Můj příběh - Saša

14.07.2019 08:26

V dětství jsem byl dost nemocný, epilepsie, vrozená oční vada 16x operována. proto mamka mě měla pod dohledem a učila mě vařit a domácí práce. Mám staršího bratra a ten mi začal říkat ségra, i proto, že jsem si sedal na WC i při čůrání. jednou jsem byl doma sám a tak mě napadlo si vyzkoušet mamino prádlo. Byl to příjemný pocit, tak jsem si i namaloval rty maminou rtěnkou, byl to pocit, že jsem se cítil tak nějak spokojeně, jako sama sebou. Tak tomu bylo vždy když jsem byl sám až do dospělosti. Ve 21 letech jsem se oženil a myslel že je vše v pohodě. Ale časem mi začaly chybět mé chvile, tak jsem po čase řekl o tom své ženě. To byl začátek konce našeho manželství po 17 letech. Byl to jeden z důvodu. pak jsem asi 4 roky žil sám a začal si kupovat dámské věci, kosmetiku a doma se oblékal, líčil jako žena. Ale chyběl mi sex, našel jsem si přítelkyní a už jsme spolu 4 rokem, 3 roky žijeme spolu. Ale neví o mě touze, bojím se že by mě nepochopila i když má hodně přátel mezi gay a vztah by skončil. Sex máme 2-3x za měsíc, spíš mazlení, já ji pak Lízu kundicku až do orgasmu tak 2x, 3x. moc se mi i jí to líbí a mě to uspokojí víc než styk, nakonec se vždy ale do ní udělám i já. Je mi 46 let, měřím 168 cm a většinu života vážím mezi 90-95 kg, ale je to tak rok, rok a půl co mi začaly růst prsa a jsou příjemné citlivé na bradavkách až vzrušující. Mně se to líbí a chtěl bych ještě o něco větší prsa a pevnější. chtěl bych najít sama sebe. Bojím se s ní o tom mluvit. Také jsem občas sám doma tak se obléknu do jejich věci a je mi chvíli fajn. Nevím co mám dělat. ženy, ona, se mi líbí, může nesnáším, sám bych chtěl být ženou ale nechci ji ztratit. Zoufalá situace. 

Nedávno jsem měla sen. Začala jsem držet nějakou dietu. Zpočátku v pohodě. Po 3 týdnech byly na jistých místech vidět změny k lepšímu. Ale na jiných, prsa, boky, zadek, byl pravý opak. Prsa, boky, zadek se zvětšovaly a tvarovaly. Tak jsem jako muž napsal výrobci co se se mnou děje. Prý to není možné. Po čase mi ale napsali omluvný dopis, že místo diety pro muže mi poslali dietu pro ženy. A že vše napravit. Mně se to ale začalo líbit a tak jsem užívala dál dietu pro ženy. Ale probuzení bylo nic moc, zjistila jsem, že jsem pořád jen chlap .

Diskusní téma: Můj příběh - Saša

Datum: 15.08.2021

Vložil: danielo

Titulek: nezoufej

ts to máme pořád stejné.také rád lížu přítelkyni i zadeček,na rozdíl od tebe mě neláká jí ho tam strkat,jsem přeci žena.mám také velice citlivé bradavky,což přítelkyně ví a jemným lakáním mě přivede také ona k vyvrcholení,které je u mě spíše ženské vlhčení,než chlapské stříkání.

Přidat nový příspěvek