Noc se ženou v posteli - Bláža

30.07.2023 15:04

Známý spolužačky mně její cestou oslovil, jestli se nechci zúčastnit fotografování. Bude se jednat o vytvoření fiktivní postavy a vytvoření jejího kompletního příběhu. Až když jsem se dostavil tak jsem zjistil, že to bude trochu složitější a budu se toho všeho účastnit v masce. Proto jsem byl poslán do maskérny, kde začne příprava na fotografování.

Paní maskérka mně nejdříve upozorňuje, že dnes budeme skoro 2 hodiny lepit a líčit, podruhé to bude rychlejší, protože část masky si nechám nalepené i na další dny. Prý to mají vyzkoušené, pokud není problém třeba s alergií na silikon či použité lepidlo, tak maska vydrží klidně celý týden.

Protože se bude fotografovat i ve spodním prádle, tak musíme namaskovat celé tělo. Začínáme od pasu dolů, musím jít do naha, paní maskérka se směje a říká, že to je jako u doktora, tam se také nikdo nestydí. Nalepuje mně na zadek a boky silikonové plástve pro zženštění postavy. Dopředu pak schovává moje přirození pod silikonovou vagínu. Paní maskérka vysvětluje, že v poslední době se při natáčení souložení vždy používá umělá vagína, a to jak ze zdravotních důvodů, tak i proto, že se dá udělat přesně podle potřeby. Jediné na co se nesmí zapomenout je použití gelu, je dobré ho tam trochu mít i normálně. Ležím při tom na lehátku a paní maskérka dokončuje změnu v rozkroku nalepením pubického ochlupení. Při tom říká, že si umělou vagínu zcela z profesních důvodů vyzkoušela použít doma s manželem a ten to prý vůbec nepoznal.

Pokračujeme nahoře, k vagíně dostanu i prsa. Nemusím se bát, budou velikostí přiměřená postavě. Tady je lepení jednodušší. Opět silikon a tentokrát i cítím jeho váhu. Paní maskérka upozorňuje, že to bude trochu nezvyk na začátku, protože nejen, že váží jako skutečná prsa, ale i se tak budou chovat. Mám počítat s tím, že se budou houpat při chůzi a podobné efekty, které ovšem ženy dobře znají. Zůstávám na lehátku a musím počkat, až uzraje lepidlo na prsou a vagíně. Mezitím mi paní maskérka připravuje obličej pro nalíčení, tam nebudeme nic lepit a zkusíme to jen s make-upem. Opět přidává zkušenost s dočasnou a vratnou úpravou poprsí. Mimo natáčení a fotografování má i zákaznice, které pro nějakou důležitou příležitost si nechají udělat vylepšení postavy. Jedna zákaznice si nechala trochu víc zvětšit prsa na setkání spolužáků po dvaceti letech. Svoje vlastní měla vždy docela malá a tak šla do razantní změny. V sobotu ráno si dala udělat prsa, nechala se nalíčit, učesat a rovnou pokračovala na setkání spolužáků. Tam ji spolužačky samozřejmě nevěřili, že má teď taková prsa a zkoumali jak má vycpanou podprsenku. To jí naštvalo a dotáhla to až do konce. Nedříve si sundala sako, pod tričkem rozepla a vytáhla podprsenku a dala ji kolovat kolem stolu, aby všichni viděli, že není s vycpávkami. Pak si znovu sundala sako a svlékla i tričko a zůstala sedět u stolu nahoře bez s poznámkou „to čumíte, co!“. Obsluha podniku ji okamžitě vyzvala, aby se oblékla, to udělala a byl klid. Zákaznice nikdy nepřiznala, že měla nalepená silikonová prsa a ani to nikdo zřejmě nepoznal, už má na příští setkání spolužáků zarezervovaný termín a opakování zvětšení poprsí. Mezitím vyzrálo lepidlo a úpravy těla zakončujeme celkovým make-upem, maskérka mi navrhuje trochu tmavší odstín, budu prý vypadat jako dobře opálená dáma. Kompletně celé tělo mám nastříkáno voděodolným make-upem. Sjednotil barvu nalepených doplňků. Jdu se podívat do zrcadla a vidím sice větší, ale perfektní ženské tělo. Paní maskérka má v ruce injekční stříkačku bez jehly naplněnou gelem, mám si tím naplnit vagínu, aby byla přirozenější. Dostávám krajkové kalhotky a podprsenku, obojí si oblékám a jdeme řešit hlavu.

Pleť na obličeji už mám vyčištěnou a začíná nanášení krémů a pudrů různých odstínů. Nalepuje mi umělé řasy po jednotlivých trsech a dokončuje líčení očí. Pokračují vlasy, zkoušíme delší, ale to nesedí a tak končíme u krátkého světle melírovaného střihu, paruka je vepředu vyčesaná z čela, dolepuje ji na spáncích a okolo uší, kde jsou krátké vlasy. Vypadá hodně realisticky a já jsem rád, že nebudu muset řešit delší účes. Znovu jdu před zrcadlo a tentokrát už kompletní maska ženy funguje velmi realisticky. Dotknu se prsu a i dotykově působí jako živé. Děkuji paní maskérce a říkám, že se i cítím jako žena. Ta se jen usmívá a ptá se, jestli se tak cítím myšlenkově nebo i jinak. Přiznávám, že tak nějak celkově.

Potvrzuje, že je to tak správně, protože veškeré doplňky na těle se zahřály na teplotu těla a to včetně gelu ve vagíně, který uvolňuje ženský feromon.

Jdu se přesunout do kostymérny, kde mně mají obléknout. Dostávám na cestu župan a pantofle, abych nešel po chodbě ve spodním prádle. Vlastně nešla. Paní kostymérka byla velmi elegantně oblečená starší paní a hned u dveří mně přivítala s krejčovským metrem v ruce. Změříme tři péčka a půjdu něco vybrat. Sundávám župan a paní měří obvod pasu, obvod prsou a třetí p je…. Hezky opálená, komentuje a usmívá se, prstem potáhne kalhotky dopředu a nakoukne pod ně, dokonce se opalovala bez plavek a nakukuje i pod podprsenku. Dáme něco s výstřihem, taková hezká prsa musí být vidět, doplňuje a dodává, to i když jsou půjčený a ze silikonu. To je tolik poznat, ptám se opatrně. No není vůbec, ale při měření horního objemu jsem zmáčkla bradavku, a pokud by byla živá, tak by to trochu víc zabolelo…. Než přinese šaty na zkoušku, mám si obléknout punčochy a vybrat černé lodičky, natahuji si tedy punčochy a vybírám lodičky na nižším podpatku, které mně sedí a netlačí.

Paní kostymérka se vrací a nese několik ramínek s oblečením. Začínáme pouzdrovými šaty s kohoutí stopou na béžovém podkladu. Jediný problém je zip na zádech a je jistota, že do nich a z nich budu potřebovat pomoc další osoby. Zkouším ještě tmavě šedé sako a tato kombinace je použitelná. Následují malé černé s větším výstřihem, opět se sakem použitelná kombinace. Další jsou letní šaty s červenými květy na černém podkladě, mají obrovský výstřih a paní kostymérka pečlivě upravuje vázačku na šatech tak, aby seděli na prsou co nejlépe. Zkoušíme jinou podprsenku, která prsa více nadzvedla a vytvořila prsní žlábek. Okamžitě následuje doporučení do těchto šatů vždy tuto podprsenku. Poslední šaty jsou tmavošedé krajkové korzetového střihu. Oblékají se bez podprsenky, kterou nahrazují svým střihem, opět zip na zádech. K tomu zkouším světlé sako protkané stříbrnými nitkami. Úžasné večerní oblečení. Vybrané oblečení označuje mým jménem a ukládá pro další využití. Nakonec se ptá, v čem dnes odejdu nebo jestli nechci něco civilnějšího. Neváhám a rovnou beru květované šaty a sako. Opět mi srovnává prsa ve výstřihu. Musíme to ještě dodělat a tak dostávám i kabelku, nacvakuje mi náušnice, řetízek na krk a pár prstenů. Do kabelky ještě doplňuje rezervní punčochy, kalhotky a šátek na krk. Vracím se k maskérce pro svoje původní oblečení.

U paní maskérky vidím ležet za paravánem na lehátku mladou ženu. Beru si svoje oblečení do tašky, do kabelky si dávám peněženku, klíče a telefon. Mám přijít zítra ráno, kdy začne vlastní akce a zbytek dnešního dne si užít jako žena. Pro jistotu dostávám ještě rtěnku, tužku na obočí a další kosmetické věci, abych mohl ráno bezpečně dorazit. Stejně tak pro jistotu i náhradní paruku. Paní maskérka mně ještě zastavuje. Zapomněla na nehty a tak mi ještě dolepuje krátké nehty. Přitom ještě doporučuje, že mám spát nejlépe na zádech z důvodu ochrany nalepených prsů a nic neodličovat. Dostávám i tester s parfémem a doporučení aplikovat pouze na oblečení nebo vlasy, aby se nerozpustil make-up. Jako bonus dostávám i velké sluneční brýle. Před odchodem mně paní maskérka prosí o pomoc s paní na lehátku. Vysvětluje, že se jedná o silikonovou figurínu, kterou potřebuje uložit a že je docela těžká. Jdeme za paraván a chápu, proč potřebuje pomoc. Leží tam mladá paní vyšší postavy s širokými boky a ohromnými prsy, vypadá velmi přirozeně a ani se mně nechce věřit, že je to figurína. To je naše Anička, vysvětluje paní maskérka. Nejdříve ji zvedáme do sedu, otáčíme a nohy spouštíme z lehátka dolů. Při doteku působí ještě víc realisticky a navíc i dobře voní, nemohu se ubránit a lehce se dotýkám jejích velikých prsů. Paní maskérka doplňuje, že Aničku stvořili pro jeden seriál, kde měla být a i byla ošklivě znásilněna. Což je smutný osud, ale nikdo netušil, jak bude nakonec atraktivní pro své okolí. Ve skladu byla společně s dalšími dvěma figurínami, které jsou krásné štíhlé, no prostě úžasné modelky, ale problém měla vždycky Anička. Několikrát si tam s ní někdo sexuálně užíval. Proto je teď schovaná v maskérně a na zbylé dvě krasavice si mezitím nikdo nic nedovolil. Jenom to potvrzuji svým pocitem, protože je i pro mne na první pohled také velmi atraktivní a klidně bych si jí půjčil i domů. Aničku posazujeme na invalidní vozík a odvážíme do malého příručního skladu za maskérnou. Než konečně

odejdu, tak mi paní maskérka ještě zkontroluje nalíčení, trochu upraví oční linky a loučí se s tím, že mám do rána volno a ať si užiju holčičí svět.

Beru si sluneční brýle, zkontroluji, jestli není vidět, co nemá být vidět a naopak je vidět to co má být vidět. Nejdříve se zastavím doma a nechám tam svoje oblečení. Cesta probíhá v pohodě, nikdo nějak zvlášť nekouká. Snažím se jít podle návodu paní kostymérky, tj. drobné kroky a patu dávat před špičku. Jak jdu, tak se prsa lehce pohupují a jsem ráda, že nemám taková velká jako má Anička. Před bytem potkávám sousedku, pozdravím, a abych vše zjednodušil, tak vysvětluji, že jsem svoje sestřenice a že tu budu pár dní na návštěvě. Sousedka si mně prohlíží, pohled se zatavuje ve výstřihu a evidentně procházím její kontrolou jako sestřenice. Na závěr ještě říká, že jsme si podobní a přeje hezký pobyt. Doma si sundávám sako a trochu se protahuji. Cestou domů jsem přemýšlel, co budu odpoledne a večer dělat. Na podvečer si telefonicky domlouvám s jednou kamarádkou, že zajdeme na skleničku vína a že bude překvapení. Předtím se půjdu podívat na výstavu obrazů. Před odchodem z domova jdu do koupelny zkontrolovat stav převleku. V zrcadle vidím dobře nalíčenou ženu. Šaty perfektně sedí. Na krk si beru šátek a oblékám si sako. Trochu načechrám vlasy a lehce se navoním parfémem.

Cestou do galérie mám nasazeny sluneční brýle. Pozoruji reakce okolí, ale nic negativního opět neregistruji. Galerie je v prostorách centrály velké banky. Vstup je tam volný a hned vedle je i malá kavárna pro návštěvníky a zaměstnance. Výstava je o moderním umění ze sbírek banky a trvalo skoro hodinu, než jsem ji prošla. Už jsem skoro 3 hodiny v šatičkách a lodičkách. Začínám si zvykat a dokonce mně to začíná bavit. Po prohlídce jdu do kavárny vedle a dávám si tam kávu. Následuje přesun na víno.

