Hra náhod - 14.díl - Dražba - Petra

31.01.2023 18:05

Po rozhovoru s Nielsem jsem měl v hlavě ještě větší zmatek než předtím. On ví, že jsem kluk, věděl to už od začátku. Já jsem tu bez dokladů, bez možnosti si zavolat, někam jít. Jediné, co jsem mohl, bylo zajít za Beátou. Povídám jí, že pojedeme do Hamburku. Vyskočila nadšením. „Super! Kdy? A Niels pojede taky?“. Ona byla vážně hloupoučká. Zajímalo jí jedině, aby měla dost chlapů a jinak vůbec nic. Vůbec nic nechápala. „Ne, pojedeme tam jen my dvě, spolu“ řekla jsem. Beáta trochu posmutněla. „S ním se mi dobře souložilo, ale nebylo to nic extra“ řekla, a tím to bylo pro ni vyřízeno. Najednou do pokoje vstoupil hlídač. „Slečno“, povídá mi, „ šéf nařídil, že se máte přestěhovat sem, ke slečně Beátě“ „Jé, hurá“ zaradovala se Beáta. A tak jsem si došla pro svoji kabelku – stejně jsem nic jiného neměla – a přinesla si ji k Beátě. V jejím pokoji ale byla, stejně jako v mém, pouze jedna manželská postel. „Tak to budeme spát spolu“ povídám jí. „Tak pojď, máme do oběda ještě čas“. Když jsem se svlékl, překvapeně zírala. „Co to je?“ zeptala se. „Můžu?“ Přisála se ke mně. To, co byl můj poštěváček jí v puse začalo růst. A zase jsem pocítil ten starý známy pocit. Hrála si s ním, sála ho a mačkala a můj zmučený čůráček se po té, co do něj Bohunka napumpovala nějakou injekci poprvé postavil. Beáta si s ním moc krásně hrála a já jí přitom líbal její kundičku. Bylo to krásné. Pak přestala. Otočila se a najednou jsem cítil, že si ho zasunula dovnitř a už se na něm vozila. Její překrásná prsa se mi božsky kývala nad obličejem. Přesně tak, jak Niels povídal. Vznášela se nade mnou a já jí hladil po vlasech, po zadku, po zádech, mačkal jsem jí ty její kozy a tahal za ně. Asi po půl hodině se udělala. Schoulila se ke mně a na chvilku usnula. Opět se otevřely dveře. „Pan šéf vás čeká zapět minut v hale“ povídá strážný. Vzbudil jsem Beátu. Rychle jsme na sebe hodily šatičky, pantoflíčky a seběhly dolu. Beáta se s kalhotkama ani s podprsenkou nezdržovala. Já si ale kalhotky vzít musel, protože můj penis byl prostě opět probuzený k životu. Zdálo se mi, že se na něj Beáta láskyplně usmála.

V hale bylo několik pánů v arabském oblečení. Niels nás přivítal. „Dámy, toto je skutečná dražba. Petra se mně ptala, jestli jsem vás prodal. Teď ale uvidíte, jak by to bylo, kdybyste byly prodané. Vy dvě jste naprosto neobyčejné, vás posílám do Hamburku ke svému dobrému příteli a jsem si jist, že se vám tam bude líbit. Pěkně si vyděláte a budete se mít dobře. A teď se dívejte“ Na podium přivedli první holku. Byla jen v košilce s ramínky, dlouhé těsně pod zadeček. Někdo pustil hudbu a strážný jí pokynul, aby se začala hýbat. A tak se holka začala vlnit v bocích a poskakovat. Strážný jí pokynul a ona si sundala tu košilku a pokračovala v tanci úplně nahá. Sledoval jsem jí a všiml jsem si, že na displeji za ní naskakují čísla. Její cena. Když se suma 30 vteřin přestala navyšovat. „Teď ještě poslední krok, a bude prodáno“ řekl Niels a my sledovali, jak šejk, který tu holku vydražil k ní přistoupil a zblízka a velmi pečlivě si ji prohlížel. Musela otevřít pusu a ukázat zuby, musela rozhodit nohy a roztáhnout kundí závojíčky. Vypadalo to jako když k ní čichá. Nakonec jí chytil za bradavky. Zasykla, ale držela. „O.K.“ pokynul šejk. A bylo prodáno. Tohle se opakovalo ještě devětkrát. Někdy se cena po podrobné prohlídce trochu snížila.

Vrátily jsme se na pokoj. Beátu to co viděla moc nezaujalo. „Pojď sem, ty moje holko. Takhle nemůžeš přece zůstat“. Řekla Beáta a sáhla mi pod šaty. Z kalhotek vyndala mého čůráčka a začala ho zase dráždit. Nechala jsem se povalit na postel a oddala jsem se Beátiným smyslným rtům. Umělo ta se mnou opravdu skvěle. Sála a tahala, mnula a mačkala, přetahovala kůžičku a labužnicky olizovala špičku penisu. A já se zase po dlouhé době normálně vystříkal. „Moc ti děkuju“ povídám jí. A teď jsem zase pro změnu já se schoulil do jejího náručí. Zabořil jsem hlavu mezi její kozičky a dýchal tu vůni jejího těla. Nevydržel jsem v klidu dlouho. To by prostě bylo proti přírodě. Prostě nešlo začít líbat dvorce jejích bradavek. Nešlo si nevzít vztyčené bradavky do rtů, nešlo je olizovat. Nebylo možné je nenasát a s nimi si nepřisát celý prs do úst. Beáta si lehla tak, že jsem jí mohl její prsy laskat a ona si to jen užívala. A pak si lehla nade mně a svými prsy mně normálně zalehla. Sál jsem je a cumlal. A začal jsem se dusit. V poslední chvíli se mi podařilo chytit trochu dech. Můj probuzený čurák už zase stál. Sáhl jsem Beátě na píču a ruka mi v ní jen začvachtala. Zvedla se na posteli, svojí promáčenou kundu mi nasadila na obličej a nechala se laskat. Uchopil jsem do rtů její poštěváček, byl tvrdý úplně jako ty její bradavky. A stejně jako před chvílí, i

teď jsem se začal dusit. Jenže z její kundy, ze sevření jejích stehen nebylo úniku. Těsně předtím než jsem omdlel jsem znovu ejakuloval. A jak znám Beátu, ta můj obličej nenechala, dokud nedošla ke svému orgasmu.

Vzbudila mně pálivá bolest v rozkroku. „Dobré jitro miláčku, tedy spíš večer“, povídá Beáta. „Za chvíli máme být dole ve společenské místnosti. Zase přijdou noví hosté“, řekla radostně. Podíval jsem se dolů. Měl jsem rozkrok obložený ledem. „Musela jsem použít led z mrazáku, hosté by asi byli trochu zaskočeni“ a smála se na mně bezelstně.

Osušila jsem se, oblékla si červené krajkové prádélko. Beáta mi ukázala moji skříň. Zatímco jsem spala, vybrala mi nějaké šatečky, blůzky a sukně, tak abych se moha normálně oblékat.

Vzala jsem si puntíkové šaty s krátkými rukávy, jen trošku nad kolena. K tomu, hezky barevně sladěné lodičky. Upravila jsem si vlasy, sepnula je sponou. Trochu řasy a obočí. A hlavně rtěnku. Její chuť miluju.

Sešly jsme dolů za hosty. Ten večer jsme celý prosouložily.

 

Diskusní téma: Hra náhod - 14.díl - Dražba - Petra

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek