Monika - Luděk (soutěž 2.ročník)

18.10.2017 00:00

 Konečně je pátek a čeká nás týden volna. Máme jarní prázdniny, zatím nemám představu, jak si je užiju, ale těším se, že budou super.  Z mého příjemného rozjímání mě vyrušila spolužačka Monika, která mě dohnala při cestě domů.

Ahoj Martine, co budeš dělat o prázdninách? Zeptala se mě.  Omlouvám se, ale zapomněl jsem se představit, jmenuju se Martin , chodím do osmé třídy a chystám se na gympl. 
Zatím ještě nevím, ale doma se uvidí.
Tak pojedˇ s náma na chatu, zažiješ něco nového. To by šlo, ale nevím co by tomu řekla moje mamka.  Neboj, to už je domluvený a moje mamka na nás čeká s autem támhle za rohem. Počkej, vždytˇnemám nic na převlečení!! Neboj, to je zařízený.  Zůstal jsem jako opařený a nezmohl se na slova odporu, jak to bylo rychlý. Nasoukala mě do auta a už jsme opouštěli naši malou domovinu.
Cesta ubíhala docela vpohodě a já se pomalu smiřoval s tím, že týden ztrávím někde v zapadlé chatě bez televize, nettu a hlavně bez soukromí.
Pak jsem si uvědomil, že budu mít pěkné problémy, až obě zjistí, že mám na sobě silonky!!!  Ráno mi je mamka vnutila, že je venku zima a bez nich mě do školy nepustí. Je pravda, že je v zimě nosím skoro pořád, ale dnes se to opravdu nehodí. 
 
Z mých myšlenek o silonkách mě probrala Monika , když mi oznámila, že jsme na místě. Vylezli jsme z auta, její mamka nám dala tažky z kufru a už jsme byli "doma".  
Připadal jsem si trošku divně, jejich chata byl menší barák a obývák mi připomínal garážový stání pro čtyři auta. Když nám bylo řečeno, že voda v bazénu je ještě studená, tak jsem byl já opravdu opařený.
Ve škole jsme Moniku moc nebrali, byla dost tichá a nevýrazná. Zato její rodiče jsou asi dost průrazní.
 
Monika mi ukázala pokoj ve kterém budu spát a řekla mi, kde mám věci na převlečení.
Než jsem se stačil podívat na mé nové oblečení byli jsme zavoláni ke svačině po cestě. Po svačince mě paní domu vybídla, abych se šel osprchovat a převléknout. Nic jsem nenamítal, z celého dne jsem už byl docela unavený a sprcha mi udělá jen dobře. Taky si sundám silonky a budu zase obyčejný kluk.
  
Když jsem otevřel skříňku z "mým" oblečením tak mě polil mráz.  Všechno bylo holčičí.
Monika stála ve dveřích a jen mi řekla tady klučičí věci nenajdeš, ale neboj tvoje mamka všechno ví a mi tě trápit taky nebudeme.  Koukal jsem na ty věci a přemýšlel co bude dál. 
Monča mi jen řekla, tak se svlíkni, běž do sprchy a já ti něco vyberu. Chtěl jsem být v té sprše celý týden, ale nešlo to. Po osušení na mě čekaly kalhotky, znovu silonky a naštěstí dlouhé tričko. Kalhotky jsem díky triku vynechal a silonky na mém nahém těle mi nevadily.
Když jsem přišel po koupeli a takto vymóděn do obýváku tak si mě obě prohlédli, koukli na sebe a jen řekli   " to je on ".
Vůbec jsem nechápal kdo mám být, jen sem si připadal trapně, hlavně, když jsem stál před spolužačkou v silonkách.
Monika mě chytla za ramena a přitáhla si mě k sobě na gauč. Neboj, já Tě nesním. 
Víš moje mamka navrhuje oblečení a na předváděčky potřebuje občas i kluka a Ty ses mi zdál ze všech ve třídě jako nejlepší. Několikrát jsem viděla, že silonky nosíš i do školy  a tvoje mamka nám to i potvrdila.
No to je hezký, holky o mě drbou a ještě mě pomlouvaj, že nosím silonky. To sem dopadl.
Monika to na mě musela poznat, protože mi hned řekla, že silonky nosí ze třídy dalších pět kluků.
Akorát by mě zajímalo, zeptala se mě Moničina maminka, proč sis nevzal kalhotky?  Jak to můžou vědět,vždytˇ v koupelně nebyli. Pak mě to došlo, když jsem se podíval na tričko. Zrudnul jsem, chtělo se mě utéct, ale nebylo kam.     
Maminka to vyřešila, běžte si zaplavat, voda už bude akorát a já zatím připravím něco k večeři.
Bazén mohl být vysvobozením, ale nebyl, čekaly na mě muka v dívčích plavkách.Byly sice žluté, ale vcelku. Zeptal jsem se proč nemám alespoň  jen spodní díl dívčích plavek bylo mi odpovězeno, že je nikdy nenosila.
Po půl hodině v bazénu mi bylo jedno v čem plavu a když nás Věrka, jak se Moniky mamka jmenovala vyzvala k večeři tak už mi bylo uplně jedno, že jsem si k tričku oblíkl přes kalhotky sukni. Večer jsme pak jen koukali na telku a obě holky mě nechali, abych ztrávil přerod na holkokluka. Monika mě jen na chvíli vyrušila a dala mi na vyzkoušení svítivě žluté legíny. Nezlob se, já to nemohla vydržet, jak v nich budeš vypadat. Nasoukal jsem se do nich a z delším tričkem to nevypadalo ani na klukovi zle. Byl jsem pochválen za postavu a Monika mi dala pusu. Jen jsem nevěděl. jestli jí dává klukovi a nebo holce.
Na spaní jsem dostal noční košili, ale tu jsem stejně čekal. No a čekal mě sen. V sukni jsem chodil po škole před polužákama a když jsem se rozhlídl tak sukni měli všichni kluci a holky kalhoty!!! Pěkná kravina. Už abych se probudil.
 
Ráno mě Monika pomohla s oblečením, abych vůbec mohl jít k snídani. A po snídani pro mě začaly další muka, Věrka mi dala na převlečení halenku s krátkou sukní, posadila mě do auta a odjeli jsme do města.  Byl jsem v šoku a chtělo se mi brečet.Vždytˇ jsem kluk co budu dělat v sukni ve městě. 
Neboj, nikdo tě neuvidí jako kluka.  Přijeli jme do nějakého dvora a Věrka mě odvedla do salónu, posadili mě do křesla a děli se věci. Za půl hodiny na mě ze zrcadla koukala holka a kdybych si nebyl jistý jtím co mám mezi nohama tak uvěřím, že to holka je!!! Že mě nikdo neuvidí jako kluka měla pravdu, všichni mě brali za holku a to dokonce i sousedky, které mě znaly!!!
Když jsme se vrátili a Monika mě viděla zmalovaného jako holku tak mi hned vnutila růžové volánkové šaty a hned mě v nich vyfotila, aby prý měla památku na kamarádku. Potom si mě vzala do parády Věrka a odlíčila mě.Bazén před večeří jsem už bral samozřejmostí a že jsem plaval v holčičích plavkách mi už bylo jedno. Po bazénu večeře a pak posezení u telky v silonkách a sukni mi už taky nepřišlo divné. 
Ve čtvrtek však nastala změna. Místo sukně na mě čekaly sice dívčí, ale kalhoty a světe div se i košile. Příjemná a zajímavá změna. A pátek byla opravdu zábava. Ráno nás Verča vzbudila v pět hodin a začal maraton. Snídaně a pak do šatny, byl jsem zase namalovaný jako holka to samé čekalo Moniku a pak oblékání do sukní halenek košilý triček šatů kalhot a pořád dokola. Ve dvě hodiny po poledni jsme toho měli všichni úplně dost. Vůbec nevím, co jsem měl na sobě a jestli jsem byl za kluka nebo za holku. 
Když jsme seděli v šatně tak nám Věrka řekla,že to vše klaplo a že generálka proběhla na výbornou. Já jsem se jen podíval na Moniku a poprosil ji aby mi půjčila růžové plavky. Pochopila mě a šli jsme relaxovat do bazénu.Jak se čeřila voda pozoroval jsem se v tom růžovém a uvědomil si, že oblečení nás nedělí, ale spojuje.
V sobotu se nám všem přehlídka vydařila. Na raut mě Monika donutila jít v silonkách a v sukni, i když jsem byl z holčičího odlíčen. Nakonec jsem v té sukni strávil celý zbytek dne a večer mi na večeři Monika oblíkla žluté volánkové šaty a sama si oblékla žluté rifle. Věrka nám udělala společnou fotku a zase nás čekal bazén. Monika mi k mému překvapení dala na výběr chlapecké plavky a nebo růžové. Hrábl jsem po růžových a dal jsem jí pusu s tím, že jí za celý týden moc děkuji.
Po večeři bylo domluvený posezení u telky.  Vzal jsem si kalhotky, silonky tričko a sukýnku. Už jsem byl zase v pohodě.
Po spánku v noční košili mě ráno čekalo překvapení. Na židli jsem měl slipy, tričko a kratˇasi. Když jsem zvednul tričko tak na mě vykoukly silonky, ale nevadí. V silonkách kratˇasech a tričku jsem byl zase kluk a šel jsem na snídani..Po ní se mě zeptala Monika, jestli se u nich doma někdy zastavím a jestli bych občas jel k nim na chatu. Nevím jak to ze mě vypadlo, ale vyhrkl jsem jo a budu v sukni. Dobře tak máš na výběr. Pojedeš domů v sukni a nebo kalhotách???  Silonky už máš. 
No, začal jsem koktat, budou tam sousedi tak v kalhotách.  Monika mi dala ty svítivě žlutý!!!
Cestu domů i příjezd ve žlutých kalhotách jsem zvládnul. Mamka mě přivítala v pohodě a doma na mě čekala svíčková.

Překvapení na mě ale čekalo v mém pokojíčku. Na posteli bylo několik balíčků silonek a dvě sukně. Mamka mi pak řekla, že si můžu vybrat, nosit přes silonky trenýrky a nebo sukni. V tom zazvonil zvonek a přišla Monka. Hned mi jednu sukni oblíkla a bylo rozhodnuto

Diskusní téma: Monika - Luděk (soutěž 2.ročník)

Datum: 05.11.2017

Vložil: Jirka

Titulek: Skvělé

Moc hezká povídka na netradiční téma. Možná nakonec nějakého kluka inspiruje k vyzkoušení dívčího prádla, s nímž mám i já bohaté zkušenosti a mohu ho doporučit i ostatním.
Luďku, pokračuj v dalším psaní.

Datum: 21.10.2017

Vložil: dia

Titulek: Boží

Naprosto boží povídka! Moc se těším na pokračování :)

Přidat nový příspěvek