KOUZELNÉ SÍDLO - 3.díl - Martina

01.08.2023 22:26

Po dlouhých minutách se mé tělo pomalu uvolňuje z jejich pokračujícího rytmu. Mary mi dává můj poslední orgasmus, když se stáhne zpět k mému klitorisu a tvrdě ho saje. Pak se odvalí a nechá mě zhluboka dýchat, otočím se a setřu si slzy, které mi stékají po tvářích. Podívám se dolů na Klaudii, která se na mě dívá ohnivýma očima. Vstala z kolen, vyšplhala se mezi mé stále roztažené nohy, položila se na mě a přitiskla svá ňadra na moje. Kdyby byla muž, nechala bych její penis zaražený až po jílec. Stalo se tu tolik zvláštních věcí, že bych se tomu ani nedivila. Zavírá ty ohnivé oči a začíná mě líbat. V okamžiku se polibek změní v divoký a začne vášnivý tanec jazyků. Poté, co se odtáhla, řekla: "Chutnáš opravdu dobře Tanyo. I ty," říkám, když otočí hlavu, aby se podívala na svou sestru; "Tvůj jazyk stále chutná skvěle sestřičko..."

Taky se odvalí a lehne si vedle mě. Zatímco se chladím, zůstávají na každé straně a prsty mě hladí po těle. Z ničeho nic se jich ptám.

"Co to máte s jazyky..."

Podívaly se na sebe, usmály se a pak se otočily zpátky ke mně. "Asi ti to už můžeme říct. Jak sis pravděpodobně všimla, dějí se tu divné věci. No, pro to existuje jednoduché vysvětlení..."

Pak Klaudia zastavila Mary; "Ne, neříkej jí to, nemůžeme jí to říct."

"Proč ne?" ptám se.

"Protože jestli se dozvíš, proč jsme tu takhle, budeš tady uvězněna po zbytek svého života."

"Stalo se to vám dvěma?" Ptám se, protože nedokážu pochopit důsledky takového prohlášení.

"Ne, byly jsme tu od začátku a vítaly jsme na noc ztracené cizince... Stačí vědět, že můžeš očekávat cokoliv. Překvapení k tobě přijdou jako malé dárky." Odmlčela se, pak se usmála a pokračovala. "Cítily jsme, že potřebuješ, aby byly naše jazyky delší. To je normální, jsi zvyklá mít milence. Tak jsme ti daly tuto speciální délku."

"Jsem z toho všeho trochu zmatená," to je slabé slovo! "ale zjistila jsem, že některé věci nejsou úplně normální." Lehla jsem si zpátky na postel a s úsměvem zavřela oči.

"Proč se usmíváš, Tanyo?"

"Přemýšlím o tom, co jsi řekla, a nejsem si jistá, jestli bych tu s vámi nechtěla zůstat do konce života..."

Pak mi Mary položila prst na ústa a utišila mě. "Dej si pozor na to, co si přeješ..." Otevřu oči a podívám se do Maryiných. Ona se také usmívá a všechny se začneme smát.

V tom Juliette vešla do pokoje úplně nahá a šla k posteli. Posadila se u Klaudie, podívala se na mě a řekla;

"No, neužijeme si tu spoustu legrace?" Naše potem pokrytá těla jsou pro ni dostatečnou odpovědí. "Máš žízeň Tanyo?"

"Ano, mám velkou žízeň."

Pak se všechny zvědavě podívají na Mary. Poté, co mě požádala, abych si sedla ke zdi za mnou, si Mary klekla vedle mě a přesunula nohu přes mé nohy, aby si sedla na moje stehna.

"Dáš si něco sladkého, Tanyo?"

"Ano, ale..."

Zvedla se na kolena, přiložila jedno ze svých ňader k mým ústům a pozorně se na mě podívala. Ještě jednou zavřu oči a otevřu ústa. Když ucítím její teplé prso na svých rtech, sevřu je kolem její bradavky a začnu sát jako miminko. Nejistá tím, co přijde, saji trochu víc. Horká tekutina mi najednou teče do úst a jsem ohromena její neuvěřitelnou chutí; syrová vanilková chuť s trochou cukru. Se stále zavřenýma očima otevírám ústa, abych pomalu řekla; "Ach můj bože..." Poté, co jsem ji znovu objala svými rty, přitáhla jsem ruce k jejímu prsu a jemně je pohladila prsty. Dávám si na čas, olizuji její aureolu, nasávám kouzelnou tekutinu, ochutnávám její úžasnou chuť a cítím její okouzlující esenci. Utopena v měkkosti, o které jsem si myslela, že se ztratila od našeho dětství, mám radost z přetékajících pocitů. Jemně hladím její druhé ňadro, krk, rameno a paže a ponořím se do její mateřské a smyslné přirozenosti. Pomalu popíjím záhadnou směs a nechám své myšlenky tiše plynout ve snech o těchto okamžicích.

Když jsem napojená, položím hlavu mezi její ňadra a obejmu ruce kolem jejího těla; "Mary, jsi tak neuvěřitelná." Když ji jemně líbám na prsa, říkám jí, že je krásná, jedinečná a andělská. Její jediná odpověď je jejích pár polibků na mou hlavu přes mé vlasy. Když se mě zmocňuje silný pocit ospalosti, pomalu usínám s hlavou mezi jejími prsy...

Probouzím se ve stejné místnosti a Klaudia spí vedle mě. Ležíme obě na zádech a já se opatrně otočím, abych ještě jednou obdivovala její tělo. Obrovská ňadra, kterých jsem si všimla, když jsem ji poprvé uviděla, dokonce i když leží na zádech, stojí docela hrdě s pouhými náznaky roztažení do stran. Její bradavky neztratily nic ze své neuvěřitelné smyslnosti. Její blonďaté ohanbí, divoké a neuvěřitelně husté, vypadá jako chrám, skrývající nějaké tajemství. Zdá se, že ho vůbec neholí: stále má starý a docela lascivní tvar květu; zlatý květ. A její štíhlé nohy, zlaté jako její chloupky a zbytek jejího kompletně opáleného těla, jsou prostě erotické.

Každá dívka ví, jak vypadají erotické nohy. A všichni šťastlivci, kteří měli tu šanci ji vidět, to vědí ještě lépe. Když se sehnete, položíte ruce na stůl a zvednete se na špičky chodidel, všechny svaly jako by získaly zvláštní tvary a křivky. A když vklouzne dovnitř, třesavka dodá poslední nádech neuvěřitelnému umění, které září z našich nohou. No a její nohy teď vypadají takhle. Jemně definované, s odstíny a odlesky od slunce, prostě křičí sex. Právě teď, s pootevřenými rty, vypadá Klaudia jako inkarnace čistého sexu, která čeká na probuzení. Kdo ví, možná je...

Otočím se, abych si ještě jednou lehla na záda, a vedu ruce dolů po těle, dokud nedosáhnou stehen. Pomalu je zasunuji dovnitř a cítím, jak se mé dlaně otírají o moje ohanbí. Jeden prst si omotám kolem svého pahorku a posunu ho výš, dokud se mi prsty nedostanou přes štěrbinu. Pootevřela jsem pysky od sebe a nechala jsem druhou ruku posunout nahoru, abych si pohladila svou dírku a klitoris. Když do sebe vklouznu dva prsty, zabalím tytéž prsty přes klitoris a zatlačím dolů. Masírováním klitorisu a strkáním prstů dovnitř se nechám utápět v rozkoši.

Z ničeho nic do místnosti vstoupila Juliette, nahá jako předtím. Když viděla, že jsem se přestala laskat, když vstoupila, ukáže na svou vlastní kundičku, pak na moji a signalizuje mi, abych pokračovala. Tiše kráčela, aby Klaudii nevzbudila, obešla kolem postele a posadila se vedle mě. Celou dobu stále masturbuji, zatímco její ruce už jezdí po celém mém těle. Ochutnávala moje bradavky jednu po druhé, pak se pohybovala po mém krku, po bradě, po tvářích a vracela se zpátky dolů přes můj nos, přičemž stále měla své vlhké rty na mé kůži.

Pomalu rozevírám rty, abych ji pustila dovnitř. Když mi její neuvěřitelná něha pronikla do úst, uvědomila jsem si, že je to poprvé, co jsem políbila zralou ženu. Měla jsem jen možnost ochutnat mladé muže i ženy. Zatímco jsem prodlévala v jejich úžasných vášních, začínala jsem cítit, co může čas přidat k umění líbání. Vklouzla jazykem možná hlouběji než kdokoli, kdo mě předtím políbil, ale místo toho, aby byla trapná a neohrabaná, bylo to krásné. Krásná je opravdu to slovo, které sedí, její polibek je krásný. Pomalu se otočím na bok, obejmu jí paži kolem ramen a zad, abych ji přitiskla k sobě. Její teplá ňadra tlačí na moje a já cítím, jak se mi její tvrdé bradavky tlačí do kůže.

Cítím, jak se Klaudia také otočila na bok a pak položila své tělo za mé, její ňadra na moje záda a její nohy přitisknuté za mými stehny a lýtky. Zatímco mě její ruka začíná hladit po celém mém těle, tlačí svou kundičku na můj zadeček. Její ohanbí lechtá jemnou kůži mezi nimi a ona pokračuje v tlačení hlouběji. Prohnu záda dopředu, nastavím zadeček ještě víc, nechám ji jít ještě hlouběji. Její pahorek se teď smyslně brousí o zadní část mé štěrbiny. Je tak blízko, že dokonce cítím, jak mi její klitoris jemně tře pysky.

Poté, co položila svou ruku na mé prso, mezi mě a Juliette, přestala se pohybovat a pevně zatlačila svůj pahorek na mou štěrbinu, čímž se její klitoris ještě více zvýrazňoval. Mám jen pár vteřin na to, abych se divila, proč přestala. Najednou její klitoris trochu silněji šťouchl do mé štěrbiny a nyní mi vklouzl mezi pysky. Jako malý penis najde mou dírku a jemně ji laská. Pak, stejně jako se mě před pár hodinami zeptala její sestra; "Tanyo, jsi připravená?" Zase nevím, co odpovědět, a tak na nejistý souhlas přikývnu.

Strachem chvíli nedýchám, jak se její klitoris zvětšuje a roztahuje mou dírku. Pak začne klouzat jako obrovský penis, jak ho moje kapající kočička snadno pustí dovnitř. Přerušila jsem polibek s Juliette, zavřu oči a silně zasténám. Sotva slyším, jak Juliette vstává z postele a přeje nám oběma hodně zábavy. Každopádně, centimetr po centimetru se tento zázračný penis zasouvá hlouběji a hlouběji a posílá nemožné vlny rozkoše po celém mém těle. Zatímco se penis ve mně stále prodlužuje, přesune ruku z mého prsu na moje ohanbí a tlačí ho dolů k mému klitorisu. Jak její masáž prstů pokračuje, její druhá ruka prochází pod mým ramenem a ovine se na druhou stranu a svými dlouhými prsty uchopí celé mé prso. Překvapeným tónem povídá;

"Můj Bože Tanyo, jak jsi hluboká?"

"No, vy holky nejste jediné, kdo má překvapení..."

"Opravdu..."

Ale nakonec dosáhla mého limitu a poté, co mě dvakrát políbila na rameno, se pomalu vytáhla a prodlévala ve sladkých pocitech, když jí po těle naskákala husí kůže. Poté, co to, co se zdá jako nejdelší penis, jaký jsem kdy v sobě cítila, málem vyklouzlo ven, přitáhla si mě k boku a vrazila ho zpátky dovnitř.

Teď už nesténám, křičím svou rozkoš. Byla jsem stimulována natolik, že, aniž bych si to uvědomovala, jsem v sobě opravdu nutně potřebovala penis. A jeho zničující tlak uvolnil všechnu nahromaděnou energii, která spala v mém těle od doby, kdy jsem dorazila. Dlouhý a tlustý, v mé kundičce mi připadá obrovský, tvrdý ocel, šuká mě, jako by neexistoval žádný zítřek. Ohýbám koleno a dovoluji jejímu penisu zajet hlouběji a otírat se o můj děložní čípek. Cítím, jak její síla přitahuje mé boky k jejím, zatímco její sténání se proplétá s mým v tomto téměř živočišném sexuálním rituálu. Pak přitáhne moji pokrčenou nohu zpět ke své a přetočí mě na břicho, nikdy neopustí mé tělo. Kupodivu nedává nohy mezi moje. Místo toho jsou její vnitřní stehna přitisknutá kolem mých hýždí a její nohy následují moje, ale zvenčí. Ale když mi stáhla prsa na záda a začala do mě znovu strkat, přesně chápu, proč položila nohy tak zvláštním způsobem. Reaguji instinktivně, ale když se vytáhne, stisknu hýždě k sobě kolem jejího penisu a to má velmi výrazný efekt. Určitě jí to musí připadat, že moje díra je teď mnohem delší, protože cítím její penis klouzající mezi mými půlkami zadku. A jako dárek, tlak, který dávám na její penis, musí být neuvěřitelně úžasný.

Najednou prohnula záda výš, aniž by ztratila jakýkoli sexuální kontakt, a použila paže k silnějšímu tlačení. Teď mě opravdu šuká jako zvíře, když se naše sténání a pláč mění v tiché hrdelní zvuky. Když zvednu zadek a boky, slyším výrazný povzdech čisté rozkoše. Přesně věděla, co chci, a pomalu couvá, nikdy neopustila mou mokrou kundičku. Jsem na rukou a na kolenou a čekám, až se správně postaví. Poté, co mě pohladila po stranách svýma měkkýma rukama, stáhla je na mé boky a zatlačila svůj penis hluboko dovnitř, než nás obě znovu naplnila vášní. Jak mě šíleně šoustá, cítím, jak se moje prsa zběsile pohupují a ten pocit je prostě neuvěřitelný. Jak se celé mé tělo třese po každém jejím přírazu, znovu se ve mně vznášejí staré pocity mužského chtíče. Kupodivu nemám pocit, že bych byla blízko vyvrcholení. Se všemi těmito intenzivními pocity bych jasně měla být, ale nejsem.

Nechápu, jak jsme se tam dostaly, aniž bychom udělaly jedinou pauzu, ale teď stojím čelem k otevřenému oknu místnosti. S rukama roztaženýma na rámu, předkloněnými zády, stojím na špičkách a nechávám pocity ovládat celou svou bytost. Při pohledu na jasné slunce venku cítím, jak mi divoce poskakují prsa, a miluji ten pocit, jak mě její ruce zkoumají. Cítím teď hluboko uvnitř sebe vyvrcholení, ale vím, že to bude trvat dlouho, než mě to zasáhne. To je pravděpodobně touha Kathy. A teď moje; Nechci, aby to skončilo. I když naše těla tančí v tělesném rytmu, je v tom víc než živočišný sex.

Když vykřikla, cítila jsem, jak ve mně její penis pulzuje. Přitiskla mě k okennímu parapetu a zarazila svůj penis tak hluboko, jak jen to šlo. Pak, k mé radosti, ve mně stříkala. Nebo je to opravdu semeno? Nevím a je mi to jedno, protože můj vlastní orgasmus mě zasáhl plnou silou. Cítím, jak její žhavé semeno proudí do mého lůna, pak zase zpět a naplňuje mou kundičku. Když mě znovu začne šukat, mám pocit, jako by bušila přímo do mého orgasmu a křičím svou rozkoš do slunce. Ale její rytmus také vytlačuje část jejího semene a já cítím, jak mi cáká po nohou. Když se dívám dolů mezi své nohy, vidím to, tlusté provazy nějaké zlaté hmoty vytékající z mé kundičky dolů na mé nohy. Jak se její penis stále rozšiřuje, více z jejího semene vytéká a brzy cítím, jak mi teče po noze.

Obě těžce dýcháme, když zpomaluje a nakonec se zastaví. Jemně ho vytahuje a já si uvědomuji, jak velký byl. Když se rozhlédnu kolem sebe, žasnu, když vidím její penis: snadno přes 10 palců dlouhý a široký jako moje pěst! Nemožná. Se smíchem si sedne na okenní parapet, otočí se na stranu a jednu nohu nechá viset. "Pojď sem, Tanyo..." Její penis je stále obrovský a vzpřímený a já si uvědomuji, že moje kundička je stále hladová po dalším. Sedám si na něj, posouvám se nahoru a napíchnu se na její penis, celou cestou dolů, až sedím na jejích stehnech. Když mě objala, uvědomila jsem si, že nechci odejít. Myslím, že tu budu chtít zůstat dlouho, velmi dlouho a milovat se po zbytek svého života...

 

Diskusní téma: KOUZELNÉ SÍDLO - 3.díl - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek