Markét - 3.díl - Ronda

12.08.2023 00:44

Trojka s paní M.

 

Bylo to jedno z posledních setkáni s paní M. Už jsme měli zavedený zvyk že když k ní jdu, mám už pod kalhotami a košilí oblečené prádýlko. To bylo samo o sobě hodně vzrušující pro mě i pro ni. Musel jsem jí vždycky povídat, kde jsem se oblíkal ( to jsem dělal většinou v práci na záchodě) a ona mi říkala, jak si představuje, že mě při tom nebo potom ještě v práci někdo odhalí. Skoro si myslím, že by si to tak trochu perverzně přála.

Poslední dobou jsme spolu hráli takovou hru, že ona zakládá nový bordel se speciálním službami (což byla ostatně pravda a nebýt jejího odjezdu z ČR, tak by to asi i uskutečnila) a já jsem jedna z kurviček, které se v tomto podniku ucházejí o práci. A ona jako majitelka a provozovatelka mě osobně přezkušuje. Takže jsem se musel jít svléct do prádýlka a na to jsem si většinou vzal erotickou košilku nebo obepnuté šatičky. Takhle připraven jsem vešel k ní do pokoje a ona si mě prohlížela, osahávala a hodnotila. Pak jsme si spolu hráli podle momentální nálady. Někdy byla za dominu, které jsem musel plnit různá sexuální přání, někdy zase hrála paničku, která si přeje uspokojit od svého milence. Pouštěli jsme se i do různých perverzností, ale to je zase jiný příběh.

Tentokrát to mělo být trochu jinak. Hned jak jsem přišel a sedl si k ní, zeptala se jestli bych to nechtěl zkusit ve třech s jedním jejím kamarádem. Prý už to s ním probírala a on by to také chtěl zkusit a čeká na její telefon, pokud budu souhlasit. Nebyl jsem na takovou variantu moc připravený, ale souhlasil jsem. Ona mu hned zavolala. Ještě než přisel, mi navrhla, že nám dá oběma škrabošky na oči, aby to pro nás nebyl takový rychlý přechod, obzvlášť když jsme se před tím nikdy neviděli. Ona že bude vše řídit a dirigovat si nás. Za chvíli se ozval zvonek u dveří. M. mi nasadila na oči škrabošku a šla přivítat druhou návštěvu. Seděl jsem sám v pokoji v prádýlku a erotické krajkové košilce, nic neviděl a byl docela napjatý, co se bude dít. Za chvíli jsem slyšel, že přišli spolu do pokoje a M. řekla, že přivedla Petra. Cítil jsem, jak si M sedla vedle mě a z druhé strany si k sobě posadila Petra. Začala mi hladit můj ocas přes látku kalhotek a já se snažil poslepu najit její prsa a rozkrok. Při tom jsem ji líbal na ústa a na prsa. Pomalu jsem cítil, jak tvrdnu. Mezitím jsem zjišťoval, že se o její tělo dělím s dalším mužem. Občas se naše ústa potkaly na stejném prsu nebo jsme propletli prsty v jejím klině. Najednou jsem ucítil, že M. mě už nedráždí rukou, ale tlačí mi do klína Petrovu hlavu. Na okamžik jsem ztuhnul při představě, že mě bude kouřit chlap, ale Petr se toho ujal s velkou vervou a za chvilku jsem nepoznal rozdíl od toho, kdyby mě kouřila holka. Začal jsem ho jemně hladit a vést spolu s M. jeho pusu po mém ztopořeném ocasu. Za chvíli už ho kouřil jako zkušená žena. Úplně jsem se uvolnil a přestal myslet na to, že ta pusa, která umí tak krásné kouřit, patří Petrovi a ne M. Hladil jsem ho po těle až jsem nahmatal jeho penis. Začal jsem ho dráždit rukou. Najednou jsem si uvědomil, že M. už není uprostřed mezi námi dvěma a že se mazlíme s Petrem. Cítil jsem, že M. je nablízku, ale co dělala nevím, protože jsme oba měli pořád zakryté oči a všechno jsem vše vnímal jen hmatem. Už jsem se ničemu nebránil a za chvíli jsem cítil, jak stříkám Petrovi do pusy. V tu chvíli jsem mu chtěl oplatit stejně, ale už jsem to nestihl, tak jsem ho udělal aspoň rukou. Po chvilce mě M. oslovila a řekla, ať tam chvíli počkám. Odvedla Petra do koupelny a pak jsem jen slyšel, jak se s nim louči a on odešel. Já jsem pak šel do koupelny a když jsem se vrátil do pokoje, M. seděla na stejném místě, jako když jsem na začátku přišel. Kdyby se mě nezeptala, jak se mi to líbilo a jaký z toho mám pocit, skoro bych si myslel, že se mi to jen zdálo. M. byla celá spokojená a říkala, že ji moc baví takhle režírovat dva chlapy a pak jen pozorovat, jak to mezi nimi probíhá.

Bohužel tohle bylo moje první a poslední setkáni s Petrem. M. mi řekla, že Petrovi se to moc líbilo a když budu chtít, tak je ochoten si to kdykoliv s námi zopakovat. Ani já

jsem nebyl proti. Jenže k tomu už bohužel nedošlo, protože M. odjela z ČR a zatím to nevypadá, že se vrátí nebo že bych mohl jezdit za ní.

No a se mnou to taky nevypadá dobře. Jsem teď na půl cesty. S M. jsme načali a nakousli několik podob sexu, které jsou pro hodně lidi možná netradiční nebo dokonce nepřijatelné. Ale mě se to libí a teď už se bez toho nechci obejít.

 

Diskusní téma: Markét - 3.díl - Ronda

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek