LADYBOY PRO MOJI THAJSKOU ŽENU - Martina

05.01.2022 22:07

Pamatuji si, jak jsem poprvé jel do Thajska. Byl jsem jednou z těch ubohých ztracených duší, které platí za sex s bargirls. Žádný z mých takzvaných 'kamarádů' mi neřekl, že můžu mít ty roztomilé thajské hubené dívky zdarma. Ve skutečnosti země praská ve švech mladými bohyněmi sexu, které nemilují nic lepšího než sex s vámi 24/7. Bargirls vypadají v noci skvěle a ano, uznávám, sex je jako z jiného světa, ale když se ráno probudíte a levné pivo vyprchá a bargirls má rozmazaný make-up, pak nic moc. Obvyklá reakce, když zjistíte, jak ošklivá ta děvka za bílého dne skutečně je, zní asi takto: „Sakra! S TOUHLE jsem šel do postele?“ Pak se rozhlédneš a pomyslíš si: "Proč jsem neměl ty krásky místo sexu s jednou?"

Konečně jsem našel odpověď, a tak jsem odjel do Thajska, abych tam učil na jedné z mnoha malých univerzit. Thajská univerzita je fantastickým místem k nalezení sexy mladé a ochotné kočičky. Věřím, že Bůh dal tyto nečestné instituce na tuto Zemi, aby uspokojily potřeby sexuálně aktivních mužů všech věkových kategorií. Chci říct, že se prostě spojují se sexy thajskými dívkami vykračujícími ve svých uniformách přímo z fantazie dospělého maškarního obchodu. Na sobě tenké bílé bavlněné halenky, kožené opasky ve vojenském stylu s oslnivými kovovými opasky s logem, nemluvě o jejich ultrakrátkých skládaných černých sukních, které jsou skoro tak sexy jako bargirls a rozhodně elegantnější a krásnější v denním světle. Ty, kteří nikdy nebyli v ráji, hluboce lituji. Chci říct, že svému hlavnímu městu říkají Bang-cock proboha, to by vám mělo dát vodítko, kam jít.

Thajská dívka je stvořená pro sex a většina z nich má obvykle dobré vzdělání v umění potěšit muže všemi způsoby a užít si to. Jako by těch mladých ušlechtilých a žhavých studentek nebylo dost, vždy se najdou thajské učitelky. Většina z nich je krásná a štíhlá, možná o něco starší, ale mnoho z nich touží po sexu. Jak si asi dokážete představit, když jsem tam poprvé přijel, cítil jsem se jako liška puštěná na slepičí farmě. Kterou kočičku sním jako první? Odpověď - všechny. Mnoho dívek chtělo mít sex, aby si zlepšily známky, jednoduše ze zvědavosti nebo jen proto, že thajské dívky jsou prostě tak sexy a chtějí a potřebují naše velké západní penisy ve svých těsných malých hnědých kundičkách.

Myslím, že po pár měsících rozsévání semene a bolavého penisu jsem byl zralý na to, abych se usadil s jednou z těch krasavic. Noi byla studentkou čtvrtého ročníku v jedné z mých tříd. Je to jedna z těch velmi roztomilých drobných hnědých thajských dívek se štíhlým tělem, které byste chtěli šukat. Ráda nosí své krásné hladké vlasy rovné a dlouhé a obarvené na hnědo, jako mnoho thajských dívek. Má výšku 155 cm a váží 45 kg, takže je to malé sousto, ale opravdu chutné. Ve své sexy uniformě, smyslně se usmívajících rtech a malém upnutém zadečku je v mžiku pro nejednoho nadrženého a staršího muže ze západu. Okamžitě mě to nadchlo. Noi, stejně jako všechny dobře vychované mladé thajské dívky, je velmi plachá a zdvořilá. Naštěstí má velmi vysokou sexuální touhu a ráda naplní svou kundu každým centimetrem mého tvrdého péra. Byla tak žhavá, že bych si přál, abych ji popadl za ty dlouhé vlasy a strčil její hlavu dolů na moje tvrdé péro. Naštěstí mě požádala o soukromé lekce, které jí pomohly zlepšit její znalosti angličtiny, a skončili jsme u sexu a poté spolu žili jako neformální muž a žena.

Brzy jsem zjistil, že místní postoj k ladyboys nebo shemales v Thajsku je velmi odlišný od postoje lidí v západní kultuře. Thajci velmi přijímají a berou ladyboy jako normální. Pokud jde o mě, potkal jsem první ladyboye na jedné hodině Noi. Její přezdívka byla Cindy a byla to velmi atraktivní dívka ve svých dvaceti letech s krásným štíhlým tělem a malými prsy. Pořád si ve třídě česala vlasy, aby mě rozptýlila, když jsem mluvil, a neustále na mě mrkala. Nebyl jsem tehdy zvyklý na všechno to flirtování. Po hodině mě Cindy zahnala do kouta a přitlačila své sexy žádoucí tělo k mému a laskala mě. Musím přiznat, že mě její kouzlo neovlivnilo. Určitě bych její návrh přijal a šel s ní, nebýt jejího hlubokého hlasu. Tento znak mě upozornil na skutečnost, že ona je ve skutečnosti ‚on‘.

Později večer jsem se o incidentu zmínil Noi. Noi se zasmála a řekla mi, že Cindy je skutečně Ladyboy. Předstíral jsem šok.

"Připadá ti atraktivní?" zeptala se Noi zvědavě.

"Ano, chápu, proč je muži mají rádi," odpověděl jsem.

Noi se široce usmála.

"Je velmi atraktivní," dodal jsem.

"Ladyboys jsou velmi sexy," řekla.

"A ty?" Zeptal jsem se. "Měla jsi někdy sex s ladyboyem? Chci říct, než jsem tě poznal?"

Začervenala se a zavrtěla hlavou.

"Ne. Ale Cindy je velmi krásná," odpověděla. "Řekla mi, že má velmi velkého ptáka, většího než její poslední přítel. Je také bisexuální."

Noi řekla, že Cindy měla dokonce facebookovou stránku a že zveřejnila své nahé fotky, konkrétně jednu s velkou erekcí vyčnívající zpod její těsné sukně. Viděl jsem, že o tom hodně přemýšlela. Rozhovor ji evidentně rozpálil, protože ten večer byla ještě vzrušenější než obvykle. K mé radosti, když jsme se osprchovali a kromě bílých šněrovaných kalhotek bez rozkroku, vybrala sexy gogo tanečnici, kterou jsem jí koupil: bílé tílko z lycry a mikrosukni z lycry. Vypadala jako levná thajská děvka. Vylezla na postel a ojela mě jako šlapka. Její jazyk byl po celém mém penisu, olizovala a hladově sála na hlavě. V okamžiku jsem byl tvrdý jako skála. Usmála se, spokojená s výsledkem a pak na mě vylezla a pokračovala v šukání mého penisu tím, že si jej strčila do zadku. Políbil jsem její hladká mladá záda a přejel jsem malým růžovým vibrátorem přes její štěrbinu, zatímco jsem druhou rukou třel její klitoris. Po několika okamžicích sténala slastí. Sklouzla stranou a chtěla, abych ji v té poloze šukal, ale můj penis vyklouzl a když jsem ho vrátil zpět, uvědomil jsem si, že jsem v jejím konečníku.

„Nejsem žádná ladyboy,“ napomenula mě a přitiskla se zadečkem proti mému strnulému mužství, ale pak mi řekla, ať penis nechám v zadku.

"Chtěla bys mít její penis v zadku?" zeptal jsem se jí a pumpoval ji zezadu.

Zasténala, když si představila, jak ji Cindin velký penis tvrdě šuká.

"Ale teď jsem s tebou..." Usmála se.

"Moc bych si to přál, jestli chceš," trval jsem na svém.

"Nikdy předtím jsem to nedělala," protestovala, ale podle jejího chvění v hlase a narážející pánve jsem poznal, jak moc ji to pomyšlení vzrušovalo.

"Cindy je hodná holka a ty jsi mi řekla, že má velkého silného ptáka. Chtěl bych ho vidět ve tvé kočičce."

Jen zasténala a já jsem ji držel za boky a opakovaně silně přirážel, dokud jsme oba nevyvrcholili.

xxx

Když jsem tam seděl a sledoval svou nádhernou ženu, jak si povídá a poslouchá Cindy, oči se jí leskly a tvář žhnula vzrušením, jen s obtížemi jsem uvěřil, že jsme pozvali Cindy k nám na sex a že to ta krásná Ladyboy skutečně přijala. Byla tam, seděla přímo v našem obývacím pokoji.

Myslel jsem, že Cindy bude velmi ženská a jemná, ale ve skutečnosti byla docela vyzývavá.

"Víš, co udělám s tvojí drobnou a milou Noi, že?" Řekla.

"Ne?" Odpověděl jsem s nadějí, moje péro už při té myšlence bylo tvrdé.

"Přehodím ji na záda, lehnu si na ni, roztáhnu jí nohy a nacpu své obrovské péro do její kundičky. Pak ji budu šukat tak dlouho, jak jen budu moci. Pak se vystříkám co nejhlouběji do její holé kundičky, jak jen to půjde. Nechám ji naplnit svým krémem. Chtěl bys to?" Prohlásila klidně.

Polkl jsem a přikývl, neschopen říct nic srozumitelného. Noi jen zčervenala, kousla se do rtu a odvrátila pohled.

"Oh, a myslím, že jí taky ošukám zadek. Vždycky se mi líbí, jak děvky kvílí, když jim můj penis roztahuje zadek."

"Je tady horko, tak proč nejdeme do ložnice. Máme tam klimatizaci," navrhl jsem.

Ženy souhlasily a všichni tři jsme si sedli na postel.

Když jsme seděli na posteli, Cindy se vřele usmála, objala mou ženu a pak si ji přitáhla k sobě a políbila na rty. S nedůvěrou a morbidním okouzlením jsem sledoval, jak se vášnivě líbají. Moje žena ji s neuvěřitelnou vášní líbala s otevřenými ústy a hladově se k ní přitiskla. Cindy pohladila její tělo a pak se natáhla a rozepnula mi kalhoty. Byl jsem šokován, když jsem cítil, jak mi shemale masturbuje penis, zatímco líbala mou ženu. Sledoval jsem ty dvě atraktivní Thajky, jak se líbají a mazlí se.

Noi se vrhla na Cindy. Omotala rty kolem jejího tlustého penisu a začala sát ladyboye tak dychtivě jako thajská šlapka. Viděl jsem jen, jak se její hlava pohupuje nahoru a dolů, tak jsem se rozhodl zezadu olíznout její kundičku.

Noi měla sukni omotanou kolem pasu během okamžiku a byla na Cindy, obkročmo se s chtíčem rozkročila nad druhou dívkou. Sáhla pod sukni Ladyboye, vytáhla největšího ptáka, kterého jste kdy viděli, a olízla si rty s vášnivým očekáváním, než položila tlustou hlavu penisu na své vlhké pysky kundičky. Nikdy by mě nenapadlo, že Cindy schovává takové monstrum pod sukní. Očividně to bylo přesně to, co moje sexy žena potřebovala. Pevně ho uchopila a viděl jsem, jak tlačila svůj malý zadek na neuvěřitelně velký penis. Její kundička byla vlhká a prosila, aby do ní vnikl.

Sledoval jsem, jak ten obrovský penis majestátně vklouzl mezi její vaginální pysky a hluboko do její horké kundičky jako nůž do másla. Zasténala, nahrbila se a tvrdě políbila Cindy na rty, když začala klouzat po její dlouhé tyči nahoru a dolů a přirážela své dívčí asijské boky k její pánvi. S chorobnou fascinací, hněvem a vzrušením jsem pozoroval s erekcí, jak moje žena poskakuje nahoru a dolů na obrovském penisu a sténá lahodně hříšnou vášní. Přestože byla Cindy krásná a žádoucí dívka a oba jsme k ní byli přitahováni, měla také obrovské péro a používala ho k potěšení Noi. Sledoval jsem, jak ladyboy pumpovala na Noi a její penis těší mou ženu a hladil si ptáka.

Po chvíli Cindy chytila Noi za boky a strčila jí svůj velký penis tvrdě a hluboko do břicha, když zasténala a tvrdě šoustala kundičku mé ženy.

Poté, co tvrdě vyvrcholila, zhroutila se vedle mé ženy. Podíval jsem se na Noi. Její tvář byla unavená, ale zářící rozkoší. Pomalu jsem se přiblížil ke své ženě a políbil ji. Krátce se usmála a pak slabě můj polibek opětovala. Přesunul jsem se dolů, abych políbil její vyšukanou kočičku, ale Noi pevně stiskla nohy k sobě a prohlásila:

"Teď ne, miláčku. Bylo to úžasné, chci v sobě udržet její semeno."

Cítil jsem zklamání. Cindy se na mou ženu usmála a znovu se něžně políbily. Viděl jsem, že moje žena jemně masturbuje Cindy, aby jí znovu ztvrdl.

"Cindy, je tak krásná a dobře šoustá," řekla mi Noi. "Chci znovu vysát její penis a spolknout její semeno. Potom může vystříknout i do mého zadku."

Diskusní téma: LADYBOY PRO MOJI THAJSKOU ŽENU - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek