Martin v LA - 5.díl - Petra

02.02.2020 21:24

Po tomto výkonu jsme jely domů. Chtěla jsem se takto nalíčená ukázat Jamesovi, ale jak jsem zjistila nebyl doma. Nečekaná pracovní záležitost ho odporoučela kdo ví kam. John, který byl v domě nám sdělil, že neví jak dlouho bude pryč, ale že musel pracovně až na druhou stranu USA a že se to prý může protáhnout. Byla jsem z toho rozladěná, protože jsem tajně doufala, že ho dnes večer v sobě poprvé ucítím. No nic holka nemůže dostat vše co chce. S tím jsem si šla lehnout. No po pravdě jsem ještě dvě hodiny koukala na sebe do zrcala a nechtělo se mi odlíčit. Nakonec jsem to přece jen udělala a po koupely se šla vyspat.

James byl nakonec pryč tři týdny. John jako osobní řidič mi byl po celou dobu k dispozici. Prý to dostal nařízeno od Jamese, protože ten věděl, že nemám řidičský průkaz. Z Johna se nakonec ukázal výborný společník, se kterým jsem se docela sblížila, ale jenom kamarádsky. Já jsem se během této doby naučila snad všechny zákoutí líčení a po prvotním nadšení, kdy jsem každý den jezdila do kosmetického salónu na lekce, mě to nakonec přešlo. Komu by se také líbilo se denně pět hodin líčit, odličovat, líčit atd. Kromě tohoto jsem se ještě zapsala do autoškoly a už jsem měla za sebou první lekce a s Jen jsem ještě cvičila. Osobní trenér byl tyran, ale říkal, že za tři měsíce budu mít takovej zadeček, že se za mnou otočí i buzerant. Kdyby ten chudák věděl koho vlastně cvičí. Po večerech jsme s Jen většinou koukaly na filmy a konverzovaly jsme. Měla mi toho tolik co říct o mém novém životě, že jsem jí většinou jenom hltala a skoro vůbec jsem jí nepřerušovala.

Jen mi při snídani řekla, že se James je již v letadle do LA a přiletí okolo 18 hodiny. Strašně jsem se na něj těšila a řekla jsem i Jen, že se nemůžu dočkat až ho uvidím a až se s ním pomiluju a ucítím ho v sobě. Najednou jsem si uvědomila, že Jen je také jeho přítelkyně a v půlce věty jsem se zarazila. Jen mě pohladila po tváři. "Zlatíčko, vždit já se těším úplně stejně a určitě si to užijeme obě. Už jsi přemýšlela co si vezmeš večer na sebe?" Přiznala jsem se, že jsem nad tímto ještě neuvažovala. "Tak něco vymyslíme, ať na naše první společné milování nikdy nezapomene." A obě jsme se společně rozesmály.

Bylo ještě ráno, takže času na přípravy bylo dost. Jen si zavolala Johna a chvilku s ním hovořila, obrátila se na mě. "Půjdeme se upravit a vyrazíme sehnat překvapení". Šla jsem do svého pokoje, kde jsem si vybrala decentní černý kostýmek a k tomu bílou halenku a černé lodičky. Vzala jsem si zlaté náušnice ve tvaru tří zakroucených řetízků a kabelku jsem si vzala také černou se zlatými doplňky ani jsem si moc nevšimla, že většina věcí co jsem si oblékla jsou značky Prada. Když jsem si to uvědomila, tak mi hlavou proběhlo, že mám na sobě víc peněz než kolik viděli mí rodiče za rok. Uvědomila jsem si, že to je poprvé co jsem si na rodiče vzpoměla. Vyšla jsem ze svého pokoje a chvilku jsem čekala na Jen ve vstupní hale. Jen přišla podobně oblečená a vypadaly jsme skoro jako sestry. Obě jsme se tomu zasmály a Jen se utíkala převléct. Vrátila se v šedém kostýmku, který jí neskutečně slušel. Vyšli jsme ven a tam už na nás čekal John s Rolls roycem. Nechápavě jsem se podívala na Jen. "Zlatíčko, dnes ti ukážu sílu peněz, John nám bude dělat řidiče a doprovod". John nám otevřel dveře a my jsme vpluly do vozu. Celý vnitřek byl v kůži a ve dřevě a bylo zde až neskutečně hodně místa. Prostor mezi řidičem a zadní částí vozu byl přepažen, ale Jen něco zmáčka a přepážka se zasunula. Na Holywood bulvar Johne prosím. "Normálně tam nejezdím, protože je to tam předražené". Podívala jsem se na ní. "Co se divíš, tam jsou všechny věci o 20 % dražší. Stejnou kabelku koupíše jinde levněji a to, že mám peněz, že nevím co s nimi neznamená, že je budu takhle bez rozmyslu rozhazovat, ale pro dnešní ukázku je to dokonalé místo".

Dojeli jsme na holywood bulvar, kde nam John zastavil před největším obchodem, kde se skvěly značky Luice Viton, Hugo Boss, Prada, Versace a mnoho dalších. Podívala jsem se zatmaveným oknem ven a najednou jsem uviděla davy lidí a všichni koukali na naše auto a čekali, jaká slavná osobnost z něj vystoupí. "Vidíš ty lidi Jen?". Ta se také podívala ven a usmála se. "Ničeho se neboj. Vystup ven a okázale je ignoruj, po chvilce ztratí zájem. Jo a dej si pozor při vystupování, aby jsi náhodou neukázala víc než nechceš", spiklenecky na mě mrkla a v tom John otevřel dveře. Jako pravá dáma vystoupila ven a čeka na mě. Lidi okolo naprosto přehlížela a ignorovala. Společně jsme se vyrazily do obchodu. John nám byl v patách. Jen se ke mně naklonila a do ucha mi pošeptala "vyndej si kreditku z kabelky a až vejdeme tak si s ní v té ruce hraj a nech všechno na mě". Udělala jsem ja chtěla a vstoupily jsme do obchodu. Jen jsme vešly okamžitě nás zpozorovala nějaká prodavačka. Byla to žena středního věku, štíhlé celkem atraktivní postavy. Sjela nás od hlavy k patě a když se dostala k mé ruce tak na chvilku zastavila. Tu kartu poznala hned se její výraz změnil. Chtěla k nám přistoupit jedna mladší prodavačka, ale ona jí rukou zastavila, něco jí řekla a mladičká holka se vrátila zpět. Vydala se k nám sama. Své postřehy jsem sdělila Jen. "Nech to na mně" zašeptala a mrkla na mě.

Dorazila k nám prodavačka a s úsměvem na tváři nám povídá. "Vítejte dámy, co Vám mohu nabídnout?". Jen se na ní podívala, sjela jí pohledem. "To asi ještě nevíme, zrovna jsme přišly a sortiment vašeho zboží neznáme".

"S tím Vás hned seznámím vážené dámy, mohu na začátek nabídnout občerstvení... nějaké šampaňské, víno nebo třeba whisky?"

Jen se na přikře podívala: "Vypadáme snad jako alkoholičky? Nabízet nám alkohol ráno?"

Prodavačka se zakoktala a vyblekotala něco jako omluvu. Jeniffer pokračovala: "Nelíbíte se mi, odejděte a ať za námi přijde támhle to zlatíčko, ta vypadá sympaticky".

Prodavačka stála s otevřenou pusou a nevěděla, co na to říct.

"No tak šup, bude to nebo máme jít někam jinam" přisadila si ještě Jen a v ruce si také pohrávala s černou kreditní kartou.

Prodavačka chvatně odešla a něco říkala té mladé prodavačce. Měla jsem pocit, že jsem zaslechla něco jako a né, že to posereš, ale tím jsem si nebyla jistá jelikož jsme byly dost dale.

Jen se ke mě naklonila a pošeptala mi. "Taky se mi nelíbila, tohle je síla peněz".

Mladá holka k nám přišla a v očích jí byl vidět strach. V obličeji byla vcelku pěkná asi tak v mém věku, byla naprosto nenalíčená, nevím jestli to nestihla nebo se nelíčila a byla až neskutečně hubená, jako by se bála najíst. Když přišla k nám dost potichu a nejistě nás pozdravila. Jen se na ní usmála, pohladila jí po tváři "zlatíčko nás se nemusíš bát, jak se jmenuješ dítě". Prodavačka odpověděla "Lena".

"Dobře Leno, tak ty nám připravíš kávu a nějaký juice a postavíš ho támhle k těm křesílkům a my se zatím rozhlédneme co všechno máte v nabídce a pak se budeme věnovat nakupování."

"Ano paní, hned to připravím" a odběhla.

Zběžně jsme se prošli po obchodě a to opravdu jenom sběžně, protože velikostí by to mohl spíš být supermarket. Měli zde úplně všechny luxusní značky, oblečení, spodní prádlo, boty a všechny druhyspolečenské,  volnočasové, pro starší i pro teenagery. Když jsme viděly co vše tento obchod nabízí sedly jsme si ke kávě. Lena tam již stála. Řekly jsme jí, ať si také udělá kávu a přisedne si.

Po chvilce se na mě Jen obrátila "už máš nějaký nápad jak Jamese překvapit"?.

"Popravdě, mě něco již napadlo". Podívala jsem se směrem k pokladnám. Lena se pomalu vracela se svým kafem. "Co klasika neposlušná školačka, paní učitelka a ředitel?".

Jen se zamyslela. "To není vůbec špatný nápad a podle sortimentu by jsme mohly vše sehnat zde."

"Napadlo mě to, když jsem v jednom regálu viděla takovou červenou kostkovanou skládanou sukni".

"Super, tak to první kousek máme vybraný." Usmála se Jeniffer. V tom momentě přišla Lena se svým kafem a nejistě si přisedla. Chvilku jsme pily kafe a Jen se neustále ptala Leny  na různé kousky oblečení a ta jí říkala, jestli zde něco takového mají či nikoliv. Pomalu se mi podle toho jak Jeniffer mluvila začal vytvářet obraz toho oblečení. Bylo to neskutečné, jak si tak rychle dokázala něco takového vymyslet. Po kávě jsme šly na lov mezi regály. Respektive šly jsme ke zkušebním kabinkám a prodavačky běhaly po obchodě a nosily nám kousky co si Jen vymyslela a Lena tam byla celou dobu s námi a jenom říkala, co mají přinést a dokonce kde to najdou. Ta holka byla poklad a věděla snad o každém hadříku v obchodě. V kabinkách jsme strávily zkoušením asi dvě hodiny. Už jsme u dalšího kafe čekaly až nám to celé zabalí a naúčtují, když jsem Jen řekla, že ta holka ta Lena je docela šikovná.

"Že také jsem si toho všimla," odvětila Jen.

Za chvilku za námi přišla ta starší prodavačka s účtenkou a terminálem. Jen se na ní podívala a říká "neříkala jsem, že s Vámi se bavit vůbec nebudu, pošlete sem Lenu." Starší prodavačka očividně naštvaně odešla a za chvilku přišla Lena s terminálem a účtenkou. Zběžně jsem se podívala na účtenku a trošku jsem vykulila oči. Za dnešní nákup jsme utratily okolo 30.000 dollarů, rychle jsem to přepočítala na koruny, přibližně 700.000,-Kč a to jenom za pár tašek obleční a bot. Jen se na účet ani nepodívala a podepsala ho a zaplatila kartou.

Otočila se na Lenu "vypadáš nějak smutně zlatíčko, něco není v pořádku?"

"Ta starší prodavačka, kterou jste od sebe vyhodila je manažerka prodejny a už mi řekla, že mi to dá sežrat. Mám strach, že mě vyhodí a tohle je nejlépe placená práce, kterou jsem sehnala". Řekla Lena a bylo vidět, že má slzy na krajíčku.

Jen sáhla do kabelky a natáhla k Leně ruku s kartičkou, aha vizitka všimla jsem si po chvilce." Na tady máš a pokud tě vyhodí, nebo pokud budeš chtít, tak mi zavolej a já tě zaměstnám u nás. Vždy máme místo pro schopné a pracovité lidi". Lena si kartičku vzala a trošku se usmála. Následně John, který celou dobu seděl v křesle a četl si nějakou knihu vstal, vzal tašky od prodavaček a vyrazil směrem k vozidlu. Naložil zavazadla a odvezl nás domů.

Doma jsme se naobědvaly a začaly jsme se připravovat na nadcházející večer. Ve svém pokoji jsme se vyčistila a kompletně oholila, na školačce nesmí být ani chloupek. Následně jsem jenom v župánku šla k Jen, stejně byly všechny tašky s nákupem u ní, takže bych tam musela. Přišla jsem k jejímu pokoji a zjistila jsem, že jsem vlastně u ní nikdy nebyla. Zaklepa jsem na její dveře a čekala jsem. Chvilku se nic nedělo a za chvilku vykoukla Jen.

"Jen můžu k tobě? Že by jsme dokončily přípravy společně, stejně tu mám všechno oblečení na večer."

"Jistě pojď dál"

Vešla jsem do jejího pokoje a oněmněla jsem. Jak byl můj pokoj vyloženě holčičí, tak její byl vyloženě v moderním stylu. Už vím kdo asi zařizoval obývací pokoj. Její pokoj byl laděný čistě do bílo šedé barvy. Velká postel nad kterou se proboha nacházela zrcadla. Psací stůl s notebookem a bílá křesla u skleněného stolečku. Byly tu troje dveře. Dvoje dveře byly otevřené a tak jsem viděla, že jedny vedou do koupelny, která byla také moderně zařízená a druhé otevřené vedly do šatny. Třetí dveře byly zavřené a abych řekla pravdu ani mě moc nezajímaly. Na podlaze měla nádherně hřejivý bílý koberec s dlouhým chlupem. Pěkně kontrastoval s podlahou, která byla šedivá a imitovala mramor. Hned jsme se daly do díla. Jen mi pomohla s malováním, abych vypadala ještě mladší. Já jí zase pomohla s korzetem, který se dnes rozhodla vzít. Byl to krásný černý korzet, který byl vzadu na šněrování. Na to si Jen dala čistě bílou halenku, kterou jsme koupili a k tomu černé podvazky a černé průhledné punčocháče. Na to si nandala černou uplou sukni, která končila těsně nad koleny a krásně obtahovala a ještě zvýrazňovala její krásné a dlouhé nohy. Na nohy si nasadila černé lodičky. S vlasama jsem jí musela trošku pomoc. Stočila si je do drdolu a zajistila je jehlicí. Vše završila tím, že si nasadila hranaté brýle. Když přede mnou stála tak vypadala jak skutečná učitelka. Pak jsem byla na řadě já. Nandala jsem si  bílé kalhotky z kolekce victoria secret. Byly úplně úžasné vepředu jenom trojúhelník v zadu klasické kalhotky a na bokách byl předek a zadek spojen dvěma proužky látky. Nasadila jsem si bílé podkolenky a tu červenou kostkovanou, skládanou sukni. Byla fakt krátká a jak jsem zjistila, při větším předklonu mi z ní vykukoval spodek kalhotek. No prostě byla ideální. Dál jsem si nasadila bílé botky skoro bez podpadku, které byly jenom nazouvací bez tkaniček. Na vršek jsem si vzala podprsenku s vycpávkami a bílou košilku, která měla vepředu uzel nad pupíkem. Moje bříško bylo odhalené i s tím krásným novým piercingem. Vše jsme dovršily vlasy, kde mi zaasistovala Jen a udělala mi dva culíky a na ně dala červené mašličky. Když jsem se na sebe podíval do zrcadla řekl jsem si, jo kdyby jsi holka chtěla hrát v pornu vypadala by si úplně stejně. Nevím proč, ale docela mě ta představa vzrušila.

Jen mě kriticky přejela pohled. "Neco tady chybí, už to mám". S tím odběhla do šatny a když se vrátila měla v ruce něco černého. Přišla ke mě zezadu a na krk mi připla černý látkový pásek s něčím kovovým zepředu. Podívala jsem se do zrcadla a zatajila jsem dech. Vepředu byl zlatým písmem nápis slut, neboli česky coura nebo děvka. Teď už jsem jsem byla opravdu tvrdá a moje kalhotky byly našponované, že jsem myslela, že to nevydrží a prasknou. Otočila jsem se na Jen a chtěla jsem se na ní vrhnout a políbit jí, ale ta mě  chytila "přece ten make-up nebudeme dělat celý znova" a usmála se při tom na mě.

Diskusní téma: Martin v LA - 5.díl - Petra

Datum: 04.02.2020

Vložil: Hanka

Titulek: Martin v LA -5.dil-Petra

Je to super jen tak dal

Datum: 04.02.2020

Vložil: Anonym

Titulek: Perfektní

Denně to tu hlídám a čekám na další díl. Kolik bude dílů? Doufám že tam bude i něco tvrdšího. :-P

Přidat nový příspěvek