NÁKUP SPODNIČEK - Martinka

20.07.2023 16:48

Už je to nějaký čas od nákupu prvních dvou spodniček. S mojí ženou jsme si užívali spodní prádlo, které jsem měl na sobě, hlavně v posteli, ale chtěla, abych šel koupit další spodničky. Řekla mi, že se ve městě otevřel nový obchod s prádlem a měl bych ho vyzkoušet.

V pátek večer jsem si oblékl bílou WonderBra podprsenku, kalhotky a podvazkový pás s černými punčochami. Vklouzl jsem do béžových kalhot a béžové blůzy, která byla tak průhledná, že to vypadalo, jako bych měl jen podprsenku. Přes blůzu jsem si oblékl lehké golfové sako. Když jsem se protáhl, mohli jste vidět na zádech popruh podprsenky.

Jel jsem do malého obchodního domu, kde byl obchod. Když jsem vstoupil do obchodního domu, následovala mě žena. Natáhl jsem se, abych jí otevřel dveře, protože jsem věděl, že uvidí moji podprsenku. Usmála se na mě a řekla: "Díky, zlatíčko."

Když jsem vešel dovnitř, nebyl v obchodě žádný zákazník. Tak jsem jen procházel kolem a čekal, až přijde prodavačka. Díval jsem se na WonderBra podprsenku, která se mi líbila, když přišla.

"Máte tuto podprsenku ve velikosti 38B?"
"Nemyslím si, že by vám seděla taková velikost."
"Určitě ano. Jednu takovou mám na sobě!"
Vypadala trochu překvapeně, ale brzy se vzpamatovala.
"To, co opravdu hledám, jsou spodničky, líbí se mi ty s krajkou."
"Ty jsou tady," zavedla mě k regálu s množstvím krásných spodniček. Náhle se v obchodě objevila žena, která mě následovala do nákupního střediska. "Podívejte se na to, já zatím pomohu té paní. Dejte mi vědět, jestli najdete něco, co se vám líbí."

Našel jsem spodničky v mé velikosti a vybral si čtyři, které se mi opravdu líbily. Všechny měly asi 12 centimetrů krajky. Vybral jsem si jednu, svlékl sako a postavil se k zrcadlu, abych zkontroloval délku. Věděl jsem, že mi prosvítá podprsenka a že mě obě ženy sledují. Prodavačka se zeptala, jestli bych si spodničku chtěl vyzkoušet a já souhlasil.

Koupil jsem všechny čtyři kousky, když jsem každou spodničku důkladně vyzkoušel. Strávil jsem asi 20 minut chůze tam a zpět po místnosti, než jsem vzal nákup k pokladně, což jsem udělal se sakem přes paži. Moji bílou krajkovou WonderBra podprsenku musely obě vidět.

Když jsem přišel domů a předváděl své nové kousky Julii, zeptala se mě na nakupování a byla skutečně zaujata mým popisem. Když jsem se zmínil o ženě, které jsem podržel dveře, zeptala se, jak vypadala, řekl jsem jí, že je to velmi atraktivní žena našeho věku. Prožili jsme nádhernou noc lásky, když jsem si svlékl jen svoje kalhotky.

Ráno jsem si po sprchování a oholení oblékl spodní prádlo s mým černým županem, spolu s jednou z mých nových krajkových spodniček. Právě jsem pil kávu, když zazvonil zvonek u dveří. Julia byla ve sprše, a tak jsem si rychle svlékl punčochy a šel jsem otevřít. Byla to žena z nákupního centra.

"Ahoj, miláčku, je Julie už vzhůru?" Chtěla, abych přišla dnes ráno za tebou na kávu.

"Ano, ale je ve sprše. Ukázal jsem ji obývací pokoj a pozval ji, aby se posadila. Sedl jsem si na křeslo naproti ní a dbal na to, aby se můj župan neotevřel, a neodhalil moji spodničku. Povídali jsme si, ale o předešlém dni se nezmiňovala.

Říkala, že pracuje s Julií a představila se jako Sylvia. Slyšel jsem, jak kávovar přestal vařit a opatrně jsem vstal, abych donesl kávu. Také jsem slyšel Juliin vysoušeč vlasů.

Právě jsem naléval kávu, když měkká ruka vklouzla mezi záhyb mého županu a pohladila můj stoupající penis přes spodničku a krajkové bikiny kalhotky. Když jsem se otočil, Sylvia řekla: "Ona to ví!" a viděl jsem, že má na sobě jen spodničku. Když otevřela můj župan a přitiskla na mě své nahé tělo, Julia vstoupila do kuchyně.

Julia měla na sobě balkonetovou poloviční podprsenku s černou krajkou se slušivým podvazkovým pásem a černými punčochami, nic jiného. Objaly se a políbily. Pak Sylvia řekla: "Miluji krajkovou lesbičku s trvalým dildem. A on je tak odvážný, když jde nakupovat prádlo. Děkuji, že ji se mnou sdílíš."

Diskusní téma: NÁKUP SPODNIČEK - Martinka

Datum: 21.07.2023

Vložil: Esme Ww

Titulek: Vydařený návrat

Díky za vydařený návrat k publikování.

Esme

Datum: 22.07.2023

Vložil: Martina

Titulek: Re: Vydařený návrat

Rádo se stalo

Přidat nový příspěvek