Mladý účetní 3.díl - Miky

09.04.2013 12:39

Další den se znovu probudil jako první, chvíli ležel v posteli, ale pak potřeboval na záchod, musel tedy vstát a jít, když se vrátil blondýnka mu ještě ležíce v posteli podala DVD a ať si to pustí. V rohu místnosti byla televize a přehrávač. Když si to pustil byl tam film s cvičením pro ženy. Nějak pochopil co se po něm si chce, pod skříňkou bylo několik podložek jednu si vzal položil na zem. Přišel ke své skříňce a tam si vzal červené tričko a lesklé legíny podobně jak byly oblečené i dívky jenž cvičily na videu. Pak se vrátil znovu na žíněnku a začal cvičit podle cvičitelky. Cviky byly hlavně na vytvarování zadku, stehen a břicha. Cvičit musel asi hodinu, než film skončil. Pak musel jít do koupelny, a osprchovat se. Než si ale stačil osušit, byla tam znovu blondýnka. A hodila mu tašku, tohle si nasaď a bez dalších řečí odešla. V tašce byly natáčky na vlasy. Zdeněk pomáhal jako dítě s natáčkami matce a proto věděl, co s nimi má dělat. Už to bylo mnoho let, co to naposled dělal takže s nimi chvíli bojoval ale nakonec se mu to podařilo nasadit tak jak má. Po oholení a obnovení make-upu se vrátil do místnosti, aby se oblékl. Dívky, které už mezi tím vstaly téměř vyprskly smíchem, když do místnosti vešel mladý hubený muž s načerveno obarvenými vlasy, v natáčkách, s perfektním make-upem, dokonale hladkým tělem penisem uzamčeným v červeném pásu cudnosti a v červených lodičkách. Cvičební věci dal do špinavého prádla na vyprání a vzal si jedny latexové červené minišaty. Když se ale oblékl a po uschnutí vlasů sundal natáčky, a jeho vlasy se pěkně zkudrnatěli většina dívek pochvalně uznala, že vypadá vážně sexy. To už znovu vešel do místnosti muž s tácem s léky v kelímkách. Zdeněk mu zase musel nejdřív vykouřit péro a pak donesl i jídlo.

Zatím co si ještě z tváře odstraňoval semeno vešla do místnosti jedna žena s velkým kufrem. Ostatní dívky ji jen pozdravily a věnovali se dál jídlu ona přišla přímo k němu a položila kufr na zem. Byla o něco menší černovláska mírně při těle, oblečená normálně v kalhotech a nějakém triku a v keckách. Mírně s překvapením si ho prohlížela od hlavy až k patě. Ty jsi skutečně kluk? Nevěříce se jej otázala. On smutně přitakal. A jsi tady jako děvka dobrovolně? On znova smutně opáčil že ne, a pak ji pověděl, že nechtěně způsobil Kuzmovi dluh a on jej na oplátku unesl a donutil jej zůstat tady v bordelu jako prostitutka. Ona se na něj smutně podívala, no mohl jsi dopadnout i hůř. Myslíte jako že mě mohli zabít? No jak se to vezme, slyšel jsi o támhle o blondýnce? Ne proč? No jak to říct, já jsem ji znala ještě před tím, než se ocitla tady, vlastně to ona mě seznámila s Kuzmou. Mam tu nedaleko malý Sexshop a ona tam občas chodila nakupovat, pak jsem začala prodávat různý věcičky tady holkám. Každopádně co víš o Blondýnce a Kuzmovy, ještě se ho zeptala? Nic moc jen že ona je jeho osobní děvka, odpověděl po pravdě Zdeněk. Ono je to ještě horší než si myslíš ona je jeho vlastní neteř, on je její strýc, ona je dcera jeho sestry, která prý umřela a on si ji vzal sebou do Prahy. Blondýnka tu žila, normálně chodila do školy a tak, proto umí česky. Ale taky věděla, že je neteří ruského mafiána a tak si hodně vsakovala a utrácela velký peníze, dělala strašný bordel a ničila Kuzmovy dobré jméno mezi ruskou mafií. Kuzma ji chtěl umravnit, že mu poškozuje dobrý jméno, ale nedařilo se mu to.

Poslední kapka byla když jí bylo asi tak 22 se příšerně opila a vešla tady do bordelu, svlékla se a začala se prodávat jako ostatní holky. To byla poslední kapka pro Kuzmu, když viděl jak se kurví s jeho muži. Přikázal ji zavleknout sem dolu. A že když chce být děvka, tak bude děvka. Ona se mu vzepřela a odmítla. Jeho muži ji pak příšerně zmlátily a znásilňovali. Trvalo to nějakou dobu, než se podvolila. Tou dobou už byla příšerně dolámaná a plná modřin. Když ji přivedly před Kuzmu a on ji poručil, ať mu ho vykouří, ona se mu najednou vzepřela a řekla mu něco v tom smyslu, že by raději vykouřila péro psovi než jemu. Bohužel pro ni, on je vážně psychopat. Zavolal mě a poručil mi, abych přinesla postroj na pejska. Nevím jestli jsi to někdy vyděl, to je taková kukla ve tvaru psí hlavy, k tomu nějaké postroje kterýma se svážou nohy a ruce a k nim se přidělají psí tlapky, aby nešli sundat, a do zadečku anální kolík s psím ocasem. No a samozřejmě obojek a vodítko. Když jsem přijela poručil mi, abych jí to všechno nasadila. Bránila se, ale ostatní muži ji donutili spolupracovat. Pak ji přivedli před Kuzmu. Ten si ji vodil, jako pejska všude kam chodil, vozil ji v autě a tak. Následující týdny byla údajně jeho fenka, žila s ním normálně venku, spala v boudě na zahradě, Kuzma byl v domě a ona na jeho zahradě oblečená jako fenka. Nesměla mluvit jen štěkat, chodit směla jen po čtyřech, a na záchod jako normální pes, do trávy. Když sem pak přišla znova byla z ní zcela zlomená bytost. Jakoby zapomněla všechno co znala, zapomněla své jméno, a slyšela jen na oslovení Blondýnko, zapomněla i na mě a na to že Kuzma je její vlastní strýc. Už ji dovolil být znova „člověk“ a jeho osobní děvka.

Ležela zcela nahá mezi jeho nohama a s chutí a neobyčejnou vervou mu kouřila péro. Od té doby už je z ní osobní majetek Kuzmy, nikdy jiný na ni nesmí ani šáhnout. To je jediná věc kterou si Blondýnka pamatuje, dělá jen to co chce Kuzma, nemá vlastní vůli ani touhy, dělá jen to, co chce on, to že ti pomáhá není z jejího dobrého srdce ale protože to chce on. Ostatně aby bylo jasno já ti taky nepomůžu, já se rozhodně nestanu fenou, nedovolím abych, kvůli nějaký takový děvce jako jsi ty, musela bydlet na zahradě v psí boudě a tvářit se jako poslušná fenka. Já budu taky vždy dělat to, co Kuzma chce a ty bys měl taky, protože být po vůli chlapům není nic tak hroznýho, dělá to tak každá holka na táhle planetě a i spousta kluků. A až jim dost vykouříš a dost ti rozmrdaj zadek a splatíš dluh, budeš zase volný to taková Blondýnka nebude. To si pamatuj, jsou na tom lidé i hůř než jsi ty, prostitutka je nejstarší povolání, celé generace holek to zvládly a ty to zvládněš taky, když se budeš snažit a bude z šikovná holka budeš v doma dřív než se naděješ.

No a proto jsem vlastně tady. Kuzma mi nakázal že si máš vybrat nějakou hračku, tady z kufříku a začít s ní cvičit na sou první ostrou akci. Otočila se a otevřela kufr. V něm bylo veliké množství různých umělých penisů, a vibrátorů. No jeden si vyber, s ním ztratíš panenství a až budeš dost zkušený dočkáš se i ostré akce a pak konečně začneš splácet dluh. Zdeněk nevěděl jaký si vybrat, jen si je prohlížel až se obrátil na ni a zeptal se, a jaký by jste mi doporučila? Ona se usmála a jeden vytáhla, hodně realistický dost tlustý a dlouhý s kulkami, tenhle ten sice nevibruje ale je to imitace lidské kůže a má podobnou velikost jako Kuzma, až ho budeš mít v zadečku budeš nejblíž ke skutečnému penisu a lépe se na něj připravíš. Zdeněk sice nebyl zrovna nadšený doufal v něco menšího ale musel uznat že vzhledem k tomu co ho čeká je její volba asi dobrá. Souhlasil a ona mu tomu ještě dala tubu lubrikačního gelu, brožurku s názvem „základy análního sexu“ a DVD s análním sexem, máš si tohle pustit a kopírovat všechny scénky, které tam jsou, máš přesně napodobovat každou dívku která je tam, její polohu, vzdychání i její výraz zatímco její zadeček projíždí pravé péro, ty se budeš šukat tím svým umělým. Chtěla ho políbit na rozloučenou, ale na tváři měl ještě několik kapek semene, nabrala si je tedy na prst a podala mu ho k ústům, ani kapka spermatu na zmar že? Zdeněk pochopil a vzal její prst do úst a slíznul ho.

Dívky dojedli, a šli k černovlásce se podívat na její zboží, Zdeněk si mezi tím sedl a četl si v brožůrce. První krok byl podrobně popsán způsob, jak si udělat klystýr další body už byly jen heslovitě, důkladně mazat lubrikačním gelem a pronikání penisu velmi pozvolně a pomalu, až svěrač povolí, můžeme bez obav provádět anální sex. V koupelně byl přístroj na klystýr, přeci jen dívky by měli být čisté pro každou variantu sexu kterou si budou přát jejich zákazníci. Tak zatímco dívky si vybírali on šel do koupelny tam se vysvlékl a provedl si klystýr tak až měl střeva dokonale čistá. Poté se znovu oblékl a vzal si svou novou hračku k televizi zapnul DVD a řádně promazal lubrikačním gelem svou jedinou dírku. A když se objevila na obrazovce první dívka zaujal její pozici a opatrně pronikl umělákem a definitivně se připravil o panenství. Tímto okamžikem pravděpodobně definitivně skončil svůj život Zdeněk- kluk a začal žít jako Červenovláska- děvka v Kuzmově bordelu.