Markét - 1.díl - Ronda

31.07.2023 23:55

Před několika roky jsem začal chodit na zdravotní masáže k jedné ženě. Masérka byla paní okolo čtyřicítky, žádná sexbomba, ale to jsem celkem u rehabilitačních masáží ani neočekával a ani nevyžadoval. Byla velice sympatická a vždycky jsme si povídali o masážích, které druhy masáži dělá, vykládala mi o propojení tělesných potíži s psychikou a jejich řešení pomocí některých orientálních masážních praktik. To mě dost zajímá, takže jsme se o tom bavili čím dál víc. Ale vždycky to bylo jen o zdravotní problematice. Nic o sexu.

Když jsme se znali asi dva měsíce nabídla mi, jestli nechci zkusit tantrickou masáž. Já jsem náchylný vyzkoušet všechno nové, tak jsem hned souhlasil. Tantra byla skvělá, a i když jsem na závěr masáže ejakuloval, vůbec mi to nepřišlo jako něco sexuálního. Příště mi navrhla, že mi udělá masáž prostaty. To bylo ještě lepší než tantra. No nakonec jsme se přes tantru dostali k sexu, který jsme provozovali ve všech možných podobách. Co se nám líbilo, jsme dělali častěji, ale většinou když jsem k ní přisel, měla pro mě připravené nějaké překvapení. Jednou mě připoutala a jednala se mnou jako domina, jednou mi podvazovala kouličky a péro nebo jsem ležel připravený na masáž a ona přišla v sukni, kterou si nadzdvihla a já viděl, že má nasazeného připínáka a pak mě s ním ojela.

Asi po dvou letech kdy jsme vyzkoušeli všechno možné se mě zeptala, jestli při tom nechci být oblečený v dámském prádle, že se jí to na chlapech libí. Opět jsem se zvědavostí souhlasil.

To byla další etapa. Od té doby, i když jsme dělali různé praktiky, skoro vždycky jsem byl stejně jako ona oblečený v dámském prádle. Dokonce chtěla, abych už k ní chodil pod svým oblečením v prádýlku, že ji to vzrušuje, když si představí, že takhle chodím v práci a venku. A i mě se to líbilo, čím dál víc.

Další, řekl bych stupeň byl, že se mě jednou hned po příchodu zeptala, co prý bych na to říkal, kdybychom nebyli ve dvou ale ve třech. Proč ne. Zavolala někomu a za chvíli přišel jeden její kamarád a dělali jsme to ona jako žena, já jako její kurvička v prádýlku a on jako její chlap-otrok.

A tady je zatím konec. Bohužel moje přítelkyně se odstěhovala z ČR a už se nevídáme. Potkávali jsme se takhle spolu přes tři roky. Je to definitivně pryč, ale jsem za tohle setkání ve svém životě vděčný, protože mě naučilo několika věcem. Především nikoho neodsuzovat, ať má záliby jakékoliv. A také díky ní vím, že člověk by měl poznat a znát sám sebe. A měl by si umět přiznat, co všechno v něm je a přistupovat sám k sobě otevřeně a neodmítat dopředu něco, co se jeví jako nestandardní, nevhodné apod. Ona mi otevřela různé cesty a možnosti. Ta poslední zkušenost (s mužem) byla bohužel jenom jednou a nedotažená. Od té doby se pokouším najít někoho kdo by byl v sexu taky tak otevřený, měl velkou fantazii a nebál se svoje představy uskutečňovat v reálu. Vím, že je těžké někoho takového najít. Skoro si začínám myslet, že se to rovná malému zázraku.

 

Pokud budeš chtít, mužů ti vylíčit podrobně některá naše setkání, která pro mě byla obzvlášť zajímavá a inspirativní.

 

Diskusní téma: Markét - 1.díl - Ronda

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek