Makeup ve stylu Barbie - Andrea Dessel

24.12.2017 11:50

                       

        

         Změnit se v panenku není tak obtížné. Pro začátek si musíte najít podklad s

            s příslušným tónem a korektor . Ale co je zde nejdůležitější je tvářenka . To je

            kosmetický výrobek , který vám dá vzhled panenky . Pokud je to možné zvolte tvářenku se světlým odstínem růžové . Abyste zjistili , který odstín         růžové se k vám nejlépe hodí musíte si stisknou tváře a podívat se na jakou nuanci růžové se změní . A to je přesně ten odstín růžové , který potřebujete .   Je lepší si vybrat masku na krémovém základu protože krémové vypadají přirozeněji než ty na základu pudru .Když si vyberete tvářenku věnujte pozornost kontrastu . Červeně – růžový odstín by měl být nanesen na lícní kosti  , protože tvář tak získá zdraví a svěží vzhled . Tvářenku nanášejte svými prsty a dejte pozor aby ji nebylo moc .

 

Oční stíny by měli být v chladnějších barvách . Bílá na víčkách vypadá obzvláště dobře . Stříbrné a zlaté se také dají použít . Stíny použijte také na spodní víčka . Ujistěte se , že všechny tóny se spojí . Použijte prodlužující řasenku . Použijte neutrální barvu rtěnky a nebo jasný lesk na rty . Rty by měli vypadat naprosto přirozeně . Také můžete použít tužku na obtažení rtů , ale není to nutné .

 

Pár rad při aplikování řasenky.

Pokud chcete dosáhnout dobrého výsledku je třeba vybrat kvalitní řasenku . Řasenku nanášejte od kořenů svých řas po celé délce až ke konečkům . Pro pokrytí řas řasenkou se snažte dělat pohyby ze strany na stranu . Před nanášením řasenky použijte kolečko pro natáčení řas a natočte je směrem nahoru . Účinek je tak viditelnější a řasy výraznější . Řasenku aplikujte nejdříve na jedno oko , pak na druhé a pak se vraťte k prvnímu s další vrstvou . Rozhodně neaplikujte na jedno oko najednou dvě až tři vrstvy a teprve pak by jste chtěli pokračovat na druhé oko . V takovém případě riskujete nevyrovnaný vzhled řas .

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Z anglického originálu přeložila Andrea Dessel.

Odkaz na původní zdroj https://beautyandmakeup.info/barbie-style-makeup/