MAUREENINO KOMBINÉ - Martina

22.02.2023 23:31

Když se jednou v pátek večer zavíral klub pro mládež, viděla jsem, že jsme byly poslední, kdo odcházel. Uklízela jsem několik stolů a židlí u pultu, když jsem ji viděla, jak vylezla na židli, aby zamkla horní okno. Tuto konkrétní noc měla na sobě fialové bavlněné tričko a černou sukni po kolena; outfit, který byl jednoduchý a přitom stylový.
Jak se natahovala, její sukně se o pár centimetrů zvedla a já znovu zahlédla, co mě k ní tak přitahovalo. Objevil se lem jejích kalhotek – bílé a krajkové. Znovu jsem si vzpomněla na její ložnici a mezi nohama jsem ucítila reakci jako lechtání peří.
"Helen, můžeš mě přidržet, dokud nezavřu to okno?" řekla.
"Jasně, vydrž!" Odpověděla jsem.
Když jsem se k ní dostala, trochu se pohupovala na židli, takže jsem ji musela držet, abych jí zabránila spadnout. Moje ruce ji chytily za boky, abych ji stabilizovala.
"Jsi v pořádku?" Zeptala jsem se.
"Ano, děkuji Helen. Ta židle není stabilní."
Znovu se natáhla, a ačkoli můj obličej byl jen asi šest palců od jejího zadečku, můj pohled zamířil k lemu její sukně a krásnému záblesku jejího kombiné. Také jsem konečky prstů cítila hřebeny gumy pod její sukní, které, jak jsem si představovala, vycházely z jejích kalhotek. V mé vlastní krajkové podprsence mě bolely bradavky a musela jsem se soustředit, abych je udržela pod kontrolou. Když konečně zavřela okno, zkroutila se a položila obě ruce na moje ramena, aby sestoupila ze židle. Asi tři nebo čtyři dlouhé vteřiny jsme mlčky zůstaly tak – ona s rukama na mých ramenou a já s rukama na jejích bocích.
"Jdeme tančit?" zeptala se s úsměvem. Rozpačitě jsem se zasmála a pustila její boky.
§
Následující neděle byla v klubu docela klidná. Kromě Maureen a mě nebylo více než dvacet členů. Všichni hráli obvyklé hry stolní tenis, šachy, nebo jen poslouchali hudbu a povídali si v malých skupinkách. Venku byla malá skupina mladých teenagerů, kteří hráli fotbal vedle budovy základní školy.
Základní škola byla možná středem zájmu místní komunity; téměř každý, koho jsem znala, tam v určité fázi svého života byl i Maureen a já. Budova musela být postavena před druhou světovou válkou; byla to určitě stará budova z červených cihel.
Škola, klub mládeže a místní katolická církev byly velmi úzce propojeny, nejen jménem, ale i étosem. Dva kněží z Církve sloužili klubu jako mentoři a škola umožnila klubu pořádat jednou za čtrnáct dní v sále diskotéku. Takže Maureen měla extra klíč od zadních dveří školní budovy.
Ke konci večera, kolem 9:15, jedna z dívek řekla Maureen, že viděla nějaké chlapce ve třídě školy. Nevěděla, kolik jich bylo, a nevěděla, jak se dovnitř dostali. Ve skutečnosti se to stalo za posledních několik měsíců několikrát a Maureen se vždy bála, že jakékoli škody způsobené ve třídě se nepříznivě odrazí na klubu. Zavolala mi a vysvětlila mi problém a pošeptala mi, že by měla opravdu požádat Jima, jediného mužského pracovníka s mládeží ve službě, aby ji doprovodil, ale cítila, že na to není dost zralý. Tak jsem jí nabídla, že půjdu s ní a ona se jednoduše usmála a stiskla mi ruku na znamení přijetí.
Nikomu jsme to neřekly, protože nechtěla riskovat, že by někdo mohl varovat kluky ve škole, a vyklouzly jsme tiše a odděleně. Už byla tma, když jsme dorazily k zadním dveřím do školy a pustily se dovnitř. Žádný poplach nebyl.
"Musíme být zticha. Chci je chytit při činu, pokud je to možné. OK?"
Přikývla jsem. Pak Maureen pomalu a tiše otočila klíčem a byly jsme uvnitř. Otevřely jsme další dveře, které vedly do jedné z dlouhých chodeb, chvíli jsme tam zůstaly a poslouchaly zvuky. Asi po půl minutě se Maureen otočila ke mně a ukázala směrem, kterým jsme se měly vydat. Ve skutečnosti byla větší tma uvnitř než venku, takže se natáhla po mé ruce, což mohlo být stejně tak pro odvahu, jako pro to, abychom zůstaly spolu. Velmi jsem si uvědomovala pocit jejích chladných prstů omotaných kolem mé dlaně. Nechtěla jsem je pustit.
Dále v chodbě to bylo trochu světlejší, protože tam byla okna s výhledem na hřiště. Pokaždé, když jsme míjely okno, přikrčily jsme se, dokud jsme nedošliyna konec chodby, která v pravém úhlu sousedila s další chodbou. Zde se Maureen zastavila, dřepla si a pustila mou ruku. I když jsem tím byla na chvíli zklamaná, náhodou jsem si všimla, že když seděla v podřepu, její nohy se mírně roztáhly a její tmavě modré šaty, které se zapínaly vepředu, se zvedly a ukázaly dobrých šest palců bílé krajky a hedvábí. Jestli si byla Maureen vědoma toho, že ukazuje tolik svého spodního prádla, to nevím. Ale určitě jsem si toho byla vědoma já. Byl to nádherný pohled; skutečný příklad toho, jak může být oblečení velmi erotické. Musím přiznat, že jsem byla očarována a moje fantazie produkovala vlhkost v mých vlastních kalhotkách.
Natáhla se za sebe a položila svou chladnou ruku na moji nohu. Měla jsem na sobě minisukni bez punčochových kalhot a mou pozornost upoutal pocit její ruky na mém lýtku. Když jsem si lehla vedle ní, dost blízko na to, abych jí mohla dát paži kolem ramen a nahmatat ramínka podprsenky pod bavlnou šatů, změnila polohu ruky. Nyní jsem cítila, jak jemně přistála na mém stehně. Projel mnou záchvěv vzrušení, jako blesk v mých žilách.
Otočila se ke mně a zašeptala mi do ucha: "Jsou ve třídě na této chodbě, ve druhé třídě." Když mluvila, její ruka se zvedla o palec výš na mém stehně a lehce stiskla. Moje kalhotky byly určitě vlhké, když jsem se trochu otočila, takže se moje noha dotýkala její. Její konečky prstů byly teď na vnitřní straně mého stehna.
Stále si neupravila sukni a můj výhled byl ještě lepší než předtím. Ze svého nového výhodného místa jsem mohla rozeznat texturu hedvábí, když se její kombiné protahovalo mezi jejími stehny.
"Co chceš dělat?" Podařilo se mi jí zašeptat do ucha.
Znovu se otočila ke mně a při otočení se její ruka posunula trochu víc po mém stehně. Můj klitoris začal reagovat.
"Pojďme tady chvíli zůstat a uvidíme, jestli vyjdou," zašeptala. Její rty mi jen přejely ucho. "Tady, podívej se za roh."
Pak pustila mé stehno a jemně se mě držela za boky, aby mi zabránila spadnout. Položila jsem jednu ruku na zem před sebe a druhou rukou jsem reflexivně zamířila dozadu a dopadla na její nohu, těsně nad kolenem. Okamžitě jsem si uvědomila, jak mi jemné kombiné klouže přes prsty na hřbetu mé ruky. Když se mé prsty usadily na její kůži, její sevření na kostnaté části mých boků zesílilo. Byla jsem rozpolcena mezi sledováním třídy a vychutnáváním okamžiku s Maureen. Chladivá vlhkost mých kalhotek byla nepříjemná, stejně jako tlak mých bradavek na těsnou podprsenku.
Pak chlapci ve třídě prolomili smyslnost okamžiku. Všichni tři se objevili ve dveřích. Okamžitě jsem se otočila zpět k Maureen a přikývla Její paže mě objala kolem pasu a přitáhla si mě k sobě. Krátce jsem si myslela, že se mě chystá políbit. Naše prsa se dotýkala.
"Kolik?" zašeptala.
Zvedl jsem tři prsty.
"Členové?" zeptala se. Přikývla jsem.
Obě jsme se naklonily, abychom se podívaly do třídy. Maureeniny ruce se mi sevřely kolem pasu a na zádech jsem ucítila její prsa. Když se naklonila dopředu, její tvář se dotkla mé. Zůstaly jsme tak celou minutu, dokud nebyla spokojená, že dokáže identifikovat tři viníky. V jednu chvíli se jeden z chlapců podíval naším směrem a Maureen si mě pevně přitáhla k sobě, aby mě nikdo neviděl. Instinktivně jsem také natáhla ruku, abych se ustabilizovala, a ta spadla vysoko nahoru na její druhé stehno. Vlastně tak vysoko, že můj palec ucítil něco měkkého obaleného v hedvábí. Cítila jsem, jak se pod hedvábím krčí chlupy a zároveň Maureen sevřela můj pas pevněji. Nechal jsem svůj palec sklouznout tak, aby se usadil na klínku jejích kalhotek, a roztáhla jsem prsty, dokud nenašly krajkový lem jejího kombiné. Můj klitoris se dostal do křečí.
Chlapci se začali pohybovat směrem ke konci chodby a to znamenalo konec naší hlídky. Pustila jsem Maureenino stehno a ona můj pas a vytáhly jsme se do vzpřímené polohy. Navzdory potěšení, které se mi dostalo, jsem se na Maureen podívala s jistým smutkem. Upravovala si šaty, schovávala své nádherné spodní prádlo a neukázala žádné důkazy o tom, co se stalo. Byla zpátky ve službě, abych tak řekla.
Obešla mě a zavolala: "Liame, Jime, Edwarde, víme, že jste to vy. Příště zavoláme vašim rodičům!"
Než skončila, slyšely jsme zvuk kroků, které se řítily chodbou a bouchajícími dveřmi ven. Podíval jsme se na sebe a usmály se.
"Dělej mi společnost, dokud ty dveře nezamknu," řekla. A já to udělala.
"Říkala jsem ti, že na konci měsíce budeme mít kemp v T Forest?" zeptala se.
"Ne, slyším to poprvé," řekla jsem.
„Nejdřív musíme zkontrolovat kemp, a já jsem si říkala...“ zaváhala, když zavírala únikové dveře a otevřené okno, „...jestli bys chtěla jít se mnou, říct mi můj názor a tak?
Znovu jsem se usmála. Moc ráda.
XXXXX
Maureen mi řekla, že my dvě jdeme do lesa zkontrolovat zařízení a tak dále. Strávily jsme noc na místě a ona mi řekla, že má stan a samozřejmě si půjčí další, pokud budu chtít, abychom měly každá svůj. Rychle jsem řekla, že pokud je její stan dost velký pro obě, ráda se podělím. Vždycky jsem milovala kempování a trávila jsem mnoho let pod stanem ve společnosti svých rodičů, bratra a sestry. Tentokrát jsem však měla strávit odpoledne a noc pouze s Maureen a to, věřte mi, bylo něco, na co jsem se těšila.
Maureen se zmínila o událostech, které se staly ve škole, když jsme sledovaly chlapce. Tato zkušenost vyvolala nutnost několikrát pozdě v noci zmírnit mé zadržované touhy.
Předtím jsem se zmínila, že se v žádném případě nepovažuji za lesbičku a upřímně jsem to stále zastávala. Představovala jsem si, že procházím fází, kterou někdy dívky procházejí. Na semináři pro pracovníky s mládeží na částečný úvazek, kterého jsem se zúčastnila na popud Maureen, jsem se dozvěděla, že tato fáze, pro nedostatek lepšího slova, byla naprosto přirozenou součástí dospívání, ale rozhodně ne takovou, kterou by pracovníci s mládeží měli podporovat. Když jsem se zúčastnila kurzu, než jsem měla k Maureen nějaké 'hezké' pocity, byla jsem vlastně šokována, když jsem se dozvěděla, že je považováno za přirozené, že žena sexuálně touží po jiné ženě. Ukazuje to, jakou chráněnou výchovu jsem měla. Touhu, kterou jsem měla po Maureen, jsem však neměla po žádné jiné ženě.
Asi měsíc jsem pak měla přítele Frankieho. Pracoval na trajektech, takže nebyl vždy k dispozici. Byl zábavný, ale říkat, že se mi opravdu líbil, by bylo trochu zkreslovat pravdu. V mládežnickém klubu byl ještě jeden kluk, Fergal, se kterým jsem si skvěle rozuměla. Byl šampionem ve flirtování a vím, že mě zaujal, ale i když se mi opravdu líbil, cítila jsem, že je příliš mladý a jen jsem cítila, že mu něco chybí. Tak, jak jsem se cítila v přítomnosti Maureen, jsem se necítil v přítomnosti ani jednoho z nich.
§
"Chceš, abych tě vyzvedla zítra odpoledne, Heleno?" "Ne, to je v pořádku, Maureen," řekla jsem. "Sejdeme se v jednu v klubu."
"To je skvělé," řekla.
"V kolik se vrátíme ve čtvrtek? To jen musím dát vědět mámě."
"No, měly bychom být doma nejpozději v 10."
Když jsme zavěsily, zkontrolovala jsem předpověď počasí na další den a na základě těchto informací jsem vybrala vhodné oblečení a sbalila do tašky něco na noc. Rozhodla jsem se, že moje džínová minisukně a černý top bez rukávů budou to pravé na cestu a většinu dne. Pokud se dalo věřit předpovědi, bude slunečno a teplo. Hodně jsem také přemýšlela nad svým spodním prádlem a vybrala jsem si krémovou saténovou sadu podprsenky a kalhotek, které byly nejdražší sadou spodního prádla, kterou jsem vlastnila.
Když jsem té noci ležela v posteli, moje myšlenky chtěly nasměrovat mou ruku do pyžama. Staré bavlněné kalhotky, které jsem obvykle nosila pod pyžamem, byly velmi vlhké, ale uvědomila jsem si, že silně potřísněné kalhotky může být těžké vysvětlit mé matce, když je dala prát. Takže moje štěrbina hledající pozornost bude muset počkat.
§
Krátce po jedné následujícího odpoledne dorazila Maureen ve svém VW Polo. Čekala jsem asi dvacet minut, ale řekla jsem jí, že jsem tam právě dorazila. V letních šatech, světle levandulových s malými bílými tečkami, vypadala uvolněně a velmi pěkně. Nohy měla holé a na nohou sandály. Také voněla po voňavém mýdle.
"Vše připraveno?" zeptala se.
"Ano," odpověděla jsem. "Jen jedno zavazadlo."
Otevřela zadní dveře Pola a sehnula se, aby udělala místo pro mou tašku vedle stanu a jejích zavazadel. Zadní část jejích šatů se trochu zvedla, když se ohnula, a já jsem rychle nahlédla, abych zjistila, zda pod nimi nevykoukne kousek krajky a hedvábí nebo saténu. Nic. Ale věděla jsem, že by bylo nemožné u Maureen nenosit pod šaty kombiné. Jen jsem musel být trpělivá.
Tábořiště bylo v T Forest, asi šedesát pět mil na jih, a cesta trvala asi hodinu a dvacet minut. Byla opatrná řidička, vždy s oběma rukama na volantu, pokud samozřejmě neměnila rychlost. Povídaly jsme si o klubu a o plánovaném kempu a o tom, kdo pojede a kdo ne. Tu a tam jsem se podívala na její nohy, ale stále tam nebylo ani stopy po kombiné. Pak, asi dvě míle od místa, zastavila u vchodu do obchodu.
"Potřebujeme čaj a nějaké další věci. Jdeš se mnou?"
Poté, co jsme nakoupily čaj, mléko, sušenky, jablka a sirky, jsme se vrátily k autu. Maureen měla tašku s potravinami a otočila se, aby tašku položila na zadní sedadlo. Ten pohyb způsobil, že se jí šaty zachytily pod levým stehnem, tím, co bylo blíže ke mně, a objevilo se její kombiné. Moje oči se široce otevřely; ohromená sexy pohledem na pořádnou rozlohu stehen a průsvitné bílé hedvábné kombiné s ne více než centimetrem krajky na lemu. Vize trvala maximálně tři sekundy, ale byl to pohled, na který jsem nikdy nezapomněla. Když se znovu otočila, upravila si šaty a odjely jsme. Cítila jsem to drobné lechtání mezi nohama, které ukazovalo mé vzrušení.
Poté, co jsme se přihlásily a zaplatily v kanceláři kempu, jely jsme na naše určené místo v jednom rohu oblasti tábora. Byla tam řada dalších stanů, různých velikostí, ale neřekla bych, že místo bylo přeplněné. Vyložily jsme dva stany a rozložily je připravené k postavení. Byla dobrá organizátorka a evidentně přesně věděla, co dělá; nastavení podlážky, pak stanu a potom kolíků pro ukotvení stanu.
Stan měl z nějakého důvodu otvor na zip na obou koncích, což bylo neobvyklé, ale Maureen vysvětlila, že stan pocházel ze západního Německa a patřil jejímu strýci, který kdysi jezdil po Evropě na kole. Posledním krokem při stavění stanu bylo nastavení výšky nastavením tyčí na obou koncích. Maureen byla na jednom konci a já na druhém; chlopně na zip byly na obou koncích otevřené. Když jsem si nastavila výšku tyče, podívala jsem se skrz stan a skoro jsem nahlas zalapala po dechu. Maureen měla roztažené nohy, když si dřepla, a já viděla celou cestu nahoru, dovnitř jejích šatů a bílého kombiné, přes nahá stehna až po růžové krajkové kalhotky.
"Jak je možné, že tato žena neví, co mi dělá?" Pomyslela jsem si, zrovna když Maureen vstala a řekla, že jde pro spacáky. Musela jsem na vteřinu zavřít oči, abych se uklidnila.
§
Během odpoledne jsme si udělaly výlet do nejbližší vesnice, asi míli a půl odtud, abychom se podívaly, jaké tam jsou obchody (několik) a zkontrolovaly, zda je tam vhodná diskotéka (nebyla). Zjistily jsme, že vesnice je vstřícná a vhodná pro mladé lidi, kteří se zajímali o kempování, ale nepili a tak dále. Měly jsme oběd, během kterého jsme si povídaly o jejím strýci a zbytku její rodiny a ona se ptala na moji.
Také jsme trochu prozkoumaly les a obě jsme se kvůli tomu převlékly; Já měla na sobě modré džíny a ona hnědé ležérní kalhoty. Obě jsme měly tenisky. Les byl krásný a viděly jsme zajíce, veverky, polní myši, volavku v řece a datla. Chodily jsme a chodily, a když jsme v jednu chvíli vylezly na travnatý břeh, nabídla jsem jí ruku, abych ji vytáhla nahoru, a ona mě za ní chvíli držela a vsunula prsty mezi mé.
Ale jako často toho léta se počasí bez varování změnilo a během několika minut se obloha zatemnila a začaly padat dešťové kapky. Našly jsme nějaký úkryt pod velkou převislou větví, a když začal déšť silněji padat, nemohly jsme se brzy vyhnout promoknutí.
"Budeme muset utéct," povzdechla si Maureen. "Myslím, že to chvíli potrvá."
Souhlasila jsem s ní a opustily jsme náš úkryt. Během několika sekund jsme však byly promoklé a snažily jsme se běžet co nejvíce po kamenité cestě. Přes stromy jsme viděly náš stan, ale cesta byla daleko. Maureen mě zatáhla za paži a ukázala mezi stromy.
"Proběhneme mezi stromy. Je to kratší," vydechla ztěžka.
Běžely jsme po kluzké trávě a začaly jsme kličkovat mezi stromy. Stan byl jasně vidět, když jsem slyšela Maureen padat a křičet. Otočila jsem se a uviděla ji, jak si drží kotník. Uklouzla na vlhkém mechem obrostlém kousku země.
"Jsi v pohodě?"
"Můj kotník, oh," zakňourala.
"Pojď, dej mi ruku kolem krku," řekla jsem, když jsem se sklonila, abych jí pomohla.
Objala jsem ji jednou paží kolem pasu a podařilo se nám projít mezi stromy a zpět do stanu; i když totálně promočené. Stále jsem ji držela, sehnula jsem se a rozepnula vchod a obě jsme spadly dovnitř. Zapnula jsem ho.
Maureen byla očividně v nějakém nepohodlí a z obou kapala voda. To byla první věc..
"Vytáhni mi ručník z tašky, ano?" řekla Maureen. Vytáhla jsem její i můj a sušily jsme si vlasy.
"Musíme se převléct," dodala o chvíli později. Když si začala svlékat tričko, postavila se na zraněný kotník a znovu bolestně zasténala.
"Tady, lehni si na spacák a nech mě, abych ti pomohla," řekla jsem. Bála jsem se o její kotník a ona určitě taky, protože bez dalších okolků vyhověla.
Sundala si tričko a odhalila vlhkou růžovou podprsenku a ztuhlé bradavky, které pak zakryla ručníkem. Rozvázala jsem jí promočené tenisky a sundala je i bavlněné ponožky. Viděla jsem, že má oteklý kotník. Dále jsem šla k její přezce na opasku, ale ona okamžitě položila ruku na mou, aby mě zastavila.
"Maureen, musím ti sundat kalhoty. Jsou mokré skrz."
Přemýšlela o tom a pak pustila ruku. "Dobře," přikývla. "Cítím se jako invalida."
Rozepnul jsem její přezku a svlékala ji. Maureen ležela na vršku tašky, ruce měla položené vedle sebe, a pozorovala mě, jak jí pomalu stahuji kalhoty. Trhla sebou bolestí v chodidle a já se ze všech sil snažila nezírat na její růžové kalhotky, které se snažila zakrýt rukou.
"Ehm, budeš si muset svléknout i spodní prádlo, pokud je mokré." Když jsem to řekla, snažila jsem se na ni nedívat a doufala jsem, že mě můj hlas nezradí.
Chvíli neodpovídala, což ve mně vyvolalo dojem, že jsem zašla příliš daleko. Pak přikývla a řekla, že má v tašce čisté prádlo.
"Nevadilo by ti to?" zeptala se mě.
"Samozřejmě, že mi to nevadí," dokázala jsem se usmát a sáhla k její tašce a našla odpovídající soupravu v bledě modrém saténu.
Vzala mi je a řekla: "Taky se musíš převléknout, Heleno. Pořád z tebe kape."
Sundala jsem si tričko, tenisky a džíny a rozhodla jsem se, že je spravedlivé, že mě vidí tak, jak jsem ji právě viděla já. Podařilo se jí vyměnit si spodní prádlo pod ručníkem a viděla jsem, jak se na mě dívá, zatímco jsem se svlékala.
"Ach," vydechla, "máš kalhoty promočené. Rychle se převlékni!"
"Ehm, problém, tohle jsou jediné, které tady mám. Myslela jsem, že je to jen na přespání a nečekala jsem, že zmoknu."
"Ach, co dělat, co dělat," řekla nahlas. Ručník jí spadl z hrudníku a já jsem teď viděla, jak tu krásnou saténovou podprsenku tak i její tvrdé bradavky trčící skrz.
Mezitím jsem si sundala podprsenku a osušila jsem se ručníkem. Když mi ručník přejel po vztyčených bradavkách, účinek jsem ucítila mezi nohama.
"No, mám kombiné, které si můžeš obléct, dokud ti neuschnou kalhotky, jestli chceš," řekla. "Aspoň tě to zakryje."
Náhle mi vyschlo v ústech a moje bradavky reagovaly, jako by měly uši a slyšely, co se nabízí.
"Pokud ti to nevadí," bylo asi vše, co jsem mohla říct.
Ukázala na svou tašku a já šla a vyndala ho; to krásně bílé, které jsem ji viděla nosit dříve. Byla jsem v nebi.
§
Tu noc, když déšť ustal a já jsem šla do kantýny (v minisukni, ale bez spodního prádla) a koupila nám rybu s hranolkama a dvě horké kávy, jsme ležely na spacáku a povídaly si. Maureen měla na sobě hebkou růžovou nylonovou noční košili, která jí sahala těsně nad kolena. Znovu jsem se převlékla do kombiné a zeptala se Maureen, kolik jich má doma. Osm zněla odpověď a vyprávěla mi, jak se bez nich vždycky cítila neoblečená. Když jsme se zasmály nějakému vtipu, škubla sebou.
"Stále bolí?"
"Ano trochu."
"Nech mě se podívat," řekla jsem, když jsem se postavila blízko jejích nohou.
Jemně jsem jí zvedla nohu a začala jemně masírovat kotník. Pak jsem si uvědomila, že mám v tašce tělové mléko s Aloe Vera; něco, co jsem vždy používala na bodnutí hmyzem a spáleniny od slunce.
"To ti pomůže," řekla jsem jí a ukázala jí láhev.
Když ležela, začala jsem jí nanášet mléko na kotník. Nechtěla jsem umazat její krásné kombiné dostat, tak jsem ho zvedla, až se její noha opírala o moje stehna. Mohla jsem se podívat na Maureen, jak tam ležela se zavřenýma očima. Pro mě byla v tu chvíli krásná a velmi sexy; lem noční košile asi deset centimetrů nad koleny a bradavky směřující nahoru přes satén a nylon. Pomalu a téměř bez přemýšlení jsem jí začala masírovat spodní část lýtka a kolem chodidla, mezi prsty. Mírně pohnula tělem.
Jemně jsem jí položila nohu a začala masírovat vršek té druhé. Pohnula se.
"Víš, nikdy jsem neměla masáž." Řekla to, když se opřela o lokty a podívala se mi přímo do očí.
"Ne? Chceš jednu?" Upřímně nevím, jak se mi podařilo promluvit.
Zaváhala. "Možná jen nohy. Tady leží trochu ztuhlé."
"Jsou to jen nohy." Pořád jsem nemohla uvěřit, že se to děje.
Když si lehla, zvedla noční košili tak, aby jí zakrývala jen kalhotky. Polkla jsem a rozetřela si mléko na ruce. V této fázi jsem byla dole vážně mokrá. Pomalu jsem začala prsty přejíždět po jejích lýtkových svalech; ne tak lehce, aby to bylo lechtivé, a ne tak tvrdě, aby to bolelo. Postupně jsem promasírovala každé lýtko a pak jsem jí roztáhla nohy, abych si mezi ně mohla kleknout. Viděla jsem, jaký účinek jsem na ni měla, když měla vztyčené bradavky a škubaly jí prsty pokaždé, když jsem se pohnula po lýtkách. Pak jsem jí masírovala kolem kolen, přes kost a zezadu v prohlubni a ona vydala jednoduché zasténání.
Věděla jsem, že moje šťáva prosakuje do lemu jejího kombiné, protože když se dotkla mých kotníků, cítila jsem se mokrá. Zoufale jsem chtěla dosáhnout orgasmu, ale nechtěla jsem prolomit kouzlo mezi Maureen a mnou v tu chvíli ve stanu. Pomalu jsem začala klouzat prsty po jejích stehnech, nejprve jedno a pak druhé. Její pěsti se teď otevíraly a zavíraly. Stiskla jsem palce podél horní části stehenního svalu a zmírnila tlak svých prstů na vnější a vnitřní stranu jejích hedvábně hladkých stehen; pokaždé o něco výš a výš. Než jsem se dostala tak vysoko, že se její nohy začaly třást a svírat. Viděla jsem saténem pokrytý klín, který byl velmi vlhký, a došla jsem k poznání, že to byl efekt, který jsem způsobila. Byla jsem očarována.
Nakonec jsem pomalu, dráždivě posunula obě ruce nahoru po vnitřních stranách jejích stehen, dokud se nepřitiskly na její mokré kalhotky. Výsledek byl téměř okamžitý; pevně sevřela nohy k sobě, chytila mé ruce a její ruce se zvedly k jejímu obličeji, když hlasitě zasténala. Pak se jí nohy dostaly do křečí. Snažila jsem se pohnout prsty, což jen zvýšilo její křeče. Během toho všeho jsem cítila, jak z ní vytéká teplá tekutina, která namáčí satén i moje prsty.
O minutu nebo dvě později přestala a já odtáhla ruce pryč. Lehla jsem si vedle ní; stále si zakrývala obličej.
"Líbilo se ti to?" zašeptala jsem.
Otočila se a podívala se mi do očí. Teď, když se na tu noc podívám, myslím, že překročila hranici ve své mysli, protože přiblížila své rty k mým a líbaly jsme se, dlouze a tvrdě. A zatímco jsme se líbaly, její prsty našly moje bradavky a dráždily je, pak si našly cestu dolů po mém břiše až k pasu pod kombiné. Dotkla se mého klitorisu a můj orgasmus se zlomil v křečovitých vlnách. I moje prsty klouzaly po jejích kluzkých kalhotkách a vrážely do ní materiál, dokud nevykřikla a znovu a znovu tekla.
§
Ráno Maureen vysvětlila své pocity a svůj smysl pro povinnost a touhu pomáhat mladým lidem a já jsem poslouchala a věděla, co říká. Naposledy mě políbila a zašeptala: "Děkuji!"
O měsíc později jsem klub definitivně opustila. Nikdy jsem neměl v úmyslu zapomenout na tu noc ve stanu a mám památku, kterou nosím dodnes – Maureenino kombiné.

Diskusní téma: MAUREENINO KOMBINÉ - Martina

Datum: 25.02.2023

Vložil: Sabine d'Iable

Titulek: Je to nečitelné

Abych ji stabilizovala? To nyní technický manuál, ale erotika. Zamyslete se nad používání některých slov. Navíc je to dost kostrbaté a pořád se někde zasekávám

Datum: 09.03.2023

Vložil: Martina

Titulek: Re: Je to nečitelné

Když to napíšeš líp budu ráda. Mě už to stejně nebaví.

Datum: 23.02.2023

Vložil: Altheia

Titulek: KOMBINÉ

Paráda, Martinko, díky! ...Co všechno umí udělat jedno kombiné... ;-)

Datum: 23.02.2023

Vložil: Martina

Titulek: Re: KOMBINÉ

Ano, kombiné dnes už skoro nikdo nezná, v minulém století to byla nedílná součást dámského šatníku. Já ho miluji dodnes.

Přidat nový příspěvek