Kouzelné kalhotky - Martina - soutěž 2020

03.03.2020 16:13

Probudily mě zvuky a vůně jara. Jemný vánek přinesl do mého pokoje vůni jarních květin, kterou ptáci ráno přivítali svými písněmi. Byl jsem uprostřed velmi podivného a erotického snu, na který si dodnes pamatuji. Tento sen pro mě nebyl nový a někteří lidé by to pravděpodobně považovali za noční můru. Předpokládám, že kdybych ten sen opravdu pochopil, v té době bych to považoval také za noční můru, ale neudělal jsem to. Z tohoto snu jsem se vždy probudil s těmi nejpříjemnějšími pocity.

V těchto opakujících se snech jsem se vždy ocitl na podivném místě, kde jsem se snažil uniknout ze zajetí. Vždycky jsem ale nakonec byl objeven, což by vedlo k tomu, že jsem byl pronásledován. Pokaždé jsem se vydal jinou cestou, abych se vyhnul zajetí, a pokaždé jsem byl přeměněn v dívku nějakými magickými prostředky, které ukončily pronásledování. Jako dívka jsem už nebyl osobou, po které šli. Nikdy jsem si nebyl jistý, proč se honička zastavila, jakmile jsem se stal ženou. Bylo to proto, že už nemohli detekovat mou přítomnost? Prostě jsem to nevěděl. Zdálo se, že jsem se sebou jako dívkou spokojená.

Moje proměna v dívku byla vždy doprovázena erotickými potěšeními a pocity, které způsobily, že moje mysl plula v nejvyšší extázi. Pak jsem zažil své ženské tělo, které obklopovalo mou duši. Moje mysl vždy zůstávala mužská, ale moje nové tělo bylo úplně ženské. Ale ne tak cizí, abych neocenil její jemnou pokožku, její ženskou formu a jemné ženské oblečení, které jsem měla na sobě, zejména hedvábné měkké kalhotky na jejím jemném ženském těle a vagině, to byla teď moje vagína.

Když jsem si vzpomněl, jak jsem se transformoval, když jsem se pokoušel utéct, pohladil jsem tu nejjemnější tkaninu. Cítil jsem, jak se měním v dívku, když se tato látka jemně otřela o mé nahé tělo a genitálie. Neměl jsem ponětí, proč a jak jsem byl nahý, ale když jsem sešel po schodišti, už jsem nebyl muž. Nějak se mi podařilo zakrýt své nahé tělo a ocitl jsem se v dívčím oblečení. Můj oděv byl velmi jemný a pružný, když jsem tam stál obklopený tím oděvem, byl jsem jako v zajetí. Nezdálo se mi, že by mě mnohem víc věnovali, než aby mi jednou dali před pohybem.

Probudil jsem se s podivnými pocity, jako by můj sen byl skutečný. Sny pokračovaly a postupem času se měnily, ale scénář zůstal stejný. Vždy jsem byl pronásledován a vždy jsem byl přeměněn na dívku. Tohoto brzkého rána to nebylo jiné. Když mě začali pronásledovat, byl jsem v tom, co vypadalo jako opuštěná budova, divadlo. Podařilo se mi najít cestu do šatny plné krásného oblečení, kde jsem se schoval za věšák dámského oblečení. Tam jsem objevil podivně vypadající kombinézu s prsy a dívčí vaginou. Vzpomněl jsem si, že mé pronásledovatele nezajímají dívky, rychle jsem se tedy svlékl a oblékl si dívčí kombinézu, abych se ukryl. Cítil jsem v mém těle podivný pocit, když jsem strčil ruce a nohy do dívčího obleku a zapnul si ho ke krku. Měl jsem pocit, jako by se kombinéza stala mojí součástí, nebo mou součástí dívčího obleku. Už jsem neviděl ani nenašel zip, když jsem slyšel, jak přicházejí do šatny. Rychle se mi podařilo obléknout kalhotky, podprsenku a šaty. Právě včas, protože se otevřely dveře. Uviděl jsem několik neznámých lidí. Myslím, že byli spokojeni, že nejsem předmětem jejich pátrání. Uvědomil jsem si, že jsem dívka. Zip byl pryč, takže pro mě neexistoval způsob, jak se dostat z podivného dívčího obleku, který byl teď mojí součástí. Podíval jsem se dolů a viděl jsem svou tvarovanou ženskou postavu a hladké nohy. Cítil jsem jemné dámské spodní prádlo pod šaty, které jsem měl na sobě, a, ano, váhu mých nyní ženských prsou visících z mé hrudi spolu s poutavým pocitem podprsenky, která je podporovala. Znovu jsem se ocitl uvězněný v dívčím těle, jak jsem o tom tolikrát snil.

Přestal jsem počítat, kolikrát jsem měl takové sny, a znovu se mi zdálo, že jsou tak erotické, že pocit ženského těla, kterého se dotýkám. Vždy jsem měl na sobě kalhotky, které byly tak erotické na mých ženských tvarech pokaždé, když jsem se probudil z takového snu. Pak moje sny postupovaly. Moje pozornost a přitažlivost se posunula více k pocitům, které jsem cítil, když jsem nosil kalhotky, které měly jemnou látku, stimulovaly moje slabiny, když se otíraly o moji vagínu.

 

Měl jsem další z mých fantastických snů, když jsem viděl, jak do mé ložnice vstupuje mladá nahá dívka, která měla jen ty nejjemnější kalhotky zdobené krajkou. Vzrušila mě její ženská podoba, když se blížila ke mně a chtěla jsem zoufale cítit její hřejivé, měkké tělo proti mému vlastnímu, jak jsem to už dříve zažila ve svých snech. Ano, tato dívka byla moje druhé já, dívka, kterou jsem vždycky byl ve svých snech. Tentokrát pro mě měla překvapení, kouzelné kalhotky, které mě podala, abych si je oblékl. Trochu mě překvapilo, když jsem je vzal z její ruky, ale když jsem cítil jejich jemnou látku, rozhodl jsem se je cítit na sobě. Chtěl jsem vědět, jestli se cítí tak dobře, jako když je nosím v mých snech.

Otočil jsem kalhotky, abych se ujistil, že je krajka vpředu, a postupně jsem do kalhotek vkládal nohy. Teprve když kalhotky dosáhly mých kolen, uvědomil jsem si, že se moje nohy mění, jsou měkké a tvarované jako dívčí. Tehdy jsem si uvědomil, že kalhotky byly kouzelné. Neměl jsem strach, když jsem pokračoval v oblékání kalhotek po nohou a změnil jsem se v dívku. Nakonec to byl jen sen. Cítím, jak se magické kalhotky dotýkají mého rozkroku, a cítím nejpodivnější pocit, když se můj penis začal zmenšovat. Než jsem si to uvědomil, cítil jsem ten nejerotičtější pocit mezi nohama, když jsem si uvědomil, že nyní mám mezi nimi vagínu stimulovanou nejjemnějšími kalhotkami. Když se podívám dolů, vidím, že jsem se stal dívkou s ňadry a vším. Podíval jsem se trochu blíž, a viděl kalhotky pokrývající ženský kopeček a obrys své ženské anatomie mezi nohama. Byl jsem vzhůru, nebo jsem stále snil. Nevěděl jsem to a bylo mi to jedno. Věděl jsem, že moje mysl je mužská, ale zažila jsem, jaké to je být dívkou.

Slyšel jsem, jak mě moje žena volá: „Je čas vstát“. Znovu slyším zpívat ptáky a cítím svěží jarní vzduch. Něco z mého snu však přetrvávalo. Stále mám pocity své ženské podoby, když otvírám oči, jen abych viděl pár nejjemnějších krajkových kalhotek, které leží naproti mě. Už jsem je viděl dříve? Byl to důvod, proč jsem měl ten zvláštní sen? Vypadaly povědomě, stejně jako magické kalhotky, které jsem nosil jako dívka ve svém snu. Jak by mohly být tak známé. Opravdu jsem nosil ty kalhotky? Ne, byl to jen sen.

Musel jsem vědět, jaké to je nosit kalhotky. Byl jsem zvědavý. Cítil jsem, jako bych stále snil, když jsem se díval, jak přecházím místnost do kanceláře, kde byly kalhotky. Vidím, jak natahuji ruku a cítím jemnou látku na své kůži, takový známý pocit. Vrátil jsem se do postele s kalhotkami, sundal si pyžamo a začal si je oblékat stejně jako ve snu.

Kalhotky byly sotva nad mýmy chodidly, když jsem si všiml, jak hebké mé nohy byly. Neuvědomil jsem si, jak vypadají ženské nohy, když jsem pokračoval v tahání kalhotek přes nohy. Moje lýtka vypadala hedvábně hladce. Uvědomil jsem si, že se z nich stala tvarově ženská lýtka, bez jediného chloupku. "Ne," i když "stále musím snít", a přitáhl jsem si kalhotky ke kolenům. Začal jsem panikařit, když jsem si uvědomil, že jsem byl přeměněn na dívku, jako jsem to dělal ve svém snu. Nedokázala jsem si představit nic horšího, než kdybych zůstal jako dívka, kdybych si kalhotky natáhl úplně. Musel jsem je sundat. Nechtěl jsem riskovat, že uvíznu v ženském těle.

