Jak nosit červené boty - Andrea Dessel

29.11.2017 22:41

 

       

            Nejoblíbenější kombinace

            Ach, ty červené boty . Pokud chceme ukázat tu ultimátní ženu, která je    v nás schovaná , vybereme si právě tuto barvu . Podvědomě spojená s     pokušením a vášní . Velká část žen má ve svém botníku aspoň jeden          model „ohnivých“ bot . Někdy se však jednoduché věci stávají     obtížnými obzvláště pokud dojde na kombinaci s oblečením .Pokud       nechcete udělat chybu a chcete zvýraznit krásu bot přinášíme vám pět      modelových kombinací .

 

Tady jsou:

 

1. Celá bílá

Bílé kalhoty s bílou sukní a bílím topem je vždy dobrá kombinace pro teplé dny . Tato kombinace Vám dovoluje se soustředit na krásu vašich nohou v červených botách . Tímto způsobem nejen , že budete vypadat dobře , ale také upoutáte pozornost ostatních na Váš detail .

 

2. Celá černá

Kombinace černých kalhot nebo džínů s černým topem se perfektně doplňuje s červenými boty . Tuto variaci můžete použít bez ohledu na to zda máte boty bez podpatku nebo na vysokém podpatku . Měli by jste mít na vědomí , že můžete experimentovat s látkou . Černá tylová košile doplněna průhlednými prvky je výborná volba na večer .

 

3.Tištěná červená

Pokud máte šaty s barevným potiskem obsahujícím červenou můžete je jednoduše kombinovat s červenými botami . Doporučujeme Vám nepřehlédnout fakt , že se v šatech zaměřujeme na červenou   můžete to však použít i pro jiné barvy .

 

            4. Džíny a bílá

            Klasická kombinace džín v tmavém odstínu modré a bílá košile nebo        tričko je dobrý základ k červeným botám . Nemusíte si brát červenou    kabelku . V tomto případě bude jasnější odstín ještě výraznější .

 

            5. Soulad červených doplňků

            Pokud máte červenou sukni společně s bílím topem , ale nechcete si          vzít černé nebo bíle boty vsaďte na červenou . Přinese to pocit     perfektní kombinace . Nepřehlédněte však jednu věc – Odstín červené bot nebo sukně či dalších další doplňků by se neměl navzájem bít .

 

Osobní dodatek

Samozřejmě že v mém botníku pár červených bot neschází . Jsou na menší platformě a i když se to nemusí zdát nosí se dobře. Patří mezi mé oblíbené . A níže je jejich obrázek .

 

 

 

 

 

A co si myslíte vy o botách v červené barvě ?

 

Z anglického originálu přeložila Andrea Dessel .

 

Odkaz na originál https://shoesbook.net/how-to-wear-red-shoes/