Jessie po letech, u Dominy - Jessie (soutěž 2.ročník)

26.10.2017 22:33

Od mých prvních zkušeností se zamčením a s Mayou uplynulo mnoho let. A ve feminizaci jsem hodně pokročila, stejně jako se má mentalita posunula do vod, jež určitě samy znáte... Navštívila jsem několik Domin, každou z nich několikrát. Jenže vždy se rozhodly na profi scéně skončit a já musela hledat jinde.

 Bylo to vždy dobré, ale pořád tomu chyběl přístup, který potřebuju. A když jsem tak o svou Paní přišla znovu, tak jsem se na lekce u profi vykašlala. Až po téměř dvouleté pauze jsem  zkusila navštívt ještě jinou Paní.

 

***

 

Lady měla na sobě černé kozačky, černý catsuit, černo-červený korzet. Vše z latexu. A červené vlasy. Připomněla mi zrzavou lady z jedné mé povídky. Jako doplněk měla kolem krku celkem široký obojek se spoustou dlouhých, kovových hrotů. To vše jsem stihl zaznamenat během zlomku vteřiny po příchodu.

Hned za dveřmi si Lady nechala políbit pravou ruku, pak levou a pak zas pravou. Hezký rituál.

Bylo tam příjemné přítmí, u stěn stály figuríny s koženými a jinými oblečky, na zdech a ve stojanech visely pomůcky atp. dokonce jsem zahlédla dva malé plyšáky v něčem koženém navlečené. Stuidu vévodilo gynekologické křeslo a závěsná houpačka... obě jsem měla během své lekce blíže poznat.

Celkově studio působilo jako místo, které si vybavil a vyzdobil někdo koho to opravdu baví. A Lady to opravdu bavilo. Její nadšení dodávalo lekci grády, jaké jsem ještě nezažila.

Ještě bych měla zmínit, že tam bylo několik účelově rozmístěných velkých zrcadel, aby otrok na křesle i na houpačce viděl z více úhlů, co se s ním děje.

Nejdív jsme si na chvíli sedli a Lady se mne ptala na pár věcí. A po půl minutě se mne zeptala jestli jsem androgyn. Já na to přicházela léta a Lady to trefila z půl minutového hovoru! Tomu říkám zkušenosti...

I když k tomu nejspíš pomohlo i to, že jsem přišel - tedy přišla - s nalakovanýma drápkama na nohách, černých punčoškách s podvazky, černých kalhotkách a černé podprsence i s epitézami a černé sukni a stříbrném topu. Teda, většinu jsem si oblékla až tam, ale to ji o mne asi taky dost napovědělo. Jo a měla jsem i své nové páskové botičky na dvanácti centimetrovém podpatku. :) Ještě jsem ji dala klíček od klícky na mém klitorisu s tím, že je její volba, jestli mne v průběhu lekce odemkne, nebo ne.

Během převlékání mi říkala, co si sundat, co si obléct v jakém pořadí a celého mne prohlížela a ohmatávala fakt jak otroka na trhu... u toho vedla řeči jako jak se ji líbí moje pusa, že se skvělé hodí na kouření čuráků a jiné vzrušující věci... a že s makeupem musím být pěkná holka. Příště musím určitě přijít už nalíčená. Abych se Lady předvedla.

Schválně jsem si nebrala svůj krční korzet, protože jsem byla zvědavá na její obojky.

A hned po převlečení jsem jeden široký od Lady i s vodítkem dostala.

Následně si Lady oblékla  strapon, který měl odhadem 23 cm - alespoň jsem to odhadovala podle velikosti svých hraček doma -  a zatlačila mne na kolena.

Lady byla celou lekci opravdu hodně dominantní a direktivní a možná trošku bezohledná. Což je pro mne super, přesně ten přístup, co jsem hledala. Aby si Lady dělala co ji samotnou baví, abych byla jen kus masa, který nemá na výběr...

 Když jsem měla někam jít tak mne tahala nejen za vodítko, ale i za vlasy, když jsem chtěla něco říct tak mi řekla at držím hubu, každou chvíli mne profackovala a podobně. Často mne hrubě osahávala, hlavně epitézy se ji líbily... jakmile jsem byla na kolenou, tak jsem musela hned ten strapon kouřit, ale jak!

