NIKDY NESUĎ KNIHU PODLE OBALU - Martina

08.02.2023 17:17

Nikdy by mě nenapadlo mít vztah s jinou ženou. Nebylo to tak, že bych si myslela, že ten akt je nějakým způsobem odpudivý; jen mě to nenapadlo. Bylo to něco, o čem jsem mlhavě věděla, protože jsme všichni podezřívali pár našich učitelek ve škole, že jsou víc než přátelské, ale když se to stalo mně, přišlo to jako blesk z čistého nebe.
Dovolte, abych to vysvětlila. Jmenuji se Fiona a v září 1975 jsem dovršila osmnácti let. Od svých jedenácti let jsem navštěvovala dívčí internátní školu v Home Countries a nyní jsem byla v posledním ročníku studia na A-Levels v angličtině, francouzštině a němčině. Byla jsem nejlepší studentkou školy a mojí životní ambicí bylo být učitelkou jazyků, doufejme, že budu učit angličtinu francouzské nebo německé děti v zahraničí, a tak jsem doufala, že budu mít dobré známky a půjdu na univerzitu.
Byla jsem jedináček a můj otec i matka měli vysoké posty ve městě a pracovali dlouhé hodiny, které se ne vždy vešly do běžné školní doby. Když jsem byla v přípravce, měla jsem chůvu, která mě vozila do školy a také mi potom připravila jídlo, ale moje matka se vždy starala o to, aby si na mě udělala večer čas na čtení nebo hraní her. Na internátní škole jsem se nikdy necítila osaměle a měla jsem mnoho přátel, s některými jsem v kontaktu dodnes.
Během posledního ročníku jsem měla také příležitostného přítele. Když říkám příležitostného, tak jsme se občas setkávali v místním parku. Jmenoval se Gavin a žil ve městě a nedávno začal pracovat jako mechanik v garáži. Byl o rok starší než já a potkali jsme se jednoho sobotního odpoledne na procházce v místním parku. Zpočátku jsme jen seděli a povídali si, protože i když nebylo proti školnímu řádu mluvit s příslušníky opačného pohlaví, líbání a sbližování s nimi bylo přísně tabu a mohlo v krajním případě vést až k vyloučení ze školy.
Gavin a já jsme přešli k líbání, obvykle v uličce za garáží, a při jedné příležitosti jsem nechala jeho ruku „bloudit“ pod mojí sukní a na krátký okamžik pohladit rozkrok mých kalhotek. Pamatuji si, jak mým tělem proudilo teplo, když to udělal, i když jsem odolala nutkání udělat něco intimnějšího. Výsledná boule pod Gavinovými kalhotami potřebovala okamžitou péči a podařilo se mi uvolnit jeho napětí příslušnou „masáží rukou“! Krátce nato jsem ho přestala vídat, když jsem ho viděla líbat jinou dívku na High Street a moje kamarádka Janice mi řekla, že to s ní také zkoušel.
Bylo to na začátku prosince, kdy došlo k mému prvnímu setkání se ženou. Ve škole bylo tradicí, že žáci šestých ročníků předváděli vánoční pantomimu ve prospěch mladších žáků i učitelů a také druhé představení, kterého se mohli zúčastnit členové místní komunity a případní rodiče dětí nebo strávníků, přičemž veškerý výtěžek šel na místní charitu. V předchozím roce jsem vystupovala v pantomimě v nemluvící roli „občanky města starý Londýn“. Letos jsme hráli Popelku a já jsem byla obsazena do titulní role.
Když jsem poprvé nastoupila na školu, vstoupila jsem do dramatického spolku a také do školního sboru a hrála jsem v jedné nebo dvou malých školních inscenacích, často s jedním nebo dvěma replikami. Teď to byl můj velký zlom a nemohla jsem se dočkat. Zkoušky probíhaly od začátku října a já byla ve všech svých replikách dokonalá. Moje učitelka angličtiny, paní Baxterová, režírovala produkci, kterou produkoval hudební šéf pan Chambers, a jednoho pátečního odpoledne si mě zavolala ke svému stolu, když jsem byla na odchodu.
"Máš zítra odpoledne volno, Fiono?" zeptala se a dívala se na mě přes své brýle se zlatými obroučkami. "Myslela jsem, že by byl dobrý nápad, aby sis zkusila svoje plesové šaty. Zrovna jsem je dokončila a máme jen pár týdnů do představení, víš. Není moc času udělat jakékoli drobné změny."
"Ano, to je dobrý nápad, paní Baxterová," odpověděla jsem. "S Janice jsme měly v plánu zajet autobusem do města, pokud bude dobré počasí, ale není to problém."
"Dobře!" řekla paní Baxterová. "Takže tě vyzvednu kolem druhé hodiny."
"Výborně, paní Baxterová," odpověděla jsem. "Tak se potom uvidíme."
Paní Baxterová byla mojí učitelkou v prvním ročníku a také mojí paní domu. Bylo jí něco přes třicet a žila se svým manželem v malé vesnici asi pět mil od školy. Měla hnědé vlasy, které vždy nosila svázané do malého drdolu a hnědé oči, které se při řeči třpytily. Ve škole vždy nosila hnědou tvídovou sukni po kolena a bílou nebo krémovou halenku, jejíž horní knoflík byl vždy rozepnut a límec spočíval na saku. Sako měla vždy zapnuté, což zvýrazňovalo její pěknou postavu, a obvykle nosila tmavě hnědé punčochy a tmavě hnědé boty na nízkém podpatku. Nikdy nebylo známo, že by na žáka křičela, vždy mluvila klidně, ale pevně, aby vyjádřila svůj názor, a v důsledku toho byla všemi žáky velmi respektována.
Protože jsme byly technicky ve škole dvacet čtyři hodin denně, sedm dní v týdnu, trávily jsme spoustu času nošením školních uniforem. U většiny dívek to sestávalo z tmavě šedé, ke kolenům dlouhé, skládané áčkové sukně, kaštanového saka se školním odznakem, bílé halenky a školní kravaty, která byla kaštanově hnědá s bílým pruhem. Dívky v prvním až pátém ročníku nosily bílé nebo šedé podkolenky, zatímco šesté ročníky měly povoleny čiré barevné nylonové punčocháče nebo punčochy nebo černé vlněné v extrémně chladném počasí. Všechny dívky bez ohledu na věk nosily černé šněrovací boty s tlustou podrážkou, kromě večerů na koleji a jejím okolí, kdy bylo vidět všemožné barevné nadýchané pantofle!
Jednotná pravidla byla poměrně přísná a od pondělí do pátku mezi osmou hodinou ranní a pátou hodinou odpolední bylo povinné mít sako a kravatu neustále. Mimo tuto dobu se místo blejzru mohl nosit kaštanový kardigan nebo svetr, ale kravata byla stále povinná a běda každé dívce, která byla přistižena bez ní. Naše vlasy také musely být upravené a každá dívka, která měla vlasy více než dva palce pod límcem, si je musela svázat pomocí sponky. Moje byla po ramena a obvykle jsem je nosila svázané v culíku.
Sobota ve škole byla jiná než běžný pracovní školní den. Neměli jsme vyučování; měli jsme však „domácí úkol“ a očekávalo se od nás, že je budeme dělat kvůli případným neočekávaným testům, které by nás mohly během následujícího týdne čekat. Povinné oblečení bylo dále uvolněno v tom, že nebyly vyžadovány kravaty a mohly jsme nosit halenky s rozepnutým horním knoflíkem. Po obědě jsme měly dvě hodiny volného času, kdy jsme mohly opustit školní areál, ale pokud jsme to udělaly, musely jsme nosit kompletní školní uniformu včetně blejzru a musely jsme se odhlásit a po návratu se znovu přihlásit..
V neděli byla většina dívek vybídnuta, aby navštěvovaly místní kostel podle své víry a opět musely nosit kompletní uniformu, včetně trapného slaměného klobouku s červeným páskem kolem okraje, nicméně omezení byla po návratu do školy uvolněna a pokud některá dívka trávila den se svými rodiči, mohla nosit své vlastní oblečení, ačkoliv cokoli jiného než sukně nebo šaty bylo ve školních prostorách přísně zakázáno, a ty musely mít rozumný styl a délku. Dalším ústupkem uděleným pro dívky, které chodily ven, bylo také zrušení omezení vlasů.
Většina učitelek, které bydlely ve škole, byla svobodná a všechny jsme měly určenou paní na koleji, takže bylo vzácné, když jsme o víkendu viděli ve škole někoho z „cizinců“, jak jsme jim říkaly, zvláště paní Baxterovou. V ten den však dorazila do školy kolem desáté hodiny, když dohlížela na malování kulis s vedoucí umění a některými dalšími dívkami. Udělala jsem nějakou revizi na koleji a pak jsem si dala lehký oběd kolem jedné hodiny a ve dvě hodiny jsem zaklepala na dveře její pracovny.
"Pojď dál!" zavolala zevnitř.
Vešla jsem dovnitř a paní Baxterová seděla za stolem, oblečená ve svém obvyklém tvídovém kostýmku a krémové halence.
"Ach, dobré odpoledne, Fiono," řekla a vstala. "Budeš si muset obléct kabát, dnes je venku velká zima," dodala. "Šaty jsou u mě doma. Nepřinesla jsem je sem, protože je nemám kam pověsit a lem je jen přišpendlený pro případ, že by potřeboval upravit. Setkáme se za deset minut, ano?"
"Ano, paní Baxterová," řekla jsem a odešela.
Předtím mi neřekla nic o tom, že půjdu k ní domů, ale to mi nevadilo, tak jsem se vrátila do svého pokoje a svlékla jsem si svetr, který jsem měla na sobě, zapnula si horní knoflík blůzy a oblékla si svou kravatu. Pak jsem přidala blejzr a zapnula jsem ho, rychle si vyčesala vlasy, abych se ujistila, že se culík neuvolnil, a vrátila jsem se dolů na recepci, kde na mě čekala paní Baxterová. Odhlásila jsem se a šla s ní k jejímu autu.
„Víš, že jsi se nemusela oblékat tak formálně," řekla, když jsme nasedly. „Jedeme jen ke mně domů, není to tak, že by tě bylo vidět na veřejnosti."
"Omlouvám se, paní Baxterová," řekla jsem omluvně. "Asi je to síla zvyku, když jdu v sobotu odpoledne ven."
Paní Baxterová se usmála, nastartovala auto a vyjely jsme z brány školy a po polních cestách k jejímu domu. Trvalo to asi deset minut, než jsme se tam dostaly, a s překvapením jsem zjistila, že bydlí ve velkém samostatně stojícím domě na okraji vesnice.
"To je krásné," řekla jsem, když jsem vystupovala z auta. "Takový dům bych chtěla, až budu starší. Momentálně bydlíme jen v dvojdomku."
"Ano, je to hezké, ne?" řekla paní Baxterová. "Má krásnou zahradu, která je ideální pro děti."
"Nevěděla jsem, že máte děti," vyhrkla jsem poněkud překvapeně. "Jak jsou staré?"
"Mému synovi Samovi je dvanáct a mé dceři Kirstie devět," řekla paní Baxterová. "Můj manžel je vzal na fotbalový zápas, takže budou doma až kolem šesté hodiny, do té doby tu budeme jen ty a já."
Paní Baxterová zamkla auto, vytáhla z tašky klíče od domu a odemkla hlavní dveře. Následovala jsem ji chodbou a ona mě pozvala do obýváku. Byl velmi vkusně zařízený a v jednom rohu stál velký barevný televizor. V jiném stálo akvárium s asi dvaceti malými tropickými rybkami. Chvíli jsem je pozorovala, jak proplouvají kolem nádrže.
"Patří mému manželovi," řekla paní Baxterová a položila tašku na jídelní stůl. "Neptej se mě, co jsou zač; je to expert v tomto oboru. Vím, že je tam pár sumečků a zvláštní shubunkin, ale kromě toho nemám tušení!"
"Jsou fascinující," řekla jsem a sledovala je. "Mohou být velmi terapeutické, nemyslíš?"
"Naše kočka Misty určitě ano," řekla paní Baxterová. "Taky tráví hodiny tím, že se na ně dívá! Proto máme nahoře pevné víko! Dáš si drink, než začneme?" dodala.
"Ne, děkuji," řekla jsem.
"Tak dobře, pojďme na to," řekla. "Šaty jsou v náhradní ložnici. Tam si schovávám všechny své divadelní kostýmy."
Následovala jsem ji z obývacího pokoje a chodbou a nahoru po schodech.
"Kolik ložnic tady máte?" Řekla jsem, když jsme dorazily a snažila jsem se, aby to neznělo příliš zvědavě.
"Máme jich pět," řekla paní Baxterová. "Tohle je hlavní ložnice," řekla a ukázala na jedny ze dveří. "Samův pokoj je vedle a Kirstiin pokoj je na druhé straně chodby. Její ložnice má výhled do zadní zahrady, pak máme pokoj pro hosty, kde bydlí moji rodiče, když přijdou na návštěvu, a konečně máme 'můj prostor'!" řekla s důrazem na poslední dvě slova, když jsme došly k dalším dveřím. Otevřela a vešly jsme dovnitř.
Byl to docela velký pokoj s výhledem na plochou střechu garáže a měl velkou manželskou postel, která byla pokryta růžovým přehozem a odpovídajícími prošívanými peřinami. Prošívaná peřina byla odhrnuta a odhalila růžové povlečení a odpovídající povlaky na polštáře. Před velkým oknem stál malý toaletní stolek, zatímco u protější stěny byly tři dvojité skříně a jedna šatní skříň. První dvojitá skříň měla na jedněch dveřích připevněné plné zrcadlo.
"Příležitostně to používáme také jako pokoj pro hosty," řekla paní Baxterová. "Jediný problém je, že všechny skříně jsou plné různých kostýmů, takže si nikdo nemá kam pověsit oblečení. Chápeš, co tím myslím?"
Otevřela všechny dveře skříní a já skutečně viděla, co tím myslela. Byly tam šaty, kabáty, halenky, pláště a všemožné věci. Dokonce jsem poznala část kočičího kostýmu z předloňské produkce.
"Sakra!" Řekla jsem. "Nikdy bych neřekla, že tohle všechno máte."
"Problém je v tom, že ve škole není moc místa na ukládání věcí," řekla paní Baxterová a zavřela všechny skříně kromě jedné. "Musím se také postarat a opravit, upravit některé kostýmy z roku na rok. Každopádně, Fiono, tady jsou tvé šaty na plesovou scénu, takže ty dnes zkusíme. Tvůj další kostým pro kuchyňské scény je ve škole. Mám pár starých sukní a starou halenku a svetr, který by ti měl sedět. Nezáleží na tom, jestli jsou trochu pytlovité, protože Popelka byla nakonec jen služka v kuchyni!"
Vytáhla šaty, které byly ve skutečnosti šaty bývalé družičky z růžového šifonu. Měly tři palce široká ramínka a mělký výstřih ve tvaru V. Byly s délkou po kotníky a část sukně byla vrstvená, aby vypadala trochu nadýchaně.
"Ach můj bože, to je nádherné," zvolala jsem. "Odkud to proboha máte?"
"Věř nebo ne, dostala jsem je z výprodeje ve vesnici před pár lety za padesát pencí!" řekla paní Baxterová. "Věřila bys tomu?"
"To určitě ne," řekla jsem a přejela rukama po materiálu. "Je to opravdu velkolepé!"
"Potřebuji, aby sis je vyzkoušel na délku," řekla paní Baxterová. "V lemu mám špendlíky pro případ, že bych je potřebovala zkrátit nebo prodloužit."
Začala jsem si rozepínat sako, sundala jsem si ho a položila na postel, pak jsem si sundala kravatu. Když jsem si rozepínala blůzu, uviděla jsem paní Baxterovou, jak stojí a pozoruje mě. Nebráním se svlékání před jinými ženami, protože jsem po celý svůj školní život sdílela ložnici se třemi až sedmi dalšími dívkami. To, že se přede mnou svlékají jiné ženy, mi nikdy nevadilo, ani to, že jsem nahá nebo polonahá v přítomnosti paní na koleji nebo paní z her, ale na způsobu, jakým se na mě paní Baxterová dívala, bylo něco, co mě najednou přimělo cítit se trapně. Na chvíli jsem přestala a zbývalo rozepnout poslední dva knoflíky. Paní Baxterová najednou stála za mnou a pravou ruku měla položenou na mém pravém rameni.
"Pojď, nemusíš se stydět," slyšela jsem ji říkat. "Dovol, abych ti pomohla."
Cítila jsem, jak její levá ruka šmátrala po zipu na mé sukni, zatímco její pravá sáhla po malém knoflíku u pasu. Mírně za ni zatáhla a sukně začala pomalu klouzat směrem k podlaze, než mi přistála kolem kotníků. Znovu jsem se zahlédla v dlouhém zrcadle. Moje kaštanové školní kalhotky vykukovaly zpod lemu blůzy a pak se mi na stehnech objevilo několik centimetrů bledé kůže následované hnědými lemy a průhledným nylonem mých barevných punčoch. Rozpoznala jsem jen bílý podvazek připnutý na přední straně každého lemu, který držel punčochu, spojený s podvazkovým pásem stále skrytým pod blůzkou. Při tom pohledu jsem zčervenala a dokonce i paní Baxterová překvapeně ustoupila.
"Promiň," řekla. "Myslela jsem, že pod tím budeš mít kombiné," dodala a sama lehce zčervenala. "Viděla jsem přes tvoji blůzu bílý obrys. Kdybych to věděla, nikdy bych to neudělala. Prosím, odpusť mi to."
"To je v pořádku," řekla jsem a stále se cítila trochu v rozpacích. "Normálně kombiné nosím, jen jsem ji dnes ráno dala do prádla a pak jsem zjistila, že na lemu mé náhradní se utrhla krajka, takže je potřeba ji přišít. Chtěla jsem to udělat dnes večer."
Když jsem dokončila rozepínání zbývajících knoflíků, včetně těch na každém z rukávů, paní Baxterová ustoupila a zaměstnávala se přehazováním oblečení ve skříni, proklínala jsem se, že jsem toho rána příliš zaujatá svým prádlem. Alespoň s kombiné bych byla ušetřena ostudy. Svlékla jsem blůzu a odhalil bílou zateplenou vestu, o které paní Baxterová předpokládala, že je to moje kombiné, vystoupila jsem ze sukně a položil všechno na postel. Zdálo se, že paní Baxterová se nyní vzpamatovala a podívala se na mě.
"Budeš si muset vzít něco pod své plesové šaty," řekla. "Ten šifon může být pod jevištním osvětlením průsvitný a my nechceme, aby diváci viděli tvoje tmavé kalhotky, že?" usmála se. "Nemáš náhodou nějaké bílé?" zeptala se ledabyle.
Přikývla jsem a stála jsem před ní s rukama přes rozkrok a snažila se chránit svou skromnost.
"No, možná by bylo dobré si je vzít na vystoupení a možná i kombiné," dodala. "Jak dlouhé?"
"Těsně nad kolena," odpověděla jsem.
"To by mohlo být příliš krátké," řekla paní Baxterová zamyšleně. "U kuchyňských scén by to bylo v pořádku, protože budeš mít na sobě sukni pod kolena, ale nechceme, aby skrz tvé plesové šaty byly vidět obrysy tvých nohou, jak jsem řekla dříve, že?"
Tohle mě nenapadlo a rozhodně jsem nechtěla, aby to všichni viděli.
"Myslím, že mám přesně takové," řekla paní Baxterová a hrabala se v jedné ze skříní.
Vytáhla dlouhý bílý oděv a zvedla ho přede mnou. Vypadalo to jako něco, co by nosila moje babička, a zdálo se, že je asi o dvě čísla větší. Měla ramínka asi palec široká a mělký dekolt, hladký lem a širokou část sukně. Sahala mi asi šest palců pod kolena a byla vyrobena z nylonu.
"Můžeš si vzít tohle kombiné," řekla. „Dívka, která hrála Wendy, když jsme před pár lety dělali Petera Pana, to nosila pod noční košilí,“ řekla. "Mělo by ti to sedět, můžeš to prosím vyzkoušet?"
Sundala kombiné z věšáku a podala mi je a já si ho přetáhla přes hlavu.
"Počkej chvilku," řekla a ukázala na moji vestu. "Máš pod tím podprsenku?"
Přikývla jsem.
"Nevadilo by ti tu hrůzu sundat?" dodala.
Podíval jsem se na ni tázavě.
"Proč chcete, abych si sundala podprsenku?" Řekla jsem překvapeným tónem.
Paní Baxterová se hlasitě zasmála.
"Ach, milostivá, promiň!" vysvětlila. "Myslela jsem tvou vestu, ne tvoji podprsenku. Nechci, aby se ti vesta ukazovala přes šaty, protože má vysokou linii poprsí." Podprsenku si můžeš nechat, ale punčochy by také prosvítaly. Myslím, že se bez nich můžeš úplně obejít, protože si nemyslím, že Popelka na sobě měla barevné punčochy, že?"
"Ani si nemyslím, že nosila podprsenku, ale bez podprsenky nemůžu jít!" zvolala jsem, rozepnula jsem podvazky z lemů a srolovala punčochy až ke kotníkům.
Paní Baxterová se zasmála, když jsem si sedla na kraj postele, rozvázala si boty a zula je, následovaly punčochy a pak jsem si přetáhla vestu přes hlavu. Zůstala jsem sedět v obyčejné bílé podprsence a kaštanových školních kalhotkách. Moje stydlivost se vypařila stejně rychle, jako se objevila, a najednou mi nevadilo, že jsem před svojé učitelkou angličtiny napůl svlečená.
Vstala jsem a paní Baxterová mi podala připravené kombiné, přehodila mi je přes hlavu a prostrčila mi paže skrz ramínka. Nechala jsem je sklouznout dolů po mém těle a mírně jsem je upravila tak, aby mi těsně přiléhalo na prsa, a rukama jsem je uhladila. Připadalo mi to zvláštní, když se mi takový oděv houpal kolem kolen, a tak jsem přešla pár kroků, abych se ujistila, že není příliš těsné.
Zatímco jsem to dělala, paní Baxterová sundala z ramínka plesové šaty a opatrně spustila vrstvenou sukni na podlahu, abych do ní mohla vstoupit. Nebylo to snadné, když jsem držela svoje dlouhé kombiné a vkročila do ní jednou nohou a zároveň jsem se zoufale snažila udržet rovnováhu a nešlapat po jemném materiálu. Nějak se mi podařilo udržet bosé nohy v kruhu složeného materiálu na koberci a paní Baxterová opatrně vytáhla šaty a protáhla mi ruce rukávy. Zapnula dlouhý zip vzadu a ustoupila, aby obdivovala svou ruční práci.
"Ach ano!" vykřikla. "Vypadáš naprosto nádherně Budeš kráska plesu!"
Stála jsem, obdivovala se v zrcadle, švihala šaty sem a tam a poslouchala jemné šustění, které to vydávalo.
Paní Baxterová přešla k jedné ze skříní a vytáhla z ní pár bot na nízkém podpatku. Měly světle červenou barvu a ona se přikrčila a požádala mě, abych postupně zvedla každou nohu, zatímco mi je nazula na nohy.
"Za pár týdnů to bude dělat princ Charming," řekla, když mi obula první.
"Jsou pěkné a přiléhavé," řekla jsem a zavrtěla v nich prsty u nohou. "Vypadají trochu jako Dorothyiny boty z Čaroděje ze země Oz!"
"To jsou ony!" řekla paní Baxterová. "Dělali jsme to asi před pěti lety. Myslím, že jsi byla Munchkin!"
Musela jsem minutu usilovně přemýšlet a pak se mi to všechno vybavilo. Byla jsem ve sboru a zpívala jsem na začátku, když Dorothy vyrazila po Yellow Brick Road, a také jsem hrála v jiné nemluvené scéně, když Dorothy opouštěla Oz v balónu.
Cvičila jsem v nich chůzi a pak mi paní Baxterová přidala kolem pasu červenou šerpu a připnula ji na nějaké skryté druky všité do materiálu, aby zvýraznila můj štíhlý pas.
"Dobrá, pojďme se podívat na délku, teď když máš boty," řekla a postavila se dozadu a všimla si mého postoje. "Postav se rovně, prosím!"
Stála jsem v napůl královské póze, zatímco se paní Baxterová motala kolem lemu šatů. Byl o něco kratší, než se předpokládalo, a musela vyndat asi třicet špendlíků po jednom a snížit lem, než je znovu připevnila na místo. Pomalu se propracovávala od mé pravé ruky, kolem mých zad, pak doleva a nakonec dopředu, klečela na koberci a šourala se při tom. Když přišla k posledním špendlíkům, ledabyle jsem se podívala dolů a sledoval, cao dělá.
Když byl poslední špendlík na svém místě, vstala, s pomocí boku postele, o který se podepřela, a když to udělala, otočila se ke mně a poskytla mi ten nejneočekávanější pohled na vnitřní stranu své sukně. Byl to ten nejkratší pohled a viděla jsem, že má na sobě krémové kombiné a odpovídající kalhotky, které ostře kontrastují s tmavě hnědou podšívkou její sukně. Měla na sobě také punčochy, protože jsem viděla nahé maso mezi jejím stehnem a vrškem punčochy.
Nic jsem neřekla a paní Baxterová si svého faux pas nevšimla. Byla jsem trochu v šoku, když nás za ta léta naučila všechna pravidla chování a věnovala zvláštní pozornost tomu, jak by mladé dámy měly stát a sedět a dělat různé jiné úkoly, aniž by ukázaly sebemenší náznak čehokoli intimního, natož úplného odhalení kalhotek!
Cítila jsem, jak se za mnou vrtí, střídavě uhlazuje šaty, pak je zvedá a stahuje mi kombiné rovně a pak zase uhlazuje šaty. Znovu mě obešla a přikrčila se na bobek, zvedla mi přední část šatů a pak je zase uhladila. Stála čelem k mé levici a pak se najednou lehce otočila a předvedla mi další záblesk, tentokrát na několik sekund, než se postavila rovně. Upravila si přední část sukně a tentokrát jsem si byla jistá, že jsem na jejích rtech zachytila lehký úsměv.
"Zdá se, že je všechno v pořádku," řekla, ustoupila a obdivovala svou ruční práci. "Samozřejmě, v den, kdy budeme mít jen asi pět minut na to, abychom tě do toho všeho dostali z tvého druhého kostýmu, budeme muset udělat to nejlepší, co můžeme. Teď je tu ještě jedna věc."
Šla ke skříni a vytáhla starou krabici od bot. V hedvábném papíru byla pečlivě zabalena postříbřená čelenka. Vyndala ji z krabice a otočila se ke mně.
"Můžeš si rozpustit vlasy z culíku, prosím Fiono?" řekla. "Chci ti upravit diadém na místo."
Rozpustila jsem si vlasy. Paní Baxterová opatrně položila diadém na toaletní stolek a vzala dřevěný kartáč na vlasy. Několik minut mi opatrně česala vlasy a pak je sepnula několika sponkami, které našla v plechovce v jedné ze zásuvek. Pak vzala diadém a opatrně mi ho položila na hlavu.
"Teď opravdu vypadáš jako princezna!" řekla.
Stálajsem a obdivovala se v zrcadle. Během půl hodiny jsem se proměnila z typické školačky šesté třídy ze 70. let v krásnou princeznu. Procházela jsem se po ložnici a zvykala si na pocit, jak šaty sviští sem a tam, zatímco paní Baxterová stála a dívala se s rukama založenýma před sebou a obdivovala svoji ruční práci. Cítila jsem se opravdu v klidu a pohodě. Šaty byly pohodlné a hlavně přes ně nic nebylo vidět. Nemohla jsem se dočkat generální zkoušky a samotných vystoupení.
"Počkej chvíli," řekla, "chci udělat pár fotografií. Jsem si jistá, že bys chtěla pár upomínek, které bys ukázala svým rodičům?"
Zmizela z pokoje a vrátila se s fotoaparátem. Udělala si pár fotek v různých pózách a na té poslední se přede mnou znovu přikrčila, vzhlédla ke mně, když jsem se na ni usmála, a ještě jednou jsem měla výhled na její sukni jako předtím. Určitě to nedělala schválně, že? To byl třetí pohled za necelých patnáct minut! První by mohl být považován za nehodu, druhý by byl neopatrný, ale třikrát; určitě to musí být schválně! Vstala, položila fotoaparát na toaletní stolek a otočila se ke mně.
"Takže, princezno Fiono, předpokládám, že bychom měly raději předpokládat půlnoc a vrátit tě zpět do tvé původní osobnosti," usmála se.
"Asi ano," řekla jsem a pokrčila rameny.
"Líbilo se ti oblékat se jako princezna?" zeptala se paní Baxterová, když mi odepínala šerpu od pasu.
"Ach ano," řekla jsem nadšeně.
Položila šerpu na polici ve skříni a vrátila se tam, kde jsem stála. Cítila jsem, jak stáhla dlouhý zip a přiblížila se ke mně a opatrně mi stáhla rukávy z ramen a já z nich vytáhla ruce. Dlouhé šaty se mi pomalu zmačkaly kolem kotníků a moje dlouhé beztvaré kombiné se znovu objevilo. Posadila jsem se na postel a zvedla nohy, když se paní Baxterová sklonila a stáhla z nich šaty, tentokrát bez jakýchkoli neočekávaných pohledů. Opatrně s nimi zatřásla na plnou délku a pověsila je zpět na ramínko.
Sedla jsem si na postel a ona mi zmizela z dohledu. Stále jsem měla na sobě červené boty a diadém jsem měla stále posazený na hlavě. Slyšela jsem, jak zavřela dveře skříně, pak jsem ucítila, jak se matrace lehce prověsila, a otočil jsem se a našla ji, jak klečí na posteli za mnou. Položila mi ruce na ramena a začala je jemně masírovat.
"V těch šatech jsi vypadala naprosto úžasně," řekla. "S jemným make-upem budeš vypadat ještě lépe."
Chytila mě za ramena a vtiskla mi polibek na levou tvář. Lehce jsem se začervenala.
"Díky," zamumlala jsem, ale paní Baxterová ještě neskončila.
Teď byla přímo za mnou, sklouzla mi rukama přes ramena a začala mi jemně třít prsa přes nylonové kombiné a podprsenku pod ním. Líbala mě při tom na tvář, nejdřív levou, pak pravou a pak zase zpátky na levou.
"Paní Baxterová, co to děláte?" Řekla jsem a snažila se vyhnout jejím polibkům a lehce se svíjela na posteli.
Paní Baxterová nic neřekla a pokračovala. Její ruce teď bloudily ve volném živůtku kombiné a já cítila, jak mi přes podprsenku hladí prsa. Najednou ji opatrně zvedla, odhalila každé prso a začala mě laskat na bradavkách. Její ruce byly měkké, když objímaly křivky mých prsou, zatímco její palce laskaly každou bradavku. Tělem se mi prohnaly emoce. Byla jsem nervózní, protože jsem nikdy v životě nezažil podobnou zkušenost od muže, natož od ženy, byla jsem také lehce naštvaná na její nezvané zásahy, ale zároveň jsem si to také začínala užívat. Cítila jsem, jak se mi zrychluje tep a také se mi svírá žaludek a tajně jsem si přála, aby nepřestala.
Ale na pár okamžiků přestala a stáhla mi ramínka kombiné z ramen a odhalila podprsenku. Vytáhla mi ruce z ramínek a já cítila, jak rozepíná háčky. Moje prsa nebyla moc velká, ale byla dokonalá ve všech ostatních ohledech. Odtáhla podprsenku a vložila mé paže zpět do ramínek kombiné a znovu ji vytáhla nahoru a znovu mi zakryla prsa. Také mi vzala diadém z hlavy, odšourala se a položila ho na noční stolek a pak začala jednu po druhé vyndavat sponky z vlasů. Vlasy se mi postupně rozpustily a brzy mi zase spočívaly na ramenou.
Sponky do vlasů byly také umístěny na nočním stolku a v okamžiku byla paní Baxterová vedle mě znovu, líbala mě jako předtím a s rukama v horní části kombiné mi palci dráždila bradavky.
"Lehni si na postel," zašeptala tiše a já si zula červené boty a lehla si zpátky s vlasy rozpuštěnými přes polštář.
Paní Baxterová nyní klečela opět na posteli, tentokrát po mé pravici a čelem ke mně. Byla stále úplně oblečená a kupodivu stále měla boty. To však netrvalo dlouho a začala si rozepínat knoflíky na saku. Brzy ho sundala a položila na postel za sebe a já viděla její obrovská ňadra, která napínala tenký materiál její krémové halenky.
Nemůžu říct, že bych si jich někdy předtím všimla, protože si sako vždy nechávala na sobě a zapínala se, dokonce i v letních vedrech. Začala si rozepínat blůzu a já viděla, jak se jí vynořuje podprsenka a pod ní už se jí napínaly její vlastní bradavky. Sundala si halenku s naprostou lehkostí a na několik okamžiků sevřela svá ňadra v dlaních, přivřela oči a přitlačila je k sobě a pak je mačkala krouživým pohybem.
Odsunula se z konce postele a postavila se čelem ke mně. Pomalý úsměv se jí rozlil po rtech, když si rozepnula sukni a jemně ji spustila na podlahu. Sklonila se, aby zaujala dokonalou pozici, takže přes krémově zbarvenou spodničku, kterou měla na sobě, nebylo vidět nic intimního. Položila sukni na židli a vzala blůzu a sako, spolu s mým oblečením, položila je k ní a během několika sekund byly její palce v pase spodničky a spodnička kolem kotníků.
"Co myslíš?" řekla paní Baxterová a usmála se na mě.
Teď už měla sladěnou smetanovou podprsenku a spodničkový set a tmavé punčochy měla připnuté na tenký krémový podvazkový pás.
"Velice ...pěkné," koktala jsem, nejistá, co říct. "Nosíte vždycky takové spodní prádlo?"
"Ach ano," řekla paní Baxterová. "Žena se musí pod svrchním oblečením cítit stejně dobře jako nahoře vypadat hezky. Doufám, že ses to naučila na mých hodinách chování!"
Přikývla jsem.
"Pak budeš vědět, že sis opravdu měla pod uniformu vzít spodničku," dodala. "Víš, díky ní ti šaty lépe splývají."
Trochu jsem se styděla za to, že mě přistihla moje paní učitelka, a znovu jsem se proklela.
"Také jsem doufala, že se ti moje škádlení líbily už dříve," řekla. "Vím, že to není jako s dámou, ale někdy je zajímavé vidět reakce lidí. Jakmile to víš, nikdy neucukneš!" dodala.
"Nebyla jsem si jistá, jestli to byl úmysl nebo nehoda," řekla jsem. "Jak někomu řeknete, že jste právě viděla jejich kalhotky pod sukní?"
Paní Baxterová se zasmála.
"Velmi taktně," odpověděla a já se neubránila smíchu.
Paní Baxterová se usmála a zula si boty, než si rozepla punčochy a srolovala si je dolů po nohách. Sklonila se a stáhla si je z každé nohy, pak vstala a okamžitě si rozepnula podprsenku a sundala ji. Její obrovská ňadra se vyhrnula ven a ona je ještě jednou objala, stočila je k sobě a upravila je palci jako předtím. Nakonec si stáhla krémové kalhotky přes boky a dál ke kotníkům, než z nich opatrně vystoupila. Přidala zbytek svého oblečení na hromadu a stála přede mnou, moje učitelka angličtiny, úplně nahá.
Nemohla jsem spustit oči z jejích dokonalých ňader a tmavého ochlupení, které obklopovalo její nejintimnější oblast. Natáhla se a rozepnula několik sponek, které držely její vlasy v drdolu a vlasy jí spadly téměř po ramena. Najednou vypadala o deset let mladší a její štíhlé křivky popíraly fakt, že je matkou dvou malých dětí.
Paní Baxterová si klekla na konec postele a posunula se přes prošívanou peřinu k místu, kde jsem ležela. Vyhrnula mi dlouhé kombiné a já jsem zvedla záda z postele tak, aby to šlo nahoru, dokud se znovu neobjevila moje nahá ňadra. Cítila jsem, jak mi rukou přiložila levé ňadro, zatímco její ústa spadla na druhé a začala ho hltavě sát.
Asi za minutu to zopakovala na druhém a já cítila, jak se celé mé tělo třese touto novou zkušeností. Natáhla jsem se k ní, ale ona se na chvíli odtáhla. Vzala zmačkané kombiné a stáhla mi je z ramen, takže jsem teď byla od pasu nahoru úplně nahá. Sklouzla z postele a stáhla z postele prošívané přikrývky a svrchní prostěradlo, takže jsem teď ležela jen na spodním prostěradle. Brzy byla zpátky přede mnou a její obrovská ňadra visela dolů, když se nade mnou skláněla.
Znovu jsem cítila, jak se mi svírá žaludek, když mi sundávala školní kalhotky z těla a odhalila těch pár skrovných rozcuchaných chloupků, které střeží mou vlastní soukromou a dosud neprozkoumanou dutinu. Poslední hranice byla porušena, když mi je stáhla z kotníků, a teď jsme obě úplně nahé, kromě snubního prstenu a zásnubních prstenů na jejím prsteníčku a mých hodinek s černým koženým páskem na mém levém zápěstí.
"Paní Baxterová..." začala jsem tichým šeptem, když se přesunula na mou levou stranu.
Položila mi prst na rty, aby mě umlčela.
"Od této chvíle zůstává paní Baxterová ve škole!" řekla tiše. "Když jsme tu jen ty a já, je to Sheila, je to jasné?"
Přikývla jsem, když přese mě přejížděla horní částí těla, záměrně přiváděla svá ňadra do kontaktu s mými a vysílala mým tělem sladké pocity emocí. Dívala jsem se jí do očí a přemýšlela, co si myslí a proč si ze všech ostatních dívek vybrala právě mě. Políbila mě, nejprve jemně, pak s trochu větší vervou, až její jazyk pronikl do mých rtů. Oplácela jsem její polibky a se zájmem, jak naše jazyky interagovaly.
Po několika minutách se naše rty rozestoupily a ona se posouvala dozadu ode mě. S jemnou přesností mi roztáhla nohy a položila je s koleny mírně do vzduchu. Moje dutina byla nyní otevřená a cítila jsem, jak její rty klouzají po mých vaginálních pyscích. Nikdy jsem se sama sebe žádným sexuálním způsobem nedotkla, ale teď jsem tu byla s jinou ženou, která to pro mě dělala. Jemně je políbila a pak pomalu jazykem olízla vchod.
Jemně jsem zasténala a pak náhle vykřikl, když se otřela o můj klitoris, čímž jsem do mého těla vyslala ještě větší křeče. V jednu chvíli jsem měla ruce na posteli, pak jsem v další chvíli sevřela čelo za sebou, když líbala a cucala můj klitoris, a já znovu vykřikla, vděčná, že v domě není nikdo, kdo by mě slyšel, a také jsem doufala, že není ani nikdo venku, kdo by mě mohl slyšet.
Bez varování přestalo líbání a sání. Ležela jsem zády s hlavou na polštáři, sledovala jsem, jak se moje hruď zvedá nahoru a dolů v rychlém sledu a snažím se přijít na to, jestli to bylo ono, nebo jestli toho má být víc. To však zdaleka nebylo všechno, když jsem viděla, jak ve mně prostředníček její pravé ruky pomalu mizí a pak se téměř okamžitě zase stáhl. Zopakovala to podruhé, pak potřetí. Při čtvrté příležitosti jsem cítila i její pravý ukazováček. Hlasitě jsem zalapala po dechu a začaly mi slzet oči.
Denní světlo pomalu ubývalo a místnost zahalila tma. Jediné osvětlení, které jsme měly, bylo z pouliční lampy naproti, která vrhala své světlo na příjezdovou cestu tak akorát na to, abychom navzájem rozeznaly své nahé postavy. Paní Baxterová do mě teď vrážela své prsty a cítila jsem v sobě pocity jako nic jiného na světě. Celé tělo se mi třáslo a cítila jsem, jak se moje záda prohýbají z postele s každým vnitřním přírazem.
"Ach bože, paní Bax...Sheilo," zasténala jsem, když tělo začalo být šílenější.
Paní Baxterová nic neřekla a já napínala oči v ubývajícím světle. Její oči vypadaly, že jsou zavřené, ale viděla jsem, že klečí téměř vzpřímeně vedle mě a současně se dělá stejnými dvěma prsty na levé ruce, i když s mnohem menší intenzitou. Občas jemně sténala, ale přesto pokračovala.
Mé tělo bylo téměř nekontrolovatelné a stěží jsem mohla popadnout dech, když hluboko ve mně pulsoval ohromný příval tepla a vydala jsem obrovský řev, dostačující na to, aby začal štěkat pes souseda! Paní Baxterová ze mě vytáhla prsty, ale ještě si pár vteřin hrála sama se sebou, dokud nevybuchla, ale mnohem tišeji.
Pes brzy přestal štěkat a já ležela s hlavou na polštáři v inkoustové tmě. Cítila jsem, jak si vedle mě paní Baxterová lehla, a tak jsme spolu mlčky ležely celou věčnost, když se následné křeče rozptýlily a můj dech se vrátil do normálu.
"Ó můj bože!" řekla jsem nakonec.
"Líbilo se ti to?" zeptala se paní Baxterová.
Otočila jsem se k ní a dala jí ruce kolem krku a přitáhl si ji k sobě.
"Děkuji, Sheilo!" Zašeptala jsem a políbila ji jemně na rty a ona mi polibek opětovala.
Dole v obýváku pomalu odbíjely staré dědečkovské hodiny a my jsme spolu ležely a poslouchaly je. Čas očividně ubíhal rychleji, než jsme předpokládaly, a obě jsme byli překvapeny, když jsme zjistily, že už je pět hodin.
"To je smutné," řekla paní Baxterová, když zaznělo poslední zazvonění. "To už je čas? Fotbalový zápas už skončí a můj manžel a děti budou brzy doma a budou chtít čaj!"
Sklouzla z postele a já viděla její stínovou postavu, jak míří k oknu a zatahuje závěsy.
"Nad postelí je táhlo na rozsvícení světla," řekla, když jsme teď byly v úplné tmě.
Natáhla jsem ruku a brzy jsem to našla a místnost byla zalita světlem. Podívala jsem se na sebe a pak na postel. Prostěradla byla celá potřísněná od našich společných šťáv a já se dole cítila mokrá a lepkavá.
"Jdi se rychle osprchovat a osvěžit se, na tyčce je čistý ručník, který můžeš použít," řekla paní Baxterová. "Až to uděláš, vrať se sem a obleč se. Musím dát to povlečení do pračky, než se můj manžel vrátí domů, a dát na postel čisté prádlo. Nechceme, aby měl nějaké podezření, že?" "
"Asi ne," řekla jsem, když jsem vstala a nahá a bosá přešla chodbou do koupelny.
Byla jsem pryč asi deset minut, a když jsem se vrátila, postel byla úplně ustlaná a paní Baxterová nikde. Její oblečení také zmizelo a zůstalo jen moje. Brzy jsem se oblékla, vyčesala jsem si vlasy a znovu jsem je sepnula do culíku. Vzala jsem osušku a šla ke dveřím ložnice.
Xxx
Naposledy jsem se podívala na postel a pak na své plesové šaty, které stále visely na ramínku.
"No, Popelko, ty jsi dnes měla určitě ples, že?" Řekla jsem si a zhasla světlo a zavřela za sebou dveře.
Paní Baxterová byla dole v kuchyni. Určitě byla rychlá. Slyšela jsem, jak pračka tvrdě pracuje, a viděla jsem, jak se v ní převalují prostěradla a povlaky na polštáře. Teď byla ležérně oblečená v bílých kalhotách a modrém svetru s želvovým výstřihem a vlasy měla svázané dozadu do jednoduchého culíku podobného jako já.
"Za chvilku tě odvezu zpátky do školy," řekla a vzala si ode mě ručník. "Tady, budeš to potřebovat," dodala a podala mi papír.
Podívala jsem se na to a byl to pozdní příkaz, který jsem měla dát paní ve službě, až se vrátím do školy. Jednalo se o podepsaný vzkaz od učitelky, která dostala žačku, která se legitimně chystala o sobotách a nedělích využít normální dvouhodinové doučování. Bez něj by mohla být zadržena a potrestána. Strčila jsem lístek do kapsy, zrovna když se otevřely dveře a manžel paní Baxterové s dětmi dorazili domů.
Všem jsem byla náležitě představena a bylo zajímavé vidět, jak se paní Baxterová proměnila ze starostlivé učitelky v zamilovanou milenku a nyní v milující matku, když napjatě naslouchala všemu, co děti řekly o svém dni na fotbalovém zápase. Fotbal mě moc nezajímal, ale aspoň byli rádi, jejich tým vyhrál a byl teď na špici tabulky a získali podpisy některých hráčů.
O událostech toho odpoledne, když mě paní Baxterová vezla zpět do školy, nebylo řečeno nic. Mluvilo se o rodině a o tom, co budu dělat o vánočních svátcích. Když jsme dorazily zpět ke škole, zajela na parkoviště a otočila se ke mně.
"Věřím, že o našem malém dobrodružství dnes odpoledne nikomu neřekneš, milá Fiono?" řekla.
"Ach ne," řekla jsem. "To je jen mezi tebou a mnou. Ale ráda bych si to někdy zopakovala."
"Uvidíme," řekla paní Baxterová. "Bude to ale chvíli trvat, víš, že můj manžel musí brzy po Vánocích na několik týdnů služebně odjet a pak ti přijdou ty falešné A-Levels a pak ta pravá věc." buď ale hodná..."
Její hlas se vytratil do dálky a ona se na okamžik odvrátila.
"No, radši jdi dovnitř," řekla. "Uvidíme se v pondělí a nezapomeň dát můj vzkaz paní Duty a ať uděláš cokoli, nelíbej mě ani nemávej, až vystoupíš. Někdo by tě mohl vidět, jak to děláš a klást nepříjemné otázky." ."
Slíbila jsem to a vystoupila z auta a zavřela dveře. Paní Baxterová odjela, když jsem šla záměrně k hlavním dveřím, podepsala jsem se do rejstříku a předala svůj lístek službě.
Pantomima měla velký úspěch, i když se objevilo několik chyb, kterých se dopustili herci i štáb, včetně mě, a já jsem na vánoční prázdniny odcházela ze školy šťastná a nadšená, i když jsem byla tajně smutná, že neuvidím paní Baxterovou téměř měsíc.
Prázdninové období brzy skončilo a byl leden, kdy začalo jarní pololetí. Jak paní Baxterová předpovídala, neměl jsme pro sebe žádný čas, když jsem si to opakovala a pak jsem skládala své falešné zkoušky A-Level. Náš vztah byl v té době čistě jako učitelka a žačka a než jsem se nadála, byly Velikonoce a čas jet znovu na prázdniny.
Po Velikonocích nás čekalo jen posledních pár týdnů a pak už nastal čas na samotné důležité zkoušky. Svými předstíranými A-Levels jsem prošla s vyznamenáním a doufala jsem ve stejné věci.
Bylo to pár dní po mé závěrečné zkoušce, kdy mě paní Baxterová zastavila po jedné ze svých hodin. Byly to nyní spíše diskuse ve třídě než skutečné vyučování a po první hodině jednoho středečního rána se mnou promluvila.
"Mohla bych s tebou mluvit, Fiono?" zeptala se a znovu se podívala přes vršek svých brýlí se zlatými obroučkami.
Počkala, dokud neodejde poslední dívka.
"Jakou hodinu máš příště?" zeptala se.
"Němčinu se slečnou Taylorovou," odpověděla jsem.
"A pak?" Zvědavě se na mě podívala.
"Po dopolední přestávce mám před obědem volno a hned po něm francouzštinu s paní Robespierreovou a pak mám zase volno na poslední období."
"Po ranní přestávce přijď do mé pracovny," odpověděla tajemně. "Všechno se pak ukáže."
Vyšla jsem ze třídy a vydala se chodbou dolů na svou další hodinu. Nestačila jsem se divit, na co mě paní Baxterová chce. Napadlo mě, jestli mě nechce vzít zpátky do svého domu na další sezení, protože v prostorách školy, kde bychom se mohly setkat, mě nenapadlo nic jiného. Celou hodinu němčiny, kde slečna Taylorová promítala film o německé kultuře, samozřejmě vyprávěný německy, jsem to nemohla dostat z hlavy. Matně jsem si pamatovala nějaké kousky z toho a byla jsem vděčná, že se potom na nic nezeptala.
Byla jsem před pracovnou paní Baxterové, jakmile zazvonilo na konec ranní přestávky a zaklepala na dveře.
"Pojď dál," zavolala a já otevřela dveře, vešla dovnitř a zavřela je za sebou.
Paní Baxterová seděla u svého stolu a známkovala nějakou práci z jedné z nižších tříd, takže jsem trpělivě stála a čekala, až skončí. Bylo neobvyklé, že byli žáci pozváni do učitelského kabinetu; obvykle se jednalo o vyřešení nějakého přestupku nebo o zadržení, ale v týdnech před Vánocemi jsem to zažila párkrát kvůli své roli v pantomimě.
Kabinet se nacházel v prvním patře budovy a měl výhled na hřiště a zvlněnou krajinu za ním. Z místa, kde jsem stála, jsem viděla některé z mladších dívek hrát hokej na několik set metrů daleko, zatímco jiné běhaly po atletické dráze. V pracovně byl její velký zdobený stůl a otočné křeslo, na kterém seděla, s impozantním znakem školního odznaku vyřezaným nad opěrkou hlavy a tmavě červeným koženým potahem na opěradle a sedadle. Uprostřed místnosti byla také impozantní červená kožená dvoumístná pohovka spolu s odpovídajícím křeslem, zatímco portrét poněkud přísně vyhlížející ředitelky z počátku století shlížel z výšky nad starým krbem.
Pro paní Baxterovou bylo neobvyklé, že na sobě neměla svoji obvyklou tvídovou sukni, ale místo toho měla na sobě nebesky modré šaty, které jí sahaly těsně nad kolena, spolu s odpovídajícím sakem. Šaty měly malý výstřih, a proto nevykazovaly žádné stopy po jejím bohatém poprsí, zatímco vlasy měla sepnuté, spíše než svázané do obvyklého drdolu, a brýle se zlatými obroučkami měla posazené na konci nosu.
"Ach, Fiono, děkuji, že jsi přišla," řekla, odložila pero a vzhlédla. "Jak by se ti líbilo trochu 'zábavy' do oběda, víš, vypracovat si chuť na oběd!"
"To by bylo hezké," řekla jsem zdvořile a snažila jsem se nepůsobit příliš dychtivě. Uvnitř jsem však tajně jásala. "Půjdeme zase k vám domů?"
"Ne, obávám se, že nemůžeme," řekla paní Baxterová. "Moji rodiče jsou momentálně u nás a starají se o Kirstie. Minulý týden jí vytrhli mandle a momentálně je mimo školu, jí zmrzlinu a je unavená, takže to nepřipadá v úvahu. Můj manžel je zase služebně pryč, jinak bychom měly dům pro sebe."
"Tak kam potom půjdeme," řekla jsem.
Paní Baxterová vstala a obešla stůl k místu, kde jsem stála. Usmála se, objala mě kolem pasu a políbila mě na rty.
"Tady ne!" řekla jsem překvapeně. "To určitě nemůžeme. Někdo nás zaslechne."
"Bude to v pořádku," řekla paní Baxterová. "Víš, že tady nahoře nejsou žádné učebny, jen učitelské kabinety. Paní Robespierová a slečna Dunkleyová učí až do oběda a paní Reidová, paní Thorntonová a slečna Willisová jsou pryč. Budeme v pořádku, uvidíš!"
Předklonila se a znovu mě políbila na rty, než jsem měla možnost odpovědět. Její jazyk se snažil rozevřít mé rty a během několika sekund jsem podlehla. Chytila jsem ji za pas a stály jsme přimknuté k sobě, naše ňadra se o sebe třela pod příslušným oblečením a naše jazyky zkoumaly vnitřek úst té druhé. Její ruce pomalu putovaly od mého pasu, dokud jsem necítila, jak se mi tiskly na půlky zadečku a přitahovaly můj rozkrok k jejímu.
Musely jsme v tom sevření stát dobrých pět minut, než se paní Baxterová konečně osvobodila. Beze slova opatrně zatáhla za kaštanovou bambuli, která držela můj culík na místě a nechala mi volně spadnout vlasy, pak mi rozepnula sako, stáhla mi ho z ramen a pak ho ledabyle hodila do křesla. Znovu jsem ucítila její ruce na mém zadečku, když mi klouzala rukama přes sukni směrem k zipu a knoflíku, který ji držel na místě. Cítila jsem, jak sukně povolila a ona ji uvolnila, dokud mi neuvolnila lem blůzy, pak povolila a nechala mi ji líně spadnout kolem kotníků.
"Vidím, že sis zapamatovala naše povídání z minula," řekla a podívala se na moje bílé kombiné a složitý krajkový lem spočívající dobrých pět centimetrů nad mými koleny.
Přikývla jsem a cítila, jak její ruce spočívaly na hladkém lesklém materiálu a třely ho nahoru a dolů přes mé kalhotky skryté pod ním. Začínala jsem být v tomto okamžiku velmi vzrušená, zvláště když mi začala opatrně rozepínat uzel na kravatě a pak mi ho svůdně vysunovala zpod límce halenky. Připojil se k mému saku na židli a začala mi rozepínat knoflíky na blůze. Už mě určitě dráždila, dávala si na čas s každým knoflíkem, přejížděla rukou po mém těle a každý knoflík byl pečlivě rozepnut, až mi nakonec stáhla halenku z těla a hodila ji do křesla s mým sakem.
"Nebe, sedmé nebe," zamumlala a třela mi ňadra přes měkký, hedvábný materiál. "Dělám to takhle!"
Moje bradavky byly nyní tvrdé a cítila jsem vlhkost v oblasti mé kundičky, ale ještě jsem nebyla připravena se jí poddat. Minule mě vedla ona, ale tentokrát to budu já a já jsem přesně věděla, kde ji budu mít!
Její sako nebylo zapnuté a bylo pro mě snadné ho sundat a hodit na židli za mnou. Pak jsem se jí podívala přímo do očí.
"Svlékni si ty šaty!" Řekla jsem docela rázně a ona okamžitě sáhla dozadu a rozepnula nejprve malý háček a oko v zátylku.
Šaty byly bez rukávů a ona se natáhla dozadu a pomalu stáhla dlouhý zip dolů, téměř se na mě usmála, pak vysunula pravou paži z rukávu a hned levou a přidržela si šaty těsně u horní části těla, takže jsem viděla jen dráždivá tenká ramínka jejího vlastního bílého kombiné a podprsenky.
Pomalu spouštěla šaty k zemi a vychutnávala každou chvíli, jak se centimetr za centimetrem pomalu vynořovalo kombiné, až nakonec byly dostatečně nízko, aby z nich mohla vystoupit. S nepatrnou nedbalostí šaty ledabyle odhodila k židli s ostatním oblečením.
Její kombiné bylo o něco kratší než moje, s tolika složitými krajkovými detaily kolem poprsí a spodního lemu. Stála mezi oknem a mnou a s pomocí jasného slunečního světla jsem mohla rozeznat vršky jejích tmavých punčoch, z nichž každý držel pár bílých podvazků připevněných k odpovídajícímu krajkovému pásu, její bílé kalhotky byly mnohem menší než ty, ve kterých jsem ji viděl, a nízko střižená podprsenka předváděla její nádherná prsa.
V očekávání jsem si olízla rty a ještě jednou ji políbila, dovolila našim jazykům, aby se znovu prozkoumávaly hluboko v ústech té druhé a pevně sevřela lesklý materiál. Pomalu a opatrně jsem ji začala tlačit ke stolu, až nakonec byla její velká otočná židle za ní.
"Posaď se," přikázala jsem a ona to náležitě udělala. "Teď si rozpusť vlasy."
Paní Baxterová vytáhla několik sponek, které jí zajišťovaly vlasy, a ty se jemně uvolnily. Od naší poslední schůzky je měla ostříhané a teď byly těsně nad límcem. Lehce jsem otočila židli tak, aby byla v pravém úhlu ke stolu, a pak jsem si před ní klekla. Posunula jsem lem jejího kombiné nahoru, jak to jen šlo, odhalila její punčochy a bílé kalhotky, přejela jsem jí rukama po rozkroku a vklouzla dovnitř prstem. Byla tam víc než jistá vlhkost a i ona byla připravená.
"Stáhněte si kalhotky, paní Baxterová," řekla jsem klidně, ale pevně a ona zvedla zadek ze židle, zahákla palce za pas a zatlačila je dopředu ke kolenům, než se znovu posadila.
Přetáhl jsem jí kalhotky přes punčochy a boty a roztáhla nohy od sebe. Viděla jsem její tmavé chloupky a nejen to, cítila jsem i její vůni. Přišourala jsem se na kolenou a následovala vůni jako pes. Její kadeře byly stlačeny těsnými kalhotkami, ale rychlé dva tahy mými prsty je brzy znovu probudily k životu, než jsem rozevřela její našpulené pysky.
Strčila jsem do ní jazyk a prohledávala jsem ji nahoru a dolú. Byla extrémně mokrá a zasténala a přitáhla si můj obličej blíž k jejím slabinám, takže jsem se v chlupaté hmotě málem udusila. Její prsty mě hladily po vlasech a její boky pulzovaly na koženém křesle. Přejížděla jsem rukama nahoru a dolů po jejích nylonových nožkách, zatímco ona v ní pevně držela můj obličej a po celou dobu v ní narůstala intenzita. Tu a tam jsem nechala svůj jazyk vyhledat její klitoris a ona slyšitelně zalapala po dechu, dokud se nezačala třást, jak v ní propukla vášeň a ona vydala ještě hlasitější vzdech.
Pořád držela můj obličej ve své kundičce a najednou jsem byla celá pokrytá její šťávou. Podařilo se mi mírně odtáhnout a nadechnout se, pak mě úplně pustila a posadila se, nohy stále od sebe, její kundička byla stále na odiv a paže spočívaly na opěradlech křesla a snažila se popadnout dech.
Podívala jsem se na ni a cítila, jak mi výsledky mého snažení stékají po bradě. Rozhlížela jsem se po něčem vhodném, čím bych si je mohla otřít, ale myslela jsem jen na svůj kapesník, který jsem měla v kapse saka a o kterém jsem si nemyslela, že by byl opravdu vhodný. Jediná další věc, která mě napadla, byl lem kombiné. Zvedla jsem její přední část a opatrně si otřela bradu malým kouskem látky.
Zdálo se, že tato akce znovu oživila paní Baxterovou a posadila se rovně. Stále jsem před ní klečela a ona jasně viděla mé bílé kalhotky a punčochy. Naznačila mi, abych si sundala kombiné, což jsem náležitě udělala tak, že jsem si ji zvedl přes hlavu, pak se předklonila a znovu si mě přitáhla k sobě, rozepnula mi sponu podprsenky a já cítila, jak mi ramínka sklouzávají z ramen a uvolňují moje prsa.
"Pojď a sedni si sem," řekla tiše a poplácala si levé koleno.
Vstala jsem a udělala to a docela nepohodlně jsem se posadila tam, kde mi naznačila. Položila svou levou paži kolem mého pasu, aby mě udržela, a začala mě střídavě laskat prsty po bradavkách. Byly už tvrdé jako kámen a moje kundička byla mokrá a na přední straně kalhotek se objevila velmi malá vlhká skvrna. Začala mě líbat na krku, pak na pravé bradavce, zatímco laskala levou, pak na mém trupu. Její ruka náhle bez varování sjela přímo z mých prsou do přední části kalhotek a já nad náhlým narušením mého soukromí uskočila.
"Sundej je!" řekla tiše a já jsem vstala a rychle je svlékla z těla.
Chytila mě za pas a přitáhla si mě k sobě, takže moje štěrbina byla teď pár centimetrů od jejího obličeje. Láskyplně do mě začala zajíždět jazykem a ochutnávala mé šťávy, jako jsem před chvílí ochutnala její. Moje ruce byly na jejích ramenou, když se otřela o můj klitoris, skoro jsem vykřikla a pevně se k ní přitiskla, a pak to udělala znovu a pak ještě jednou. Už jsem se nemohla dál ovládat a vydala jsem ze sebe obrovský výkřik, když mé tělo znovu vytrysklo jako řeka přes její tvář. Naštěstí tentokrát v okolí nebyli žádní psi, kteří by začali štěkat, a šťáva mi teď stékala po nohách, takže vršky mých punčoch byly vlhké. Paní Baxterová vstala, objala mě a políbila mě na rty.
"Děkuji, paní Baxterová," zašeptala jsem, políbila ji na krk a cítila, jak se mě měkký bílý materiál jejího kombiné tře o mé tělo.
"Těšilo mě, Fiono," řekla paní Baxterová.
Pár minut jsme stály v romantickém objetí, jen jsme se objímaly a líbaly na rty a říkaly si velmi málo. Najednou zazněl zvonek oběda, obě jsme nadskočily a oddělily se od sebe.
Mých pár chloupků bylo nyní suchých a tuhých a moje oblast třísel byla vlhká a lepkavá. Toužila jsem po sprše, ale prostory ubytovny byly v tu denní dobu za hranicemi, takže jsem věděla, že budu muset počkat na později. Jen jsem doufala, že pach ženských sekretů nikdo nezaznamená.
Podívala jsem se na paní Baxterovou. Její kombiné mělo v oblasti rozkroku velkou vlhkou skvrnu, hlavně mám podezření z mých nedávných erupcí, větších, než měla ona předtím. Začaly jsme se znovu oblékat, i když mi to trvalo déle, protože vše, cosi musela obléct, byly kalhotky, šaty a sako. Sledovala jsem, jak vstoupila do těch kalhotek a ona se ani nepokusila skrýt přede mnou svá soukromá místa, takže jsem měla poslední letmý pohled na její kundičku, když si vytáhla přední část kombiné a stáhla je na místo, než ji znovu nechala spadnout.
Brzy jsme byly obě znovu oblečené a já jsem si svázala vlasy bambulí. Necítila jsem nic a vlhkost v mých slabinách byla méně závažná. Podívala jsem se na obrázek staré ředitelky visící na zdi a nemohla jsem si pomoct, ale myslela jsem, co by udělala z toho jednání, které právě proběhlo, a jestli to všechno někdy viděla!
"Nikdy bych si nepomyslela, že budete na holky," řekla jsem a věnovala paní Baxterové poslední polibek, než jsem odešla. "Víte, vždycky jsme si myslely, že to jsou paní Sharmanová a slečna Raceová, kdo jsou lesbičky."
Paní Baxterová vyprskla smíchy.
"Co tě přimělo si to myslet?" zeptala se překvapeně.
"Protože je často vidíme vycházet spolu ruku v ruce," řekla jsem.
"Jsou dvojčata!" řekla a stále se smála. "Neidentická dvojčata! Vím, že slečna Raceová má krátké a téměř mužné vlasy, ale ve skutečnosti je to největší flirt, který znám při společenských příležitostech. Nikomu to ale neříkej, ano?"
"Dobře," řekla jsem, zčervenala jsem a cítila se hluboce v rozpacích, že jsem je tak špatně odhadla.
"Manžel paní Sharmanové zahynul při dopravní nehodě, a protože nikdy neměla žádné děti, její sestra je jediná rodina, kterou má," pokračovala paní Baxterová. "Nikdy bys neměla soudit knihu podle obalu, Fiono, koneckonců, podívej se na mě!"
Nemohla jsem si pomoct, ale podívala jsem se na ni a přála jsem si, abych ji mohla svléknout a sníst její kundičku ještě jednou a aby ona mohla udělat to samé mně, ale paní Baxterová měla pravdu. Naše aktivity mi dodaly chuť k jídlu a v soukromí její pracovny jsem ji ještě jednou políbila, pohladila jsem její ňadra přes šaty a přejela jsem přes lesklé kombiné a podprsenku, o které jsem věděla, že je pod ní skrytá. Ona se na oplátku přikrčila na bobek, zvedla mi sukni a kombiné a políbila rozkrok mých kalhotek, čímž mi poskytla poslední exotický pohled na její spodní prádlo pod šatami.
Šly jsme společně dolů do jídelny, i když jsme obědy jedly odděleně, já s přáteli a ona se skupinou učitelů. Tu a tam jsem se podívala jejím směrem, a když se naše oči setkaly, usmála se na mě a olízla si rty. Zbytek dne ubíhal jako rozmazaný a poté se zdálo, že dny ubíhaly tak rychle až do posledního dne školního roku.
Měla jsem s ní ještě pár hodin angličtiny, ale už jsme se nikdy společně nesetkaly a také jsme měly na konci školní párty, které se zúčastnila, a pak můj čas ve škole skončil. Úspěšně jsem získala požadované známky pro vstup na univerzitu, a přestože jsem sdílela pokoj s jinou dívkou a staly jsem se skvělými přáteli, nikdy jsem k ní ani k jiným ženám, se kterými jsem se setkala, neměla žádnou lesbickou přitažlivost, ve skutečnosti jsem byla spíše na kluky a brzy měla stálého přítele.
S paní Baxterovou jsme byly poměrně pravidelně v kontaktu prostřednictvím dopisů, ve kterých jsem jí vyprávěla, jak se mi daří s univerzitním životem, zatímco ona mě průběžně informovala o školních a rodinných novinkách, ale ty pomalu ubývaly, a když jsem opustila univerzitu, náš jediný kontakt na několik let byla výměna vánočních přání, dokud tyto také neustaly.
O několik let později jsem se zúčastnila srazu „starých dívek“ na školním srazu a zjistila jsem, že nejsem jediný zářez na její holi a že v minulosti měla několik styků s vyššími prefekty nebo příležitostně s hlavními dívkami. Nedávala jsem na sobě znát, že jsem byla jedním z těch zářezů, i když to nebylo něco, za co bych se styděla. Také jsem slyšela, že odešla ze školy a stala se ředitelkou školy ve Skotsku, a zajímalo mě, jestli tam nahoře ještě baví své dívky.
Stala jsem se učitelkou a nyní žiji ve Švýcarsku, blízko Curychu, kde učím angličtinu. Jsem vdaná za švýcarského občana se synem a dcerou a život nemůže být lepší. Často se ohlížím za svými školními dny a myslím na paní Baxterovou a ty dva mimořádné vztahy s ní a přemýšlím, jestli na mě někdy myslí. Byla to poslední osoba, o které bych si myslel, že má lesbické sklony, ale jak mi řekla při našem posledním objetí ve své pracovně, nikdy byste neměli soudit knihu podle obalu.

Diskusní téma: NIKDY NESUĎ KNIHU PODLE OBALU - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek