Jsem sama doma - Beata (soutěž 2.ročník)

28.08.2017 23:20

Manželka s matkou odjíždí na dovolenou a celý barák bude jen můj.  

Rozloučení ráno před odjezdem, hlavně nedat najevo radost z jejich odjezdu. Manželka o všech mých “ úchylkách “ ví, ale někdy mám prostě chuť na pořádné selfbondage. Manželka mě dokonce schvalovala moje Sissy jméno, takže problém nemáme.  

Tááák poslední zamávání a už má moje “ postižená “ duše volné pole působnosti.  Jako první musím skovat klíče, které musí být z dosahu co nejdéle.  Dávám je do umělohmotné krabičky a tu odnáším do středu zahrady, jen pár metrů od silnice. Cestou si všimnu pilky na železo, fryčky a podobných propriet.  Ne tak to by nešlo.  Tohle všechno musí z dosahu, protože vím jak velká je touha dostat se z pout po dosažení orgasmu. Jdu pro klíče od auta (jsou jediné, druhé má manželka na svazku sebou) a do kufru dávám vše co by mohlo zdolat řetězy a zámky které budou hrát hlavní roli druhé fáze.  Klíčky od auta pak přidávám do.krabičky k ostatním klíčům.  Ještě mne napadla jedna hříšná myšlenka. Beru rýč a krabičku zakopávám asi půl metru do země. Jsem spokojený. Ne, vlastně jsem spokojená a ani ve snu mne nenapadne jak moc se budu za pár dní proklínat.  

Jdu konečně nahoru. Upocená a špinavá jako prase. Musím se osprchovat. Ale počkat.  Nejdříve klystýr.  Nevím co mne přesně čeká tak to bude jistota.  Krásná horká sprcha, přímo vybízí abych rozjela koncert depilačního strojku. Nohy, hrudník, zadeček, zbytek pěkně do hladka oholit. Cítím se božsky.  Na těle ani chloupek, voňavá.  Nádhera.  

Jdu dolů do mrazáku a tam beru kostku ledu velikosti třetinky.  Prostředkem jsou tažený dva provázky které nejsou spojení.  Jen na každé straně kouká asi deset centimetrů provázků.  Tak velký ledový zámek jsem ještě nepoužila.  Zavěšují ho ke stropu. Jeden provázek na skobičku a ledový zámek se houpe u stropu.  Na druhou skobičku asi dva a půl metru od ledu zavěšuji provázek na jehož konci jsou klíčky od policejních pout. Skoro se dotýkají země, tak je to v pořádku.  Beru konec s klíčky a přivazuji ho k.volnému konci provázku v ledu.  Až led roztaje tak se klíčky zhoupnou přímo k mím rukám a já se budu moci osvobodit.  

Uvažuji nad make-upem, ale záhy ho zavrhuji.  Nebude třeba.  Tak jen lak na ruce a nohy.  Krásný.  Červený se třpytkami.  Vypadám jako děvka. Ze skříně si přinesu mp3, deprivační kuklu, čtyři zámečky, kovový obojek a policejní pouta na ruce a nohy. Nasadím si obojek a zamknu ho. Ocelové sevření mě katapultuje klitoris nahoru. Lehám si a chystám si na obojek připnout asi půl metru dlouhý řetěz, který je zabetonovaný v podlaze. Mravenčení v mém klitorisu mě ale vnuklo nápad.  Kdysi byla nějaká soutěž na webu se zdravotním materiálem a já vyhrála ukázkové balení dvou plen pro inkontinenci.  Asi velkou protože jsou fakt velké. Kdo ví jak dlouho tady ještě budu ležet, jo tak já je zkusím.  Zvedám se a jdu pro plenu. Plenu rozprostřu a podle návodu si na ni nasedám. Vypadá to, že drží opravdu fest, ale chce to pojistku.  Ze skříně beru formovací body. Nemá patentky v rozkroku.  Obléká se jako overal a já se do něj pracně soukám. Je opravdu těsné a má nohavičku do třetiny stehna. Konečně je v pase. Ještě se pro lepší dojem snažím ten odporně velký klitoris vměstnat mezi nohy.  Po chvilce povoluje a já vytahuji body až nahoru a pracně rvu ramínka přes ramena. Body stáhlo plenu pořádně k tělu a klitoris ještě vice uvěznilo zahnutý dozadu.

