Moje prádlo, její prádlo - Martina

11.02.2023 17:08

Po osmi letech jsme se s Paulem snažili udržet naše manželství svěží a romantické a ano, sexuální.
Takže jsem se jeden večer v květnu připravila na Paulův návrat domů po práci tím, že jsem se oblékla do jednoho ze sexy oblečení, které se mu líbilo, když jsme dováděli v ložnici.
V 18:00 jsem na něj čekala v pokoji u našeho vchodu na příjezdovou cestu, měla jsem na sobě černý, krajkový korzet, jemné černé punčochy připevněné k podvazkům, průhledné tanga kalhotky, které jsem nosila přes podvazky (tím snadněji sklouzla, aniž bych sundala moje punčochy - které miluje) a moje směšně vysoké černé lodičky na platformě s cvočkovými řemínky, které jsme si spolu koupili loni v Miami. Nalíčila jsem si tmavé oči s dlouhými umělými řasami a šarlatovým leskem na rty. Upravila jsem své čerstvě šamponem umyté vlasy do něčeho, o čem jsem doufala, že bude sexy.
V 17:57 u digitálních hodin DVR zazvonil telefon.
"Sakra." zašeptala jsem si pro sebe, když jsem pro něj běžela.
"Zlato," řekl Paul unaveně, "volali mě, abych hned odjel do New Yorku. Právě jsem na cestě na letiště."
"Ach, drahoušku, měla jsem pro tebe něco speciálního." řekla jsem, když se mi sevřelo srdce.
"Promiň, zlato, schovej zbytky, zítra večer se vrátím." Řekl roztržitým hlasem.
"No," zavrněla jsem, "nebyla to večeře, bylo to něno zvláštního... jestli víš, co tím myslím." řekla jsem svůdně.
"Opravdu?" Zdálo se, že Paulův hlas trochu ožil. "Co jsi pro mě naplánovala?"
Kousla jsem se do rtu a rozhodla se mu dát vědět, co ho čeká. "Jsem ve tvém oblíbeném oblečení do ložnice a čekám tady na tebe." řekla jsem tiše.
"Sakra, vážně?"
"Ano, opravdu, pro tebe všechno, miláčku."
"Je mi to tak líto, Robin. Nerad to zmeškám, ale zavolám ti zítra na zpáteční cestě z letiště."
"Myslím, že na tebe můžu počkat, zlato." Řekla jsem jasně, nechtěla jsem mu dát pocit viny těsně před služební cestou.
"Zavolej mi zítra v šest ráno, dobře, sexy?" řekl tichým hlasem, ze kterého mi bylo teplo po celém těle.
"Řeknu ti, co jsi zmeškal a co budeš mít zítra večer, až se vrátíš." Řekla jsem sexy hlasem.
"Hmmm, ahoj, miláčku. Nemůžu se dočkat, až se vrátím."
A pak jsme zavěsili. Sesunula jsem se do hlubokého křesla pod zrcadlem. Seděla jsem tam a cítila jsem se trochu směšně v sexy oblečení a zapnula jsem televizi, abych zabila čas, než jsem svlékla všechno spodní prádlo, které jsem si tak láskyplně oblékla.
Když jsem procházela kanály na kabelovce, abych zabila nějaký čas, než zruším vše, co jsem udělala, zazvonil zvonek třemi tlumenými tóny zvonění. "Ach!" vykřikla jsem pro sebe. "Je to Paul, který si ze mě dělá pitomce." Myslel jsem si. Rozběhla jsem se ke vchodovým dveřím a poté, co jsem se zhluboka nadechla, je dokořán otevřela, stála jsem tam ve spodním prádle a zakřičela: "Překvapení!"
Opravdu to trvalo chviličku, milisekundu, než jsem zjistila, že za dveřmi není Paul. Ne. Byla to Sandra, naše sousedka, která se nedávno přistěhovala.
"No! Překvapená, jsem." Řekla s vytřeštěnýma očima. "Nevěděla jsem, že mě čekáš."
Viděla jsem, jak si mě rychle prohlédla, od hlavy k patě. Bože, zastyděla jsem se. "Ježíši! Sandro." zakřičela jsem dívčím hlasem, když jsem se před ní snažila zakrýt.
"Můžu jít dovnitř?" zeptala se Sandra trochu agresivním způsobem. Když se zeptala, zasmála se.
"Ano." Běžela jsem do obýváku, pak do kuchyně a snažila se najít něco, čím bych se přikryla.
Sandra mě následovala a nakonec mě zahnala do kouta v kuchyni, kde nebylo kam utéct. "Sandro, neměla bys tu být." Konečně se mi podařilo vykroutit, když jsem si zakryla oči.
"Robin, uklidni se, jsem to jen já." řekla Sandra klidným hlasem, i když se ke mně stále přibližovala, když jsem se krčila.
"Měla jsi být Paul." Řekla jsem zpoza mých rukou zakrývajících si obličej.
"Ano, drahá, už jsem na to přišla. To je v pořádku."
Vykoukla jsem zpoza prstů. Sandra stála blízko mě a zvláštním způsobem se usmívala. Byla o něco starší než já, mohlo jí být něco přes třicet a byla velmi přitažlivá, jak manželky úspěšných manželů často bývají. Doufám, že je to způsob, jakým se budeš starat o to, aby Paul dosáhl velkého úspěchu se svým zaměstnavatelem, jak naznačuje jeho cesta do New Yorku na poslední chvíli. Usmívala se na mě dál.
"Uklidni se, Robin." Řekla jednoduše. "Chápu, že jsi měla pro Paula naplánované překvapení."
"Ano." zachroptěla jsem.
"Ukaž se mi, zlato." řekla Sandra povzbudivým hlasem.
Spustila jsem ruce a postavila se zády k naší kuchyňské lince.
"Jsi velmi sexy mladá žena, Robin." řekla Sandra a znovu si mě prohlédla. "Je Paul na cestě domů?"
"Ne, ne, jen mi volal, že jede do New Yorku, ale myslela jsem, že se mě snaží oklamat, když jsem slyšela zvonění, tak jsem si myslela, že jsi on." řekla jsem v záplavě slov.
"Takže dnes večer nebude doma?" zeptala se Sandra.
"Ne, až zítra večer." řekla jsem sklesle.
"Ukaž se. To je hezká souprava, co máš na sobě. Předveď mi to." řekla Sandra obchodním tónem hlasu.
"Sandro, jsem ponížená." Cítila jsem se více nahá než oblečená, měla jsem na sobě spodní prádlo a vysoké podpatky.
"Jen se uvolni a trochu se projdi. Vypadáš sexy, zlato." řekla ledabyle, když se opírala o naši ledničku. Vycítila mé váhání. "Do toho, jsme tu jen my holky."
Postavila jsem se rovněji a váhavě jsem ustoupila ze svého obranného postavení u pultu. Jehlové podpatky se rozléhaly v kuchyni, jak cvakaly po podlaze.
"No tak, nestyď se. Pracuj na tom, děvče." řekla Sandra s odvahou v hlase.
Zhluboka jsem se nadechla a rozhodla jsem se, že bude nejlepší to mít za sebou a uklidnit ji. Přešla jsem po tvrdé podlaze a otočila se k ní na druhém konci. Když jsem se chystala projít před ní, Sandra vzala mou holou paži do ruky a otočila mě k sobě. Ještě jednou mě hodnotila a přitom se usmála.
"Jsi sexy, Robin. Máš krásné tělo, holka. Kéž by můj zadek takhle vypadal." řekla.
"Dík." Podařilo se mi zavrčet.
Sandra udělala půl kroku ke mně. Podívala se na vršek mého poprsí, kde se moje ňadra zvedala. "Hezká velká prsa, Robin."
Sandra se ke mně naklonila a rychle mě políbila na tvář. "Zůstaneš tady a nepohneš se, když si odskočím domů?" Zeptala se.
"Co?" řekla jsem tiše.
"Prostě mi slib, že se nebudeš hýbat ani nic dělat, dokud se nevrátím...deset minut, maximálně." řekla Sandra, když mě sevřela pravé předloktí.
"Ano, dobře." Řekla jsem, stále omámeně a přemýšlela jsem, jestli tato noc bude zítra tou, kterou začnou sousedské drby.
"Za chvilku jsem zpět." řekla Sandra a prošla mým domem a já slyšela, jak zabouchla přední dveře.
Bezcílně jsem se toulala po kuchyni, prohlížela si prázdnou lednici, utřela talíř ve dřezu a nakonec jsem se vrátila do lednice, abych si nalila sklenku bílého vína na uklidnění nervů. Usrkla jsem vychlazeného vína a cítila, jak mi jeho teplo proudí do nitra. Pokračovala jsem v popíjení vína, kličkovala jsem po kuchyni ve spodním prádle a na vysokých podpatcích a nakonec jsem vylezla na jednu z vysokých barových židlí, které jsme měli kolem vnější kuchyňské linky.
Překvapilo mě, že to bylo už patnáct minut místo slíbených deseti, které Sandra slíbila, když jsem slyšela, jak se naše přední dveře otevírají a zavírají, slyšela šustění kabátu, který padal na náš konferenční stolek, a najednou Sandra stála v klenutém průchodu do kuchyně.
"Sandro!" Vykřikla jsem její jméno ze svých rtů, když jsem ji sledovala v rámu podloubí.
"Ptáci z pírek, co?" Odpověděla, když pro mě zaujala zdviženou pózu, oblečená do téměř shodného spodního prádla s podvazky, punčochami, podpatky a maličkými černými kalhotkami, které byly téměř úplně skryté tím, jak si překřížila stehna a nohy. "Není to tak špatné na starší a silnější." Řekla, když uvolnila pózu a cvakala přes tvrdé dlaždice směrem ke mně, nesla malou černou nylonovou tašku, kterou táhla po podlaze za sebou. "Tony je taky mimo město, tak jsem si řekla, proč neudělat párty s Robin, sexy sousedkou." Zasmála se a položila tašku na pult.
"Sandro, ty jsi blázen." Usmála jsem se, když jsem dopila poslední doušek vína ze své sklenice.
Sandra se přehrabovala v tašce, vytáhla láhev vodky z kouřového skla a s tupým žuchnutím ji postavila na pult. "Dáme si pár skleniček, panenko." Řekla jasným hlasem.
Lehce jsem se zasmála (uvědomila jsem si, že je příjemné mít společnost po Paulově nečekané nepřítomnosti) a sáhla jsem po dvou vysokých sklenicích ve skříňce nad hlavou.
"Ooh, drž tu pózu, miláčku." řekla Sandra, když jsem se pro ně natahovala.
Slyšela jsem cvakání jejích podpatků na dlaždicích za mnou, pak jsem ucítila její tělo na mém, když jsem stála paži stále nataženou vzhůru. Sandřina ruka mě objela kolem pasu a já cítila, jak se o mě opírá.
"Vezmi sklenice, Robin." Zašeptala blízko mého ucha.
Možná to bylo tím vínem, možná to byla jen nečekaná komická úleva té chvíle, ale když jsem sundala dvě vysoké sklenice, přitlačila jsem zadek k Sandřinu tělu.
"Ach, to se mi líbí, zlato." řekla Sandra a přitlačila se k mému zadku.
Vyklouzla jsem z těsného prostoru mezi námi. "Přinesu led a tonik." Řekla jsem a zamířila k lednici.
"Jen led, panenko, tohle je večer s vodkou." řekla Sandra.
Přinesla jsem zpět sklenice naplněné ledem a sotva jsem je položila, když do nich Sondra začala nalévat čistou vodku. Podala mi jednu sklenici a řekla: "Na spodní prádlo a cestující manžely." Zacinkaly jsme skleničkami a usrkly.
Diskrétně jsem Sandře dala to, co ona dala mně. Sandra měla krásnou tvář orámovanou blond středně dlouhým účesem s ofinou přes modré oči. Všimla jsem si, že její korzet byl se silnou kosticí a pevnou podprsenkou, která držela její větší ňadra nahoru a ven do kulatého výstřihu. Její kalhotky byly z lesklého PVC materiálu, její punčochy se zdály být velmi jemné, průsvitné a nepochybně drahé. Její vysoké podpatky byly lesklé černé lakované lodičky s přehnaně dlouhými a špičatými špičkami. Pocítila jsem rychlý nával vzrušení, stála jsem tam ve svém vlastním prádle a obdivovala, jak Sandra vypadala ve svém.
"Vypadáš zatraceně sexy, Sandro." Řekla jsem, když jsem si dala další malý doušek vodky.
"Jsem ráda, že se ti líbím, Robin. Tohle bude zajímavý večer." Řekla a mrkla na mě přes vršek své sklenice.
Přistoupila ke mně blíž a dala mi malou pusu. Cítila jsem stopy jejího lesku na rtech a vůni jejího parfému. Na oplátku jsem jí dala letmý polibek. Sandra položila sklenici na pult a vzala mě do náruče. Dívaly jsme se jedna druhé do očí. Cítila jsem, jak se mi podlamují kolena, když jsem se nechala zaplavit nervózním vzrušením.
Sandra si mě přitáhla blíž a znovu mě políbila, tentokrát déle a s větší vřelostí. Bez pohledu jsem položil sklenici na pult a objala ji rukama kolem zad jako v pomalém tanečním držení. Znovu jsme se setkaly ve vášnivějším polibku, otevřely jsme ústa a ochutnaly jedna druhou.
"Páni." Vydechla jsem, když jsme přerušiy polibek.
Sandra se mi znovu dívala do očí. Viděla jsem, jak se její oči zkroutily do malého úsměvu. "Víš, kam to směřuje, že?" Zeptala se tiše.
"Ano." Zašeptala jsem svou odpověď.
Vzala mou ruku do své, popadly jsme sklenky a vedla mě do obývacího pokoje.
"Páni, už věky jsem si nehrála na oblékání. Je to skvělé." řekla Sandra živě. Pak pro mě udělala přehlídku přes pokoj k televizi a pomalu se otočila na jedné noze na jehlovém podpatku, když se ke mně znovu přiblížila. Pak pokračovala v chůzi jako kočka ve spodním prádle a pomalu táhla prsty po postranních stolcích a poličkách, jak se motala po místnosti.
Žasla jsem nad její důvěrou. Sandra měla nádherný zadek, přičemž zadní část maličkých vinylových kalhotek měla vysoko v rozštěpu hýždí. Její vzdouvající se ňadra byly měkké bílé pahorky nad korzetem, vznášely se jako mraky. Teď stála pár stop přede mnou. Mé oči přitahoval trojúhelníkový kousek kalhotek natažený těsně do jejího rozkroku mezi její svůdná horní stehna. Stiskla jsem svá vlastní stehna k sobě, zatímco jsem stála v téměř obranné pozici, když jsem začala cítit, jak mnou prochází sexuální vzrušení.
"Vidím, kam se díváš." Řekla se stopou humoru v hlase. "Líbí se ti máma, zlato?" zeptala se svůdně.
Natáhla jsem ruku, abych se dotkla jejího vršku punčochy v místě, kde byl podvazek zacvaknutý. "Ano, líbí." Řekla jsem a podívala se na ni.
Sandra vzala mou bradu do dlaně, když jsem se na ni dívala. "Neuspěchejme věci, Robin. Máme na to celou noc." Řekla a vrátila se k vedlejšímu stolku, vzala si pití, vypila ho za zvuku cinkajících kostek ledu a řekla: "Dáme si další."
Vrátily jsme se do jasně osvětlené kuchyně, kde jsem vzala další led a ona nalila další vodku. Moje dřívější rozpaky byly nahrazeny mým nově nalezeným sexuálním vzrušením, když jsem obdivovala Sandřino tělo a smyslnost mého vlastního spodního prádla oslabující mé zábrany.
"Oblékáš se takhle pro Paula často?" Zeptala se.
"Ach, jednou za čas. Má to rád." Odpověděla jsem.
"A tobě se to taky líbí." Řekla, neptala se, ale řekla mi to.
"Ano."
"A co spolu děláte? Běžný sex? Trochu výprasku? Něco kuriózního?"
"Nic příliš výstředního... víš, obvyklé věci." Odpověděla jsem pomalu a vrátila se ke své plachosti.
"Byla jsi někdy s jinou ženou?" zeptala se Sandra.
Cítila jsem, jak mi rudne obličej a Sandra se tiše zasmála. "Ano, párkrát na vysoké škole." Přiznala jsem se.
Sandra se opřela o pracovní desku a usrkla vodku. Povzdechla si a zaklonila hlavu. "Ach, miláčku, na vysoké škole jsem byla taková kočička." Řekla obšírně a zasmála se. "Já prostě miluju kundičku. A tak dlouho jsem o tom nepřemýšlela, dokud jsem tě dnes večer neviděla."
Ve způsobu, jakým to Sandra řekla, když se na mě dívala, bylo něco, co ve mně vyvolalo teplo a nádheru. Dala jsem si další doušek vodky a udělala půl kroku k ní. Položila jsem volnou ruku na její kalhotky, cítila jsem se odvážněji. "Taky mám ráda kundičku, Sandro." Řekla jsem a znovu jsme se políbily.
Sandra mi vsunula ruku mezi stehna a já cítila, jak moje začínající vlhkost prosakuje do mých kalhotek a jejích prstů. "To je mokré, zlato." Řekla, když jsme se znovu políbily. Zvedla ruku k mým ústům a prsty mi přejela po rtech.
"Líbí se ti to, Robin?" Zeptala se a ocenila mě.
"Ano." řekla jsem tiše.
Když jsme se oddělily, Sandra řekla: "Před několika lety jsem si v New Yorku nechala udělat prsa. Tonyho dárek k 10. výročí pro mě... i pro něj." Zasmála se.
"Máš nádherná prsa, Sandro." Řekla jsem a záviděla jí její masivní prsa opřená o podprsenku jejího korzetu. "Vážně, jsi celá úžasná, Sandro." Dodala jsem.
Sandra se zasmála. "Líbí se mi, jak přemýšlíš. Měla by sis taky nechat udělat prsa, Robin. V sousedství nebude měkký pták." řekla.
"Pak bychom soutěžily, Sandro. Dvě prsaté šikulky bydlící vedle... v našem prádle, když manželé odjedou." Řekla jsem.
Sandra zůstala stát kousek ode mě, upila další dlouhý doušek vodky, odložila ji a řekla: "Přijdu k tobě a políbím tě, pak půjdeme nahoru."
Usmála jsem se a řekla tak koketně, jak jsem dokázala: "Pojď rovnou sem, jestli to chceš."
Sandra udělala rychlý krok ke mně a já ji zachytila a než jsme se přestaly hýbat, silně jsme se objaly. Tentokrát se naše ruce rychle pohybovaly po těle té druhé. Sandra neodstrčila mou ruku, když jsem ji dala přes její malinké kalhotky a jemně zatlačila mezi její stehna. Sandra pevně sevřela můj zadek, když jsme se nedbale líbaly pod jasnými světly kuchyně. Sandra mě objala krk a já jsem využila příležitosti a uchopila její nádherná ňadra, která sotva objímala těsná korzetová podprsenka. Cítila jsem, jak se rozplývám pod jejími rty na mém krku a ta měkkost jejích ňader v mých rukou byla úžasná.
"Oooh! Chci tě, zlato." Sandra zasyčela, když se odlepila od mého krku.
"Ano, jdeme." Řekla jsem, když jsem ji chytila za ruku a běžely jsme zpátky do obývacího pokoje a nahoru po schodech.
"Kudy?" Sandra úzkostlivě vykřikla na odpočívadle ve druhém patře.
"Doprava." V odpovědi jsem vzrušením plakala.
Sandra se ode mě odtrhla a našla naši hlavní ložnici a vrhla se na manželskou postel, stále dokonale zakrytou tmavě červenou přikrývkou. "Dej sem zadek a pojďme šukat." Vykřikla, když zaujala pózu diagonálně přes postel.
Inspirovaná její energií jsem se na ni vrhla a začaly jsme se hladit, líbat se a válet se na velké měkké přikrývce.
Sandra mi začala stahovat kalhotky přes zadek a stehna a vstřelila mi ruku mezi nohy, aby se dotkla mé promočené kundičky. "Ach, to chci sníst hned teď." Řekla a začala manévrovat svým tělem, aby dostala hlavu níž, kde ležela otevřená moje odhalená kundička. Zbytek cesty jsem si sundala kalhotky a kopla je na podlahu. Sandra se na mě bez váhání vrhla.
Byla jsem ohromena, jak nenasytně pracovala na mé kundičce. Můžu upřímně říct, že takhle mou kundičku ještě nikdo nejedl: ani Paul, ani žádný přítel, ani ostatní vysokoškolačky, se kterými jsem experimentovala. Sandra měla plná ústa mé kundičky a jazykem našla můj klitoris, který hned tvrdě jazykem olizovala, což způsobilo, že jsem se svíjela a sténala. Překvapivě mocným zdvihem zvedla moje stehna a zatlačila obličej do širokého otvoru, který ji přivítal.
"Krása, ano." Řekla, když se na chvíli nadechla, než se ponořila zpět dolů, aby mě přinutila házet kolem sebe a svírat polštáře za mnou.
Slyšela jsem svůj vlastní hlas, jako by cizinec říkal: "Sněz mě, Sandro. Sněz mě, mami."
Sandra mě začala manévrovat rukama pod mými stehny a řekla: "Pojďme dostat ten zadek do vzduchu, zlato."
Překulila jsem se a klekla si na kolena s vysoko zvednutým zadkem a široce roztaženýma nohama přímo před Sandřiným obličejem. Zabořila hlavu do štěrbiny mé spodní části trupu, kde se sbíhala kundička a zadek. Zasunula jazyk hluboko do mě a s horkou naléhavostí mě olízla. Tlačila jsem se dozadu do její tváře a zavrtěla hlavou ze strany na stranu, sténala jsem, když mě dostala blízko k orgasmu.
Pak Sandra zaměřila svou pozornost jen o palec výš a olízla můj otevřený zadek.
"Ach, bože, Sandro!" Vykřikla jsem, když jsem ucítila její jazyk na tom tajném místě.
"Líbí se ti to, zlato?" Zeptala se mezi vroucnými lízáními přes můj malý otvor.
"Ano, to se mi líbí, Sandro." Řekla jsem - možná příliš nahlas na toto intimní sezení - když jsem otevřela zadek pro její ústa.
Sandra to vzala jako vodítko k tomu, aby mi začala vrtat do zadku s vášní, která možná předčila její pojídání kundičky. Když jsem ucítila, jak mi její ruce roztahují zadek a pak se její mokrý jazyk do něj zarývá, začala jsem sténat pocitem, který jsem už dlouho necítila.
"Nepřestávej, nepřestávej," bylo vše, co jsem mohla zakňourat, když mi žrala zadek, přitáhla si mě k sobě a já jsem jí tlačila zadek do obličeje. Cítila jsem, jak se její čelisti pevně tiskly k mému zadku, když mi ho dál olizovala.
"Chci tě, Sandro." Podařilo se mi sípat slova, když mě dokončila.
"Hodná, holka. Pojď si pro mě!" Vyjekla, když ze mě slezla a převalila se vedle mě na posteli. Ležela na břiše a vyzývavě vyklenula hýždě, pobízela mě, abych jí udělala zadek, jako ona můj.

Diskusní téma: Moje prádlo, její prádlo - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek