Martin v LA - 6.díl - Petra + anketa

05.02.2020 23:35

Bylo 19 hodin a James otevřel dveře do domu. Čekala jsem s Jeniffer v jejím pokoji a já si připadala jako prvorodička.

"Jen jsem strašně nervózní" a podívala jsem se na ní.

"Ničeho se neboj, to zvládneš, tak jdeme" a odněkud vykouzlila ukazovátko.

Jak jsem ho spatřila věděla jsem co asi bude následovat. Chytila mě za biceps na levé ruce a vykročila. Já jsem šla poslušně za ní a měla jsem sklopené oči. Šly jsme ze schodů a já uviděla Jamese u vchodových dveří. Věděly jsme, že v domě kromě nás nikdo jiný není, protože jsme služebnictvu daly volno a poslaly jsme je pryč. James měl na sobě dobře padnoucí oblek s košilí a kravatou. Perfektně mu to slušeno a já cítila, že začínám být vzrušená.

Jak jsme sešly dolů, tak se Jeniffer postavila před Jamese.

"Pane řediteli tahle neposlušná školačka zase zlobila a já už opravdu nevím co s ní"

"Říkáte, že zlobila? Co zase ta holka provedla? Víte co nebudeme to řešit tady na chodbě. Půjdeme do pracovny" s tím se otočil a vyrazil do obývacího pokoje. Pracovna? Začala jsem přemýšlet, ale o žádné pracovně jsem nevěděla. Z obývacího pokoje vedly jedny dveře, které byly neustále zamčené a tam nás právě James vedl.  Otevřel dveře a vešly jsme za ním. Byla zde místnost, která opravdu musela sloužit jako pracovna. Velký dřevěný stůl s pohodlným křeslem byl u okna, které bylo celé zakryté těžkým a neprůhledným závěsem. Naproti stolu byla dvě křesla. V rohu byla pohovka se stolečkem a další křeslo. James se posadil za stůl.

"Tak paní učitelko co zase ta nezbedná holka provedla?"

"Pane řediteli, tahle malá coura se nabízela spolužákům. Nabízela jim, že za peníze vykouří a když si připlatí, tak jí můžou na záchodě i ošukat jak couru a klidně i dva najednou!"

"Je to pravda Miriam?" James se podíval na mě.

"A a ano pane řediteli" a sklopila jsem oči.

"No nic budeme tě muset vychovat jinak, když na tebe tradiční metody nefungují" S tím James vstal a přitom si sundal sako. Obešel stůl a stoul si vedle mě. Chytil mě docela pevně za ruce a položil je na stůl. "Ohni se" řekl přísně. Hned jsem poslechla a trošku jsem vyšpulila svůj zadeček. Moje krátká sukně nyní odhalila většinu mého zadečku. James se otočil na Jen

"Paní učitelko začněte, pro začátek jenom 5 lehkých"

Čekala jsem co se bude dít a najednou mi na zadeček přistála první rána ukozávtkem.

"aaaauuuu" vyjekla jsem docela nahlas, protože jsem to nečekala. Chtěla jsem se narovnat, ale Jamesova pevná ruka mě držela v předklonu na stole. Než jsem se vzpamatovala, tak na mém zadečku přistála druhá rána a po ní následovaly v rychlém sledu 3 další. Tyto již nebyly tak strašné, protože jsem je čekala. Co mě ale překvapilo bylo, že mě ten výprask docela vzrušil.

"To bylo jenom na zahřátí" James mě začal hladit přes kalhotky po zadečku.

"Pane řediteli podívejte se, zda můžeme pokračovat"

"Asi máte pravu, měl bych zkontrolovat co tento výprask způsobil" a jak to dořekl, tak chytil mé kalhotky a stáhl je ke kolenům. Vyhrnul mi sukénku. Moje prdelka byla na něj vyšpulená a zadní dírka se na něj nedočkavě těšila.

"Vidíte pane řediteli, ani není červená, tohle pro ní není adekvátí trest"

"Myslím, že máte pravdu paní Jeniffer, měli by jsme trošku přitvrdit"

Nevím proč, ale v tu chvíli ze mě vyhrklo "Ano, prosím". Byla jsem hodně vzrušená i přes to, že jsem toto zažívala poprvé.

James se nenechal dvakrát pobízet a začal mě vyplácet na zadek a to pěkně tvrdě.

"U vás se myslím říká 25 na holou, takže to tak uděláme."

Střídal pravou a levou půlku zadnice a přitom mě nikterak nešetřil. Řvala jsem jak pominutá. Každá rána zaštípala o něco víc, nevím jestli to bylo větší silou, nebo tím, že prdelka dostala co zabrat. Pomalu jsem myslela, že to nevdžím a přímo před nimi se počůrám bolestí, když ten příval ran najednou přestal. Célá jsem se chvěla a cítila jsem pálčivé, ale zároveň příjemně hřejivé horko na zadečku. Po celou dobu byl můj klitoris v pozoru.

"Vidíte pane řediteli, tohle už by jí mohlo naučit, že za sex se neplatí."

"Máte pravdu Jeniffer, tak přejdeme k druhé lekci"

V tom si mě otočil čelem k sobě. "Rozepni mi kalhoty"

Roztřesenýma rukama jsem mu začala rozepínat pásek. Naprosto zřetelně jsem viděla, jak se mu jeho penis tlačí z kalhot. Ta boule byla nepřehlédnutelná a pomyslela jsem si, jestli ho hned neuvolním tak ta látka musí prasknout.

Jen jsem ho vysvobodila ze zajetí kalhot tak na mě vyskočil v celé své kráse. Byl tvrdý jak kámen lehce zatočený směrem doleva a na jeho povrchu se vzpínala jedna žíla za druhou, ale co bylo nejúžasnější byl ten jeho krásný obrovský a krví nalitý žalud. Nečekala jsem na žádné pobízení a vsunula jsem si ho do úst.

"Tak přece má ta holka slušné vychování", uslyšela jsem Jamesuv hlav.

V tom jsem  na své prdelce ucítila ruce. Cítila jsem jak mi ty ruce roztahují půlky od sebe. Nemohla jsem nic říct, protože jsem měla plná ústa. Ucítila jsem něco studeného na své anální kundičce. Aha to mi tam Jeniffer plivla. Rozpálená kůže po výprasku, ruce na ní, které jí nedaly odpočinout a chladné sliny na mé dírce mě přiváděly k nepříčetnosti. Začala jsem Jamese kouřit s větší intezivitou. Ten na nic nečekal, chytil mě zahlavu a začal proti mé puse přirážet.

Přirážel tvrdě a bez rozmyslu. Bylo mu jedno jestli se mi to líbí nebo ne. Já jsem cítila jak začínám dávit, ale jemu to bylo jedno....   Líbilo se mi to. Ucítila jsem jazyk na své kundičce a to mě rozpálilo k nepříčetnosti. Přijímala jsem Jamesuv penis bez skrupulí a prdelkou jsem tlačila proti jazyčku ve své prdelce. Byl to nejúžasnější pocit jaký jsem zatím zažila. Vychutnávala jsem si ten pocit, když v tom jsem ucítila, jak se mi do prdelky dobývá něco většího.

Na nic jsem nečekala a narazila jsem se proti tomu. V první moment jsem pocítila trošku pálčivý pocit, ale ten okamžite přešel v příjemnou slast naplnění. Jeniffer mě začala rychle souložit zezadu. Přirážela jsem proti ní a i přesto, že její penis nebyl nikterak velký mě neskutečně naplňoval.

Měla jsem problém sladit přírazy proti Jen a kouření  Jamese, ale po chvilce jsem přišla na správný rytmus a užívala jsem si všemi otvory.

Takhle to trvalo chvilku a zároveň celou věčnost, když v tom slyším Jamese "Teď se prohodíme a já jí pořádně potrestám". Ten úžasný pyj mi vyklouzl z pusy a já nespokojeně zavrčela. V tom ze mě vyjel i ten druhý a já si najednou připadala jako na kolotoči. Měla jsem před sebou Jeniffer a za sebou Jamese. Nedočkavě jsem čekala co se bude dít dál. Na své kundičce jsem ucítila tlak, to co se mi snažilo dostat dovnitř bylo obrovský a i přes mojí snahu se to nedařilo.

"Tady bude potřeba pořádně promáznout" slyšela jsem za sebou a tlak přestal. Přede mnou se odehrával krásný obraz. Přede mnou stála Jeniffer, sukni vyhrnutou a pod ní trčící její krásný klitoris. Nenechala mě kochat se tím pohledem  a hned mi nastavila svojí krásnou dírku.

Neváhala jsem a začala jsem se jí věnovat naplno. Na své dírce jsem ucítila příjemný chlad a krásný krouživý pohyb, který se pomalu dostával do mě. Cítila jsem jak mě James svými prsty připravu je na svůj krásný a naběhlý kolík. Už jsem ho chtěla cítit v sobě a tak jsem proti němu nedočkavě tlačila, ale on si dával načas a a jeho prsty rejdily uvnitř mě jako zběsilý.

Před obličejem jsem měla Jeninu krásnou dírku a  svým jazýčkem jsem jí začala obhospodařovat. Nejdříve jsem kroužila okolo dírky a až po chvilce jsem svůj jazýček zasunula dovnitř. Neskutečně krásně voněla. Cítila jsem fialku a nějaké citrusové plody, které jsem nedokázala určit, ale ta vůně byla naprosto omamná. Chytila jsem Jeniffer za boky a přitáhla jsem si jí k obličeji a začala jsem jí šukat jazykem. Jeniffer se uvolnila a slyšla jsem její slastné vzdychání.

Ucítila jsem, jak se James konečně dobývá svým náčiním do mé prdlky. Na chvilku jsem se přestala věnovat Jeniffer a zatlačila jsem proti Jamesovi. "Pane bože" vyhrklo ze mě, když do mě konečně proniknul. Něco takového jsem v sobě ještě neměla. James chvilku počkal, aby si moje dírka zvykla na jeho velikost a pak ho pomalu vytáhnul a hned byl zase ve mě, tentokráté hlouběji. Jeho krásný penis jsem cítila až v žaludku. James začal mojí roztaženou prdelku pomalu souložit. Já se začala opět věnovat Jeniffer a přitom jsem prdelkou vyrážela proti Jamesovi. S každým přírazem se uvnitř mě dostával hlouběji a hlouběji. Najednou jsem na své prdelce ucítila Jamesovi stehna. Konečně byl ve mě celý. Byl to neuvěřitelný pocit. Chvilku jsme byli propojeni v jedno tělo, ale trvalo to krátce, protože James začal tvrdě přirážet a zrychloval tempo. Při každém přírazu moje hlava narazila do Jeniny prdelky a můj jazyk rejdil v její dírce.  Jeniffer se otočila a do pusinky mi opět strčila svůj penis a po chvilce se sladila s Jamesem a začala mi přirážet do pusy a já se jí svými rty snažila poskytnout co možná nejlepší rozkoš. Bylo vidět, že jí to dělá dobře a čekala jsem její bílou nadílku, ale tohle Jeniffer neměla v plánu. Před tím, než by se udělala tak rychle přestala a dívala se jak mě James tvrdě souloží. Odešla ke stolu a něco hledala v zásuvce. Po chvilvce se vrátila a v ruce držela kožená pouta.

James ze mě vyjel a jeho mohutný penis byl pořád tvrdý a žíly na něm byly naběhlé, jeho žalud se krásně lesknul. Otočil mě k sobě čelem "Na kolena" rychle jsem ho poslechla a klekla jsem si. Jeho ohromný penis jsem nyní měla před obličejem. Chtěla jsem ho vzít do pusy a hrát si s ním, ale to mi James nedovolil.

"Sundej si košilku couro". Rychle jsem tak učinila a sundala jsem si i podprsenku. Moje malá alabastrová kůzlátka vyklouzla ven.

"Ruce za záda" rozkázal James. Rychle jsem je tam dala a už jsem cítila, jak mi Jeniffer dává ty pouta na zápěstí. Nyní jsem měla ruce spoutané za tělem a klečela jsem před Jamesem jako coura. Čekala sem co se bude dít dál. James se natáhl a chytil mě za pravou kozičku. Hladil jí, mačkal a po chvilce přešel k bradavce, chvilku jí mnul v ruce a v tom jí tvrdě zmáčknul. Vyjekla sem bolesti. Zase jí pustil a pokračoval v hlazení. Jeniffer mu něco podala. V ruce se mu objevila kancelářská svorka na papíry. Chytil mě za pravé prso a druhou rukou mi na bradavku připnul tu svorku. Strašně to bolelo. Cítila jsem pálčivou bolest, ale abych se přiznala pořádně mě to vzrušovalo. Chytil levou kozičku a i na druhou bradavku mi dal svorku. Měla sem bradavky v jednom ohni až mi vyhrkly slzy do očí. James mě chytil za hlavu a trhnul s ní nahoru.

"Co se říká, když dostaneš dárek?"

"Děkuji" vyhrkla jsem.

Uslyšela jsem zasvištění a pak pálčivou bolest na zadečku a za mnou se ozvalo "správně se říká děkuji pane řediteli"

Rychle jsem tedy vyhrkla "Děkuji pane řediteli"

"Takhle se mi to líbí" a vzal svůj penis do ruky a strčil mi ho do pusy. Začala sem ho rychle kouřit, ale nemělo to dlouhého trvání. James mě chytnul a odtáhl na pohovku. Tam mě položil na záda a pod zadek mi dal polštář, aby sem měla dírku výš. Jeniffer mi chytla nohy a držela mi je vzhůru. James do mě zasunul svůj penis a začal mě opět souložit. Můj penis byl tvrdý jako skála. Jeniffer mě pustila a kleka si nade mě na všechny čtyři. Najednou jsem měla její penis před svým obličejem. Rychle jsem ho vzala do úst a začala ho kouřit. Jeniffer zase začala kouřit mě.

Měla sem ruce spoutané za zády na kterých sem si ležela. Na bradavkách svorky. Úžasně velký a krásný penis sem měla v prdelce a další sem kouřila a zároveň jsem byla kouřena. Bylo to úžasné. Začala jsem rychleji dýchat a sténat. Pomalu jsem cítila, že budu stříkat. Chtěla sem Jeniffer varovat, ale ta to nejspíš věděla a ještě přidala. Za mohutného křiku jsem to nevydržela a vystříkla Jeniffer přímo do pusy. Ta mě přestala kouřit a vstala ze mě. Můj klitoris vůbec neochabnul a pořád trčel vzhůru. James přidal a začal mě souložit ještě rychleji. Jeniffer se nade mě naklonila a chytila mě za tváře a stiskla. Moje ústa se tímto rozevřela a její rty se začaly přibližovat. Když byla asi tak 10 cm od mých rtů tak pootevřela ústa a sperma, které měla celou dobu v puse jí začalo pomalu vytékat a dopadat do mé otevřené pusy. Panebože já mám v puse svoje vlastní sperma, ale nemohla jsem nic dělat.

"spolkni to ty couro". Ozvala se Jeniffer.

Rychle jsem polknula a čekala jsem co se bude dít dál. Jeniffer mě chytila za svorku na levé bradavce a zakroužila s ní. Zařvala jsem bolestí a celá jsem se našponovala. Toho využil James a zarazil se do mě ještě hlouběji.

 "jak se říká, když dostaneš dárek" štěkla na mě Jeniffer.

"Děkuji paní účitelko", rychle jsem vyhrkla a Jeniffer pustila mojí bradavku. Byla to úžasná úleva. Jeniffer vzala svorky a obě sundala z mých bradavek. Opět mě zasáhla neskutečná bolest, jak bradavky přicházely k sobě, ale to už se Jeniffer naklonila a začala mi jednu dráždit jazykem. Bylo to něco dokonalého. Bradavka byla po tomto příšerně citlivá a dotek jejího jazyka a pálčivý pocit po svorce se začal mísit. Byla jsem maximálně vzrušená a můj penis byl tvrdý jako skála. James ještě chvilku přirážel a najednou v pohybech ustal a já cítila jak do mě pumpuje svojí nadílku. Poprvé jsem cítila výstřik v prdelce a byl to krásný pocit. James ho ze mě vyndal a těžce oddechoval. Jeho bílá košile byla celá propocená. Já zůstala ležet a užívala jsem si ten pocit.

Jeniffer se zvedla a nasedla na můj stojící klitoris. Cítila jsem jak můj žalud proniká do její dírky a byl to úplně jiný pocit než, když mi ho Jeniffer kouřila. Jeniffer na mě začala jezdit a při tom si rukou honila ten svůj. Zažívala jsem něco úžasného. Cítila jsem jak její těsná prdelka obepíná můj penis. Jeniffer zrychlila tempo a já začala vzdychat. Cítila jsem, že každou chvilku zase budu. V tom se Jeniffer začala chvět a její semeno dopadlo na mojí hruď. Nevydržela jsem to a začala jsem také stříkat přímo do Jeniffer. Ta se ze mě svalila a nyní odpočívala. Byla jsem celá zpocená a ulepená od semene. Nemohla jsem nic dělat, protože jsem byla spoutaná a tak jsem také odpočívala. V tom mě to napadlo.

"Děkuji pane řediteli, děkuji paní učitelko" ani nevím, proč jsem to řekla, ale přišlo mi to jako výborný nápad.

Jeniffer se pousmála "vidíte pane řediteli, my jí ještě naučíme dobrému chování"

"Máte pravdu, dělá pokroky ta naše malá coura, třeba si bude i pamatovat, že její dírky nejsou za peníze, ale jako správná coura je musí nabízet zadarmo!"

"Děkuji, za pochvalu, budu se snažit, abych Vás již nezklamala pane řediteli" zašeptala jsem a přitom jsem se dívala do země.

"Tak je to správně, je vidět, že dnešní výchovná lekce byla prospěšná, ale myslím si, že by jsme měli těchto doučovacích lekcí mít víc, aby jsme se přesvědčili jaké děláš pokroky."

"Ano, na toto doučování budu chodit ráda, pane řediteli." Tentokráté jsem se již nedívala do země ale při těchto slovech jsem se Jamesovi podívala prosebně do očí.

"Tak je to správně, dneska lekce končí." S tím vstal a začal mi rozvazovat pouta.

"Tak holky pojďte, jsem po té cestě dost unavený, co takhle dnes spát všichni pohromadě?"

Zvedli jsme se a všichni společně jsme zamířili do Jamesovi ložnice. Dali jsme si horkou sprchu a společně jsme zalezli do Jamesovi obrovské postele a udivilo mě, že i já jsem po dnešním dnu strašně unavená. S Jamesem mezi námy jsme všichni tři usnuli.

Anketa

Jak se sexem v pokračování příběhu?

nechat to v téhle rovine (78)
51%

vypustit sex scény (14)
9%

klidně i pritvrdit (61)
40%

Celkový počet hlasů: 153

Diskusní téma: Martin v LA - 6.díl - Petra + anketa

Datum: 16.02.2020

Vložil: Hanka

Titulek: Martin v LA -6.dil-Petra

Je naplánováno další pokračování?

Přidat nový příspěvek