Vydala jsem se do kumbálu pokračovat ve svém uvěznění, ale po pár krocích se zastavuji a zhluboka dýchám.  Plena a vědomí věcí nadcházejících způsobila, že jsem jen kousek od vrcholu. Ne ne to nechci. Ježiš v práci to bude zase pakárna, a musím dodělat ten přístřešek pro zahradní náčiní,  konečně vzrušení odeznívá. Pokračuji.  

Zámečky jsou otevřené a tak klíčky pokládám na stůl asi dva metry od mé budoucí pozice. Lehám si na břicho.  Do uší si dávám špunty od sluchátek a spouštím mp3 kde je jen skladba. Má asi deset minut a je nastaveno nekonečné opakování.  Jde o kompilaci různých zvuků ze života.  Hlasy, kroky, vrzání schodů, dveří, oken a podobně.  Vše je podbarveno nepřetržitým šumem který zesiluje okamžitě při přechodech.  Není okamžik aby v uších něco neznělo.  Mě to přišlo zbytečné, ale manželka přišla na to, že když mám kuklu, která sama o sobě tlumí zvuky dost, dlouho na hlavě tak začínám vnímat i hodně tiché zvuky. Tohle eliminovalo naprosto vše.  Člověk byl uzavřen v jiném světě.

Mp3 hrálo a tak přišla na řadu kukla.  Nasazení, pevně na temeni sešněrovat.  Tak tohle je asi na maximum.  Ne ne není.  Teď ještě přezky přes oči,  tak.  Přezky přes uši pod bradou, a poslední okolo krku. Na každou přezku teď přijde zámeček.  Není tak důležitý ve své funkci držet něco zamčené, s rukama za zády bych si ji stejně nesundal, ale jejich funkce zvuková je děsivá.  Je to to jediné co kromě zvuků z MP3 slyšíte.  Jak se třou o kovová očka přezek na masce. Ježíši, rychle myslet na něco jiného.  Práce, povinnosti, jo už je to lepší, ale to bylo fous.

Připínám řetěz od podlahy k obojku. Zámek cvaknul.  Klid zastav se Katko.  Klid. Dýchej.  Jo už je to lepší.  Tak můžu pokračovat.  Nejdříve pouta na kotníky, a teď jednu ruku, cvak,  protáhnout volný konec za dlouhým řetězem od pout na kotníkách a druhou ruku. Cvak.

Klepu se jako v minus dvaceti, nahá na sněhu.  Přichází orgasmus který snad nebere konce.  Bože já z toho chci ven. Trochu začínám panikařit. Klid Katko.  Nemáš nejmenší šanci se z toho dostat.  Uklidni se. Orgasmus odezněl a já přestala cloumat končetinami v poutech.  Bože jak dlouho ještě?  Podle toho jak jsem si letmo všimla ledového zámku tak po dobu příprav moc neroztál.  Klidně tu budu muset vydržet ještě šest hodin. Možná déle.  Ne proč jsem se do toho pouštěla. Při té představě mě zvhlnou oči.  

Náhle jsem sebou cukla. Co to bylo?  To znělo jako vrznutí našeho schodu.  Ne to ne.  Nemohl přece někdo přijít.  Zmocňuje se mne panika a začínám ze zoufalství brečet do masky. S tím, ale přichází další erekce. Zatracený klitoris jak ochabl na normální rozměr vlezl ještě vice mezi nohy a plena ho tam spolu s body pevně zavřela.  Mám neskutečný strach, že nade mnou někdo stojí a baví se tím uzlíčkem nervů.  Submisivní povaha je děsná vlastnost a tak si přivozuji jeden orgasmus za druhým. Několikrát jsem se evidentně neudržela a při orgasmu si musela několikrát i čůrnout, protože se plena nepříjemně zvětšila.

Vědomě jsem se počurala do pleny ještě dvakrát než jsem ucítila dopad klíčků na má záda.  To už jsem plakala a klepající se rukou se dlouho nemohla trefit do zámku pout. Konečně.  Ruce, kotníky a teď řetěz od podlahy. Instinktivně jsem sáhla po kukle, ale došlo mě že ji musim nejprve odemknout. Mp3 byla pod kuklou takže mne stále děsili zvuky, které sice nedávali smysl, ale už jsem byla tak vystresovaná, že jsem vnímala spíše vysoké tóny, než jejich význam.

