Když k nám boty promlouvají……..

26.07.2016 21:39

Neříkejte , že se vám to nikdy nestalo

Elegantní, běžné , na vysokém podpatku , na platformě , baleríny , vysoké boty , kotníčkové boty , tenisky , žabky , pantofle , sandály…. Máme tu tolik nádherných bot . Stalo se vám už , že jste se podívali do výlohy a tam jste viděli boty , které na vás křičeli „ kup nás , kup nás „ ? Nemůžete z nich odtrhnout oči a netrpělivě vstoupíte do obchody kde za ně necháte polovinu své výplaty ?

Nic si z toho nedělejte. Téměř 90% žen v Evropě a v USA trpí stejným syndromem . Podle statistik když velký internetový obchod s boty udělá výprodej pak prodá každých 9 vteřin jedny dámské boty . 60% prodeje bot v USA dělají dámské boty . Zbylých 40 % jsou pánské a dětské boty .

Statistiky udávají , že minimální počet bot, které mají ženy v botníku je 20 , ale v mnoha případech je to i tříciferné číslo . Pro mnoho žen je naprosto v pořádku mít na sobě oblečení z druhé ruky , ale nohy musí být vždy obuté v mistrovském díle . Aby jste našly skvělou kvalitu , moderní a stylové boty tak aby to nezruinovalo vaši peněženku musíte udělat nakupovací výlet po obchodech a navštívit spoustu internetových obchodů . Nicméně předpokládám , že to pro žádnou z vás nebude problém .

 

Boty mají své zvláštní kouzlo když se jedním kliknutím z vás stane sexy svůdnice nebo rychle vklouznete do tenisek pro okouzlující vzhled sportovní kočky . Pomohou vám získat záviděníhodné pohodlí . To je i důvod proč se nám někdy z nich roztřesou kolena a ani je nevyndáme z krabice v které jsme si je přinesly z obchodu . Na chvíli jsme si přáli vyjít v těchto konkrétních botech a byli jsme připraveny k tomu obětovat cokoli .