Maškarní zábava - Luděk (soutěž 2.ročník)

21.10.2017 22:37

Tak si pohodově ležím na gauči a užívám si páteční odpoledne.Už jsem pomalu usínal, když jsem zaslechl zvonění telefonu. Moc jsem rozhovoru nevěnoval pozornost, ale pak mě probrala ze snění mamka a zeptala se mě jestli se nepojedu podívat na Deštnou. Něco do mě vělo a já vyhrkl, že pojedu hned. Věděl jsem, že okolo třetí odpoledne jede autobus. O půl třetí jsem čekal a v pět odpoledne, nebo spíše v podvečer jsem byl na místě. Řidič se smál. když jsem mu řekl cílovou zastávku a já si to uvědomil, když jsem vystoupil z autobusu. V botazkách, riflích a džísce jsem stál v půl metru sněhu!!!  No fajn. Cestu na chatu jsem znal zpaměti a když jsem tam dorazil tak mě teta chtěla přerazit.
Lukáši, cos to udělal? Seš zmrzlel jak nanuk koukej ze sebe všechno svlíct, připravím Ti suchý věci než se ohřeješ ve sprše. Ze sprchy jsem vylezl ve chvíli, když mi teta nesla oblečení. Klučičí rozhodně nebylo. Kalhotky jsem čekal a punčocháče taky. Co jsem nečekal byly pletené šaty po kolena, Obleč si to, máš to za trest. A pojdˇ se najíst Lucinko.
To už řekla smířlivějším tónem. během rychlé večeře jsem se dozvěděl, že jdem večer na posezení do Alby, to je hotel a je tam i příjemná restaurace. Teta se na mě otočila a řekla mi   no a Ty Lucko jdeš s náma.
Bylo mi jasné, že už se do odjezdu z dívčího nedostanu. Venku je naštěstí zima tak se mě sukně netýká, bude to nějaká halenka, rolák a asi legíny. Vše jsem uhádl, jen mě nenapadlo, že mě teta i nalíčí. Pak už mi nevadila ani holčičí bunda a vyrazili jsme do ulic. Teda vlastně do jedné. Je tam jen hlavní slnice a z ní vedou odbočky. K hotelu jsme dorazili ve chvíli, kdy tam přišla i druhá rodinka z klukem starým asi jako já. Hned si mě začal prohlížet a strejda prohlásil Lucko máš tady amanta.Chtěl jsem ho hned praštit,. Ale ten kluk se m v něčem líbil, něco mě na něm přitahovalo, ale nedokázal jsem to popsat. Večer probíhal celkem normálně a Erik, jak se ten kluk jmenoval mě pozval i na sklenčku vína. Byl jsem úplně zkoprnělej, kluk zve kluka, pak mě ale došlo, že zve holku, podle toho co mám na sobě. Když jsme se loučili dal mi pusu  a zítra se uvidíme na sjezdovce. Strejda si do mě zase rýpl, že už se z toho nevykroutím.
Dopoledne jsem si oblíkl na dívčí punčocháče žluté šponovky a s červenou bundou a čepicí jsem byl opravdu holka. Jen mi tam dole něco přebívalo, ale to něco mám moc rád. Když jsem stál, nebo stála podruhé frontu na vlek přitočl se ke mě Erik. Dal mi hned pusu a děkoval, že jsem přišla. No safra, takže jsem holka a mám kluka. Na sjezdovce jsme ztrávili příjemné dopoledne a pak mě Erik pozval na maškarní zábavu do Alby. Chtěl jsem se z toho vykroutit, ale jen mi řekl, že  bez masky mě tam pustí.  
Odpoledne jsme se znovu sešli na sjezdovce a Erik se chtěl hlavně ujistit, jestli večer příjdu. Váhavě jsem přtakal - a   .
Po večeři mi teta,které jsem to vše musel říct dala na výběr budˇto to dohrát do konce a nebo jít z pravdou ven.
Můžu hrát holku dál???   Zeptal jsem se váhavě a docela se při tom styděl. Erik se mi líbil a jen doufám, že ho neztratím až se dozví, že nejsem holka. Teta mě po večeři vystrojila jako slečinku, akorát jsem musel mít pod sukní troje silonky, aby mě nebyla zima. Do restaurace, kde ta zábava byla mě teta se strejdou doprovodili, ale nechali mě u baru, prý aby si mě můj amant vyzvedl. Dal-a  jsem si dvojku červeného a poklidně usrkávala, jen na rtěnku jsem si nemohl zvyknout, ta mě rozhodně nechutnala. Asi po čtvrtém luku mě oslovila nějaká slečna se slovy  Nešla byste si se mnou zatančit?  Byl jsem úplně zkoprnělý, byl to Erik převlečený za holku,tak to je góóól. Sohlasil-a jsem, ale se slovi, že čekám kamaráda. Slečna se na mě usmála a dala mi stejnou pusu jako na sjezdovce. K tanci mě bral hlavně na ploužáky a naštěstí to bylo maškarní, tak nikomu napřišlo divné, že spolu tancují dvě  "dívky".  Asi při pátém ploužáku mě Erik chytil tak těsně, že ten dole nevydržel a ani silonky mu nezabránily v tom, aby se pod sukýnkou postavil. Chtěl jsem se vytrhnout, ale Erik mě držel pevně a dal mi další pusu, tentokrát na rty a dlouhou. Pak se na mě podíval a řekl  Já už od pátku vím, že nejsi holka,
ale líbíš se mi i jako kluk. Zeptal jsem se proč nepřišel v klučičí masce. Odpověděl, že by to nebyla zábava. a že dvě holky spolu můžou tancovat pohodově, než dva kluci. Tobě teda navadí, že jsem kluk?? , zeptal jsem se. Erik mi vlepl další pusu a bylo vymalováno. Je to jasný kluk se zamiloval do kluka.  Je to náhoda, já jsem Eriku taky na kluky ale Ty se mi líbíš  jako holka. Při dalším ploužáku jsme se už drželi mnohem těsněji a hlavně jinak.Večer jsem se s Erkem nachtěl an loučit, ale domluvili jsme se, že ráno budem na sjezdovce. Po snídani jsem tetu poprosil , aby mi půjčila hodně holčičí oblečení na lyžovačku. Když to slyšel strejda, tak jen prohlásil  No mladej se zamiloval.  Teta mi dala červené šponovky a stejnou bundu, byl jsem jak karkulka, ale nevadilo mi to, uvidím se s Erikem.  Setkali jsme se u vleku a on byl taky v červeným. Ale skoro klučičím. Prý se mu červená líbí. Políbil mě a řekl pojedˇ za mnou. Po půl klometru jsme dorazli k bunkru z druhé světové, byl opuštěný a nebyl ze silnice vidět. Erik mi dal zase pusu a bylo vidět kam míří. Objal mě tak pevně, že jsem málem nemohl dýchat. Jen jsem špitnul, ale já jsem křehká dívka pane. Trochu sevření povolil a zeptal se a copak dívenka zkrývá pod oblečením???   Jen malého ptáčka a dal jsem mu dlouhou pusu já. Navzájem jsme nejen okoukli jak nás příroda obdařila a vrátili se zpátky na sjezdovku. Odpoledne, když jsen čekal na autobus přišel i Erik a znovu v holčičím. Věděl jsem, že se budeš vracet jako kluk, ale chtěl jsem se s Tebou rozloučit po našem.      Na tu pusu nkdy nezapomenu....

Diskusní téma: Maškarní zábava - Luděk (soutěž 2.ročník)

Datum: 25.07.2023

Vložil: Mirča

Titulek: úchvatný

moc krásně se to četlo krása

Datum: 05.11.2017

Vložil: Jirka

Titulek: Skvělé

Moc hezká povídka. Se zájmem jsem si přečetl i další pokračování.

Přidat nový příspěvek