KOUZELNÉ SÍDLO - 2.díl - Martina

30.07.2023 15:06

Právě když jsem klouzala rukama dolů po břiše směrem k mé teplé kundičce, slyším otevírání dveří. Vytáhnu z ní mokré prsty, posadím se na postel a ještě jednou se podívám klíčovou dírkou. Někdo jde se svíčkou v ruce. Samozřejmě přijde k mým dveřím a bez zaklepání vstoupí. Neklepat musí být rodinným zvykem! Vidím Mariinu tvář nad plamenem svíčky s úsměvem, který mě žádá, abych byla zticha. Má na sobě jen bílé, krajkové kombiné, které jí sahá sotva pod zadeček.

"Chce se ti spát?"

"Vlastně ne. Máš chuť si povídat?" Musela jsem se zasmát. Cítím se znovu jako školačka!

"Ano, a ty?"

"Samozřejmě, pojď dál Mary."

Položila svíčku na stůl a vklouzla ke mně do postele. Pak se otočila a sfoukla plamen a nechala znovu zavládnout temnotu. Jsem na zádech, a když se ke mně otočila, postavila se stejně jako Klaudia před pár minutami. Cítím její horkou nohu na svých. Stále zaujatá tím neuvěřitelným žárem čekám, až zahájí konverzaci. Dala mi ruku kolem krku a přes ucho, přitáhla si mě blíž k sobě a dala mi polibek na tvář.

"Takže, kam jsi šla, než jsi našla náš domov?"

"Neměla jsem žádný přesný cíl, jen jsem tuto část země navštívila."

"Nečeká na tebe někde rodina nebo přítel? Mluvila jsi o minulosti, ale co teď?"

"Rodina ano, ale žádný přítel..." Ale podle tónu mého hlasu pochopila, že s tím neexistujícím přítelem není něco v pořádku.

"Měla jsi problémy s tím posledním?"

"Ano, dá se to tak říct. Ale bylo to před více než 5 měsíci. Ach..." povzdechla jsem si. "Nevím, co to do mě vjelo, když jsem odpovídala na tvou otázku."

"Dobře, změňme trochu téma. Musela jsi na svých cestách potkat dost zajímavé kluky?" Podle toho, jak trvala na slovu "zajímavé", jsem pochopila, co tím myslela. Tak jsem jí vyprávěla o tom, jak jsem jednou potkala chlapa s tetováním na stehně;
 

"Bylo kolem deváté hodiny večer a byla jsem trochu unavená. Když jsem nastoupila do jeho pick-upu, okamžitě jsem věděla, že se mi ta jízda bude líbit. Byl prostě nádherný, asi 25 let. Všimla jsem si, než zhasla malá kontrolka, že má tetování na pravém stehně. Tak jsem se ho na to zeptala. Potom jsem mu to oběma rukama pohladila. A on se rychle, ale velmi slabě nadechl, když na sobě ucítil mé ruce. Jednou rukou jsem odhrnovala vlasy, abych lépe viděla, ale druhá dělala skutečnou práci. Šla jsem níž a níž, jemně jsem mu masírovala nohu, mačkala její dlouhé svaly. V té době byla jediným zvukem v autě jemná country hudba. Sklonila jsem se a aniž bych ztrácela čas, začala jsem dotyčné tetování líbat. "

"Jen tak, bez jakéhokoli důvodu, jsi ho začala líbat?" Smála se mi u krku a snažila se nevzbudit nikoho jiného.

"Jeho tetování, ano."

"Wow, ty jsi docela divoká, že?!..."

"No, bylo mi tak horko, že jsem ani neváhala. Každopádně jsem pomalu stoupala po jeho noze a konečně jsem dosáhla jeho kraťasů."

Najednou mě Mary začala líbat na krk, pomalé a něžné polibky. Když si všimla, že jsem se odmlčela, pak přestala a zeptala se; "Dělám chybu, Tanyo?"

"Ne..., to jen..."

"Pssst, tak jen pokračuj ve svém příběhu, líbí se mi to. Mám opravdu ráda erotické příběhy a ty je vyprávíš táááák dobře!"

Moje srdce se právě rozbušilo, když své "tááááák" protáhla čistě erotickým způsobem. Čistě erotické. Snažím se pokračovat, ale její sladké polibky mě nutí přeskakovat části a jít na konec rychleji, než se to skutečně stalo.

"Pak jsem viděla, jak jeho nohy stlačují spojku a brzdu. Když jsme úplně zastavili, zapnul čtyři blinkry a začal si rozepínat kraťasy. V mém zorném poli byl jeho vztyčené penis, pěkných šest nebo sedm palců. Když ho popadla moje levá ruka, moje pravá zajela pod jeho koule, abych je celé pohladila. Políbila jsem hlavu a pomalu jsem ji spolkla."

Mary mě na pár sekund přestala líbat; "Celých sedm palců masa v ústech?"

"Ano."

"Jsi žhavější, než jsem si myslela, Tanyo... pokračuj, chci slyšet zbytek." Pak pokračovala v líbání a vždy mi zůstala na krku.

"Pak jsem ucítila jeho ruce na své hlavě, jak mě tahá nahoru a dolů na jeho tvrdé hřídeli a cpe mi ho hluboko do krku."

Když jsem dokončila poslední větu, překřížila nohu přes moji a trochu se zvedla v pase. Chápu, proč se zvedla, když se její tenké kombiné zvedlo, právě odkryla svoji kundičku. Jemně třela svou kundičkou o mou kůži, od nohou přes mé břicho, mě prostě přiváděla k divočině. Po nervózním povzdechu jsem položila ruku na její nohu a hladila ji, dokud jsem nedosáhla na začátek jejích hýždí. Po pár minutách laskání jejího zadečku položila ruku na mou a posunula ji níž, dokud nezapadla mezi stehna do spalující vlhkosti mezi nimi. Už mě nemusela vést. Zasunula jsem dva prsty do její štěrbiny a promnula je nahoru a dolů, od její dírky až po její klitoris, oběma prsty jsem přejela kolem prvního a přímo na druhý stydký pysk. Vydala tiché zasténání a přestala mě líbat. Zcela se nade mnou převalila, sedla si na moje boky a ponořila se do opravdového polibku. Její horký jazyk našel moje rty a vášnivě se uvolnila. Po chvíli polibek přerušila, prohla se dozadu a v rukou držela krajkové kombiné, které přetáhla přes hlavu a uvolnila mi svá lahodná ňadra. Poté, co se sklonila, zašeptala mi do ucha, abych na pár sekund zavřela oči. Najednou na mě úplně ležela a já cítila, jak se její prsa dotýkají mých. Moje tričko prostě zmizelo!

Ale brzy na to zapomenu, když dvě hladká a něžná ňadra rozprostřela svou váhu po mých. S lehce dotýkajícími se rty necháme svá ňadra tančit na sebe a vydáváme jemné a slabé erotické zvuky dvou jemných kůží, které se o sebe třou. Mary pomalu klesá, začne mě líbat na krk a jde níž. Cestou dolů zanechává jemnou stopu slin, přesune se do krémově bílého údolí mezi mými ňadry a přiloží ruce k mé hrudi. Poté, co mi rukama uchopila prsa, začala mi olizovat bradavky. O pár minut později se pod jejími doteky vzpínám a když začne tiše sténat, prostě šílím. Celou tu dobu se břichem třela těsně o mou kundičku a stimulovala můj klitoris tak akorát, abych byla na pokraji zuřícího prsního orgasmu. Pak položila lokty pevněji na postel, trochu se zvedla a posouvala svou kundičku přes moji. Ale je tu překvapení s potěšením; Cítím její klitoris, její neuvěřitelně obrovský klitoris, který olizuje mou štěrbinu asi půl palce hlubokou. Když dosáhne mého, funguje jako klíč k odemknutí mého orgasmu.

 

Když vidí, že už své sténání nevydržím, sehne se a zuřivě mě políbí. Strčí jazyk hluboko do mých úst, trochu zakloní hlavu a jde ještě hlouběji. S pusou rozevřenou tak doširoka, jak jen to jde, jsem nechala své sténání volně plynout v jejích ústech, přitáhla jsem její hlavu silněji k mé s oběma rukama v jejích rozpuštěných vlasech. Její obrovský klitoris pokračuje v dráždění mého a posílá mě k vyvrcholení příliš rychle... Nedokážu si představit, jak to dělá, ale cítím, jak její boky pomalu krouží mezi mými stehny. Jak krev proudí do a z mé kundičky, cítím, jak proti ní pulsuje rozkoší. A když se její jazyk v mých ústech zastaví a zůstane v klidu, vím, že i ona vrcholí. Jako v dokonalé synchronizaci obě vybuchneme ve stejnou chvíli, naše ruce se obejmou a moje nohy stlačí její zadek, boky a kundičku proti mně. Když se prohýbám v zádech pro poslední záchvaty svého orgasmu, naposledy přitisknu svá ňadra k jejím.

Nechala všechnu svou váhu dopadnout na mě a ležela tam, stejně šťastná jako já. Když mi vytáhla jazyk z úst, uvědomila jsem si, že byla mnohem hlouběji, než by dokázal dosáhnout jakýkoli běžný jazyk. Možná měla odstřižené to malé vlákno pod ním? Možná. Zítra se jí na to zeptám, protože zatím nemůžu dělat nic jiného, než si jednoduše užívat její hořící tělo přitisknuté na mé.

O několik minut později ze mě slezlala a vstala, vzala si svíčku a krajkové kombiné. Poté, co otevřela dveře, vydala slabé "dobrou noc", než odešla. Když se otočím v posteli, cítím pod sebou své tričko. Pořád si říkám, jak se tam mohlo dostat, ale ve sladkém doznívání mého prvního lesbického orgasmu po dlouhé době je mi to vlastně jedno. Vmáčknu prostěradlo mezi nohy, přitáhnu si je ke své kundičce a docela klidně usnu...

Ráno jsem se probudila v 9:30 a v domě neslyšela ani hlásek. Když si vzpomenu na to, co Juliette řekla o tom, že toto sídlo je kouzelné, začínám si uvědomovat, že mohla mluvit pravdu. Pina-Colada, irská hudba, její dvě lahodné dcery a smyslná atmosféra, která lpí na všem, jsou některé z příkladů. A ani se nezačnu divit, že mi včera večer zmizelo tričko! Položila jsem polštář na velké čelo a pak jsem se posadila na postel a odkryla svá stále nahá ňadra. Jak pokračuji ve svých myšlenkách, vidím Klaudii, jak kráčí kolem mých dveří, úplně nahá, aniž by na mě mrkla. Zahne za roh, vstoupí do koupelny a spustí sprchu. Trochu se nakloním nad stolek vedle postele a podívám se na dveře koupelny, abych viděla, co jsem očekávala; stále otevřené dveře. Jak slyším šplouchání vody, vstávám z postele a vplížím se do koupelny. Její tělo mě fascinuje a mám jen pár vteřin na to, abych ho obdivovala. Ale právě když jsem dala nohy z postele, uslyšela jsem z chodby další kroky, jak se blíží k mému pokoji. Skočím zpátky do postele a čekám, až uvidím Mary procházet kolem. Rychle se podívá na můj pokoj, jen aby viděla, jak předstírám, že spím. Je stejně nahá jako její sestra a připojí se k ní v koupelně. Slyším, jak se ptá Klaudie, jestli by se k ní nemohla přidat do sprchy. Slyším jen smích a "samozřejmě" od Klaudie a otevírání a zavírání sprchových dveří.

Tentokrát vyjdu ze svého pokoje a jdu ke dveřím koupelny, aniž bych si uvědomila, že jsem sama nahá. Když nakouknu dovnitř, vidím je obě pod vodou, jak se spolu baví. Můj zrak samozřejmě trápí jak oblak páry, tak jejich neuvěřitelná těla. Stěny sprchového koutu jsou ale celé ze skleněných tabulí a kromě vody stékající po stěnách mám docela dobrý výhled. A najednou se voda zastaví a Klaudia dává své sestře mýdlo, zvláštní červené mýdlo. A sama ho roztírá po svém těle. Věnuje více pozornosti jemným částem těla své sestry a zkušenýma rukama si pomalu tře červené bubliny na prsou, zadku, nohách a kundičce. Když skončí, namydlí si levou ruku od prstů k lokti. Pak přiloží ruku pokrytou červeným mýdlem ke Klaudiině zadku a začne masírovat masité hýždě. Klaudie se během té doby sehne, opře se rukama o zeď a trochu roztáhne nohy, aby měla sestra veškerý potřebný prostor. Poté Mary vklouzla rukou dolů mezi Klaudiin zadek a na její kundičku. Zvednutím jedné nohy a přitlačením ke zdi mi Klaudia umožňuje dokonalý výhled na jejich malou hru. Mary vklouzne jeden, dva a nakonec tři prsty do kundičky své sestry. Zatímco se Klaudia pohybuje po laskání, Mary si klekne a sedne si na nohy. Klaudiino sténání začíná být dost hlasité a já se bojím, že ji Juliette uslyší. Vždycky zkontroluji schody, jestli nejde nahoru; Nechci být přistižená!

Po pár minutách Klaudie propuká ve sténání a výkřiky čisté rozkoše. Pak Mary vyklouzla prsty z těla své sestry a uvolnila proud jejích šťáv smíchaných s červeným mýdlem. Poté, co nechaly vodu ještě pár minut téct, aby se očistily, znovu ji vypnuly a Mary vylezla ze sprchy. To už jsem ve svém pokoji, oblečená v tričku a kalhotkách. Když jdu ke dveřím koupelny, zaklepu na rám dveří, aniž bych se podívala dovnitř.

"Můžu jít dovnitř?"

Mary mi odpovídá; "Samozřejmě!", se stejným výrazem jako její sestra před pár minutami.

Když zabočím za roh, vidím je obě před sebou nahé, jak na mě zírají, jako by se chtěly podívat na můj výraz. Nemohu ovládat výraz překvapení. To opravdu není špatné. Ale je tu ještě něco, co nemohu ovlivnit; Připadají mi neuvěřitelně krásné a sexy a je to jasně vidět. Klaudia, když viděla mou plachost, jde k Mary a obejme ji;

"Podívej, Mary, zdá se, že se jí líbíme, nemyslíš? Podívej se na její bradavky, prokukují jí až přes tričko. Nemiluješ jen ty její krásné bradavky?"

Když vidím, jak se jejich ňadra proplétají a Klaudiiny ruce klouzají po sestřině zadečku, aby jej pevně sevřely, málem omdlím. Ale nacházím odvahu říci; "Obě jste prostě krásné. Neuvěřitelně sexy, řekla bych sexuální a opravdu nádherné!"

Mary se vymanila z náruče své sestry a přišla ke mně, jde za mnou a říká; "Sama jsi krásná, podívej se na své tělo, je stejně sexy jako naše, ne-li víc."

S tím mi položí ruce na pas, uchopí okraje mého trička a pomalu ho stáhne. Když mi přejede přes obličej, zavřu oči, než spadne na podlahu. Těší mě pohled na Klaudiin výraz. Ale právě když jsem si myslela, že je konec, cítím Maryiny ruce na svých ňadrech, jak je pevně drží. Reflexem přesunu své ruce na její, ale místo toho, abych je sundala, provádím masáž. Při tlačení nahoru a dolů a ze strany na stranu cítím, jak se její prsty třou o mé stále tuhnoucí bradavky. Klaudie si přede mě kleká a stahuje mi kalhotky, čímž se těm dívkám úplně odhaluji.

Úplně nahá jsem byla před někým jen výjimečně. A to bylo jen s mým posledním přítelem. Ale teď mi připadá přirozené, že bych nechtěla, aby přestaly. Maryiny ruce, které mi teď dráždí bradavky, tančí po mých prsou. Stiskla mi vypouklé bradavky mezi dvěma prsty a přiváděla mě k šílenství tím zvláštním potěšením. Když cítím, jak Klaudiiny rty sledují krátkou linii polibků od mého stehna k mému zrzavému ochlupení, chvěju se vzrušením; Nikdy jsem nedovolila svým klukům, aby mě tam dole políbili. Zatímco mi Mary tlačí svoje ochlupení na hýždě, cítím, jak Klaudia otevírá ústa a rty a jazykem mě hladí po vlasech. Rukama mi roztahuje nohy od sebe a já se šťastně podvoluji a dost doširoka je otevírám. Ve chvíli, kdy cítím, jak se její jazyk dotýká mých pysků, třesou se mi kolena a Mary mi pomáhá zůstat stát. Když vyklenu boky dopředu, zatlačí jazyk do mé kundičky a zavrtá se do mě hlouběji. Poté vyklouzla a olízla můj klitoris. Poté, co ho vsála mezi rty, začala po něm švihat jazykem. Nemůžu už snést tohle dráždění;

"Panebože, nemohly bychom jít do mého pokoje, bojím se, že přes tebe spadnu Klaudie."

Když se přede mne postaví, podívá se na mě a zeptá se; "Ochutnala jsi někdy ženu,Tanyo?"

"Ne, nikdy."

"Tak to zkus..."

Objala mě a svou sestru a vtiskla mi polibek na rty. Mary, když to viděla, pustila má prsa a nechala je, aby se dotýkaly Klaudiných. Ten pocit je opět neuvěřitelný, ale mou pozornost upoutá Klaudiin polibek. Když otevře rty a ponoří jazyk do mých úst, cítím, jak proudí moje vlastní šťáva. Chuť smíchaná s jejími ústy je docela zvláštní, ale vím, že se ji naučím milovat.

Jakmile jsem byla ve svém pokoji, Mary zavřela dveře, zatímco Klaudia mě požádala, abych si lehla zpátky na postel. Stáhla mě dolů, až moje hýždě spočinuly na okraji. Znovu mi otevřela nohy a vrhla se zpět, aniž by ztratila vteřinu; Stěží jsem mohla ovládat své sténání. Mary se ke mně připojila na postel a poklekla vedle mě. Sklonila se nade mnou a začala mě něžně líbat na prsa. Podruhé v životě, poprvé to bylo právě tuto noc, moje bradavky mi dělají neuvěřitelnou radost. Její lehké kousání a laskání jazykem na mě mají neuvěřitelné účinky. Položila jsem ruce na vnitřní stranu jejího stehna a pomalu se posouvala po jeho délce. Konečky prstů jí pročesávám ochlupení na ohanbí a jdu hlouběji. Vklouznu prstem do její štěrbiny a cítím vlhkost a teplo, známé známky neuvěřitelného vzrušení. Zrovna když jsem do ní strčila prst, řekla Klaudii; "Dobře, sestřičko, máš toho dost. Teď jsem na řadě já." A s tím se přesunula dolů do mého ochlupení a nahradila odborný jazyk své sestry. Když vidím, jak se její nohy pohybují směrem k mému obličeji, srdce mi poskočí. Přejíždí mi nohu přes hlavu a nabízí mi dokonalý pohled na své ženství. Zatímco její jazyk je stále na cestě k mé štěrbině, její boky se spouštějí směrem ke mně. Cítím omamné parfémy jejího pohlaví, které mi plní nosní dírky a její jazyk vklouzává do mé štěrbiny a kundičky. Otevřu pusu dokořán a srdce se mi stále šíleně chvěje.

Nahoru a dolů po celé délce mého otvoru mě hladí, zatímco její kundička je jen pár centimetrů nad mými ústy a jazykem. Po rychlém zasténání otevře ústa a umístí své rty kolem mé kundičky a zatlačí jazyk hluboko do mé sexuální díry. Nevím, jestli je to tou pozicí, ale nikdy by mě nenapadlo, že by do mě mohl jazyk zajet tak hluboko. Je neuvěřitelně dlouhý a ona ho používá k šílenství. Střídavě širší nebo delší tvar používá spodní ret k laskání mého klitorisu. Omotám si ruce přes její boky a přitáhnu si ji k sobě. Když jí začnu jemně čistit její pysky, prohne se v zádech, aby mi umožnila lepší přístup. Uchvácena chutí strkám jazyk všude; po celé délce jejího sedu, její klitoris, její dírka a ještě o kousek blíž k jejímu řitnímu otvoru. Když se můj jazyk dostane z její štěrbiny, abych olízla kůži mezi tím a jejím řitním otvorem, uvědomila jsem si, že jsem ztratila veškerou kontrolu. Jsem prostě v sexuálním transu a nechci se z toho dostat.

V tu chvíli jsem cítila, jak Klaudia líbá moje vnitřní stehna od obličeje její sestry až po kolena. Po pár minutách, když narazila na sestřinu tvář, místo aby se vrátila nahoru, sklonila hlavu a nechala své polibky jít ještě níž. Cítím, jak její prsty roztahují můj zadeček od sebe, dostávám nervový šok. Samozřejmě jsem žádný anální sex v životě neměla, jen jsem o něm slyšela. Když se její jazyk zlehka dotkne mé jemné růžové kůže, naplní mě silné chvění. Sténám přímo v kundičce její sestry. Ale když začne kroužit jazykem kolem mé dírky, jednoduše ji úplně uvolním. Vytáhnu jazyk z Maryiny kundičky a začnu sténat jako šílená. Dvěma prsty každé ruky roztahuje můj zadeček a já cítím, jak se trochu otevírá. Pak pomalu zatlačí jazyk dovnitř a prozkoumá mou poslední panenskou sexuální dírku. Moje záda se klenou vzhůru, tisknu svá ňadra a břicho k Mary, zatímco mé tělo poprvé naplňují zvláštní, nové a silné pocity.

Mary stále drží prsty pysky mé kundičky od sebe a její jazyk se nikdy neunaví laskáním mého klitorisu. Teď jsem úplně mimo, můj klitoris musí pod jejím jazykem a Klaudiinýma očima určitě jasně zářit. Její jazyk se plazí hlouběji a prostě mě tlačí ke zcela novému způsobu ochutnávání potěšení. Pro její jazyk jsem panna a miluji to. Moje hlava se zpomaluje a zajíždím jazykem zpět do Maryiny kundičky a zároveň z ní vytlačuji hlasité sténání. Se zuřivostí přitisknu jazyk na její klitoris a začnu ji olizovat a sát. Trvá jen pár sekund této divoké masáže, než vybuchne. Nechala mou kundičku, aby zvedla horní část těla rukama, zasténala a křičí si cestu přes svůj orgasmus. Když sevřela svá hořící stehna kolem mého obličeje, cítím, jak se mi její kundička otevírá. Zrovna když jsem se chystala strčit jazyk do její dírky, cítím, jak mi v ústech a do krku proudí dlouhý proud jejích šťáv. Chutná úžasně, sladkokyselá chuť vzácného nektaru. Tuhle chuť si rozhodně zamiluji!

Když znovu položila své tělo na mé, cítím, jak se její ňadra formují přes mé břicho a její brada spočívá na mém pahorku. Najednou se mě zeptala; "Tanyo, jsi připravená?" Nevím, co mám odpovědět, ale nenechává mi moc času. Po opětovném roztažení pysků cítím, jak mi rty olizuje klitoris. Pak mě její něha zasáhne. Ovinula své rty kolem mého klitorisu, nasála ho do úst a třela jazykem po jeho konci, zatímco kolem něj hladila vlhké pysky. Už chápu, proč jsem cítila, jak se na mě tlačí celá její váha; Nemohu ovládat své tělo, když začne kouzlit na mém klitorisu. Je kouzelná a moje tělo nemůže zůstat klidné před tak smyslnou bouří.

S Klaudiiným jazykem stále hluboko ve mně, hlouběji, než by jakýkoli jazyk mohl být, mě Maryina ústa dohánějí dál než k šílenství rozkoší. Mé tělo se proměňuje v oheň, jak ve mně proudí vlny za vlnami horlivé lávy. Trochu šťouchla jazykem dolů a vklouzla mi do kundičky. Jako dokonale načasovaná, ona a jazyk její sestry do mě hluboko zajíždějí a nutí mě k nejsilnějším orgasmům, jaké jsem nikdy nezažila. Jejich neskutečné jazyky se zanořují příliš hluboko a posílají nevysvětlitelné chvění z mé kundičky do každé jednotlivé části mého těla. Posouvají se proti sobě a načasují své jazykové šoustání: když jeden jde hluboko, druhý se stahuje. Tento dvojitý pocit je neuvěřitelný: spodní stranu mé kundičky tahají a laskají jedním směrem, zatímco vrchní část olizují a tlačí druhým. Tento pekelný rytmus pokračuje déle, než jsem si myslela, že mé tělo dokáže vydržet, zalévá mě orgasmus za orgasmem. Nemohla jsem si pomoct, ale místnost a pravděpodobně i celý dům jsem naplnila svými živočišnými a tělesnými výkřiky, neklamnými důkazy mé naprosté extáze.

 

Diskusní téma: KOUZELNÉ SÍDLO - 2.díl - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek