Kozy a Kozačky - Sandra

02.12.2023 11:33

V červenci nám chodí polovina třináctého platu, a to byl pro mě přesně ten impulz, kdy jsem si rozhodl si splnit sen. Koupil jsem si černé kozačky nad kolena a silikonové realistické poprsí velikosti H (určtě víte o čem je řeč).

V pátek mi tedy přišli dva velké balíky, které jsem hodil na gauč do obýváku. Věděl jsem, že jestli si dnešek chci užít naplno, tak že je nesmím rozbalit dřív, než na to budu 100% připravený.

Začal jsem tedy se svojí víceméně už rutinní přípravou. Zalezl jsem do koupelny, vlezl jsem pod horkou sprchu a krásně do hladka jsem si dámským holícím strojkem a dámskou pěnou na holení, dokonale do hladka oholil péro. Potom jsem chvíli rozdýchával erekci a hned jak se to podařilo, nasadil jsem si pás cudnosti. Tím jsem víceméně odstartoval dnešní zábavu. Potom jsem pokračoval s holením. Hezky v klidu jsem si oholil celé tělo. S pásem cudnosti to byla totální nádhera. Z hlavy se mi vytrácely starosti všedního života místo nich se víc a víc vkrádalo totální nadržení. Když jsem byl s holením hotový přelakoval jsem si nehty na nohách z černé na rudo a nalakoval jsem si tak i nehty na rukách, které do práce nalakované nenosím. Potom jsem si zavedl stříbrný anální kolík s růžovým „diamantem“ a uvažoval co dál. I když uvažoval je silné slovo v takovýchto chvílích jednám víceméně impulzivně a intuitivně. Potřeboval jsem vymyslet outfit. Ten jsem měl tedy cca promyšlený. Určitě jsem chtěl černé samodržící punčochy, černá tanga a černý lakovaný top. Oblékl jsem si zatím jen ta tanga a punčochy. Už jen tohle se mi extrémně líbilo. Černé samodržící punčochy jsou pro mě naprosto neodolatelné.

Třesoucíma se rukama jsem začal vybalovat nový kozy. Jejich realistické provedení mě totálně odrovnalo. Hned jsem si je navlékl a v momentě, kdy jsem to udělal bych se nejradši okamžitě ošoustal. Bylo to naprosto perfektní. Prsa byla krásně těžká a když jsem povyskočil krásně plandaly a cítil jsem jejich tíhu. Okamžitě jsem si začal olizovat bradavky. Měl jsem neskutečnou touhu strhnout ten pás cudnosti a udělat si to, ale věděl jsem, že to za žádnou cenu udělat nemůžu. Z gauče jsem vzal ještě lakovaný top a oblékl jsem si ho. Byla to docela fuška, protože i když byl top XXL jelikož jsem do něj používal epitézy E, stěží jsem do něj svojí novou výbavičku narval a i tak jsem myslel, že zip vystřelí.

Pokračoval jsem ke kozačkám. Jsou to černé lesklé kozačky nad kolena s vysokým podpatkem na vysoké platformě se šněrováním zezadu po celé délce nohy a mají špičatou špičku. Velikost 41. Byl to můj splněný sen. Byl jsem totálně v transu, když jsem si je oblékal a pak už jsem jen nevěřícně stál před zrcadlem. Byla to naprostá paráda. A do toho jsem si vlastně ještě uvědomil, že v tom spěchu a nadržení, jsem si ani nevzal paruku a nenamaloval si obličej. To jsem šel udělat zpět do koupelny pěkně za hlasitého klapání podpatků. Použil jsem rtěnku, řasenku, tužkou jsem lehce projel obočí a nasadil jsem si paruku – černé mikádo. A mohl jsem jít dělat prasárničky, které nevím, jestli mám zde dál do detailu rozepisovat. Jen pro informaci zmíním, že mám rád footfetish, piss, anál. Jsem moc rád, že jsem spíše drobnějšího vzrůstu a, nevím, jak jsem na tom s hladinou testosteronu, ale nemám nějak extra výrazné chlapské rysy a díky tomu jsem byl se svojí podobou naprosto nadšený. Kdyby kdokoliv teď přišel ke mně do bytu, tak bych po něm skočil a naprosto zběsile bych ho ošoustal. Takhle jsem si musel vystačit sám, ale to nebyl problém.

 

Diskusní téma: Kozy a Kozačky - Sandra

Datum: 03.12.2023

Vložil: tonino

Titulek: Kozy a Kozačky

Co bude dál?:)

Datum: 02.12.2023

Vložil: Kasandra

Titulek: Kozy a Kozačky

začína to zaujímavo

Přidat nový příspěvek