Módní tipy pro zimní sezónu - Andrea Dessel

06.11.2017 20:45

 

        Zima je období kdy mají lidé spoustu příležitostí se setkat a           oslavovat . Ať už to jsou Vánoce , vítání Nového roku nebo oslava      Valentýna ženy by vždy měli být připravené . Zde je několik tipů pro        dámské oblečeni k různým příležitostem aby jste byla vždy bezvadná         a neodolatelná .

 

 

 

  Koktejlové šaty

Zde máte na výběr spoustu možností . Dobrá volba jsou lehké šaty v jarních barvách s krátkými nebo tříčtvrtečními rukávy .Preferovány by měl být výstřih do V . Nezapomeňte vše doplnit šperky . Zkuste závěsné náušnice , náhrdelník a náramek z korálků a samozřejmě vše doladit sexy botami .

 

Vánoce

Něco lehce formálního je vždy dobrou volbou . V závislosti na druhu oslavy a místě konáni si vyberte vhodnou obuv . Pokud se jedná o venkovní oslavu je lepší si vybrat obuv s nižším podpatkem a nezapomeňte aby na vaši kabelce byli slova „ Veselé vánoce „

 

 

Svatba

Ujistěte se , že vaše šaty se nepodobají šatům nevěsty a , že ji nezastíníte . Navzdory obecnému názoru je černá barva na svatbu vhodná . Rozhodnutí o tom co si obléci závisí na druhu svatby . Pokud se jedná o  klasickou svatbu zvolte formální šaty nebo sukni se sakem . Pokud se jedná o svatbu na pláži vezměte si něco měkkého a plisovaného . A samozřejmě vše doplňte vhodnou obuví , kabelkou a šperky .

 

Večeře v restauraci

Oblečte si své oblíbené kalhoty , sukni nebo šaty a doplňte ji vestou , bolerkem nebo topem bez rukávů . Soustřeďte se na vestu nebo bolerko . Jakmile to doplníte šperky jste připravena na večer .

Silvestr

Můžete vyzkoušet šaty s vrstvami hedvábí a romantickým potiskem. Další možností je dlouhá sukně s topem na míru a kašmírovým svetrem . Vezměte si boty na vysokém podpatku a nezapomeňte na psaníčko . Svůj vzhled zakončete závěsnými náušnicemi s kameny v měkkých odstínech .

 

 

 

Ať jste na koktejlové party , večeři nebo formálním večírku Vaše oblečení by mělo zapůsobit . Svůj vzhled dokončete příslušnými šperky , obuví , kabelkou nebo páskem a každého ohromte svým dobrým vkusem .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Z anglického originálu přeložila Andrea Dessel

 

Odkaz na originál https://what-to-wear-today.com/fashion-tips-for-the-winter-season/