Moje první párty spodního prádla - Martina - soutěž 2020

03.06.2020 23:38

Zaklepala jsem na dveře adresy, kterou jsem dostala v pozvánce. Dveře otevřela vysoká „dívka“ a pozdravila. Řekla, že se jmenuje Barbara a požádala o mé „jméno“. Řekla jsem, že se jmenuji Molly a ona otevřela dveře, aby mě pustila dovnitř. Viděla jsem deset dalších dívek v různých oblečeních, když Barbara vzala mou noční tašku a podala mi sklenici vína. Kývla jsem na ostatní dívky, když mě vedla do zadní části domu.

 

Ostatní se mísily v obývacím pokoji a kuchyni. Většina z nich byla v nočních košilkách, korzetech nebo soupravách podvazkových pásů. Všechny vypadaly tak uvolněně. Nikdy jsem se před nikým neoblékala a moje srdce bušilo. Od chvíle, kdy jsem byla pozvána online na párty, jsem si nikdy nemyslela, že bych to vlastně absolvovala. Barbara řekla, že jsem nervózní a řekla mi, abych dopila svůj drink, zatímco jsem rozkládala své věci na postel. Zavřela dveře, když odcházela z místnosti, aby mi poskytla nějaké soukromí. Dopila jsem víno a otevřela tašku. Řekla jsem si: „No tak daleko jsem došla“. Přinesla jsem celou řadu spodního prádla, protože jsem si nebyla úplně jistá, jak se sbalit. Měla jsem konzervativní kalhotky a podprsenky, pár nylonových nočních košilek Vanity Fair, sady spodních košilek a kalhotek, krátkou růžovou saténovou košilku a také jsem přinesla bílou saténovou a krajkovou podprsenku a kalhotky s podvazky od Vickyho. Když jsem vešla, všimla jsem si, že se něco z toho bude hodit k tomu, co měla skupina dívek v obývacím pokoji. Svlékla jsem si džíny a košili, sundala jsem si obyčejné černé bikiny kalhotky a úhledně je složila, zatímco jsem nervózně přemýšlela.

 

Rozhodla jsem se, že si obleču podvazkovou soupravu, protože byla moje nejoblíbenější, a vezmu si na sebe kombiné pro skromnost. Nikdy jsem si nemyslela, že bych to nosila, když jsem to zabalila, ale je to moje oblíbená souprava. Měla jsem ještě první podprsenku, kterou jsem si koupila a miluji podvazkové pásy. Nepřišla jsem na večírek, abych nosila nudnou noční košili a rozhodně jsem si neoholila všechno pro nic za nic. Oblékla jsem si krajkovou podprsenku, kterou jsem si pro párty koupila týden předtím na eBay. Byla s C košíčky a vypadala docela dobře za cenu, kterou jsem zaplatila.

 

Potom jsem si nasadila podvazkový pás a posadila se, abych si oblékla punčochy s krajkou. Vstala jsem a musela jsem si říci, abych se uklidnila, protože jsem byla nervózní, ale nějak vzrušená. Byla jsem v podivném domě s lidmi, s nimiž jsem se potkala jen online, oblečenými v prádle. Zvedla jsem své bílé kalhotky a natáhla je přes nohy. To mé situaci nepomohlo. Teď jsem byla tak vzrušená, že z mého vztyčeného klitorisu začal vytékat preejakulát. Musela jsem něco udělat, abych uvolnila tlak. Rychle jsem se začala hladit a myslela jsem si, že se musím rychle udělat, abych se mohla uvolnit a nasadit si kalhotky. Udělala jsem se za minutu do svých černých kalhotek, které jsem předtím měla na sobě. "Myslím, že si je dnes večer už neobleču."

 

V tu chvíli jsem uslyšela zaklepání na dveře a Barbora se zeptala, jak to jde a jestli potřebuji pomoc. Řekla jsem jí, že právě končím a budu venku za pár sekund. Dveře se otevřely a Barbara strčila hlavu dovnitř a řekla: „Promiň, řekla jsi, že potřebuješ pomoc?“ Skončila jsem otírání svých kalhotek od semene a rychle je hodila do mé tašky a natáhla si moje čisté bílé kalhotky přes podvazkový pás. Mrkla na mě a řekla: „Dej si na čas, drahá, vím, jak těžké to může být, když jsi tu poprvé.“ Byla jsem tak rozpačitá, ale alespoň víno a orgasmus mě trochu otupily. Oblékání jsem dokončila sklouznutím kombiné přes spodní prádlo a obutím lodiček na 7cm podpatku. Koupila jsem si paruku a vzala si ji. Opravdu nevím, jak si udělat make-up, ale aplikovala jsem alespoň rtěnku. Podívala jsem se na sebe do zrcadla a pomyslela jsem si, že to bylo to nejlepší, co jsem mohla udělat. Jediné, co zbývalo, bylo vyjít ze dveří a představit „Molly“ ostatním dívkám.

Vešla jsem do obývacího pokoje a Barbara mě představila všem. Neměla jsem dojem, že Barbara řekla něco o tom, že by mě přistihla při hraní v její ložnici. „Dívky“ byly pěkně oblečené a některé byly dokonce krásné. Několik jich mělo na sobě saténové noční košilky, které byly hezké, ale konzervativní. Většina měla na sobě svůdnější

věci. Vicky a Fredericks byli dobře zastoupeni a většina měla na sobě podvazky a punčochy, vysoké podpatky, podprsenky, korzety atd. Vše, co můžete očekávat. Jedna dívka přišla ke mně a řekla, že se jmenuje Laura. Byla hezká a velmi průměrná jako dívka a měla na sobě čirou světle modrou podprsenku a kalhotky se shodnými podvazky. Řekla jsem ahoj a poračovala jsem: „Páni, vypadáš hezky, mám ráda tuhle barvu.“ Bylo to tak neskutečné, že se usmála a řekla: „Děkuji, zlato?“ Nalila další víno a řekla: „Co se skrývá pod tím krásným kombiné?“ Řekla jsem jí, že mám na sobě podvazkovou soupravu jako ona, ale byla jsem nervózní předvést to. Řekla, že jsme tady všichni přátelé, a že si to můžu svléknout, kdybych chtěla. Chvíli jsem zaváhala a řekla: „Dobře, proč ne“ a vyklouzla jsem z kombiné odhalujíc mé hezké bílé prádlo. Položila jsem kombiné na pult a všimla jsem si, že na mě ostatní dívky zírají a souhlasně se usmívají.

Skvěle jsem se s dívkami bavila, když jsme poslouchaly hudbu a pily víno. Někdo zhasl světla a v televizi bylo sexy dráždivé video se spodním prádlem. Naše hostitelka Barbara řekla: "Je čas na předvádění spodního prádla!" Prodávala spodní prádlo a párty měla být přehlídkou spodního prádla. Polovina skupiny odešla do ložnice, aby se převlékla. Hudba se ztišila a Barbara začala volat spodní prádlo, které jsme měly vidět. Dívky se procházely ve spodních košilkách, podprsenkách a pěkném prádle. Bylo tam několik souprav, které jsem viděla a přála jsem si, abych je mohla vyzkoušet. Byla jsem jako dítě v cukrárně. Zeptala se mě, jestli bych chtěla něco koupit. Miluji sladění podprsenek a kalhotek. To mě jako první přitahovalo ke crossdressingu. Vypila jsem několik sklenek vína a poprosila jsem Barbaru „Mohu vyzkoušet nějaké věci?“ Barbara řekla „Jistě, drahá“. Vrátila jsem se do svého pokoje a vybrala několik podprsenek s odpovídajícími kalhotkami. Byla jsem v nebi. Řekla: „Co bys chtěla vyzkoušet jako první?“ Vybrala jsem růžovou soupravu a Barbara se mě zeptala: „Jaká je tvoje velikost podprsenky?“ Opravdu jsem to nevěděla. Řekla, že mám na sobě 38C, ale měla bych nosit 42D. Rozepnula mi podprsenku a natáhla růžovou krajkovou podprsenku 42D. Pomohla mi do podprsenky, zapnula ji na zádech a vložila vycpávky. Zeptala se, jestli bych chtěla vyzkoušet i odpovídající kalhotky a já jsem šťastně přikývla. Byla jsem velmi tvrdá, ale bylo mi to jedno. Natáhla mi kalhotky přes nohy a upravila mě do nich. Nikdy jsem neměla na sobě spodní prádlo před nikým, a teď jiná dívka upravovala moje spodní prádlo na mě. Zkoušely jsme několik oblečení a já jsem byla opět velmi vzrušená. Barbora mi řekla, abych si v případě potřeby udělal přestávku. Myslím, že se obávala, že si kalhotky namočím. Uklidnila jsem se a vybrala několik souprav, které jsem si chtěla koupit. Ceny byly dobré a kdy se můžete oblékat s někým jiným a zkoušet si prádlo? Barbara pak řekla: „Prodala jsem ti toho hodně; měla bys předvést své nové spodní prádlo skupině “. Byla jsem už dost opilá a řekla: „Jistě!“ První souprava, kterou jsem předvedla, byla podprsenka a kalhotky zasazené do růžové krajky s odpovídajícím podvazkovým pásem (jaký šok). Vystoupila jsem před skupinu, na sobě své nové spodní prádlo. Všichni tleskali a usmívali se. Snažila jsem se chodit po mole v obýváku a udělat sexy obrátku. Největším problémem byl stan, který se mi dělal v mých kalhotkách. Převlékla jsem se do svůdné černé saténové soupravy se širokým podvazkovým pásem a znovu jsem šla. Nemohla jsem uvěřit, že to dělám. Byla jsem tak nadšená, že mohu předvádět spodní prádlo ostatním dívkám.

 

Když jsem předvedla všechno prádlo, které jsem si koupila, znovu jsem se převlékla do bílé podvazkové soupravy a připojila se ke skupině. Všichni řekli díky a poplácali mě po zadku. Vicky přišla a řekla: „Tvoje kalhotky vypadají příliš těsně, měla bys je sundat.“ Myslela jsem, že bych neměla, ale byla jsem příliš nadržená na to, abych myslela normálně. Sundala jsem je a položila je na bar. Šla jsem před všechny nestydatá, úplně vztyčená ve spodním prádle. Všechny dívky se usmály a většina z nich byla v podobném stavu. Laura se ke mně přidala, také svlékla kalhotky a dala je na bar. Všimla jsem si, že skupina se baví a je velmi vzrušená.

 

Byla jsem vzrušená, stála jsem se skupinou „dívek“, které na sobě neměly nic než podprsenku a podvazkový pás a byly tvrdé, a ani jsem se nestarala, že na mě upřeně hledí. Laura se ke mně otočila a řekla: „Jsem tak nadržená, že už nemůžu čekat.“ Třela si ňadra a klitoris přímo přede mnou a hleděla mě přímo do očí. Začala jsem se hladit, zatímco jsem ji sledovala, jak masturbuje. Brzy moje semeno začalo téct a já byla tak tvrdá. Laura zavřela oči a začala stříkat. Udělala se na punčochy a něco se dostalo i na mě. Brzy jsem explodovala a stříkala na její podvazkový pás a punčochy. Vyčerpaná jsem se pokusila chytit dech. Nakonec jsem Lauře řekla: „Omlouvám se, že jsem tě namočila“. Usmála se a odpověděla tím, že vzala šťávu na prsty a olízla ji “. Šla jsem se dozadu očistit. Oblékla jsem si nové spodní prádlo, které jsem si koupila od Barbary a vrátila se ke skupině. Bylo pozdě a začala jsem se loučit. Všichni mi řekli, že se nemohou dočkat, až mě příště zase uvidí. Laura se mě zeptala, jestli se chystám převléci, než pojedu domů. Odpověděla jsem tím, že jsem si znovu oblékla

kombiné a řekla Lauře, že se chystám jet domů ve svém novém oblečení. Tak skončil můj první ale ne poslední večer na párty.

Diskusní téma: Moje první párty spodního prádla - Martina - soutěž 2020

Datum: 21.07.2020

Vložil: Janka Nováková

Titulek: Super

Moc hezká povídka Martu, bude i pokračování.

Datum: 16.06.2020

Vložil: Petra N

Titulek: Pěkná povídka

Povedlo se Ti to Marti, takové pohodové a příjemné čtení.

Datum: 07.06.2020

Vložil: andrejka

Titulek: moje prvni parti

moc heska povitka marti a bude pokracovani ♥♥

Datum: 06.06.2020

Vložil: LUCIE_SUB

Titulek: SUPER

Moc pěkné povídka. Líbí se mi hlavně, že je jako ze života...

Přidat nový příspěvek