S kamarádkou se máme potkat ve vinotéce s posezením. Občas se tam zastavíme na skleničku. Přicházím tam trochu dříve, vybírám stolek na zahrádce. Dnes tam obsluhuje paní, kterou známe a uvidíme, jestli mně pozná. Standardně mně přináší sklenici bílého vína, ptám se na toalety. Paní mně nepoznala. Čekám na kamarádku a posílám jí SMS, že už jsem ve vinotéce. Za pár minut kamarádka přichází a rozhlíží se, kde jsem. Píše mi SMS a ptá se, kde jsem, že mně nevidí. Odpovídám, že jsem na zahrádce a že ji vidím. Vychází ven a rozhlíží se, vidím, že mně přelétne pohledem a hledá dál. Posílám další SMS, a píšu, ať počká u té paní v šedočerném saku a červenočerných šatech. Kamarádka se otáčí směrem ke mně a já ukazuji na židličku naproti mně. Mezitím obsluha přináší skleničku s vínem. Rozepínám si sako, šátek, který jsem měla na krku, si sundávám a uklízím ho do kabelky. Přiťukávám si s kamarádkou a představuji se jako Bláža. Žádná reakce, kamarádka se tváří, že sedí s nějakou neznámou paní. Rovnou se ptá, jestli netuším, kdy přijdu. Sundám si sluneční brýle a odpovídám, že už jsem tu. To jsi mně opravdu v té maškarádě nepoznala, pokračuji. To je to avizované překvapení a rovnou vysvětluji, že dalších pár dnů budu muset strávit v šatičkách, protože každé ráno maskovat celé tělo je časově i nákladově neefektivní. Takže na předku i zadku mám skoro 4 kilogramy silikonu. Kamarádka si mně pečlivě prohlíží a konstatuje, že to vypadá velmi reálně, hodnocení uzavírá prohlášením, že jsem pěkná baba a navíc, že mě to i sluší.

Na chvilku se omlouvám s tím, že i pěkná baba musí chodit na záchod. Zvedám se a odcházím k záchodku. Musím projít vinotékou, vchod na toaletu je až úplně vzadu za pultem. Uvnitř je mimo obsluhy ještě jeden zákazník, který se s ní baví. Vcházím dovnitř a mám oční kontakt s paní vinárnicí, usměju se a projdu kolem nich na dámský záchod. Na dámském jsem ještě nebyl a na rozdíl od pánského je tam větší zrcadlo a polička na odložení kabelky. Další zjištění je, že díky nalepeným silikonovým doplňkům si k tomu musím sednout stejně jako skutečná žena. Po osušení umytých rukou si rovnám šaty a prsa ve výstřihu. Vlasy a make-up jsou v pohodě a tak akorát na sebe aplikuji trochu parfému. A jdu zpátky přes vinotéku ke stolku na zahrádce. Cestou objednávám u pultu další skleničky vína a lahev balené vody k tomu. Při objednávání si všímám, že pán, který tam stále stojí mně upřeně hledí do výstřihu. Chci si zapnout sako a při tom zjišťuji, že jsem ho nechala na záchodě. Vracím se pro sako a se zapnutým sakem procházím kolem pána ven. Vinárnice nám nese ke stolku 2 skleničky

s vínem a 2 prázdné na vodu. Vodu otevírá a nějakým nedopatřením jí trochu vystříkne ven. Trefuje se přímo do výstřihu a hned se omlouvá. Jdu s ní k pultu a suším si ubrouskem prsa. Na pánovi je vidět, že by mi s tím rád pomohl, ale naštěstí jen kouká. Make-up opravdu drží a na ubrousku je jenom voda. Kamarádka se mně směje, že jsem chvilku baba a už mám problémy. K tomu dodává, že jí připadá, že jsem víc ženská než některé skutečné ženy. Ne pouze fyzicky, ale tak nějak komplexně. To bude asi tím, že mám make-up i na zadku, odpovídám se smíchem.

Dopíjíme a jdu zaplatit k pultu, pán mezitím odešel, tak mám klid. Odcházíme samostatně každá domů. Doma zavřu a zamknu za sebou dveře. Sundávám si sako, šaty, punčochy a spodní prádlo. Ještě dávám dolů náušnice, řetízky, náramky a prsteny. Je z toho pěkná hromádka bižuterie. Cestou do koupelny se zastavuji u zrcadla na chodbě, kde se vidím úplně celá. Vzpomenu si na kamarádku, která říkala, že jsem pěkná baba. Kdyby viděla, jak vypadám úplně vysvlečená, to by se teprve divila. Dlouho se sprchuji, opatrná jsem na paruku, nechci si namočit vlasy. Je velmi příjemné roztírat sprchový gel po poprsí, které i na dotyk působí přirozeně. Nakonec se celá osuším a opět je to o tom, že tělový make-up je absolutně voděodolný a barva zůstává pěkně na těle i silikonu. Jdu to ještě zkontrolovat do zrcadla na chodbě. V tom zvoní zvonek a kukátkem vidím sousedku a balíčkem v ruce. Rychle si musím něco obléknout, nejblíže je osuška a tak se zabalím přes prsa do osušky, v zrcadle kontroluji, že zakrývá i rozkrok a jdu otevřít sousedce. Jednou rukou si držím osušku a druhou otevírám a přidržuji dveře. Sousedka se omlouvá, že vyrušuje, ale odpoledne přišel balíček a tak ho přijala za mě. Děkuji a beru si balíček. Bohužel jak jsem pustila osušku, tak protože byla mokrá a těžká, tak se neudržela a spadla na podlahu. Sousedka kouká na moje nahé tělo, prohlíží si mně od hlavy k patě, rychle pokládám balíček na zem a zakrývám si osuškou nahé tělo. Naštěstí na chodbě není nikdo další. Ještě se ptá, jestli přijdu domů. Odpovídám po pravdě, že dneska jsem v bytě jenom já. Tak nechcete přijít ke mně na kávu, já jsem také dnes večer sama doma. No to je trochu problém, já bych se musela znovu obléknout. Mám jenom šatičky, ve kterých jsem přišla, odpovídám sousedce. To nevadí, já vám půjčím něco domácího, odpovídá sousedka, hned to sem hodím…..

Za minutu znovu zvoní zvonek. Sousedka mně podává dlouhé tričko, no skoro minišaty. Oblékám si ho na nahé tělo bez kalhotek a podprsenky. Tam můžu jít na tu kávu, hlásím sousedce. Jdeme k ní a na stole jsou připraveny 2 sklenice na víno, dáme si potom ještě skleničku, nabízí sousedka. Nebráním se, stejně mám volný večer, jít ven jako Bláža jsem už nechtěla a tady je to vlastně bez rizika. Kdyby se něco stalo a sousedka mně poznala, nebo se něco odlepilo, tak jak jí znám, by to vzala jako dobrý fór. Při kávě jsme standardně probrali všechno možné i nemožné. Při první sklence vína mně nabídla sousedka tykání. Stvrdili jsme to přípitkem. Musíme si dát ještě pusu, aby to tykání bylo kompletní. Čekal jsem takové to zdvořilostní pocelování, ale sousedka mně dala polibek na rty. Přitom jsem cítil její dotyky na těle. Ty jsi naostro a bez podprsenky, oznámila mně své zjištění. Tak to se musím dorovnat, odběhla vedle a vrátila se v podobném tričku jaké jsem měla na sobě já. Uděláme si takový holčičí večer. A nalila další skleničku vína. Pozoruji, že si mně stále prohlíží. Navrhuje abychom se svlékli a to tak, že jedna svlékne druhou. Sousedku jsem nahou nikdy neviděl. Překvapivě dobře vypadá. Ale také jsem už tušil, co mně čeká. Bude to dobrá prověrka namaskování. Následoval ne holčičí večer, ale lesbický večer. Sousedka to opravdu dobře uměla a já se tak naučila spoustu nových libůstek. Nakonec jsme spolu usnuli a já ráno musela zpátky do ateliéru. Test namaskování proběhl bez problémů, sousedce se líbila moje krásná prsa a s vagínou si taky hodně vyhrála. Já si taky užil/a a na rozdíl od ní jsem nemusel/a žužlat silikon, ale skutečná prsa a mazlit se se skutečnou ženou. Ráno jsme se hezky rozloučili. Prý mám nejhezčí a nejvoňavější vagínu jakou kdy viděla. V půjčeném tričku jsem přeběhla domu, vysprchovala a oblékla se.

Do ateliéru jsem jela hromadnou dopravou. Začátek byl opět v maskérně. Tak jsem musela všechno svléknout. Paní maskérka pečlivě prošla všechny úpravy.Odlepila paruku a nahradila ji úplně jinous dlouhými vlasy. Opravovala pouze jedinou část na těle. Přitom se usmívala a ptala se, jestli jsem měla divokou noc. No měla, sousedka mě prokousla bradavku.

 

Diskusní téma: Noc se ženou v posteli - Bláža

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek