Když mi bylo 11 - Marika

11.02.2023 17:18

Když mi bylo 11, umřela mi maminka a tatínek zůstal na vše sám. Musela jsem zapomenout na hraní si s vláčky a začít se starat o domácnost, tatínek měl dost starostí s hypotékou, na kterou zůstal sám. 
Postupem času jsem se naučila vařit, prát a dělat jiné domácí práce. Zvykla jsem si a už mi to nevadilo, jen jsem se nemohla pořád srovnat s tím že tu mamka není. Když otec odjížděl na služební cesty chodila jsem spát do její postele až mě jednou napadlo zkusit spát v její noční košilce, měla jsem ji jako šaty ale byl to úžasný pocit. Zdálo se mi že jsem jí blíž. 
Od té doby jsem spala pokaždé co tati odjel v její posteli a košilce, až jednou když jsem večer zase sama doma poklidila a šla pro košilku do skříně, všimla jsem si spodního prádla a dostala jsem chuť si to obléct. Bylo mi tehdy už 12 ale maminka byla drobné postavy takže mi to nebylo ani tak moc volné, jen kalhotky jsem si musela stáhnout špendlíkem na své úzké boky, to ale nebyl pro malou hospodyňku žádný problém. 
Zažila jsem dosud nepoznané, jako bych objevila nový svět. Prohlížela jsem se v zrcadle, procházela se po bytě a zkoušela tancovat, v tu chvíli mě napadlo vzít z mamky šaty. Byla jsem jako princezna. 
Byla jsem už unavená tak jsem to po chvíli tance uklidnila, vzala si košilku a vyrazila spát. Druhý den jsem si hned ráno oblékla mamky spodní prádlo a přes ně jsem si oblékla její úplně nejmenší černé tílko a černé elastaky, docela mi to sedělo a když jsem se podívala do zrcadla musela jsem si pochválit pěknou prdelku. Jen ty dlouhé vlasy mi chyběly, rozhodla jsem se, že nebudu chodit holiči a nechám si je nárůst. 
Ten den jsem strávila v dámském. Byl to úžasný den, dělala jsem všechny věci jako normálně ale vše mi šlo samo od ruky a bavilo mě to i více, uvařila jsem si úžasný oběd a po odpoledním zkoumání dalších pokladů mamky skříně jsem si nasadila krásné korále a vyzkoušela červenou rtěnku, ta se mi moc nepovedla, vypadala jsem jako klaun. 
Večer měl přijet táta, tak jsem si ještě chvíli zatančila, vše uklidila, umyla si rty a čekala na něj u televize s Transformers. 
Během čekání jsem si v hlavě přehrávala co se událo a začala si v hlavě utvářet své nové já, musím si své nové já pojmenovat, rozhodla jsem se pro Lucinku, tak se měla jmenovat moje sestřička po které maminka vždy toužila. Teď jí sen splnim alespoň tak 
Rozhodla jsem se taky, že zdůvodním tatimu dlouhé vlasy posloucháním metalu, doufám že to pochopí, přeci jen má už jen mě a snaží se mi vždy vyjít vstříc. 
Při těchto myšlenkách zarachotil ve dveřích klíč a ozvalo se ,,Ahoj Patriku!", No nic jdu vstříc svému starému já, ale jen co táta vyrazí na další služební cestu vrátí se Lucinka. 
Vaše Lucka, chcete pokračování?

Diskusní téma: Když mi bylo 11 - Marika

Datum: 21.02.2023

Vložil: Lucky

Titulek: Přeměna

Těším se na další psaní a velmi mi to připadá mě.

Datum: 16.02.2023

Vložil: Altheia

Titulek: Když mi bylo 11

Určitě, prosím, pokračovat. Moc se těším!
Nějak mi to rezonuje s mým dávno minulým mládím...

Datum: 14.02.2023

Vložil: Kasandra

Titulek: Když mi bylo 11

teším sa na pokračovanie

Přidat nový příspěvek