „No jen s těma, který na nás byly protivný“ dodala Bohunka. A tak jsme vešly do Honzova pokoje. Pořád ležel natažený na posteli, tak jak byl, když jsem odešla. „Rozsviťte támhletu lampičku, ať na to trošku vidíme“ povídá Bohunka. „Trošku mu nastavíme hlavu. A teď ty Petro. Máš krásný veliký poštěváček, tedy zatím ne úplně. Pořád je to pindík. Sundej kalhotky a vyndej ho.“ Udělala jsem,co mi řekla. „Zvedni sukýnku, ták, a dej mu ho do pusy“ Jak Bohunka řekla, tak jsem udělala. „Podívej jak saje. Jak tele krávě vemeno. To jsou prostě reflexy“ řekla Bohunka. A Martino, nestůj tu jen tak. Máš mobil, tak to natáčej, kdyby se nám páníček probudil a chtěl být zlý. A Martina začala natáčet jak mi Honza žužlá můj povadlý penis, kterému jsem začala říkat poštěváček. „A teď holky koukejte sem“ a Bohunka si nasadila gumovou rukavici a plivla si na prst. Začala jím kroužit na Honzově řiti až nakonec prst hluboce zabořila dovnitř. Honza se zavrtěl a začal mně sát čůráka ještě silněji. Zase mi ztvrdnul. Měla jsem pořád vykasanou sukni a všiml jsem si, že i Martina zaznamenala změnu. Přitáhl jsem si její hlavu a zašeptal „My holky to tak máme. Když se nám to líbí, můžeme pořád“

Jenže Bohunka mezitím zpracovávala Honzovu řiť. „Holky, takhle mu najdete prostatu, a tu podráždíte. No a…Martino natáčej!“ a přesně jak Bohunka hnětla Honzovi prostatu, jeho bezvládný penis začal tvrdnout. Za chvíli byl tuhý jak skála a pulsovala v něm viditelně krev. Martina všechno detailně natáčela. „No a teď je můj“ řekla Bohunka. Volnou rukou si sundala

svoje kalhotky a napíchla se na spícího kopulujícího Honzu. Bylo to úžasné. Jednu ruku měla pořád zaraženou v jeho zadku a postupně se dostávala ke svému vyvrcholení. A Honza mně sál a sál. Když to na Bohunku přišlo, přitiskla se na mně a dala mi veliký dlouhý francouzák. Líbali jsme se, jazykama se proplétaly a Bohunka se vznášela na dalších a dalších vlnách orgasmů.

„Teda mami, to bylo úžasné“ povídá Martina uznale, když mamka skončila. Zhasli jsme lampičku a odešly do svých pokojů. „Péťo, dnes chci, aby si spala se mnou. Je Nový rok a něco jsem si přála. Shodily jsme ze sebe šaty a vklouzly pod deku nahé. Martinka vzala můj penis, ještě trčící poté, co ho Honza tak žužlal, lehla si na bok, strčila si můj penis do pičky a okamžitě usnula. A já nevím, jestli se mi zdálo, že jsem se do ní vystříkal, nebo jestli to bylo doopravdy. Ale bylo to tak krásné.

 

Diskusní téma: Hra náhod - 10.díl - Znáslnění - Petra

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek