Martin a Monika - bráška dělá starosti - Luděk

21.01.2018 19:59
  Po oslavě svátku jsem se už ve sprše těšil jak si obléknu na spaní ty červené silonky. V pokojíčku na Jirkově posteli jsem si všiml, že tam má podobný balíček, který jsem dostal já. Moc jsem tomu nevěnoval pozornost, ale snažil jsem se vysprchovat co nejdříve a zjistit co je to za balíček. Když jsem se vrátil na pokoj tak balíček tam už nebyl. Pro mě záhada, ale k vysvětlení došlo po tom co si dal sprchu Jirka. Měl na sobě stejně silné silonky jako já, ale žluté. Moc mu slušeli. Bylo na něm vidět, že se trochu stydí, ale uklidnil jsem ho pohlazením a bratrskou pusou. Pak už jsem si nepřál nic jiného než spánek. Ten netrval moc dlouho a vzbudil mě silný vítr a bouřka. No to bude ráno nadělení a otočil jsem se na bok a chtěl pokračovat ve spaní. Najednou se zvedla moje deka a do postele za mnou vlezl Jirka. Měl slzy u očí a tiskl se ke mě jak moucha na med. Snažil jsem se ho uklidnit, že je to jen bouřka, ale chtěl zůstat se mnou. Ráno jsem musel všechno mamce vysvětlit, když nás našla spolu v jedné posteli. Prošlo to pro tentokrát v pohodě.. Jen jsem si v noci všiml, že Jirkovi dělá mazlení moc dobře.
  Ve škole to probíhalo celkem normálně a s Honzíkem jsme neskrývali, že se navzájem přitahujeme. Spíše nám dělalo potěšení,ukazovat všem, že jsme v pohodě. Pak jsem se domluvil  s Honzíkem, že od pátku bude spát u nás. Hlavně jsem se mu chtěl ukázat v těch červených silonkách. To se mi podařilo hned po páteční večeři a aby toho nebylo málo, přišel bráška v těch svých žlutých. Honzík nám je pochválil a hned, že se stydí, že má jen tělové. No nebyly by to maminky aby na takovou situaci nebyly připravené. Honzíkovi dala balíček a řekla aby se šel do pokojíčku převléknout. Moje srdíčko zaplesalo, když se Honzík objevil ve dveřích. Měl stejné silonky jako já. Hned jsem vyskočil a dal jsem mu pusu a potom hned mamince, jakou mi udělala radost. U televize jsme se z Honzíkem "mačkali" v jednom křesle a bráška seděl s mamkou na gauči. Po kriminálce jsme šli do postýlek, Tedy jen do dvou. Už jsem věděl, že se maminka smířila tak nějak s tím, že ode mne se vnoučátek nedočká a tak jsem s mým miláčkem samozřejmě spal v posteli mé. A Jiříček spal  "zatím" sám. V noci jsme se z miláčkem k sobě tak tiskli, že k tomu muselo dojít. V noci došlo u nás obou k drobné nehodě a sobotní ráno bylo překvapením. Došel jsem za mamkou a přiznal, co se stalo, koukal jsem do země a moc se styděl. Mamka mě pohladila a vysvětlila mě, že je to normální a že je ráda, že jsme s Honzíkem zdraví. Jen dodala, oba svlíknout, do sprchy a vezměte si čisté věci o další se postarám. Sprcha s Honzíčkem byla nádherná, ale vyrušil nás telefon od Moniky, která s Pavlíkem už byla nachystána na bruslení. Já na to úplně zapomněl. Rychle jsme se nasnídali a oblékli a měli se k odchodu na zimák. Mamka na mě zavolala, že jsme si ani jeden nevzali brusle. Ale mami zavolal Jirka, tam brusle půjčují. Maminka se na nás tři podíval a jen odpověděla , jo ale všechny mají holčičí. Jirka se vrátil dal jí pusu a řekl, to nevadí, ahoj.
 Na zimáku byla pohoda, Pavlík většinou bruslil s Monikou a já s Honzíkem a bráškou. Asi po půl hodině se k naší trojici přidal kluk asi ve stejném věku jak o Jiřík. Začal se s námi bavit a snažil se být co nejvíc na blízku bráškovi. Já jsem se věnoval spíše Honzíkovi a za chvíli za náma přijela Monča s Pavlíkem se slovy, hele něco se děje. Jířík stál s tím klukem u mantinelu a bavili se. Po chvíli dal ten kluk bráškovi pusu a odbruslil směrem k nám. Jířík hned taky a bylo vidět, že je hodně překvapený. Zeptal se toho kluka, proč to udělal. Kouknul se na mě a hned mi dal pusu taky. Honzík jen koukal co se děje. Kluk nám hned řekl, já jsem taky GAY a už jsem vás tady několikrát viděl a vám dvěma jak se držíte za ruce při bruslení závidím. A navíc tenhle klučina se mi moc líbí. Po prvotním šoku jsme zjistili, že se jmenuje Karel a bydlí nedaleko nás. Vzal jsem si brášku stranou a zeptal se ho, jestli se s ním chce kamarádit.  Jen se na mě podíval a bez odpovědi chytil Karla za ruku a odbruslili. Přitočil jsem se do naší čtveřice a všechny jsem objal. Vůbec jsem nevěděl, co se bude dít doma, až mamka zjistí, že má doma dva buziky. Honzík mě vzal za ruku a odvedl mě bruslit. Neboj, to bude dobrý. Byli jsme čtyři, s bráškou pět a jak se zdá tak nás bude šest. Pozoroval jsem koutkem oka brášku a došlo mi, že stejným stylem jsem se choval i já, když jsem poznával Honzíka. Docházelo mi taky, že vnoučata nebudou.
  Ze zimáku jsme šli všichni a to i Kája k nám na čaj. Mamka, když nás viděla jen spráskla ruce a se slovy, vy se rozmnožujete jak kobylky šla dělat čaj. S Honzou a Jirkou jsme si udělali pohodlí a sundali kalhoty. Kája byl hodně překvapený, když nás viděl v silonkách. Mě pro změnu překvapil Pavlík, když se zeptal, jestli si kalhoty může odložit taky. Jen jsem se podíval na Moniku a ani jsem neodpověděl a Pavlík je měl dole taky. A to bylo překvapení i pro Monču. Měl černé silonky a pod nimi růžové plavky. Hned se přiznal, že se na to svléknutí moc těšil, ale nevěděl, že to uvidí tolik lidí. Kája nechtěl zůstat pozadu ale měl silné vroubkované. Mrknul jsem na Jirku a řekl, něco mu přines, aby zapadl. Nakonec jme u krbu při čaji seděli v silonkách všichni a až do večera jsme hráli dostihy. Co chvíli si Kája našel čas, aby alespoň´  Jiříka pohladil, je pravda, že ani já nebo Pavlík jsme nezůstavali pozadu. Večer jsme se domluvili, že v neděli bude bruslení pokračovat. Kája se zeptal jestli si ty silonky může nechat. Dal jsem mu ještě jedny a řekl jsem mu, že je Jirka moc nenosí, že je to moje záležitost a mámina je obstarávat.
  Bruslení v neděli odpoledne probíhalo nádherně, honili jsme se i bruslili ve dvojicích a pak nám řekla Monika, že její mamka chystá zase módní přehlídku a když ji řekla, že by měla kluků pět tak zajásala. Hned jsme začali zjišt´ovat podrobnosti. Kája nevěděl vůbec nic a Jiřík jen něco zaslechli. Monika však zůstala tajemná a jen nám pověděla, že všichni musíme přijít k nim na přeměření. Jen dodala, stačí když budete mít slipy,tílka a silonky. Já už jsem s Honzíkem a Pavlem věděl, co nás čeká a Kája se zvědavě podíval na Jiříka. Ten mu dal pusu a řekl mu, bude se Ti to líbit...................................................................................................................................................................................................

Diskusní téma: Martin a Monika - bráška dělá starosti - Luděk

Datum: 24.02.2018

Vložil: Jarmila

Titulek: Spartakiáda

Ke "Spartakiádě" to napsat nejde, tak to napíšu sem - to je jako by to někdo opsal z mé hlavy :-) Naprostá pecka, přesně to bych chtěl(a) moc zažít...

Datum: 09.03.2018

Vložil: Luděk

Titulek: Re: Spartakiáda

Zkus mi napsat ludek.rejza@seznam.cz
Můžem pokecat víc

Přidat nový příspěvek