Martin v LA - 7.díl - Petra

18.02.2020 23:16

Probudila jsem se v posteli s Jamesem a Jeniffer, oba ještě spali. Rychle jsem vyklouzla z postele a potichu jsem utíkala do svého pokoje. Doufala jsem, že nikoho nepotkám, protože všechno moje oblečení zůstalo v Jamesově pracovně. Měla jsem to asi tak 20 metrů přes chodbu. Naštěstí mě nikdo neviděl. Rychle jsem za sebou zavřela dveře a přemýšlala jsem o včerejšku. Prdelka mě ještě trošku bolela, ale nevadilo mi to. Ten pálčivý pocit mi nedal zapomenout na ty příjemné chvliky. Pustila jsem si sprchu a rychle jsem se vykoupala. Dala jsem si další dávku léčiv a při líčení jsem přemýšlela, co si dnes vezmu na sebe. Nakonec jsem se rozhodla pro kalhotky tělové barvy a podrseknu jsem si vzala push upku také tělové barvy. Horší to bylo s vrchní vrstou. Nakonec jsem si vybrala jednoduché bílé šaty, které byly v pase zužené s trošku rozšířenou sukní ke kolenům a k tomu jsem si obula bílé botasky. Na krku jsem pořád měla ten černý látkový oboje s nápisem Slut. Rozhodla jsem se, že si ho zatím nechám. Když jsem skončila s úpravami, tak jsem opatrně vyšla ze svého pokoje a šla jsem do Jamesovi ložnice. Otevřela jsem, ale ta již byla prázdná. Rychle jsem tedy sebehla do jídelny, kde již James a Jeniffer snídali. Oba perfektně upravení.

"Dobré ráno" pozdravila jsem.

Jen se na mě usmála a opětovala mi pozdrav.

James položil šálek s kafem, které zrovna upíjel, podíval se na mě a s jiskřičkou v oku povídá. "Dobré ráno Miriam, ráno jsi se vytratila jako pára nad hrncem"

Trošku jsem se zastyděla "Šla jsem se jenom upravit a nechtěla jsem vás budit, když jste oba ještě odpočívali.

"Koukám, že jsi se upravila, ale na jednu věc jsi zapoměla drahá" to se do hovoru vložila Jen.

Nechápavě jsem se na ní podívala a ta jenom rukou ukázala na krk.

"Jo ták, no ten obojek se mi líbí a říkala jsem si, že bych ho nosila"

"Klidně ho nos Miriam, ale zatím jenom po domě, venku by to nevypadalo dobře vzhledem k tomu, co s tebou plánujeme". Usmál se na mě James. Nechápavě jsem povytáhla obočí a v tom Jen zazvonil její telefon. Podívala se kdo volá a následně hovor přijala a představila se do telefonu. S tím vstala a odešla z jídelny.

James se na mě usmál "Miriam děkuji za krásné přivítání, Jen mi řekla, že tohle byl tvůj nápad."

Trošku jsem opět zčervenala "Děkuji, ale jenom námět, zbytek vymyslela Jeniffer a pozdější události už byla čistá improvizace. Co to je za plány o který jsi před chvilkou mluvil?"

"Jo tohle, to tí řeknu za chvilku v pracovně."

Jeniffer se vrátila trošku rozrušená. "Jamsi musím nyní odjet do firmy, za chvilku tam mám přijímací pohovor. Potom Vám o tom řeknu víc. Mějte se tu krásně a pa" K oběma přišla a dala nám polibek. S tím chvatně odešla pryč.

James už pomalu také dojedl a když vstával tak povídá. "Miriam až dojíš přijď za mnou do mé kanceláře" a odešel.

Rychle jsem dojedla a přišla jsem ke kanceláři. Radši jsem zaklepala a zakřičela jsem přes dveře, že jsem to já. Ozvalo se, ať vejdu. Vklouzla jsem dovnitř a uviděla jsem Jamese, jak uklízí po našem nočním řádění. Pomohla jsem mu.

"No nic, to stačí potom sem pošlu uklizečku, aby to dokončila. Tohle jí snad už nepohorší a usmál se." Také jsem se na něj usmála. "Posaď se do křesla a ukázal na křeslo před stolem."

Učininal jsem tak a on si sedl za stůl a začal něco dělat na notebooku. Potom notebook jedním pohybem zaklapl:

"Tak Miriam už jsi přemýšlela, co by si chtěla dál dělat?"

Trošku ve mě hrklo, snad se mě teď nechce zbavit. "Popravdě jsem o tom nepřemýšlela. Během tvé nepřítomnosti jsem pořád překládala obchodní dopisy. Sice z domu, ale myslím, že jsem svoje pracovní povinnosti moc nezanedbala."

To Jamese rozesmálo "Zlatíčko i kdyby ses rozhodla, že nebudeš nic dělat, byla by to jenom tvoje věc, ale vím, že ty taková nejsi. Teď k tvé práci, nepřemýšlal si, jak jsme mohli fungovat před tím než jsi přišla? Překladatelů máme dost, tebe bych chtěl využít trošku jinak, co by si říkala na to, že bych ti dal na starost jednu naší divizi?"

Úplně ve mě hrklo. "To by byla velká zodpovědnost Jamesi a nevím, jestli bych to zvládla"

"Díval jsem se na tvoje studia a zaměření a myslím, že by si to mohla zvládnout. Jak jiště víš, tak naše společnost má více oborů podnikání. Děláme s modelkami, s hudebníky, s fimlovými studii a také provozujeme nějaké kluby a ještě další aktivity, kterými tě teď nebudu zatěžovat. Jistě jsi si všimla, že jsem řekl v naší společnosti. Za chvilku přijde právník a já na tebe převedu 10% akcií naší společnosti, takže budeš spolumajitelka."

Chtěla jsem protestovat, ale James mě zarazil. "O tomhle diskutovat nebudeme, je to pojistka pro tebe. I kdyby jsme se rozešli, což se doufám nestane, tak o tebe bude postaráno a těch 10% ti vynese dost peněz, aby tě to pohodl uživilo a přitom je to tak málo, že by si ty sama nemohla ohrozit firmu."

Špitla jsem jenom "Rozumím"

"Takže, vše ohledně modelingu řeší Jeniffer, na hudebí a filmový průmysl tě pustit nemůžu, protože bez zkušeností by tě tam sežrali zaživa, to ponechám ve své režii, ale chtěl bych ti svěřit na starosti naše kluby."

Vytřeštila jsem oči "Jamesi, co já vím o klubech? Nikdy jsem nikam moc nechodila a skoro nic o nich nevím"

"Neboj dostala by si k ruce Johna, nedívej se tak na mě. On není obyčejnej sluha. Je to syn mého dobrého kamaráda a jak bych to řekl, John byl dřív hodně divokej a dostal se do nějakých problémů. já ho z toho vytáhnul, ale podmínka byla, že u mě bude pracovat a to na pozici, na které já úrčím."

Chvilku mlčky přemýšlel a pokračoval "víš on je to dobrej kluk a i chytrej, ale byl strašně divokej. Z toho důvodu jsem z něj udělal řidiče, kde pořád na něco čeká a musí se neustále ovládat. Řekl bych, že se mi ho podařilo skrotit, ale teď už je čas, abych neplejtval jeho talentem. John ví o klubech úplně vše. Takže v tomhle by ti pomohl on. Chtěl bych, aby jste ze začátku navštěvovali ty kluby inkognito a zjistili jak fungují, co se vám na nich nelíbí apod. Věkově se k sobě docela hodíte. No a to nejdůležitější. Měla by si na starosti stránky klubů a to hlavně jejich sekce s komentáři lidí, kde by ses zaměřovala na pozitivní a negativní komentáře. Odpovídala by si na ně za firmu a vyhledávala by si na internetu stránky, kde by se vyplatilo propagovat jednotlivé kluby. Dál by ses zaměřovala na výkyvy v tržbách u jednotlivých klubů a na případné nesrovnalosti v obratech a v ziskovosti, co na to říkáš. Myslíš, že by si to zvládla?"

Chvilku jsem o tom přemýšlela "Popravdě nevím Jamesi. Jestli mi John pomůže a vyzná se v běžném chodu klubu, tak by se to možná dalo, ale Jamesi kolik těch klubů je?"

James se podíval do počítače "Nyní máme v LA 12 klubů a ve zbytku USA jich máme dalších 65 a potom mimo USA jich je dalších 48"

"Jamesi nevím, to je strašně moc podniků a nevím, jestli bych to všechno stíhala a ukontrovala"

"Miriam neboj se, měla by si k ruce několik lidí, na které by si mohla část problémů delegovat."

"Tak dobrá zkusím to, a když to nebudu zvládat, tak za tebou přijdu a vymyslíme co dál"

James se usmál "Věděl jsem, že jsem vybral dobře. První věc jsi už zvládla. Nesmíš se bát přijít pro pomoc. To není známka slabosti, ale uvědomění si problému"

V tom někdo zaklepal na dveře. James šel otevřít a vrátil se s nějakým mužem v obleku s aktovkou.

"Miriam tohle je pan Bayer a je to můj právní zástupce, pane Bayere tohle je Miriam"

Vstala jsem, abych mu podala ruku, ale on místo toho, aby mi s ní potřásl tak jí otočil a políbil mi jí. "Jsem rád, že vás poznávam slečno Miriam"

Tohle jednání mě překvapilo. Bylo to vlastně poprvé, kdo se ke mě takhle zachoval.

Posadili jsme se, kdy mi pan Bayer podržel křeslo, abych se mohla posadit a sám si sedl do křesla vedle. Pan Bayer byl prošedivělý šedesátník menší postavy, spíše hubenější postavy a bylo na něm vidět, že je to stará škola, která ví jak se má chovat.

Pan Bayer začal "nejdříve bych vyřešil dokumenty zde slečny Miriam jestli dovolíte pane Jamesi" a aniž by čekal na odpověď začal z aktovky vytahovat jeden dokument za druhým. "Takže drahá slečno, zde máte vyplněnou a schválenou žádost o občanství v USA. Gratuluji nyní jste oficiálně občanem USA. Dále zde mám dokumenty od pana doktora a žádost o změnu vašeho statusu, který je již také kladně vyřízen a nyní jste oficiálně žena." Tady máte váš řidičský průkaz a s tím mi podal malou plastovou kartičku.

"Ale já jsem ještě nedokončila autoškolu" odvětila jsem.

"Slečno Miriam, abych vám to vysvětlil v USA nemáme občanské průkazy, místo toho máme řidičské průkazy a tento řidičský průkaz vás neopravňuje k řízení vozidel, ale slouží zatím jenom k vaší případné identifikaci coby osob a věku. S tím se dostáváme k další věci, vzhledem k vašemu věku by vás do klubů nikdo nepustil a proto tady máte druhý průkaz, kde vám již je potřebných 21 let a máte k tomu i řidičské oprávnění." A podal mi druhou kartičku.

Když jsem se na ní podívala, byla k nerozeznání od té první. Jediné co se na těch kartičkách lišilo byl rok mého narození.

"Teď k té druhé části, tady jsou dokumenty, kde pan James převádí 10% akcicí společnosti James Holding na vás slečno Miriam, je potřeba, aby jste to oba u svých jmen podepsali. Dále je zde nová smlouva, která z Vás činí víceředitelku pro clubovou divizi ve společnosti a již nadále nebudete u společnosti působit jako překladatelka."

S tímto mě a Jamesovi podal příslušné dokumenty a ukázal nám, kde je máme podepsat. Hned jak jsme tak učinili vzal si od každé smlouvy jednu kopii, aby jí řádně zaknihoval a podal Jamesovi další dokument a s tím se rozloučil a odešel.

James zvedl telefon a někomu zavolal. Já jsem si ještě pořád prohlížela svůj nový průkaz a dekret, který ze mě dělal občana USA a nemohla jsem tomu uvěřit. James se po celou dobu na mě díval a nic neříkal. V tom někdo zaklepal a aniž by čekal na vyzvání vešel dovnitř. Byl to John jako obvykle byl oblečen v dobře padnoucím obleku. Tvář měl hladce oholenou, měl ostře řezané rysy v obličeji, které značili, že moc tuku na něm nenajdeš. Jeho oči byly oříškově hnědé a stejně tak vlasy, které měl střižené na krátko. Postavou byl o trošku vyšší než já a mohl měřit okolo 180 centimetrů a byl o trošku starší než já.

"Dobrý den, kam potřebuje dáma odvézt?" a zůstal stát kousek ode mě.

"Ahoj Johne, nikam, posaď se prosím", řekl James a ukázal na křeslo, kde před chvilkou seděl pan Bayer.

"Johne, jsi u mě řidičem již jeden rok a za tu dobu jsi myslím dospěl a naučil se chovat. Je na čase, aby si se přestal flákat a začal jsi konečně využívat i svůj mozek. Ode dneška již nebudeš dělat řidiče, ale budeš mít nový post". Následně vše Johnovi vysvětlil. Ten tam jenom zaraženě stál a chvilku koukal na mě a chvilku na Jamese.

"Jamesi, jsi si jistý? Já některé ty kluby znám. Opravdu chceš, aby tam se mnou chodila Miriam?"

"Johne, jsem si jistý".

Do toho jsem se vložila já "Co je za problém s těmi kluby?"

John se podíval na Jamese a ten mu naznačil ať pokračuje.

"Kde začít, jak již jistě víš můj otec je kamarád tady Jamese a díky němu je můj otec docela hodně bohatý. Já jsem byl něco jako zlatá americká mládež. Samý večírek, jedna pařba za druhou a šel jsem z klubu do klubu. Z večírku na večírek a v podstatě se ze mě stal povaleč, který si zahrával i s drogama. To je ten důvod, proč jsem poslední rok dělal tady Jamesovi řidiče. Měl jsem na výběr buď toto nebo vězení a protože se mi do basy moc nechtělo, tak jsem na to kývnul. Jak říkám prolezl jsem skoro všechny kluby v LA a i ty známější po celém USA, většina z nich patří právě tady Jamesovi a některé jsou hodně drsné a některé jsou pro mladou dámu vyloženě nevhodné. Dějí se tam věci, za které by se pomalu styděl i markýz de Sade a jestli ti tam mám dělat doprovod, tak se budeš muset připravit na hodně zvláštní a intimní zábavu. Né že by všechny kluby byly takové, ale najdou se tam i kluby tohoto ražení."

Chvilku jsem pobírala, co mi to John říká a přemýšlela jsem o tom.

"Jestli si James myslí, že to zvládnu a myslím si, že James nedělá nic bez rozmyslu, tak já v tom problém nevidím"

"Ty to nechápeš, budeš se tam muset třeba svlékat a v některých i víc. Všichni tě tam uvidí"

"A ty se za mě budeš stydět, když tam budeš jako můj partner?" Kontrovala jsem na něj.

"Ale kdepak, já už mám zkušenosti i s muži a jsem otevřený skoro všemu, ale pro tebe by to mohlo být víc než dost."

Do toho se vložil James "Johne myslím, že v tomhle s Miriam nebudou problémy a zvládne to. Možná lépe než si myslíš."

John se na mě podíval a asi až nyní si všiml mého obojku a co je na něm napsané. Chvilku se na něj díval a aniž by z něj spustil oči povídá "No možná, se opravdu budu divit." S tím vstal a za odchodu povídá."Teď se musím jít na svojí novou pozici připravit, jaké mám limity na náklady?"

James se usmál: "V rozumné míře, ale extra šetřit nemusíš."

Po Johnově odchodu jsem se otočila na Jamese "Miláčku, nechceš mi o těch klubech říct víc? Navíc co jsem pochopila v některých bych asi musela mít intimnosti s Johnem.

"Víc tí neřeknu, aby sis udělala představu a pohled na věc sama. A ano je tam toto riziko, ale pamatuj si, nikdo tě do ničeho nutit nebude a ani nesmí. To jsou první pravidla našich klubů. To jestli se rozhodneš mít s Johnem někde sex je jen na tobě a na něm. Víš, že já v tomhle nejsem nikterak puritánský a narovinu ti říkám, že já také občas musím kvůli práci s nějakou slečnout mít sex. Holt je to daň za showbusiness."

"Chápu, ještě si tuhle stránku mé nové práce nechám projít hlavou."

"Dobře, nyní asi vyrazíme do kanceláře, kde ti ukážu tvoje nové pracoviště a seženeme ti nějaké podřízené."

Diskusní téma: Martin v LA - 7.díl - Petra

Datum: 31.05.2020

Vložil: Nicol

Titulek: Krása, pokračování?

Asi nejlepší série povídek, co tu je. Doufám, že se ještě dočkám dalšího dílu :)

Datum: 22.02.2020

Vložil: .

Titulek: obojek

Mohla by neuposlechnout a vzít si obojek do klubu

Datum: 22.02.2020

Vložil: Hanka

Titulek: Martin v LA -7.dil-Petra

Další díl super už se těším na pokračování

Přidat nový příspěvek