JEMNÉ PUNČOCHY - Martina

29.11.2021 12:11

Nepamatuji si, kdy jsem si je poprvé oblékl, ale zamiloval jsem si ten pocit jemných punčoch, když jsem si je vytáhl na své dlouhé nohy. Ani tam to nekončí. Poté, co jsem poprvé začal nosit dámské punčochy, posunul jsem to ještě dál. Rád nosím i podprsenky a kalhotky. Prostě se mi líbí, jak jsou hebké na mém těle.

Můj penis vždy reaguje v plné síle, když se oblékám do dámského. Nyní se to stalo běžnou součástí mého života a mnohokrát, když jsem v práci, by byli moji spolupracovníci šokováni, kdyby zjistili, že mám pod svým konzervativním oblekem sexy punčochy a spodní prádlo. Saténový materiál, který se celý den otírá o můj penis, mě udržuje ve stavu tvrdosti, který se nevyrovná ničemu, co jsem kdy zažil. Mnohokrát během dne, když sedím u svého stolu, se pod ním rychle dělám.

Nechápejte mě špatně, nejsem gay; Nemám ani nejmenší sexuální vztah k jiným mužům. Vzrušuje mě pocit krajkových a hedvábných věcí. Miluji sex se ženami, a když najdu takovou, které se líbí muž, který se obléká jako ony, jsem v nebi.

Měl jsem jednu přítelkyni Betty, která mě ráda oblékala do svého spodního prádla a měli jsme všechny druhy divokého sexu. Prostě milovala, když můj penis vykoukl z jejích hedvábných kalhotek a zajel hluboko do její horké kundičky. Miloval jsem ji šukat, zatímco jsem byl oblečený v dámském. A když mi ho honila svými kalhotkami, byl jsem tak tvrdý, že jsem tou rozkoší málem omdlel.

Další moje přítelkyně byla trochu agresivnější a ráda nade mnou převzala kontrolu. Kdykoli jsem měl náladu, zavolal jsem Samantě a ona přišla. Vždy jsem měl čekat oblečený na její příchod jen v prádélku. Pak mě vzala nahoru do mého pokoje a nutila mě lízat její kundičku, dokud mi nevytekla po celém obličeji. Jakmile byla spokojená, oblékla si své strapon dildo a nemilosrdně mě šukla do zadku. Vzala si do ruky další kalhotky, natáhla se a hladila mě s nimi. Pocit, že mám vycpaný zadek a hedvábné kalhotky klouzající po mém tvrdém penisu, mě přiměl okamžitě vystříknout jako nikdy.

Cindy byla přítelkyně, se kterou jsem nikdy neměl skutečný sex, ale byli jsme masturbujícími partnery. Chodili jsme spolu nakupovat. Na nakupování spodního prádla se ženou je hezké, že si prodavači myslí, že ty věci kupujete pro ni. Vzhledem k tomu, že jsme byli s Cindy zhruba stejně velcí, zkoušela je a předváděla mi je. Potom, co jsme nakoupili, co jsme si vybrali, mi šeptala do ucha, jak sexy na mě budou vypadat. Spěchali jsme zpátky ke mně domů a pak si každý vybral oblečení, které jsme si právě koupili, a oblékl si ho. Když jsme seděli naproti sobě, začali jsme se dělat. Tolik mě vzrušovalo dívat se, jak zajíždí prsty hluboko do své horké kundičky v krajkových kalhotkách posunutých na stranu. Vzpomínám si, jak jednou byla tak vydrážděná, že se jí podařilo dostat celou pěst do své horké kundy. Bylo to tak úžasné, že když jsem vystřelil svůj náklad, letěl přes postel a přistál přímo na jejích kozičkách. Jen se na mě usmála a pak ho nabrala do prstů a olízla. Pořád jsem si hladil penis, když to dělala, a způsobilo to, že jsem znovu vystřelil.

Vlastně mě překvapuje, kolik žen miluje vidět muže oblečeného v jejich sexy prádle, ale jsem za to vděčný. Nikdy nezůstanu bez zásoby sexuálních partnerek, které si to užívají stejně jako já. Takže vy, kteří si myslíte, že je to gay nebo divné, prostě neznáte tu neuvěřitelnou kundičku, o kterou přicházíte. Zkuste to, možná si to zamilujete stejně jako já. Cross dressing je sexy a zábavný a díky pocitu mít na sobě takové jemné hedvábné věci bude váš penis tvrdý jako diamant. O cross dressingu znám jen dobré věci, a pokud jste to ještě nezkusili, navrhuji, abyste to zkusili, mohlo by vás to jen překvapit.

Diskusní téma: JEMNÉ PUNČOCHY - Martina

Datum: 03.12.2021

Vložil: Kika

Titulek: Saten

Ja som taky na saten , milujem ten material nechapem preco je len skor urceny pre zeny, ...preco?

Datum: 02.12.2021

Vložil: Xenia

Titulek: Pěkné čtení!

Ano, CD je fajn, satén je božský a krajky jsou krásné. Mít dámské prádlo pod pánským oblečením je nádhera a mám to moc ráda. Jen těch opravdových žen, kterým se muži v dámském líbí a chtějí si s nimi něco užít, kdyby bylo o něco víc a daly o sobě vědět.

Datum: 12.12.2021

Vložil: jitka

Titulek: Re: Pěkné čtení!

já bych tě ráda viděla v kalhotkách a podprdě.

Datum: 14.12.2021

Vložil: jiřina

Titulek: Re: Re: Pěkné čtení!

já mám přítelkyni,která zbožnuje,když přijdu ve spodním prádle.dokonce mi potom půjčí na chvilku to svoje.vzrušuje jí,když mě ho sundavá.už je druhá,kterou jsem nalezla

Přidat nový příspěvek