Tápala jsem okolo sebe rukama a snažila se nahmátnout stůl na kterém měli být klíče od kukly.  Trvalo mě to malinko déle a já ze strachu, že tam skutečně někdo je prožila svůj poslední, tentokráte úplně suchý orgasmus.  Už nebylo co brát.  Odemkla jsem zámky a se strachem si pomalu sundávala kuklu. Rozhlédla jsem se a bylo vše v pořádku, byla jsem tam sama. Byla jsem zpocená snad více než když jsem zakopávala klíče.  Ještě jsem si chvilku lehla na chladnou plovoucí podlahu a užívala si svobody.

Jak jsem se trochu uklidnila, tak jsem se vydala do koupelny. Cestou jsem zahlédla hodiny. Pět hodin odpoledne??? Bože.  Začala jsem kolem deváté, takže v deset jsem mohla být spoutaná.  Sedm hodin strachu, spoutáni, pláče a orgasmů?  Jsem opravdu hotová.  Odstrojila jsem se.  Plenkové kalhotky měli snad deset kilo. S odporem jsem je zabalila do igelitu a vlezla si pod sprchu.  

Čisťoučká jsem se cítila snad až po půl hodině.  Ve sprše jsem pookřála.  Klitoris neměl šanci na cokoliv. Trochu vypadal spíše jako dírka do bříška.  Spokojeně jsem se osušila.  Bylo to příjemné jak hebký ručník laskal moji kůži bez jediného chloupku.  

Začínali se mnou zase šít roupy. Po sprše jsem se rozhodla využít správné velikosti mého klitorisu, tedy minus centimetr a oblékla si strapon vaginu. Měla i kapsu na penis spojenou trubičkou, takže se močení provádělo bez sundání a jen v sedě.  

Vzala jsem i lékařský líh a očistila svou hruď od mýdla a svoje “C”-čka.  Prsa jsem si nalepila a pro jistotu ještě počkala pět minut. Tak teď držela opravdu skvěle.  Tak jak jsem byla, tedy jak mne latex stvořil jsem si šla udělat kávu a připravila si trochu pamlsků na večer k televizi.  Nevydržela jsem to však dlouho.  Začali se mnou šít zase všichni čerti a šla jsem do koupelny.  Vzala jsem si tam kávu a začala si dělat účes.  Pak makeup.  Sakra já mám zase zarostlé obočí.  No strávila jsem před zrcadlem asi hodinu a půl a i když vím, že výsledek by byl pro každou, i nedostudovanou vizážistku spíše k smíchu, já byla spokojená.  Ne ne. To se nedalo takhle ukončit.  V ložnici jsem otevřela skříň a do oka mne hned padli světle růžové žerzejove šaty do půl stehen. V šuplíku jsem vybrala podobně zbarvený komplet tanga s podprsenkou.  Škoda že to neprodávali i s podvazkovým pásem.  Vybrala jsem si bílé punčocháče, s krásně přiznaným švem.  

Šla jsem do obýváku a začala se strojit. Sakra. Jen co jsem vypnula televizi a zapnula rádio, tak začali hrát Olympic. A moji oblíbenou.  Ta mne dostane i když jsem za sebe, tedy za chlapa. Slzy tví mámy šedivý. Ta příčná flétna tam….. . No nic. To jsem nechtěla.

Ten božský pocit, když vám punčocháče kloužou po hladké pokožce.  Slast a nádhera. Tanga krse zbytkovým alkoholem v krvi způsobil tragickou nehodu sedí na mé kočičce.  Jsem na vrcholu blaha. Prsa krásně vklouzla do košíčků podprsenky. Ještě šaty a je to téměř kompletní.  Ještě botky.  Vybrala jsem si černé lodičky do špičky na asi dvanáct centimetrů vysokém podpatku.  Nemám je sice ještě rozšlápnuté ale strašně se mě líbí.  Cítím se naprosto skvěle.  Venku už je tma a tak neohroženě vyrážím na zahradu a sedám si před barák na houpací lavici.  Pokuřuji si, dopíjím studenou kávu a říkám si proč mě příroda takhle zradila.  Proč jsem se nemohla narodit jako žena? Je pravdou, že když by mě nepřeprogramovala i hlavu tak bych musela být lesbička, ale šťastná.  

Dokouřila jsem. Začíná být chladno.  Jdu tedy do domu a cestou zkontroluji kumbál, jestli tam po mém řádění nezůstal moc velký bordel. Ne, vše je jak se zdá v pořádku. Plena byla jak se zdá spolehlivá. Oči ale upoutalo něco jiného. Malé řetízky, spolu s opravdu těžkým řetězovým postrojem. Jo chtěla jsem ho zkusit až ráno, ale co. Ráno nebo teď.  Alespoň bych si mohla dojit pro klíče a vykopat je na zahradě dříve, než po celém dnu v tom vězení.

Byli to řetízky které se okolo kotníku a pod podpatkem uzamknou a zabrání sundání lodiček. K tomu jsem měla připravené, no já tomu říkala volné okovy. U kováře jsem si nechala udělat okovy na krk, zápěstí a kotníky.  Mezi kotníky byl asi půl metrový řetěz, ten byl spojen s obojkem.  V úrovni pasu byl připojený další asi metrový řetěz, tedy půl metru na každou stranu a ten byl spojen s okovy na zápěstí.  Není problém v tom uklízet, koupat se, dojít si na toaletu, ale jedno je hotové.  Nic z toho co má člověk oblečeno si nesvlékne a ani nic neoblékne.  Ale co. Už mě bylo hej po tom útrpném selfbondage tak jsem šla do toho.

Jako první jsem si zamknula lodičky.  Jednalo se o plochý řetízek tak jsem ho pořádně utáhla.  Jedna lodička, tak a teď druhá.  Nasazení okovů zabralo trochu vice času, nechtěla jsem aby byl řetěz někde přetočený. Po zacvaknutí posledního zámku a mém napřímení mne překvapila váha toho všeho.  Navíc jsem zjistila, že když se napřímím tak si díky kratšímu řetězu mezi obojkem a řetězem mezi kotníky vytáhnu ten mezi kotníky poměrně vysoko a tak ho vlastně zkrátím, takže mohu dělat jen krátké krůčky.  Hmmm tak jedině vzpřímeně a chodit jako gejša, nebo v předklonu.  To bylo celkem nemilé zjištění a já byla ráda, že jsem to zkusila už teď večer a ne až ráno.  Ráno bych musela čekat celý den na tmu, abych si mohla dojit vykopat klíčky na zahradu k silnici.

Už už jsem byla na cestě dolů, že si dojdu pro klíčky, když jsem si řekla a dost.  Máš celou noc a tvá paní ti přece říkala že jí takhle budeš sloužit klidně celý víkend.  Musíš přece něco vydržet.  Dolů jsem se vydala, ale jen proto abych si udělala ještě jedno kafe. Když jsem se vykodrcala s kávou nahoru usedla jsem do křesla a zaposlouchala jsem do rádia.  Užívala jsem si ten pocit jak se mě zvedala prsa, jak mě příjemně hladili silonky po nohou. A jak se klitoris zase snaží dostat ven. Ach ta má submisivita. Jenže umělá pička byla ještě důkladnější než plena s body. Ten božský pocit když jsem si sedla na toaletu a mohla čůrat jako skutečná žena.  

Jenže nerozšlápnuté botky začínaly dost tlačit.  Začala jsem zase uvažovat nad vykopáním klíčků.  No tak ještě chvilku.  Natáhnu se na gauč, poslechnu muziku a uvidíme.  Je teprve jedna ráno tak mám ještě čas. Natáhla jsem se a dala si nohy na madlo gauče.  Fakt se mě ulevilo.  Ale byla jsem rozhodnutá že celý den nedám…….. co to?  Proboha zhasněte někdo to slunce ….. co že?  Já usnula a zaspala?

Když jsem si promnula oči a málem si vyrazila zuby zámky na okovech chtěla jsem zase usnout.  Venku svítilo sluníčko a podle hodin bylo osm ráno.  Osm?  To znamená ještě vice jak dvacet hodin v okovech a těch lodičkách.  Stála jsem před oknem, dívala se na zahradu zalitou prvním slunečním paprskem a cítila jak se mě z umělé kundičky dere vodopád toho hnusného sperma přímo do kalhotek, které …. sakra, které si sundám až za vice jak dvacet hodin………..

Holky tohle byl momentální nápad a sesmolila jsem to za hodinu a deset minut. Jestli jsem zcela mimo mísu tak se vám omlouvám.