Opět dost hrubý přístup, kdy mi držela hlavu a nenechala mne ani chvíli vydechnout a tlacila mi to dildo tvrdě do krku a bylo ji jedno, že je větší, než na jakých jsem trénovala. Úžasný pocit, být takto tvrdě mrdána.

Když jsem dostala chvíli na oddech, tak jsem se Lady předvedla, jak umím chodit na jehlových podpatcích. Poslední volné chvilky.

Protože přišly restrikce.. seděla jsem na houpačce, kde mi Lady zavěsila nohy k řetězům houpačky a ruce taky, takže jsem měla zápěstí fakticky u kotníků a moje "anální kundička"  byla nastavená a přístupná a já s tím nemohla nic dělat. Hlava mi visela dolů, jako z okraje stolu. A takhle vzhůru nohama mne Lady začala zase mrdat do krku.. celou délku toho dilda mi do pusy narvala.. hrdlo mne bolelo ještě dva dny... ale v tu chvíli jsem si užívala jak jsem bezmocná, šukána a že mám výhled na Lady tyčící se nademnou, celá v lesknoucím se latexu... A není krásnější pohled na ženu, než když stojí nad vámi a má vás naprosto pod svou kontrolou.

Takhle  zavěšené se mi brzo nahrnula krev do hlavy, což bylo dost nepříjemné a z toho velkého dilda jsem se často dusila, zakuckávala a slintala úplně všude.. tak mi Lady důrazně doporučila doma více trénovat a po chvíli mi vytáhla hlavu za vodítko a to přivázala k vrcholu houpačky. Takže se mi už nehrnula krev do hlavy, ale i tak jsem tam visela celkem neophodlně za nohy, ruce i krk a nemohla jsem nijak uhnout. A jak jsem nemohla dát stranou hlavu, tak jsem viděla v zrcadle svou bezbrannou kundičku a co se na ní chystá...

Lady mne promazala a několika prsty zkoušla, kam se dostane. Když zjistila, jak jsem úzká, znovu mi nařídila víc trénovat. A já si myslela, jak dobře mi to jde s mým 13cm análním kolíkem.. ale kam se to hrabe na o deset čísel větší strapon?? Ale Lady mé obavy nezajímaly, že si sama určí, jak velkým připínákem mne ošuká. Že do toho nemám co kecat, protože jsem jen děvka pro její pobavení a nic víc. Byla jsem bez sebe strachy a zároveň opravdu šťastná, protože tohle byl ten přístup, který jsem dříve postrádala, který jsem tak dlouho hledala... proto jsem se celou lekci usmívala, což Lady bavilo. Slíbila mi, že mne úsměv přejde, ale stejně jsem se radostně culila i při odchodu :)

Bála jsem se, že mi Lady strapon narve do kundičky bez lubrikantu, jak mne tam houpala a narážela..

Na konec usoudila, že jsem moc úzká a potřebuju roztahovák. To se přiznám nevím, co vlastně je, ale po chvíli už jsem měla v anální kundičce narvaný větší kolík, na kterém Lady zapla silné vibrace. A pak mi šla zase znásilnit pusu... takže jsem měla zaplněné obě dírky a pořád jsem nemohla vůbec nic dělat, jen se houpat a vzdychat a ve volných chvílích se provokativně usmívat :) Ale já se smála hlavně z radosti, že jsem našla přístup, který jsem hledala.

Pak mi Lady odvázala od houpačky vodítko a ruce, ale ty zůstaly volné jen minutku, jelikož mi na ně nasadila okovy. Skutečné středověké, těžké okovy. Takhle se spoutanýma rukama mi odvázala nohy a já mohla konečně slézt z houpačky - stále s vibrujícím kolíkem v zadku. Tak jsem docupitala ke gynekologickému křeslu, kde jsem dala nohy do těch ramen, třemnů, nebo co to je, ale nevydržely tam dlouho, pač nad křeslem byla ještě další konstrukce, ke které mi ty nohy přivázala.

Takže jsem je měla zase hrozně vysoko, fakticky v pravém úhlu k tělu. Že prý se ji takhle líbím víc.. stejně tak připevnila k té konstrukci i ty okovy. Alespoň jsem se už nehoupala.  I když jsem opět mohla jen naprosto bezmocně a zranitelně čekat, co bude dál.

A já věděla, co bude dál.., Lady  mne upozorňovala, že mne nenechá odejít, dokud mne nezneužije, že ráda šuká takové úzké kundičky. A já jí to věřila... fakt si tu lekci užívala, neměla jsem ani chvíli pocit, že to hraje.

Konečně mi Lady sundala pás cudnosti a párkrát mne propleskla přes koule (během lekce průběžne propleskávala zadek, stehna, tváře..) vyndala mi ten vibrační kolík a začala pomalu připínákem zajíždět do mé anální kundičky... a mi bylo hned jasné, že jsem i po tom roztahovacím kolíku na tohle její dildo pořád moc úzká a v tu chvíli bych nejraději utekla a hned jsem se začala cukat a zkoušet pouta, ale nemohla jsem dělat absolutně nic. Věděla jsem, že ten moment příjde, proto jsem si vždy přála být u toho svázaná. Byl to úžasný pocit vědět, že se nedostanu pryč, dokud mne Lady neošuká tak tvrdě, jak bude sama chtít. A pak mi ho tam narvala prudce a na jeden zátah a to byl moment, kdy jsem se přestala usmívat a začala vzdychat... Bylo to poprvé, co mne nějaký připínák šukal kundičku. A hned takhle velký!

Nevím, jestli byl ve mě ten strapon celý, ale i tak jsem si připadala, že mne musí snad roztrhnout... V tu chvíli jsem si přála roubík, aby se ještě znásobil ten pocit, že se nemám jak bránit, jak utéct, že nemůžu vůbec nic dělat, ani prosit. Ale asi se Lady líbilo, jak vzdychám. A já si o něj neřekla, protože kdyby Lady chtěla, at roubík mám, tak ho mám.. Ona řídila celou lekci.

Takhle mne šukala  několik minut a ještě mi u toho honila "klitoris" dokud jsem se neudělala. Opravdu zajímavý pocit vidět své hladce oholené nohy v punčoškách, s nalakovanými nehty a páskových botičkách na jehlách uvázané, ruce v okovech a takhle polozavěšená sebou škubat a napínat se v orgasmu, zatímco mi do análu pořád pronikal strapon od drsné Lady v latexu...

Rukou v rukavici setřela moje sperma a opět velmi hrubě mi ho rozetřela po obličeji a vecpala mi tu ruku do pusy. Ani mi neporučila, at olizuju, ani nečekala, jestli to udělám. Prostě mi to semeneo o ten jazyk utřela aniž by se opět zajímala, jestli chci, nebo ne.

Velmi dominantní.. vážně jsem litovala, že jsem k téhle Lady nešla už před lety. Je opravdu někde jinde, než ty u kterých jsem byla dříve. Ale zas chápu, že jiným subinkám a otrokům by její přístup třeba neseděl.

Pak už mne začala pomalu odvazovat a při tom se ptala, jestli mám holku, nebo kluka, jaké mám s klukama zkušenosti... a že ona má k dipozici hned dva (věděl jsem o jednom) aktivy, kteří mne můžou na nějaké další lekci po domluvě předem pořádně ojet oba současně.. že to jsou pořádní samci a že by to vážně ráda viděla jak si takovou dlouhovlasou kočičku s jemnou pletí podávají. Neříkám, že mne ta představa nevzrušuje, ale mám k tomu pořád ještě zábrany... jedna věc je žena s umělým, ale jiní chlapi... jak říkala Lady - s živými, pulzujícími a stříkajícími ocasy... tak daleko asi ještě nejsem.

Ale vzpomínám si na dobu, kdy pro mne bylo těžko představitelné mít punčošky a anální kolík.

Pak mi Lady nařídila se svléknout z dámského - a celou tu dobu mne opět pozorovala a ohmatávala, jako svůj majetek. Líbilo se mi to.

Po sprše jsem ji opět políbil ruce v rituálu stejném jako při příchodu. A to je vše.. sama ještě zůdraznila, že to byla jen seznamovací lekce.. od ní to beru jako varování, že příště tak "jemná" nebude.. takže bych si měla pořádně promyslet, jestli tam půjdu bez toho, abych si doma pořádně cvičila deep throat a roztahování anální kudničky.

Musím si pořídit větší hračky, než se tam odvážím znovu. Opravu se další návštěvy bojím, ale zároveň se tak těším...

Diskusní téma: Jessie po letech, u Dominy - Jessie (soutěž 2.ročník)

Datum: 28.11.2017

Vložil: amy

Titulek: nuda v brne

moc jednostranni
nuda uaaaa

Přidat nový příspěvek