Sáhl jsem dolů, abych svlékl kalhotky, ale zjistil jsem, že s nimi nemůžu pohnout. Ať jsem to zkoušel jakkoli, nemohl jsem je sundat. Popadla mě hrůza, kterou jsem ve svých snech nikdy necítil. Co jsem mohl udělat, abych se nestal dívkou. V tu chvíli na mě dopadlo, že bych mohl kouzelné kalhotky odstřihnout nůžkami. Ale počkejte, nůžky byly daleko a já jsem nemohl nosit kalhotky kolem kolen. Byl jsem donucen natáhnout kalhotky úplně, abych je skryl pod pyžamem, abych mohl jít pro nůžky. To znamenalo, že jsem se musel stát dívkou, ať jsem chtěl, nebo ne.

Nebyl žádný jiný způsob, tak jsem neochotně sáhl dolů a začal tahat jemné kalhotky výš. Díval jsem se, jak se mé nohy měnily pod kouzelnými kalhotkami. Dělal jsem správnou věc, když jsem je natahoval? Mám přestat a požádat o pomoc svou ženu? Co by si myslela, když budu mít kalhotky? Byl jsem příliš v rozpacích a styděl se přestat. Chtěl jsem využít šanci, že bych mohl kouzelné kalhotky odstřihnout, než abych byl v rozpacích. Ale co kdybych se mýlil a zůstal jako holka. Rozhodl jsem se, že budu raději dívkou a nikdy se s ní nesetkám jako muž, který nosí kalhotky.

Kalhotky se blížily k mému penisu a já jsem věděl, že jakmile se mě tam jemná tkanina dotkne, úplně mě přemění v dívku s vagínou a vším ostatním. Navzdory své úzkosti jsem kalhotky natáhl, dokud jsem necítil jemnou látku na mém penisu. Okamžitě jsem cítil, jak se můj horký penis zmenšuje pod měkkou chladnou látkou. Když jsem už neměl pocit penisu mezi nohama, podíval jsem se dolů a doufal, že se mýlím. Před mýma očima byly kalhotky na mém ženském těle. Teď jsem byl dívka, alespoň jsem si to myslel, viděl jsem se v kalhotkách a cítil mezi nohama vagínu.

Celý můj mozek byl stále můj vlastní. Musím uznat, že mám mezi nohama vagínu místo penisu, což bylo velmi erotické a vzrušující. Bez váhání jsem se natáhl a dotkl se mé změněné anatomie. Projela mnou vlna potěšení a cítil jsem brnění až v prsou. Tehdy jsem si všiml, že se mi postavily bradavky. Po prohlídce jsem si uvědomil, že změna stále probíhá. Moje ženská transformace na dívku nebyla úplně dokončena. Moje prsa začala růst a zvětšovala se do měkkých ženských kopečků masa před mýma očima. Cítil jsem teplý pocit mravenčení v celém těle. Pak mě vlna po vlně zasáhla, když mé nové tělo zažilo svůj první orgasmus jako žena, která mě poslala do extáze, kterou jsem nikdy předtím necítil. Poprvé jsem věděl, jaké to je být skutečnou ženou. Poprvé v mém životě jsem se cítil naprosto žensky bez vzpomínek na své mužství. Všechno se ztratilo, když jsem byl uchvácen ve své orgasmu, o kterém jsem si myslel, že nikdy neskončí.

Nevím, kolik času uběhlo, ale probudil jsem se v dívčím těle. Nebyl jsem si jistý, jak jsem se tam dostal, ale byl jsem muž s dívčím tělem. Pak jsem si vzpomněl na magické kalhotky, které mě proměnily v dívku. Vzpomínky na můj první ženský orgasmus se ke mně vrátily spolu s mou fyzickou transformací. Tohle mi udělalo trochu dobře, protože jsem netušil, jak se mám změnit zpět. Věděl jsem jen to, že mě proměnily v dívku kouzelné kalhotky, které jsem stále cítil proti svému ženství, když jsem si uvědomoval svou přítomnost v nich. Nějak mezi námi bylo telepatické spojení. Nevěděl jsem, jak to funguje, a upřímně řečeno, bylo mi to jedno. Dokázal jsem přečíst její myšlenky a ona, moje, když jsem viděl život jejíma očima, cítil se skrze její smysly atd. Jakmile jsme navázali komunikaci, poznala moje potíže a věděl jsem, že mi pomůže. Podařilo se mi ji informovat, že mi musí pomoci odstranit kalhotky z jejího těla. Společně jsme pomocí mysli a jejích rukou sáhli dolů a odstranili kalhotky odhalující její nahé tělo.

Byl jsem si jistý, že odstranění kalhotek by zvrátilo jejich kouzlo, ale zdálo se mi, že jsem se mýlil, když jsem ležel nahý uvnitř krásné mladé ženy. Proč jsem se nezměnil? Snažila se mě utěšit, telepaticky sdělila, že to bylo špatné, ale nic mi nepomohlo cítit se méně cizí. Byl jsem muž a všechny mé skutečné vzpomínky byly mužské. Jak se dalo očekávat, že budu žít svůj život jako dívka a že musím žít prožíváním zkušeností někoho jiného, které nebyly ani mé. Bylo to až příliš divné a cizí, než abych to mohl přijmout. Jen jsem věděl, že můj život odteď bude jedním ponižujícím zážitkem za druhým. Byl jsem přesvědčen, že jsem navždy ztratil svou vlastní identitu.

Nemyslím si, že jsem kdy zažil takovou depresi. Právě jsem se chystal vzdát, když jsem začal cítit známé brnění mezi nohama. Ano, mezi mýma nohama něco rostlo. Pocit se stal silnější a známější každou sekundou, která uplynula. Pomalu jsem se znovu měnil v muže. Když se to stalo, uvědomil jsem si tajemství „kouzelných kalhotek“. Uvědomil jsem si, že jsem byl dívkou po stejnou dobu, jakou jsem je nosil. Moje nově objevená znalost „kouzelných kalhotek“ byla součástí jejich magie. Už jsem se nebál, že bych uvízl v dívce, a bez traumatu jsem mohl znovu zažít jejich potěšení.

„Kouzelné kalhotky“ se na mnoho let staly mým soukromým tajemstvím spolu s mými ženskými změnami, které jsem mnohokrát prožíval poté, co jsem objevil sílu a potěšení z „kouzelných kalhotek“. „Kouzelné kalhotky“ mi dávaly tajnou sílu, která měla posílit mé touhy nosit je pokaždé, kdy jsem chtěl. Byli stejně návykové jako každé narkotikum a postupně mě přeměňovaly v podvědomí na ženu.

Jejich účinek na mé vědomí byl mnohem méně znatelný. Nevěděl jsem, že moje podvědomá mysl byla změněna pomocí „kouzelných kalhotek“. Byl jsem znepokojen jen potěšením, které jsem dosáhl, zatímco moje ženská alternace měla na sobě její nabírané měkké kalhotky. Můj odpor postupně oslaboval pokaždé, když jsem viděl kalhotky, dokud jsem se nestal crossdresserem. Začal jsem vidět všude kalhotky. Kdykoli moje žena po sprše nechala jedny v koupelně, cítil jsem nutkání nosit kalhotky. Samozřejmě jsem se bránil, ale touha stále rostla. Nakonec jsem se nemohl zastavit v nošení kalhotek. Už nemuseli být „kouzelnými kalhotkami“, ve všech kalhotkách jsem se cítil dobře a proměnil se v dívku. Byl jsem na nich závislý.

Vzpomínám si, při nákupech s manželkou, když jsem viděl kalhotky. Další věc, kterou jsem věděl, byla moje hlava plavání, po které následoval pocit, že se mé tělo stává ženským. Zpočátku jsem se zbláznil, ale pocit dívčí vagíny mezi nohama mě přesvědčil, že jsem se nějak proměnil v dívku. Měl jsem obavy, že si toho někdo všimne, zejména moje žena, ale ne. I nadále mi říkala mým jménem a říkala: „Potřebuju dostat něco za roh“. Protože si toho nevšimla, mlčel jsem o své změně. Celou cestu domů jsem cítil pocit vagíny mezi nohama a to, co jsem vnímal jako ženská prsa a dívčí tělo. Byla to jen moje představivost, nebo to dělaly „kouzelné kalhotky“ něco, co jsem viděl a cítil? Moje mysl se stále více vznášela k této fantazii, nebo to byla další realita, kde jsem byl někde mezi tím, že jsem muž a dívka. Opravdu mě to nezajímalo, pokud jsem mohl zažít potěšení jako dívka, a vrátit se ke svému mužství, aniž by byl někdo moudřejší. Žil jsem život s nejlepším ze dvou světů, aniž bych se musel vzdát své skutečné identity. Co bylo tak špatného na tom, že jsem chtěl zažít oboje! Takže i nadále žiji v obou světech, jako muž i dívka.

 

Diskusní téma: Kouzelné kalhotky - Martina - soutěž 2020

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek