"Manželka ze mě dělá ženu" - překlad Lucinka

27.06.2016 21:34

 

Tohle je můj první příspěvek, ačkoli z nějakého důvodu (který jsem neznal) jsem byl unesen čtením všeho, co se týkalo transsexuality. Všiml jsem si tohoto zvláštního zájmu o cokoli ženského asi před měsícem. Minulý týden v televizi běžela show o mužích, kteří žijí jako ženy a manželka řekla, že bychom se na to měli dívat spolu. No, všechno to bylo moc zajímavé, ale z nějakého důvodu to pro mě znamenalo mnohem víc… Byl jsem úplně uchvácen těmi roztomilými dívkami. Zdálo se mi, že ani nevnímám, co mi manželka říkala.

Říkala věci jako "Myslím, že ti muži, kteří žijí jako ženy musí opravdu rozumět ženským citům, že jo?" V tu chvíli jsem ze sebe dostal jen "Cože? Jo...myslím že jo!" Nepřestávala mluvit o tom, jak jemné je dámské oblečení, a jak nemůže pochopit, že vůbec někdo nechce nosit dámské spodní prádlo! Vše, co jsem mohl říct, když moje pozornost byla upjatá na ty transsexuály, kteří byli v televizi, bylo; "Hm, jo, asi jo nevím, myslím, že jo… to oblečení musí být hebké!"

Nikdy mě nenapadlo, že si někdo užívá nošení oblečení. Ale později jsem si všiml toho pocitu. Cítil jsem, že moje tělo mohlo a cítilo látku kalhot a triček tak jako nikdy dřív. Také jsem si všiml, jak se zjemňují moje svaly po celém těle. Všechno bylo kulatější, nic nebylo ohraničené svalstvem. Moje bicepsy jsou jemné jako žužu stejně jako moje stehna. Nechápal jsem, co se to se mnou děje. Moc jsem o tom nemluvil. Ale byl jsem stále zabraný do všech těch stránek. Četl jsem všechno, co se mi povedlo o transsexuálech najít.

Potom, minulou noc, moje žena vešla ke mně a já byl úplně zabraný do čtení jednoho příběhu. Připlížila se ke mně a četla si se mnou. Cítil jsem se tak trapně, snažil jsem se jí vysvětlit, že jsem jen tak procházel internet, ale neposlouchala. Vzala moje ruce do svých a snažila se mě uklidnit. Říkala: "Uklidni se...to je v pořádku...Miláčku, je tu něco o čem si musíme promluvit." Pořád jsem se snažil vysvětlit, že nevím, proč jsem byl do těch stránek tak zabraný.

Pak mi řekla: "Zlato, to je v pořádku, vím, že si nemůžeš pomoct...a ve skutečnosti to je moje vina." Zarazil jsem se. "Tvoje vina...jak by to mohla být tvoje vina? Pak řekla, ať s ní jdu do kuchyně, tak jsem šel. Když jsme došli je dřezu, sáhla do poličky, kde jsme měli naše předpisy.

Vyndala jednu skleničku a řekla: "Zlato, tohle si přečti." Pozorně jsem se podíval na ten kousek textu na skoro prázdné skleničce. Bylo tam "Premarin 2,5 - 90 kusů - druhá dávka".

Hlasem, který vůbec nechápal, co to je, a co se mi to vlastně snaží říct, jsem řekl: "Takže..co se mi tu snažíš říct?" To, co mi řekla mě naprosto šokovalo.

Řekla: "Pamatuješ, jak jsme se minulý rok pořád hádali? No, začlo to tak, že jsem z tebe šílela a tohle opravdu fungovalo, a tak jsem v tom pokračovala."

Zeptal jsem se: "Pokračovala s čím?"

Řekla: "No, po poslední velké hádce, kterou jsme měli asi před půl rokem, jsem byla v kuchyni a dělala tvoji večeři a předtím, než jsem ti ji dala, jsem si všimla svých estrogenových prášků. Byla jsem opravdu hodně naštvaná a napadlo, že by to mohlo pomoct...prostě mu to tam dát...nerozumí ženám..vsadím se, že po tomhle začne..a tak jsem ti do jídla nasypala asi dvě nebo tři pilulky." Mluvila dál, já si musel sednout ke stolu, protože se mi podlamovala kolena.

"Teď, zlato...po týdnu nebo dvou (jednoho nebo dvou prášků denně v jídle) se s tebou mnohem lépe žilo. Nevšiml sis, že jsme se za poslední půlrok nehádali?"

Přiznal jsem, že to je pravda a řekl jsem: "Ale nikdy by mě nenapadlo, že právě kvůli estrogenu jsem tak klidný." Řekla, že jsem byl pod silným vlivem asi půl roku. Řekla: "Nevšiml sis, jak se ti zvětšila prsa? Možná máš velikost B nebo dokonce C." Všiml jsem si a měla pravdu. Měl jsem opravdu ženský hrudník s velmi kulatými prsy, ale myslel jsem, že to je jedna těch lepších věcí, co se

stanou kolem čtyřicítky. Tajně jsem si hrál s mými vznikajícími prsy a myslel na to, že jsou moje a zbavit se jich nemůžu, tak si je aspoň užiju. Tvrdě jsem pracoval na jejich utajení, ale později jsem tuto bitvu začal prohrávat.

"Každopádně.." pokračovala tiše "opravdu se mi líbilo naše soužití a chtěla jsem ti říct, proč si byl tak zabraný do ženských věcí, ale teď chápeš, proč jsem to udělala, že ano? Myslím, že bychom v tom měli pokračovat a věřím, že budeš souhlasit."

Byl jsem opravdu nadšený, protože jsem věděl, kam tím míří, a řekl jsem: "Zlato, opravdu si užívám změny na svém těle předtím, než jsem věděl, že za tím stojíš ty, tak proč v tom nepokračovat?"

Zasmála se a řekla: "Skvěle, ale nemůže dělat jen to, co jsme dělali do teď. Je čas udělat pár dalších změn! Líbí se mi, jak se tvoje tělo mění."

"Jak to myslíš?" zeptal jsem se.

Potom tajemně řekla: "Necháš mě udělat cokoliv, abych ti pomohla užít si to, co jsme začali?"

Vzpomněl jsem si na to, co jsem viděl v televizi a na všechno, co jsem si četl na internetu...srdce mi tlouklo jako o závod a trochu se mi motala hlava a řekl jsem: "Ano, miláčku, kamkoli mě povedeš, já půjdu s tebou."

Ujišťovala se "Stoprocentně?"

Kývl jsem a řekl jsem: "Stoprocentně!"

Takže, tohle bylo minulou noc, dnes mě vzbudila brzy ráno a oholila celé mé tělo. Všiml jsem si, že moje stehna jsou větší v horní části a jsou mnohem citlivější na dotek. Když jsem stál před zrcadlem v koupelně, byl jsem příjemně překvapen tím, jak žensky vypadám. Bez chlupů byla moje kůže opravdu citlivější. Opravdu se mi líbilo, co se stalo s mým tělem.

Pak Connie řekla: "Je čas jít pro další prášky, zlato, a tentokrát půjdeš do lékárny sama, abys ho dostala." Pak mi dala jedno z jejích starších, hubených a velmi jemných triček a moje pyšně se houpající ňadra už nebyla ani trochu skrytá. Connie řekla, že jsou moje a radši bych je měla přestat skrývat, protože se mi to stejně nikdy nepovede, ať se budu snažit sebevíc. Také mi řekla, že jsou nádhernou částí ženství, a že mnoho žen by si přálo mít taková prsa jako mám já.

Pak řekla: "Dokážeš si představit, jak velká budou za dalších šest měsíců?"

Když jsme jeli do lékárny, řekla, že to probírala s doktorkou (která byla také její kamarádka) a ta jí řekla, že tenhle recept nikdy neprojde! Connie říkala, že když poprvé viděla, jak na mě estrogen působí, řekla o tom své kamarádce doktorce. Ta jí řekla: "Jestli to pomáhá krotit jeho nálady, tak můžem zvýšit jeho dávky na 5 mg denně."

Cítil jsem se trochu trapně (ale ne tolik, jak byste si mohli myslet) zeptat se prodavačky, aby mi dala další estrogen, ale pomohla mi a přečetla mi pár pokynů. Když jsem jí platil, jemně mě poplácala na ruce a řekla: "Tohle vám pomůže!".

Connie řekla, ať je hned otevřu, a ať si rovnou vezmu jednu pilulku. Vzal jsem si ji bez váhání (vypadaly jako fialové, fotbalové míčky). Pak moje žena řekla, že půjdem koupit nějaké spodní prádlo. Změřila mě ještě doma, než jsme odjeli a řekla, jaké velikosti kalhotek, podprsenek a podvazků musíme koupit. Její přání byla velmi jasná ohledně barev a střihů. Musela jsem každý kousek odnést nahoru prodavačce. Ta řekla: "Bude to všechno, dámy?" a mnou projelo vzrušení, které bylo jako orgasmus, ale ne úplně.

Potom jsme také zašli do klenotnictví, kde vybrala velmi ženské hodinky, prsten, dva nebo tři náhrdelníky a pak řekla: "Tady ty přívěsky místo náušnic budou zatím stačit." a to mě donutilo zamyslet se nad tím, co bude příště. Vzali jsme ještě pár dámských vložek a šli jsme domů.

Jak jsem seděl, úplně oholený a užíval jsem si nalakované nehty na nohou a moje nové kalhotky i podprsenku (plné košíčky velikosti B), Connie řekla, že nebude trvat dlouho a budu potřebovat větší. Connie řekla, že chce, abych nosil vložky celou dobu, než si můj penis zvykne být ohnutý dozadu.

Pečlivě zatlačila moje varlata do břicha --- nevěděl jsem, že je to možné, bylo to zvláštní, ale příjemné. Potom ohnula můj penis dozadu a přitáhla ho pod kalhotkami vložkou. Při pohledu na mě byste si nikdy nepomysleli, že pod těmi kalhotkami něco je a věřili byste, že jsem opravdu žena. Všiml jsem si, že moje varlata a penis jsou menší, než bývali (teď už vím proč). Bylo hodně těžké dostat erekci, a když, tak byla jen neúplná. To je možná důvod, proč tohle s nimi dokázala udělat.

Bylo mi řečeno, že už nebudu potřebovat žádné pánské spodní prádlo. Connie mi řekla, že tak za rok budu úplně ženou a já se stanu její sestrou, kterou si vždycky přála! Connie řekla, že nezačínala s tím, že ze mě udělá úplnou ženu, ale když si všimla změn na mém těle, začala se o to zajímat. Všiml jsem si, že když jsme se milovali, strávila hodně času líbáním a lízáním mých vyvinutých prsou, ale bylo to opravdu příjemné, tak jsem nic neříkal a jen si to užíval.

Rozhodla jsem se psát příspěvky na tento web tak často, aby moje sestry mohly sledovat mojí přeměnu v ženu. Všechno tohle jen za poslední den. Cítím se lépe, teď už to chápu! O čem jsem dřív mohl jen snít v nejtajnějších představách se teď stalo pravdou!

Connie řekla, že teď budu nosit těsné modré džíny s hubenými, hedvábnými tričky. Někdy s podprsenkou, jindy bez ní. Řekla, že je důležité se naučit přijmout moje rozvíjející se prsa. Říká, že ze mě chce mít zdravou holku.

Connie právě vešla s nějakým líčením, no, tohle je teprve druhý den...co přinese zítřek? Dám vám vědět! Jestli se chce někdo vyjádřit k tomu, co se se mnou děje nebo chcete poradit, prosím napište mi. Zatím ahoj! Sladká B.

Tak mi začala dneska Connie říkat!