Krajkové sny - Martina

20.12.2021 22:10

Tate nervózně vykročil směrem k samoobslužné pokladně a podíval se na hromadu oblečení ve svém nákupním košíku. Rozhlédl se, ujistil se, že ho nikdo nevidí, a když si byl jistý, že se to nikdo nedozví, povzdechl si. Nebylo snadné kupovat si sexy spodní prádlo a oblečení pro sebe a své fantazie.

Pohyboval se co nejrychleji a prohlížel si desítky krásných krajkových podprsenek, kalhotek, šatů a oblečení pro volný čas. Ujistil se, že ze spodní části hromady popadne obyčejná pytlovitá mužská trička a skryje provokativní kusy oblečení, které měl rád.

Neodvážil by se nikomu říct o své zálibě v převlékání, to ne. Bylo to jeho tajemství, kdyby se to někdo dozvěděl, zemřel by hanbou. Bral dva kousky najednou a co nejrychleji jimi pohyboval kolem skeneru čárových kódů a skládal do svých obřích tašek.

Chtěl to mít co nejdříve za sebou, nerad nakupoval to zlobivé oblečení na veřejnosti, ale bylo tam tolik roztomilých a nádherných vzorů, které si nemohl nechat ujít. Puntíkované podprsenky s roztomilými košíčky byly tak lákavé, Tate je tam nemohl nechat.

Naštěstí si nikdo nevšiml Tateových nákupů, jeho plán byl proveden bezchybně. Zaplatil kartou, zavřel tašky, aby obsah nikdo neviděl a odešel z obchodu. Tate si v duchu poblahopřál a vyšel na parkoviště, ale pak si tvář přikryl dlaní.

Šel pěšky do Wal-Martu, bylo to jediné místo, kam mohl chlap jako on jít, aby koupil spodní prádlo. Rozhodně by nebylo dobré, kdyby vešel do Victoria's Secret a hned si prohlížel kalhotky a podprsenky.

Nenuceně kráčel po hlavní ulici a prohlížel si výlohy, aby zabil čas. Náhle se zastavil, oči upíral na něco ve výloze.

Jeho pozornost upoutala krajková modrá tanga s roztomilou mašlí a odpovídající podprsenkou, jejich sexy jednoduchost Tatea sváděla. Bylo rozhodnuto, MUSEL je dostat do rukou. Nebylo to to, po čem obvykle šel, ale mělo to určité kouzlo, kterému Tate nerozuměl.

Vešel do obchodu a lhal, aby pokladní uvnitř nezpochybňovala jeho nákup. Bylo tak snadné lhát o jedné soupravě, ale téměř nemožné lhát o hromadném nákupu sexy oblečení.

Interiér obchodu byl typický, na stropě byla jasně bílá světla, podlaha s jemným červeným kobercem charakteristická pro obchod osmnáct plus. Okamžitě se obrátil na prodavače, aniž by měl zájem se rozhlížet. S pravidelným měsíčním nákupem spodního prádla byl téměř hotový, už jen jednu soupravu a bude hotovo.

"Zdravím, kde najdu to modré spodní prádlo, které je ve výkladní skříni? Bude to k smíchu, když moje přítelkyně uvidí v posteli spodní prádlo, které není její. Pravděpodobně mě potom zabije, protože si bude myslet, že jsem podváděl, aleeeee - Oh, promiňte, nechal jsem se unést." Tate lhal s nacvičenou lehkostí.

"Ach, máte štěstí, příteli! Ta souprava, kterou jste viděl ve výloze, je jediná, kterou máme, a jste jediný, kdo o ni má zájem. Vám i vaší partnerce to udělá obrovskou radost! Pro vás speciální cena! Přinese vám radost za pouhých 10 dolarů!" řekl vesele muž lámanou angličtinou a ignoroval Tateovu lež.

Evropan vytáhl středně velkou dubovou krabici a položil ji na pult. Měla jednoduchý design, skleněné okénko na vršku ukazovalo modré prádélko. Tate byl ohromen, jak snadno mu dal muž slevu na nákup, takové spodní prádlo by stálo klidně i přes stovku, kdyby si ho koupil kdekoli jinde.

Bez váhání muži podal desetidolarovou bankovku a vzal spodní prádlo. Tate ho vložil do jedné ze svých tašek a vyšel z obchodu s nejnovějším přírůstkem do svého šatníku. Zbytek procházky proběhl podle očekávání bez problému a nakonec došel k činžovnímu domu, ve kterém bydlel.

Jako obvykle pozdravil recepční a vyjel výtahem přímo do svého patra. Jeho kroky byly dlouhé; nemohl se dočkat, až si spodní prádlo vyzkouší. Procházel kolem dveří a četl čísla, hledal číslo svého bytu.

"162.. 163... 164... 165, konečně!" Tate konečně došel ke svému bytu.

Otevřel dveře a zavřel je za sebou, přičemž se ujistil, že je zamkl. Chtěl co nejvíce soukromí. Tate vešel do své malé ložnice a hodil všechny tašky na postel. Popadl za kliku dveří své šatny a zatáhl, čímž odhalil prostornou místnost plnou ženského oblečení všeho druhu, ležérního, sexy, a dokonce i formálního.

V rohu bylo jeho malé množství mužského oblečení, které potřeboval, jen když šel ven, když byl doma, nosil ženské. Shodil své šaty a dal je do koše na prádlo a díval se na svůj odraz na zrcadlové stěně.

Tatea si mohli snadno splést se ženou, nebýt jeho krátkých vlasů. Své pravé vlasy si raději nechal krátké, aby mohl pohodlně používat své dlouhé paruky. Jeho rysy byly androgynní a nakláněly se o něco více na ženskou stranu. Měl široké boky a štíhlý pas, na pažích chyběly viditelné svaly, takže byly zženštilejší.

Jeho nohy byly také krátké ve svalové části; byl vždy spíše knihomol než sportovec. Byl rád, že se rozhodl nechodit do tělocviku, když mu bylo sedmnáct; jinak by si crossdressing nemohl užívat tak jako teď.

Otočil se a teď viděl svůj krásně baculatý zadek, se kterým si tak rád hrál. Když ho jemně stiskl, našel další důvod, proč miloval mít tak ženské tělo.

Nakonec se rozhodl přestat hledět na své tělo a obléknout se. Prohrabal se v tašce a snadno našel krabici obsahující hříšně smyslné oblečení, modrou krajkovou podprsenku a tanga. Otevřel krabici a opatrně vzal podprsenku do rukou. Když si ji nasadil, s uspokojením cítil, že perfektně sedí.

Cítil se sexy, ale něco tomu chybělo. Vzal silikonové vycpávky a vložil je do podprsenky. Nechtěl se na sebe dívat, dokud nebude hotový, popadl šaty A střihu s duhovým potiskem srdce, které si oblékl. Natáhl si je a sledoval, jak se vycpávky dokonale přitiskly k šatům.

Zvedl podprsenku, takže se objevil dekolt. Vložky byly v jedné rovině s jeho pokožkou a byly vyrobeny tak, aby dokonale ladily s jeho tónem pleti. Popadl rovnou blond paruku a opatrně si ji natáhl. Cítil, jak paruka dosáhla dokonalé rovnováhy na jeho hlavě, a usoudil, že je to dobré.

Ať tak či onak, pokud by s tím byly nějaké problémy, mohl by to poté snadno opravit. Našel pár svých oblíbených punčoch s duhovými pruhy, natáhl si je a cítil, jak se mu těsně obepínají kolem nohou. Jeho oblečení bylo téměř kompletní, ale byl příliš dychtivý se dívat. Otočil se a setkal se tváří v tvář svému odrazu.

Místo toho, aby v zrcadle viděl Tate Westbrooka, viděl roztomilou blonďatou dívku, do které by každý chlap rád hrubě strčil svůj penis. Najednou cítil ve své prdelce prázdno a našel malého vibrujícího robertka, kterého mohl použít.

Než by si zahrál sám se sebou, musel by soubor doplnit. Vytáhl z krabice průhledné modré kalhotky a vstoupil do nich. Tate je vytáhl a zkušeně si zastrčil penis a koule, zatímco si je oblékal. Tenký provázek tang se uhnízdil v jeho dívčím zadečku.

Jeho radost však trvala krátce, protože jeho tělo náhle zachvátila bolest. V hrudi ho začalo pálit, oblast dotýkající se vycpávek hořela jako čert, ale nemohl dělat nic jiného, než se dívat. Kůže na jeho hrudi srostla s vycpávkami, silikon se stal zářivými, krásnými prsy.

Rysy jeho obličeje ho brněly, byly provedeny malé, ale rozhodně znatelné změny. Jeho tvář byla nyní zcela ženská, plné rty, knoflíkový nos a krásné zelené oči. Jeho obočí bylo méně husté a špičaté a řasy narostly do dívčí délky.

Jeho pokožka hlavy zažila podobný pocit pálení jako prsa, i když ne tak bolestivé. Paruka jako by ztěžkla, umělé pramínky ožily a spojily se s pokožkou hlavy. Pálení skončilo téměř ihned, jak začalo, ale chystalo se něco mnohem vyššího kalibru.

Jeho slabiny měly pocit, jako by je zasáhl silný kop, jeho penis a koule se stahovaly, jak se zmenšovaly, koule v něm mizely, vytvářely vaginální kanál a jeho penis se stal klitorisem jeho nové kundičky. Tam, kde byl kdysi mužský penis, byla nyní ženská kunda.

Bolest pomalu ustupovala, Tate ještě lapal po dechu na podlaze. Pomalu se zvedl a roztřeseně se podíval do zrcadla. Své podezření potvrdil, když si zvedl šaty a odsunul spodní prádlo na stranu.

Tate byl nyní dívkou.

Stále byla otřesená, ale také byla nadšená. Byla teď opravdovou dívkou a mohla si užívat oblékání více, aniž by musela předstírat ty nejženštější části.

Hledala ve svých mužských kalhotách a našla peněženku. Vytáhla svůj průkaz totožnosti, chtěla přesně vidět, jak odlišná vypadá ve srovnání se svou mužskou postavou.

Ale na jejím průkazu, místo jména Tate Westbrook, bylo napsáno Tessy Westbrooková a místo fotky bruneta byla fotka blonďaté ženy.

"Ten, kdo mi to udělal, změnil mé jméno na Tessy... To je roztomilé jméno! Co teď budu dělat se svým novým žhavým tělem? Můžu jít nakupovat luxusní spodní prádlo, nebo bych mohla experimentovat sama se sebou." “ pomyslela si Tessy a přemýšlela o všech věcech, které by teď mohla dělat jako chlap.

Diskusní téma: Krajkové sny - Martina

Datum: 22.12.2021

Vložil: jitka

Titulek: krajkové sny

začátek mi připomínal moje první nákupy.taky jsem se styděla,než jsem pochopila,že je vše normální.ráda se převlíkám,teď už i s přítelkyní.je to fajn.jen ten konec byl už futuristický

Datum: 22.12.2021

Vložil: jířa

Titulek: Re: krajkové sny

vyvolává hezky představivost.ráda stříkám do kalhotek

Datum: 22.12.2021

Vložil: kája

Titulek: Re: Re: krajkové sny

to jsme dvě

Datum: 22.12.2021

Vložil: per

Titulek: Re: Re: Re: krajkové sny

já vás obě rád vykouřím

Datum: 22.12.2021

Vložil: kája

Titulek: Re: Re: Re: Re: krajkové sny

když budeš taky v prádelku,jsem pro

Datum: 22.12.2021

Vložil: petr

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: krajkové sny

pokud si ho necháš vyjouřit,proč ne.ale žádné kalhotky s podprsenkou nemám

Datum: 22.12.2021

Vložil: kája

Titulek: Re: Re: krajkové sny

já ti něco půjčím

Datum: 22.12.2021

Vložil: petr

Titulek: Re: Re: krajkové sny

když přidete obě?potom ale análek,abychom vyrovnaly skore

Datum: 22.12.2021

Vložil: káa

Titulek: Re: Re: Re: krajkové sny

já jířu přece vůbec neznám.do zadku jenom robertka

Datum: 23.12.2021

Vložil: petr

Titulek: Re: Re: Re: Re: krajkové sny

neříkej,že jsi ho tam nikdy neměla

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek