Mladý účetní 2.díl - Miky

23.02.2013 09:36

Další den se probudil hodně brzy ráno když se dívky vraceli z „práce“. Ostatní dívky šli po koupeli hned spát ale blondýnka zůstala vzhůru a sedla si ke Zdeňkovi na postel. „Kuzma má na tebe po včerejšku několik připomínek a já ti mam pomoci abys jsi se naučila být pořádnou dívkou a děvkou. Pozorovala jsem tě po očku a to co by se nabízelo jako první ti šlo poměrně slušně, vykouřila jsi mu ho poměrně dobře, myslím že s praxí se tvé schopnosti ještě zlepší. Prostě čím víc vykouříš čůráků tím líp to budeš umět, s tím ti pomoci nemusím, stačí se řídit instinktem a vzrušení ti samo napoví. Jenže jsou tu další prvky , často drobnosti které ti nejdou. V prvé řadě chůze na podpatcích, ti vysloveně nejde, chodíš v tom jako slon v porcelánu, málem jsi si včera několikrát vyvrkla kotník. Jdi si obout nějaké boty na vysokém podpatku a musíš se tu procházet, sice tě z toho budou bolet nohy ale naučit se v nich chodit budeš muset.“ Zdeněk si vzal ze skříně jedny lodičky a začal se procházet pod bedlivým pohledem blondýnky po místnosti. Chodil po místnosti několik desítek minut než se naučil alespoň trochu chodit tak aby si vypadal přirozeně.

„Dobrá to teď stačí“ zavolala blondýnka, „jdi do koupelny, musíš se oholit a připravit, stačí tvář tělo si oholíš až večer, tak rychle to zas na těle neroste.“ Po oholení mu přikázala aby si sám udělal make-up že mu ho nemůžou dělat pořád ony, musí se naučit udělat si jej sám. Nejprve mu podala malou plastovou tubu s make-upem, a poručila ať si natře lehkou vrstvu po celém obličeji i krku. Pak mu podala černou tužku aby si udělal černé linky podél očí a vytáhnul si černě i své od včera tenounké obočí. Pak mu podala oční stíny a štěteček „pro začátek si udělej jen jednoduché jednobarevné stíny, vem si třeba tu modrou a jemně si potři jen vlastní víčko, stín by neměl přesahovat nikam jinam, ani nahoru pod obočí ani do boku“ udělal jak řekla a jemně si modrou barvou potřel obě víčka, znovu vytáhl černě linky a nakonec si projel řasy řasenkou. S očima byla spokojená, i jemu připadalo jako by měl poměrně přijatelné ženské oči. Podala mu tužku na rty „konturku“ a obtáhl si rty, pak červenou rtěnkou potřel rty. Najednou vypadal jeho obličej velice žensky ani sám nemohl uvěřit že toho docílil sám. Podala mu pudr a velký štětec a poručila aby si jím potřel obličej, u něj hlavně oblast vousů a tváří aby si lépe zakryl kořínky, pak mu podala narůžovělý pudr a jím si vytáhl lícní kosti. To už byla blondýnka spokojená ještě víc jen ji stále něco chybělo a na okamžik odběhla. Když se vrátila nesla malou krabičku, jehlu a zapalovač. Naklonila si ho bokem a vzala ucho, nahřála jehlu a pak jedním rychlím a poněkud bolestivým pohybem jej propíchla. Ubrouskem otřela krev a z krabičky vyndala jednu zlatou náušnici, a připla mu ji. Totéž učinila i s druhým uchem. S pomocí gelu tužidla a dalších přípravků si pak musel sám připravit podobný účes jaký mu včera připravili dívky. Nakonec jeho hlava vypadala skutečně velice žensky a vidět jen ji i sám o sobě by si Zdeněk myslel že vidí velice přitažlivou ženu.

Vrátili se do pokoje, nejprve mu blondýnka nasadila červený korzet a těsně mu stáhla břicho a boky tak aby vytvořila lepší tvar těla se zadkem a úzkým pasem. Když si musel obléknout červené kožené šaty se sukní končící těsně nad zadkem, jen prsa mu chyběli aby vypadala iluze ženy naprosto perfektně. Teď byl připravený, blondýnka mu znovu přikázala se procházet po místnosti. „choď tak abys dávala nohu před nohu, když jde muž má nohy vedle sebe, ale ženy chodí s nohami těsně u sebe, ty bys měla chodit spíše jako modelka, přeci jen se máš ukazovat, proto tvoje nohy musí při chůzi vytvářet přímku, jedna noha přesně před druhou“. Tak začal chodit, sem a tam, blondýnka mu připomínkovala i další chyby, které při chůzi dělal, jako že by měl mít lokty blíže k tělu a ruce by měli jakoby obeplouvat zadek zatímco lokty zůstávají těsně u boků, a také měl začít trochu více při pohybu pohybovat zadkem. Když asi pol hodině zvládl jakž-takž chůzi aby byla dle názoru blondýnky dostatečně elegantní začaly vstávat ostatní dívky a on si mohl konečně ne chvíli sednout, nohy už ho boleli jako čert, neuměl si představit jak na tom musejí bít ostatní dívky které tak musejí zůstat celý den, nebo celou noc aby bavili zákazníky.

Dveře do místnosti se otevřeli a vešel jeden muž, nesl tác a na něm byly kelímky každý v jiné barvě. Dívky vyšli ven z koupelny a každá si vzala kelímek barvy jejích vlasů. Zdeněk přišel k tácu a blondýnka mu řekla aby si vzal červený kelímek a spolykal všechny prášky které jsou v něm jinak nedostane nic k jídlu. Dost neochotně spolknul všechny prášky, přeci jen už měl příšerný hlad. Než muž přinesl jídlo ještě si stáhnul kalhoty a něco poručil, blondýnka se naklonila ke Zdeňkovi, máš mu ho vykouřit jinak nepřinese jídlo. Přistoupil tedy k němu a klekl si, dívky ale byly příšerně zvědavé, jen málokterá před tím viděla na vlastní oči muže jak kouří penis jiného muže, tím spíše že je oblečen jako dívka.

Zdeněk nebyl zrovna nadšený, lépe řečeno byl z takového zájmu dost nervózní a i když to nebylo ani 24 hodin od doby kdy vykouřil Karlovo péro. Už když jej jen uchopil do ruky a zapumpoval vyvolalo mezi dívkami chichotání což způsobilo ještě větší Zdeňkovu nervozitu, v obličeji byl celý rudý a kdyby neměl penis zamklý v kleci asi byl měl obrovskou erekci. Nakonec spolkl poslední zbytky mužnosti, a i když jej sledovalo z několika centimetrů několik dívek vložil žalud penisu do svých namalovaných rtů a začal jej kouřit. Většina dvíče vyštěkla smíchy ale nakonec u nich zvítězilo vzrušení a když se na ně Zdeněk o chvíli později kouknul většina z nich měla ruku schovanou v kalhotkách, netrvalo dlouho a muž začal zrychleně dýchat, penis začal lehce škubat a o okamžik později již zaplnili Zdeňkova ústa další várka semene, když si to v duchu spočítal už pátá, a po druhé kdy je z něj děvka.

Muž odešel a pak přinesl dvě igelitky plné jídla, hlavně ovoce a zeleniny a jiného zdravého jídla. Zdeněk si na tom sice nijak zvlášť nepochutnal ale hlad byl silnější a tak byl rád alespoň za to. Po jídle si ho vzala jedna z dívek do koupelny a tam si několikrát smyl a znovu stvořil make-up. Další dívka jej poté učila znovu chodit a pohybovat se. Třetí se oblékat a svlékat, postupně vyzkoušel celý svůj nový šatník. Blondýnka mezi tím dospávala včerejšek. Další dvě ho v podvečer ještě učili tančit a provádět striptýz. Ale než se stačil trochu pohybovat už se otvírali dveře a byl čas na další noční službu. Tentokrát vešli všechny do hlavního baru včetně Zdeňka. On a blondýnka museli jít ke Kuzmovi každá z jedné strany, blondýnka vyzvala Zdeňka aby se začal věnovat jeho penisu, ten u rozepnul kalhoty a vzal penis to ruky, lízáním jej přivedl k životu a začal kouřit, když se nad ním objevila otevřená blondýnčina broskvička, vyndal penis z úst a nasměroval ho do ní. Zatímco ona přirážela na koníčku on je oba současně lízal. Najednou oba přestali, blondýnka si klekla vedle Zdeňka mezi Kuzmovi nohy a začala si hrát s Kuzmovým penisem. Zdeněk si musel stoupnout a přesunout se k dalšímu muži a tomu vykouřit penis, a znovu po chvíli si jedna z dívek na něj nasedla a začala na něm jezdit zatímco on je musel oba současně lízat. Situace se opakovala ještě několikrát do doby než měla každá dívka jednoho muže. Jen Zdeněk tu najednou jaksi přebýval, Kuzma mu nařídil aby se vrátil do pokoje že jeho panenství si ještě vzít nechce. Při cestě zpět Zdenka ale zastavili dva muži, cestu do pokoje si mě odpracovat. Klekl si proto a oba je postupně vykouřil, teď teprve je vykouřil až do konce. Po spolykání semene se vrátil do pokoje, svlékl se, smyl si make-up a šel si lehnout. Ač by se mu to ještě na začátku tohoto týdne zdálo neuvěřitelné na okamžik se přistihl jak na dívky žárlí, ony si užívají sexu a zábavy se zákazníky, zatím co on něco málo vykouří a pak se musí vrátit do pokoje a jít spát. Na co si dělal ten make-up, na co se celý den učil pohybovat, na co se oblíkal do šatiček když je to nakonec vlastně bez efektu.